فیزیک راه ابریشم
-
انصافا باید یه وقتی باشه بتونیم دبیر فیزیک را تغییر بدیم یا حداقل مابین تفاوت رو بدیم بعد عوض کنیم
-
دوستان میگم 23 نفر ویو زدین یگی هم نظر بده ببینمی وضعیت چطوره؟
-
شما که تجربه داری کی بهتره برا فیزیک؟
-
سید علیرضا موسوی
والا من اقای کارزانیان را خریدم ولی نمیتونم درک کنم و خیلی گیج میشم ولی فرد به فرد فرق داره -
سلام دوست عزیز
بنده از هر سه استاد فیزیک آلا استفاده کردم اگه کنکوری و تستی میخواین استاد طلوعی به نظرم خوبن و اگه مفهومی و تستی میخواین استاد کاروانیان خوبی ولی اگه کلا مفهومی میخواین استاد یاری بهترن.
-
سلام دوست عزیز
بنده از هر سه استاد فیزیک آلا استفاده کردم اگه کنکوری و تستی میخواین استاد طلوعی به نظرم خوبن و اگه مفهومی و تستی میخواین استاد کاروانیان خوبی ولی اگه کلا مفهومی میخواین استاد یاری بهترن.
siamak slamtalab
سلام دوست عزیز چطور از هر سه تو راه ابریشن استفاده کردی میشه یه توضیح ریز بدی -
انصافا باید یه وقتی باشه بتونیم دبیر فیزیک را تغییر بدیم یا حداقل مابین تفاوت رو بدیم بعد عوض کنیم
عرفان نورانی طبق قوانین آلا هرچیزی خریداری بشه عوض نمیشه اگه میخواید دبیر عوض کنید باید دوباره بخرید
-
عرفان نورانی سلام
چون منشن نکردید جواب نمیدن
@دانش-آموزان-آلاء
@مدیر-محصول-ابریشم
از کجا فهمیدید ۲۳ ویو خورده
محصول ها که جدا هستن ولی راهی پیدا بشه خوبهاین حرف هم کاملا درسته
Mahtab Zolghadr 0 در فیزیک راه ابریشم گفته است:
عرفان نورانی طبق قوانین آلا هرچیزی خریداری بشه عوض نمیشه اگه میخواید دبیر عوض کنید باید دوباره بخرید
-
دوستان میگم 23 نفر ویو زدین یگی هم نظر بده ببینمی وضعیت چطوره؟
-
siamak slamtalab
سلام دوست عزیز چطور از هر سه تو راه ابریشن استفاده کردی میشه یه توضیح ریز بدیدر راه ابریشم فقط استاد طلوعی رو دارم.
در صفر تا صد دهم و یازدهم از استاد یاری رو دیدم.
در نکته و تست های رایگان هم استاد کازرانیان رو دیدم.
به همین خاطر میگم که در تدریس هر سه استاد تجربه دارم.
-
@helen-owl
کنکور دادین؟ چند زدی فیزیک رو -
سید علیرضا موسوی
والا من اقای کارزانیان را خریدم ولی نمیتونم درک کنم و خیلی گیج میشم ولی فرد به فرد فرق دارهعرفان نورانی
والا منم اقای کارزانیان تهیه کردم ولی هیچی از گفته هاشون نمیفهمم منم میخام عوض کنم و مال اقای طلوعی بگیرم ولی گویا نمیشه کاش الا یه فکری بکنه -
عرفان نورانی
والا منم اقای کارزانیان تهیه کردم ولی هیچی از گفته هاشون نمیفهمم منم میخام عوض کنم و مال اقای طلوعی بگیرم ولی گویا نمیشه کاش الا یه فکری بکنهMohammad Rezaei سلام
منم مثل شما بودم .
آلا عوض نمیکنه ولی باید بخری .
الان آقای طلوعی رو گرفتم خیلی عالین . ( البته استاد کازرانیان هم عالی هستن ولی مهم برقراری ارتباط استاد و دانش اموز هست )خیلی عالی میشه اگه اقای طلوعی رو تهیه کنی .
ثانیه ای میتونی تست حل کنی . ( به شرط تمرین ) -
عرفان نورانی سلام ..من هم فیزیک اقای کارزانیان رو از قبل تهیه کرده بودم ولی عوض نمیکردن و منم استاد طلوعی رو تهیه کردم... تدریسشون واقعااااااا عالییییهههههه!!!!!!!!!!!!!
میتونید(اگه از نظر مالی مشکلی ندارید) استاد طلوعی رو تهیه کنید و از درسنامه و تستش استفاده کنید و اگه وقت اضافه اومد تستای استاد کارزانیان رو هم بزنید...
موفق باشید
-
M M.an این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
M maryam111 این موضوع را از Deleted topics جابهجا کرد