رتبه کنکور ۱۴۰۰
-
amirmohammad shakeri تو کوچمون عروسیه صدا به حدی زیادی که شیشه های پنجره تکون می خوره .چجوری درس بخونم؟ اگه راه حلی دارید بگید منم از برنامه عقب نمونم
sina bigdeli گوش گیر شنا بزار توی گوشت.
-
amirmohammad shakeri تو کوچمون عروسیه صدا به حدی زیادی که شیشه های پنجره تکون می خوره .چجوری درس بخونم؟ اگه راه حلی دارید بگید منم از برنامه عقب نمونم
sina bigdeli در رتبه کنکور ۱۴۰۰ گفته است:
وقتی در این حد صدا زیاده، از جبرانی استفاده کنید
-
سلام من راه ابریشمی بودم اما فقط درس ریاضی...
من دیپلم تجربی دارم یه سال کنکور تجربی هم دادم اما بالاخره به خاطر علاقه ای که به فیزیک داشتم تصمیم گرفتم رشتمو عوض کنم. توی تجربی زیاد خوب نبودم اما از وقتی وارد ریاضی شدم سعی کردم خوب بخونم و تقریبا اواخر بهمن ماه ۹۹ بود که من بسته راه ابریشم ریاضی رو خریدم. متاسفانه نتونستم همه مباحث جدید ریاضی که توی رشته تجربی نبود رو بخونم فقط یه قسمتایی رو خوندم. سر کنکور وقتی با اون سوالات ریاضی مواجه شدم کلا به هم ریختم ، دقیقا حسابان که از همه بیشتر خونده بودم وحشتناک سخت اومده بود و همین حالمو بدتر کرد، تا اینکه به خودم اومدم و رفتم سراغ بقیه درسا.
درصد ریاضی من تو کنکور ۱۱ شد با اینکه قبل کنکور درصد های ۶۰ و ۷۰ میزدم. به هر حال من امسال رتبم توی منطقه یک ۲۲۰۰ شد. واقعا نمیدونم به اون چیزی که میخواستم یعنی رشته فیزیک توی یکی از دانشگاه های خوب تهران رسیدم یا نه. امیدوارم بشه.
اما راه ابریشم واقعا چیزی بود که دید منو نسبت به ریاضی عوض کرد جدای از کنکور ، چون من ریاضی رو خیلی دوست داشتم و حالا بیشتر.
امیدوارم هرکسی به اون رشته و دانشگاه دلخواهش برسه ( البته اونایی که براش تلاش کردن وگرنه همه که نمیتونن)
موفق باشید -
-
سلام من راه ابریشمی بودم اما فقط درس ریاضی...
من دیپلم تجربی دارم یه سال کنکور تجربی هم دادم اما بالاخره به خاطر علاقه ای که به فیزیک داشتم تصمیم گرفتم رشتمو عوض کنم. توی تجربی زیاد خوب نبودم اما از وقتی وارد ریاضی شدم سعی کردم خوب بخونم و تقریبا اواخر بهمن ماه ۹۹ بود که من بسته راه ابریشم ریاضی رو خریدم. متاسفانه نتونستم همه مباحث جدید ریاضی که توی رشته تجربی نبود رو بخونم فقط یه قسمتایی رو خوندم. سر کنکور وقتی با اون سوالات ریاضی مواجه شدم کلا به هم ریختم ، دقیقا حسابان که از همه بیشتر خونده بودم وحشتناک سخت اومده بود و همین حالمو بدتر کرد، تا اینکه به خودم اومدم و رفتم سراغ بقیه درسا.
درصد ریاضی من تو کنکور ۱۱ شد با اینکه قبل کنکور درصد های ۶۰ و ۷۰ میزدم. به هر حال من امسال رتبم توی منطقه یک ۲۲۰۰ شد. واقعا نمیدونم به اون چیزی که میخواستم یعنی رشته فیزیک توی یکی از دانشگاه های خوب تهران رسیدم یا نه. امیدوارم بشه.
اما راه ابریشم واقعا چیزی بود که دید منو نسبت به ریاضی عوض کرد جدای از کنکور ، چون من ریاضی رو خیلی دوست داشتم و حالا بیشتر.
امیدوارم هرکسی به اون رشته و دانشگاه دلخواهش برسه ( البته اونایی که براش تلاش کردن وگرنه همه که نمیتونن)
موفق باشیداین پست پاک شده! -
سلام
راه ابریشمی بودم
رتبه منطقه 2 :610 رشته ریاضیSajad Ghanbari به به تبریک میگم بهتون
-
amirmohammad shakeri !!
اینم کارنامه کاملSajad Ghanbari تبریک میگم! واقعا مبارک باشه امیدوارم همیشه موفق و شاد باشین. برا ماهم لطفا دعا کنین
-
سلام راه ابریشمی بودم
منطقه 2 رشته تجربی
رتبم خیلی خیلی بد شد!!!! -
سلام راه ابریشمی بودم
منطقه 2 رشته تجربی
رتبم خیلی خیلی بد شد!!!!Mohammad Javad Mo Ja در رتبه کنکور ۱۴۰۰ گفته است:
سلام راه ابریشمی بودم
منطقه 2 رشته تجربی
رتبم خیلی خیلی بد شد!!!!دوست عزیز من الان با راه ابریشم درس می خونم و روز با اینکه رتبم در آزمونا تک بود باز هم مطمئنم روش درستیه
قطعا روش مطالعه شما اشتباه بوده ،تلاش اونها از ته دل هست
در ضمن من مطمئنم شما در روز تعداد تستاتون زیر ۱۵۰ تا بود
پس توقع قبولی نداشته باشید ، یا علی
-
سلام
راه ابریشمی بودم
رتبه منطقه 2 :610 رشته ریاضیSajad Ghanbari خیلیییی مبارکتون باشه . منم رشتم ریاضی هست وکنکوری هستم پندی نصیحتی دارین بگین که به شدت احتیاج دارم و لطفا میشه بگین به غیر از راه ابریشم چه منابع مثل کلاس و کتاب و ازمون استفاده کردین. و از همه مهمتر برام چندساعت درس میخوندین توی روز
-
Mohammad Javad Mo Ja در رتبه کنکور ۱۴۰۰ گفته است:
سلام راه ابریشمی بودم
منطقه 2 رشته تجربی
رتبم خیلی خیلی بد شد!!!!دوست عزیز من الان با راه ابریشم درس می خونم و روز با اینکه رتبم در آزمونا تک بود باز هم مطمئنم روش درستیه
قطعا روش مطالعه شما اشتباه بوده ،تلاش اونها از ته دل هست
در ضمن من مطمئنم شما در روز تعداد تستاتون زیر ۱۵۰ تا بود
پس توقع قبولی نداشته باشید ، یا علی
Abolfazl Mousavi شما مگه به طور میانگین چند تا تست در روز میزنین
-
Mr B در رتبه کنکور ۱۴۰۰ گفته است:
بماند
-
بماند
Abolfazl Mousavi نه دیه جواب بده زیاد ناامید نمیشیم
-
بستگی داره برا تابستان معمولا در روز شاید کمتر از ۲۰۰ تا نباشه ، ولی خب دوران تحصیل دیگه تنور داغ میشه.
-
amirmohammad shakeri !!
اینم کارنامه کاملSajad Ghanbari
سلام .
تبریک میگم بهتون .خیلی عالیهانشاءالله همیشه موفق باشین
-
خوش ب حالتون دیگ از سخت درس خوندن و تست زدن و فشار آوردن ب خودتون خلاص شدین
-
M S 4 در رتبه کنکور ۱۴۰۰ گفته است:
خوش ب حالتون دیگ از سخت درس خوندن و تست زدن و فشار آوردن ب خودتون خلاص شدین
واقعا این لحظات برام بهترین لحظات زندگی هستند
-
بستگی داره برا تابستان معمولا در روز شاید کمتر از ۲۰۰ تا نباشه ، ولی خب دوران تحصیل دیگه تنور داغ میشه.
Abolfazl Mousavi دست مریزاد
-
سلام خدمت همه
خب بالاخره امروز رتبه ها اومد و اگه دوست دارید بیاید بگید چه کردید
مخصوصا اگه راه ابریشمی بودید.
با خیال راحت رتبتون رو اعلام کنید ما قول میدیم بخدا قضاوتتون نکنیم
️
️
️
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلاMHR SHAB شش هزار
-