Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. بحث آزاد
  3. 💢💡تازه های تکنولوژی💡💢
روز آخر ❤️
_
سلام به همه رفقای کنکوری اومدم یه تاپیک بزنم برای روز آخر کنکور، اینجا بچه‌هایی که می‌خوان روز آخر رو مفید درس بخونن، بیان برنامه‌هاشونو پارت‌بندی شده بزارن ️ و هم اونایی که تصمیم گرفتن دیگه درس نخونن و فقط ریلکس کنن، اینجا کنار هم باشیم ، حرف بزنیم ، استرسارو بریزیم دور، انرژی مثبت بدیم و بگیریم ... اگه برنامه‌ریزی برای روز آخر داری، بیا پارت‌هات رو بزار و تا لحظه آخر تلاش کن ( مثل خودم ایده همینه چون مجبورم ) ... اگه تصمیم گرفتی دیگه فقط استراحت کنی که خیلیم عالی ... اگه دکترای پارسالی هستی و تجربه شب قبل کنکور رو داری، لطفا بیا راهنمایی کن، آرامش و انرژی بده :)) ‌ فقط یه خواهش کوچولو دارم لطفا فضای تاپیک آروم و مثبت نگه داریم چون قرار نیست با کارای دیگه اتفاق خاصی بیفته اما با اینکارا اتفاق خاصی میفته @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا
بحث آزاد
برگ انجیر.... ☘️🍀🌿
______
بِسْم رَبّ النور ️ سلام امیدوارم حال دلتون بهترین باشه..... برم سراغ حرف اصلی.... در فکر تاپیکی بودم که هر روز توش چند تا پست قشنگ بزارم و با چند تا عکس و متن نوشته و دل نوشته...... حالمون خوب بشه، انرژی بگیریم در طول روز.....️️ یه جورایی این تاپیک شبیه کانال یا چنل..... البته پست هایی که قرار بزارم برای خودم نیست و صرفا گلچینی از مطالبی که ممکنه توی فضای مجازی یا کتاب ها ببینم و بارگذاری بکنم..... اگر شما هم دوست داشتید خوشحال میشم همراه من بشید.... ️ [image: 1686940882701-img_-_.jpg] پ.ن:اسم تاپیک برگرفته از اسم یک کانالِ و در آخر دعا میکنم دلتون ذهنتون ابری باشه(:️️
بحث آزاد
رقیب
خ
کسی هس ساعت مطالعه بالایی داشته باشه بخونیم این 20 روزو؟ ترجیحا دختر باشه تنهایی نمیتونم اگ یکی بود خیلی بهتر پیش میرفتم
بحث آزاد
خــــــــــودنویس
Dr-aculaD
Topic thumbnail image
بحث آزاد
👣ردپا👣
اهوراا
Topic thumbnail image
بحث آزاد
کنکور1405
M
سلام به همه. من بعد از یه مدت دوباره میخوام کنکور 405 رو شرکت کنم. ولی خب کسی رو پیدا نکردم که برای سال405 باشه. و دوستی پیدا نکردم تو این زمینه. هرکی هست بیاد اینجا حرف بزنیم
بحث آزاد
تروخدا بیاین
خ
دیروز اشتبا کردم سلامت نخوندم الان چیکار کنم جزوه ای میدونین یکم جمعو جور باشه کتاب اصلن خونده نمیشه خیلی زیاده
بحث آزاد
دستاورد هایِ کوچکِ من🎈
AinoorA
سلام بچه ها امیدوارم حالتون خوب باشه و خیلی سرحال و شاد باشین خب از عنوان تاپیک یچیزایی مشخصه که قراره در مورد چی اینجا حرف بزنیم ولی بزارین توضیحات بیشتر بدم خیلی از ما یوقتایی هست که ممکنه احساس کنیم هیچ کاری نکردیم یا هیچ کاری ازمون برنمیاد و روزمون رو تلف کردیم و.. و ذهنمون ما رو با این افکار جور واجور و عجیب غریب مورد آزار قرار بده و احساس ناتوانی رو بهمون بده در حالی که در واقعیت اینطوری نیست و ما توانا تر از اون چیزی هستیم که توی ذهنمون هست اینجا قراره از موفقیت های کوچولومون حرف بزنیم و رونمایی کنیم تا به ذهنمون ثابت کنیم بفرما آقا دیدییی ما اینیم هر شب از کار های مثبت کوچولوتون بیاین و بگین و این حس مثبت و قشنگ مفید بودن رو به خودتون بدین مثلا کنکوری ها میتونن تموم شدن یه بخش از برنامه اشون رو بگن ، از انجام دادن کار هایی مثل مرتب کردن اتاق ، از گذروندن امتحانای سخت و آب دادن به گل ها و کلی کار کوچیک و مثبت دیگه منتظرتون هستم آلایی ها موفق باشین🥹️ دعوت میکنم از : @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانشجویان-درس-خون @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-پیراپزشکی
بحث آزاد
تنهایی حوصله ندارم بیاین با هم نهایی بخونیم
خ
سلام بچها هر ساعتی هر درسیو خوندین بیاین بگین این ساعت اینقدر فلان درس رو خوندم انگیزه میگیریم
بحث آزاد
بخدا سوالات اونقد سخت نیستن ولی وقتی میشینم سر جلسه اعداد کوه میشن واسم
خ
بچها وقتی میشینم به ارومی حل میکنم سوالاتو میدونم حل میکنم مشکلی ندارم سر جلسه انگار اصن من نخوندم ی جوری میشم میترسم از سوالا مخصوصا سوالاتی ک عدد دارن عددا جلو چشام بزرگ میشن بخدا خنده داره ولی جدی میگم
بحث آزاد
من ِ فارغ 401 هم باید زمین ترمیم کنم؟؟
خ
...............
بحث آزاد
شاید شد...چه میدانی؟!
Hg L 0H
مدت هاست که از نشست غبار سرد و تیره به قلبم میگذرد مدت هاست منِ تاریکِ گم شده، در خودم به دنبال روزنه هایی از نور میگردد نفس هایم سخت به جانم می نشینند اشک هایی که سرازیر نمی شوند وجود مرا به ستوه آورده اند دوست دارم بایستم سرم را بالا بگیرم و تا زمانی که صدایم خفه شود فریاد بزنم بماند در پس پرده ی خاکستری غم بماند که چه می شود... شاید شد....چه میدانی؟!
بحث آزاد
بحث آزاد
JaanaJ
دوستان من تازه وارو سایت شدم میخوام بدونم چطوری باید اسمم رو تغیر بدم درست کردم ولی باز دوباره اینو زده چیکار باید کنم‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌.........
بحث آزاد
تمام رو به اتمام
Hg L 0H
حس خفقان، حتی نفس کشیدن هم سخت شده گلویم فشرده تر از قبل راه هوا را بسته پروازی را آغاز کردم که در سرم مقصدش بهشتی برین بود اما اکنون و در این زمان نمیدانم کجا هستم پروازم به سمت جهنم است یا بهشت؟ میشود یا نمیشود تمام وجودم را پر کرده تمام احساسات کودکی از کوچک و بزرگ به مغزم هجوم آورده و دارد تمامِ من را آرام آرام از من میگیرد نکند اینجا جای من است؟ در سرِ کودکیِ من چنین رویایی شکل گرفته بود؟ قلبم سیاه و چشمانم تار شده اند هوای پریدن دارم اما نگار لحظه به لحظه در همان جایی قرار دارم که ایستاده بودم انگار نمیشود قدم از قدم برداشت میخواهم رها باشم از افکاری که مرا خفت میکنند و تا مرز خفه شدن من را به دنبال خود میکشانند میل به رهایی آزادی ام را هم از من گرفته... شوق پریدن آرام آرام گویی دارد تبدیل به میل سقوط میشود مبادا چنین روزی برسد... مبادا....
بحث آزاد
به که باید دل بست؟
blossom.B
به که باید دل بست؟ به که شاید دل بست؟ سینه ها جای محبت , همه از کینه پر است. هیچکس نیست که فریادِ پر از مهر تو را گرم پاسخ گوید. نیست یک تن که در این راه غم آلوده ی عمر , قدمی راه محبت پوید. خط پیشانی هر جمع , خط تنهاییست. همه گلچینِ گلِ امروزند... در نگاه من و تو حسرت بی فرداییست. به که باید دل بست؟ به که شاید دل بست؟ نقش هر خنده که بر روی لبی می شکفد, نقشه‌ای شیطانیست. در نگاهی که تو را وسوسه ی عشق دهد حیله‌ای پنهانیست. خنده ها می شکفد بر لبها, تا که اشکی شکفد بر سرمژگان کسی. همه بر درد کسان می نگرند, لیک دستی نبرند از پی درمان کسی. زير لب زمزمه شادی مردم برخاست, هر کجا مرد توانائي بر خاک نشست . پرچم فتح برافرازد در خاطرِ خلق, هر زمان بر رخ تو هاله زَنَد گردِ شکست. به که بايد دل بست؟ به که شايد دل بست؟ از وفا نام مبر , آن که وفا خوست کجاست؟ ریشه ی عشق فسرد... واژه ی دوست گریخت... سخن از دوست مگو...عشق کجا؟دوست کجا؟ دست گرمی که زمهر , بفشارد دستت در همه شهر مجوی. گل اگر در دل باغ , بر تو لبخند زند بنگرش , لیک مبوی ! لب گرمی که زعشق , ننشیند به لبت به همه عمر مخواه ! سخنی کز سر راز , زده در جانت چنگ به لبت نیز مگوی ! چاه هم با من و تو بيگانه است نیِ صدبند برون آيد از آن... راز تو را فاش کند, درد دل گر بسر چاه کنی خنده ها بر غمِ تو دختر مهتاب زند گر شبي از سر غم آه کني. درد اگر سینه شکافد , نفسی بانگ مزن ! درد خود را به دل چاه مگو! استخوان تو اگر آب کند آتش غم, آب شو...آه مگو ! ديده بر دوز بدين بام بلند مهر و مه را بنگر ! سکه زرد و سپيدی که به سقف فلک است سکه نيرنگ است سکه ای بهر فريب من و تست سکه صد رنگ است . ما همه کودکِ خُرديم و همين زال فلک , با چنين سکه زرد , و همين سکه سيمينِ سپيد , ميفريبد ما را . آسمان با من و ما بيگانه زن و فرزند و در و بام و هوا , بيگانه خويش , در راه نفاق... دوست , در کار فريب... آشنا , بيگانه ... شاخه ی عشق شکست... آهوی مهر گریخت... تار پیوند گسست... به که باید دل بست؟ به که شاید دل بست؟... -مهدی سهیلی
بحث آزاد
ای که با من ، آشنایی داشتی
blossom.B
اِی که با من، آشنایی داشتی ای که در من، آفتابی کاشتی ای که در تعبیرِ بی مقدارِ خویش عشق را، چون نردبام انگاشتی ای که چون نوری به تصویرت رسید پرده ها از پرده ات برداشتی پشتِ پرده چون نبودی جز دروغ بوده ها را با دروغ انباشتی اینک از جورِ تو و جولانِ درد می گریزم از هوای آشتی کاش حیوان، در دلت جایی نداشت کاش از انسان سایه ای می داشتی -فریدون فرخزاد
بحث آزاد
امروز نه آغاز و نه انجام جهان است...
blossom.B
امروز نه آغاز و نه انجام جهان است اي بس غم و شادي که پس پرده نهان است گر مرد رهي غم مخور از دوري و ديري داني که رسيدن هنر گام زمان است تو رهرو ديرينه سرمنزل عشقي بنگر که زخون تو به هر گام نشان است آبي که برآسود زمينش بخورد زود دريا شود آن رود که پيوسته روان است باشد که يکي هم به نشاني بنشيند بس تير که در چله اين کهنه کمان است از روي تو دل کندنم آموخت زمانه اين ديده از آن روست که خونابه فشان است دردا و دريغا که در اين بازي خونين بازيچه ايام دل آدميان است دل برگذر قافله لاله و گل داشت اين دشت که پامال سواران خزان است روزي که بجنبد نفس باد بهاري بيني که گل و سبزه کران تا به کران است اي کوه تو فرياد من امروز شنيدي دردي ست درين سينه که همزاد جهان است از داد و وداد آن همه گفتند و نکردند يارب چه قدر فاصله دست و زبان است خون مي چکد از ديده در اين کنج صبوري اين صبر که من مي کنم افشردن جان است از راه مرو سايه که آن گوهر مقصود گنجي ست که اندر قدم راهروان است -هوشنگ ابتهاج (سایه)
بحث آزاد
پروانه‌ی رنگین
blossom.B
*از پیله بیرون آمدن گاهی رهایی نیست در باغ هم پروانه‌ی رنگین گرفتار است این کشور آن کشور ندارد حس دلتنگی دیوار با هر طرح و نقشی باز دیوار است... -محمد‌علی جوشانی*
بحث آزاد
حواست بوده است حتما...
blossom.B
الا ای حضرت عشقم! حواست هست؟ حواست بوده است آیا؟ که این عبد گنه کارت که خود ، هیراد می‌نامد، چه غم ها سینه‌اش دارد... حواست بوده است آیا؟ که این مخلوق مهجورت از آن عهد طفولیت و تا امروزِ امروزش ذلیل و خاضع و خاشع گدایی می‌کند لطفت... حواست بوده است آیا نشسته کنج دیواری تک و تنها؛ که گشته زندگی‌اش پوچ و بی معنا! دریغ از ذره ای تغییر میان امروز و دیروز و فردا... حواست هست، می‌دانم... حواست بوده است حتما! ولیکن یک نفر اینجا، خلاف دیده‌ای بینا، ندارد دیده‌ای بینا -رضا محمدزاده
بحث آزاد
امیدوارم نشناسند مرا... پیش از این، ستاره بودم!
blossom.B
یک سالِ پیش، ستاره‌ای مُرد. هیچ کس نفهمید؛ همانطور که وقتی متولد شد، کسی نفهمیده بود. همه سرگرم خنده بودند؛ زمانی که مُرد. اما یادم نیست زمانی که متولد شد، دیگران در چه حالی بودند. در آن میان فقط من بودم که دیدم که آن همه نور، چطور درخشید و بزرگ شد.... خیلی زیبا بود؛ انگار هر شب درخشان تر می‌شد... پر قدرت می‌سوخت. برای زنده بودن، باید می‌سوخت... من بودم که پا به پای سوختن هایش، اشک ریختم... اشک هایم برای خاموش کردن بی قراری هایش کافی نبود... نتوانستم خاموش کنم درد را که در لا به لای شعله هایش، ستاره‌ام را می‌سوزاند. ستاره مُرد! این آخرین خاطره‌ایست که از او در ذهن دارم... نتوانستم تقدیرش را عوض کنم.‌‌.. سیاهچاله شد... اکنون حتی نمی‌توانم شعله‌ی شمعی در کنارش بگذارم تا او را در میان تاریکی ها ببینم. سیاهچاله ها نور را می‌گیرند... چه کسی گمان می‌کرد آن همه نور ، اکنون‌ این همه تاریک باشد؟ آن زمان که نورانی بود، کسی ندیدش... نمی‌دانم این کوردلان اکنون سیاهچاله بودنش را چگونه می‌بینند که می‌خندند... آری؛ ستاره مُرد.. همه خندیدند. امشب، به یاد آن ستاره، خواهم گریست.
بحث آزاد

💢💡تازه های تکنولوژی💡💢

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده بحث آزاد
150 دیدگاه‌ها 8 کاربران 9.2k بازدیدها 10 Watching
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • VezraV آفلاین
    VezraV آفلاین
    Vezra
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

%(#ff0000)[اسکیت‌ بورد برقی هوشمندی که با نحوه سواری شما سازگار می‌شود]
    متن جایگزین
    اسکیت‌بورد هوشمندی با نام XTND معرفی شده
    XTND حدود ۳ کیلوگرم وزن دارد و از باتری با ظرفیت ۹۹ وات ساعت (99 Wh) بهره می‌برد که در مدت زمان کمتر از یک ساعت کاملا شارژ می‌شود. با شارژ کامل باتری می‌توانید با حداکثر سرعت ۴۵ کیلومتر بر ساعت حدود ۲۰ کیلومتر مسافت طی کنید. موتور‌های پیشران، خروجی برابر ۱۸۰۰ وات به صورت جداگانه به هرچرخ منتقل می‌کنند.
    متن جایگزین
    XTND پس از اتصال به موبایل یا ساعت هوشمند حرکات صاحبش را ردیابی می‌کند، مسیر‌های روزمره را فرا می‌گیرد و مسیر‌های بهتری با توجه به صافی زمین، سربالایی و سرازیری‌ها پیشنهاد می‌دهد. از این طریق مصرف باتری به طرز چشم‌گیری کاهش پیدا می‌کند. از آن جا که این اسکیت‌بورد داری سیستم یادگیری ماشین است هرچقدر مسافت بیشتری با آن جابه‌جا شوید عملکرد بهتری خواهد داشت.
    متن جایگزین

1 پاسخ آخرین پاسخ
    3
    • A آفلاین
      A آفلاین
      alirezashahri

اندروید O احتمالا ۳۰ مرداد منتشر می‌شود
      گزارش‌هایی که در مورد تاریخ انتشار اندروید O از سوی منابع مختلف منتشر می‌شوند، به تاریخ دقیقی اشاره نمی‌کنند و کاربران را سردرگم کرده‌اند. خبرها حاکی از آن هستند که گوگل نسخه‌ی بعدی سیستم‌عامل اندروید را در همین ماه منتشر می‌کند؛ اما هنوز مشخص نیست که این غول جستجو، دقیقاً چه روزی اندروید O را منتشر خواهد کرد.

به‌تازگی گزارشی غیر رسمی از سوی دیوید روداک از وب‌سایت اندروید پلیس منتشر شده است که بر اساس آن، گویا گوگل در نظر دارد که اندروید O ‌را از تاریخ ۳۰ مرداد به بعد، در اختیار کاربران گوشی‌های پیکسل قرار دهد. این منبع آگاه اعلام کرده است که گوگل در نظر دارد در همین روز - که مصادف است با وقوع پدیده‌ی خورشیدگرفتگی کامل در ایالات متحده - از نام تجاری اندروید نیز O پرده بردارد؛ البته وی به این نکته اشاره کرده است که نمی‌توان کاملاً این اطلاعات را تأیید کرد.

اطلاعات دیگری نیز از سوی ایوان بلس منتشر شده‌اند که به انتشار اندروید O در هفته‌ی آینده اشاره دارند. با توجه به این اطلاعات، می‌توان گفت که احتمال انتشار اندروید O در تاریخ ۳۰ مرداد بسیار بالا است. به هر حال، انتشار اندروید O در ماه آگوست قطعی است و به‌زودی روز دقیق انتشار مشخص خواهد شد. از آنجایی که تنها یک هفته تا انتشار احتمالی جدیدترین نسخه‌ی اندروید باقی مانده است؛ به‌زودی شاهد انتشار اطلاعات بیشتری از آن خواهیم بود که ما را با جزئیات عرضه‌ی اندروید O آشنا خواهند کرد.

1 پاسخ آخرین پاسخ
      3
      • A آفلاین
        A آفلاین
        alirezashahri

امشب هواوی طی مراسمی که در هتل پارسیان آزادی برگزار شد، از گوشی میان‌رده جدید خود با نام Nova2Plus رونمایی کرد. گوشی نوا ۲ پلاس که مخاطب جوان را هدف قرار داده، دارای مشخصات فنی خاصی است که حتی در برخی از پرچمدارن نیز وجود ندارد.

در ابتدای مراسم رونمایی nova2Plus، رِی، مدیر ارشد بخش ابزارهای هوآوی با اشاره به پیشرفت‌های اخیر هوآوی در بازارهای جهانی از هواوی به عنوان یکی از برترین برندهای بازار تلفن همراه یاد کرد و گفت: «امسال برای اولین بار شرکت هوآوی موفق شد با اختلاف بسیار از رقبای خود، در رده بندی موسسه فورچون در بین ۵۰۰ شرکت برتر دنیا، در جایگاه ۸۳ قرار گیرد.» وی به علاقه‌مندان برند هوآوی مژده داد که محصولات جدید با تکنولوژی‌های هیجان‌انگیزی به زودی به بازار عرضه خواهند شد.

در ادامه‌ی برنامه، محمد امین ناهید، مدیر بازاریابی و روابط عمومی هواوی به معرفی کامل نوت ۲ پلاس پرداخت.

نوا ۲ پلاس / Nova 2 Plus

نوا ۲ پلاس یک گوشی تماما فلزی است که با دقت بسیار خوبی تراش خورده و از نظر کیفیت ساخت و طراحی در سطح گوشی‌های پرچمدار است. هواوی در این گوشی نیز طرح خاص و برجسته‌ای را برای دکمه‌ی پاور در نظر گرفته تا در زمان استفاده از گوشی به اشتباه دکمه‌های حجم صدا به جای دکمه‌ی پاور فشار داده نشوند.

هواوی اعتقاد دارد که جوانان به عکاسی و مخصوصا عکاسی سلفی علاقه‌ی بسیار دارند و از این رو در نوا ۲ پلاس از یک حسگر ۲۰ مگاپیکسلی برای دوربین سلفی و دوربین دوگانه در پشت گوشی دستگاه استفاده کرده است. در کنار این دوربین‌ها امکانات نرم‌افزاری متنوعی برای بهبود کیفیت تصاویر گرفته شده، استفاده شده تا تصاویر کاربران به صورت خودکار روتوش شده و جلوه‌ی زیباتری به خود بگیرد.

عکاسی با نوا ۲ پلاس

نوا ۲ پلاس به کمک الگوریتم‌های اختصاصی هواوی و قابلیت‌های نرم‌افزاری می‌تواند چهره را بصورت سه بعدی اسکن کرده و روتوش تصویر را در سطح متفاوتی انجام دهد.

حسگر اثر انگشت در نوا ۲ پلاس در پشت دستگاه قرار داده شده است. هواوی می‌گوید این حسگر در نوا ۲ پلاس تنها یک دهم میلی‌متر ضخامت دارد که نسبت به نسل‌های قبلی که ۴ میلیمتر ضخامت داشتند، عملکرد سریع‌تری دارد و علاوه بر آن به زیبایی بیشتر دستگاه نیز کمک کرده است.

ویژگی جالب دیگری که هواوی در Nova 2 Plus در نظر گرفته، پشتیبانی از فناوری HiFi و صدای خروجی باکیفیت است که تنها در برخی از پرچمداران وجود دارد. هواوی می‌گوید نوا ۲ پلاس اولین گوشی است که از چیپ‌ست صدای سه بعدی بهره می‌برد و با فناوری صوتی انحصاری این شرکت با عنوان Histen در اختیار کاربران قرار می‌گیرد. این فناوری با همکاری پروفسور رینر میلارد، یکی از آهنگسازان برجسته برنده جایزه Grammy توسعه داده شده است. هواوی باور دارد که کاربران Nova2Plus کیفیت صدای کاملاً متمایزی نسبت به گوشی‌های رایج بازار را تجربه خواهند کرد.

ٔNova 2 Plusنوا ۲ پلاس در سه رنگ مشکی، آبی و طلایی به بازار عرضه می‌شود.

مشخصات فنی نوا ۲ پلاس:

پردازنده‌ی هشت هسته‌ای کرین ۶۵۹
        صفحه نمایش ۵.۵ اینچ از نوع LTPS LCD با رزولوشن فول اچ‌دی
        دوربین سلفی ۲۰ مگاپیسل
        دوربین دو گانه‌ی ۱۲ مگاپیکسلی با لنز واید و ۸ مگاپیکسلی با لنز تله فوتو در پشت به همراه بزرگنمایی اپتیکال ۲ برابر، ابعاد پیکسل‌ها ۱.۲۵ میکرومتر
        پشتیبانی از صدای خروجی HiFi و افکت صدای سه‌بعدی به کمک تراشه‌ی AK4376AECB
        ابعاد ۱۵۳.۹ در ۷۴.۹ در ۶.۹ میلی‌متر و وزن ۱۶۹ گرم
        ۶۴ گیگابایت حافظه‌ی داخلی به همراه پشتیبانی از درگاه حافظه‌ی خارجی
        ۴ گیگابایت حافظه‌ی رم
        باتری ۳۳۴۰ میلی‌آمپر ساعت به همراه پشتیبانی از شارژ سریع
        اندروید ۷ به همراه رابط کاربری EMUI 5.1
        قیمت نوا ۲ پلاس ۱٫۳۹۹٫۰۰۰ تومان تعیین شده و فروش آن از ۲۱ مرداد در دیجی کالا و سپس از ۲۴ مردادماه در دیگر فروشگاه‌ها شروع می‌شود.

1 پاسخ آخرین پاسخ
        4
        • VezraV آفلاین
          VezraV آفلاین
          Vezra

%(#ff0000)[فایرفاکس سِند؛ ابزاری امن برای ارسال فایل‌ های حجیم]
          متن جایگزین
          موزیلا امکان جدیدی فراهم کرده است که از طریق آن می‌توانید به‌صورت ایمن، به ارسال فایل‌های حجیم بپردازید.
          آپلود و ارسال فایل با فایرفاکس سند
          ارسال فایل با استفاده از فایرفاکس سند ساده است؛ کافی است مرورگر فایرفاکس یا کروم را باز کنید و مطمئن شوید که از آخرین نسخه آن‌ها استفاده می‌کنید. سپس به آدرس send.firefox.com مراجعه کنید.
          متن جایگزین
          می‌توانید با کلیک روی جعبه‌ی آبی یا از طریق درگ و دراپ، فایل خود را انتخاب کنید.
          متن جایگزین
          در این مرحله، فایرفاکس پیش از آپلود و ارسال فایل روی سرور، آن را تأیید و رمزنگاری می‌کند.
          متن جایگزین
          تأیید و رمزنگاری فایل، بسته به پردازنده‌ی شما، ممکن است تا حدودی زمان‌بر باشد و برای آپلود فایل نیز بسته به سرعت اتصال اینترنت و حجم فایل، اندکی باید منتظر بمانید. پس از اتمام این مرحله، لینکدانلود بلافاصله در اختیار شما قرار می‌گیرد
          متن جایگزین .

اکنون می‌توانید این لینک را در اختیار هر کس که مایل بودید بگذارید. فقط باید توجه داشته باشید که دانلود آن تنها برای یک بار امکان‌پذیر است؛ در نتیجه آن را در اختیار افراد مختلف قرار ندهید.
          متن جایگزین
          عملیات دانلود با فایرفاکس به‌خوبی انجام می‌گیرد؛ اما می‌توانید فایل خود را با مرورگر کروم نیز دانلود کنید.
          متن جایگزین
          به‌محض اینکه دانلود فایل به پایان برسد، امکان دانلود مجدد آن وجود ندارد. فایرفاکس همان‌طور که فایل شما را از روی سرورهای موزیلا پاک می‌کند، از ایمن بودن آن نیز مطمئن می‌شود.

1 پاسخ آخرین پاسخ
          4
          • A آفلاین
            A آفلاین
            alirezashahri
            نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط alirezashahri انجام شده

0_1504329763203_2dc19c9d-8ac4-4080-91cc-d6fe91c3f613.jpg
            مایکروسافت طی کنفرانس خود در ایفا ۲۰۱۷ تایید کرد که آپدیت پاییزی کریترز ویندوز ۱۰ را در تاریخ ۱۷ اکتبر یا ۲۵ مهر ماه منتشر خواهد کرد.
            مایکروسافت دقایقی پیش در جریان برگزاری کنفرانس خود طی ایفا ۲۰۱۷ در شهر برلین اعلام کرد که آپدیت پاییزی کریترز ویندوز ۱۰ را در تاریخ ۱۷ اکتبر یا ۲۵ مهرماه منتشر خواهد کرد. بروزرسانی کریترز پاییزی را باید چهارمین بروزرسانی و تغییر بزرگی خواند که مایکروسافت در سیستم‌عامل خود ایجاد خواهد کرد. پیش از این مایکروسافت در بهار سال جاری میلادی بروزرسانی کریترز را برای ویندوز ۱۰ منتشر کرده بود. اما شاید از خود بپرسید که بزرگ‌ترین تغییری که مایکروسافت با آپدیت پاییزی کریترز ایجاد خواهد کرد، چه خواهد بود؟ مایکروسافت در پی آن است تا با این بروزرسانی پلتفرم واقعیت مجازی خود یا Windows Mixed Reality را به سیستم‌عامل خود اضافه کند. کمپانی‌هایی نظیر دل، اچ‌پی، لنوو و ایسوس هدست‌های واقعیت مجازی ارزان قیمتی را تولید کرده‌‌اند تا تجربه‌ی جدیدی را به همراه ویندوز ۱۰ از واقعیت مجازی در اختیار کاربران قرار دهند.

براساس اطلاعات ارائه شده توسط تری میرسون، قائم مقام اجرایی بخش ویندوز و ابزار‌های مبتنی بر آن، بروزرسانی پاییزی کریترز همچنین از تعقیب سوی چشم نیز پشتیبانی خواهد کرد. به گفته‌ی میرسون اضافه شدن چنین ویژگی کمک می‌کند تا افرادی که از ناتوانی‌های جسمی رنج برده و نمی‌توانند از دست خود برای بکارگیری ویندوز استفاده کنند، بتوانند به راحتی و تنها چشم خود استفاده از ویندوز ۱۰ را به راحتی تجربه کنند.

براساس اطلاعات ارائه شده در جریان کنفرانس مایکروسافت در ایفا ۲۰۱۷، ویژگی معرفی شده در تایم‌لاین برای عرضه به همراه بروزرسانی پاییزی کریترز آماده نخواهد بود. بروزرسانی پاییزی کریترز همچنین زبان طراحی جدید مایکروسافت یا همان فلوئنت دیزاین را رسما در اختیار کاربران قرار خواهد داد. هرچند این زبان طراحی تغییر بزرگ ظاهری ایجاد نخواهد کرد.

1 پاسخ آخرین پاسخ
            1
            • VezraV Vezra

%(#ff0000)[4)Mecabricks]
              متن جایگزین
              Mecabricks یک جعبه بزرگ از لگوی مجازی است که می‌توان با توجه به سلیقه خود با آن بازی کنید. بلوک‌ها و قطعات را انتخاب کرده و با قرار دادن آنها را در صفحه، اجازه دهید تا قوه خلاقیت‌تان، بازی را به دست بگیرد و پیش ببرد. همچنین، می‌توان گفت که انجام این بازی در BuildwithChrome به جهت حفظ کار شما در آن، دلپذیرتر خواهد بود.

_MILAD__ آفلاین
              _MILAD__ آفلاین
              _MILAD_
              نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط _MILAD_ انجام شده

Vezra :: ویندوز 10 هم یه همچین چیزی داره خوبه
              0_1504351148205_3d.png

من تهی پیمانه بودم، سر کشیدم خویش را

1 پاسخ آخرین پاسخ
              3
              • VezraV آفلاین
                VezraV آفلاین
                Vezra

%(#ff0000)[کامپیوتر بدون کیس اسپایر S24 ایسر با فناوری شارژ بی‌سیم معرفی شد]
                متن جایگزین
                ی این کامپیوترها، پردازنده‌ی با ولتاژ پایین (U) را برگزیده است. این پردازنده‌، چهار هسته دارد؛
                ☑ولی می‌تواند به لطف فناوری هایپر تردینگ، چهار هسته‌ی مجازی دیگر ایجاد کند و به‌صورت موازی، هشت پردازش انجام دهد.
                ☑از لحاظ حافظه‌ی داخلی، این کامپیوترها می‌توانند %(#ff0000)[حداکثر ۲ ترابایت هارددیسک] و %(#ff0000)[۲۵۶ گیگابایت حافظه‌ی اس‌اس‌دی] داشته باشند.
                ☑ . صرف نظر از قطعات داخلی، تمام مدل‌های S24 از تعدادی درگاه USB، کارت‌خوان با پشتیبانی از کارت‌ حافظه‌ی SD، درگاه USB نوع C و خروجی تصویری HDMI استفاده می‌کنند.
                متن جایگزین
                🔴 %(#ff0000)[اما جذاب‌ترین ویژگی این کامپیوترهای بدون کیس، پشتیبانی آن‌ها از فناوری شارژ بی‌سیم است]

🔺 بدین صورت که اگر گوشی موبایلی داشته باشید که از فناوری شارژ بی‌سیم Qi پشتیبانی کند، کافی است آن را روی پایه‌ی زیر نمایشگر قرار دهید تا شارژ شود.

💸 ایسر اسپایر S24 از اوایل سال آینده‌ی میلادی و با قیمت ۹۹۹ دلار برای مدل پایه، عرضه خواهد شد.

پ.ن: (عذرخواهی بخاطر این مدت که فعالیت نداشتم 🙏🏻 )

1 پاسخ آخرین پاسخ
                5
                • VezraV آفلاین
                  VezraV آفلاین
                  Vezra

:large_blue_circle: %(#008cff)[این پست آموزشی هستش و بدرد میخوره ،دیگه بجای اینکه مودم رو ببرید بیرون براتون SSID تون رو مخفی کنن خودتون انجام بدیدو از هک شدن جلوگیری کنید (ممکنه بعضی هاتون بلد باشید ولی خب برای اونایی که بلد نیستن ) یکم طولانیه ولی بخونید کاربردی هست. ]
                  %(#ff0000)[چگونه SSID خود را مخفی کنیم]
                  متن جایگزین
                  با حذف SSID شبکه وایرلس خود، امکان هک شدن آن را کاهش دهید.
                  مخفی کردن SSID راه حل جامعی برای جلوگیری از هک شدن شبکه‌ی شما توسط هکرها نیست؛ اما می‌تواند تا حدودی برای کاربران آرامش ذهنی ایجاد کند و ترس از هک شدن شبکه‌ را توسط سایرین کاهش دهد.
                  .................................................
                  🇦- در آدرس بار مرورگر، IP آدرس روتر خود را تایپ کنید. IP آدرس بسیاری از روترها معمولا ۱۹۲.۱۶۸.۱.۱ است اما این امکان وجود دارد که IP روتر شما ۱۹۲.۱۶۸.۰.۱ یا چیزی شبیه به این باشد. اگر هیچ یک از این آدرس‌ها برای روتر مناسب نبود، شاید بتوانید با یک جستجوی ساده در گوگل و تایپ عبارت «router brand] home address]»، آدرس IP‌ روتر خود را بیابید.
                  🔴 %(#00aaff)[پیشنهاد خودم برای پیدا کردن IP 👈🏼 ] به این مطلب مراجعه کنید
                  ⬅ دوستان به نکته اخر این مطلب که لینکشو گذشتم حتما توجه کنید.
                  🇧 - نام کاربری و رمزعبور خود را وارد کنید و برای رفتن به مرحله‌ی بعد، روی کلید OK کلیک کنید.
                  متن جایگزین
                  🇨 روی Wireless Settings در منوی بالایی صفحه کلیک کنید. (ممکن است قسمت تنظیمات مربوط به شبکه‌ی وایرلس شما با تصاویر موجود متفاوت باشد، اما مراحل بسیار به هم شبیه‌اند.)
                  متن جایگزین
                  🇩 از منوی کناری، گزینه‌ی Advanced Security Settings را انتخاب کنید. ممکن است مکان قرارگیری Advanced Security Settings متفاوت باشد و این گزینه با نام Security Settings در مکان دیگر قرار گرفته باشد.
                  متن جایگزین
                  🇪 اگر از یک روتر دو باندی (یا سه باندی) استفاده می‌کنید، باید این مراحل را برای هر باند تکرار کنید. SSIDا۲.۴ گیگاهرتز یا ۵.۰ گیگاهرتزی را انتخاب کنید (یا می‌توانید هر دو SSID را انتخاب کنید).
                  متن جایگزین
                  🇫 گزینه‌ی Disable را انتخاب و روی Apply کلیک کنید.
                  متن جایگزین
                  برای سایر باند‌ها نیز مراحل ۳ تا ۶ را مجددا به همین شکل تکرار کنید.

1 پاسخ آخرین پاسخ
                  4
                  • VezraV آفلاین
                    VezraV آفلاین
                    Vezra

%(#0080ff)[پست آموزشی]
                    %(#ff0000)[پسوردهای ذخیره‌شده در گوگل کروم و اندروید را ببینید]
                    متن جایگزین
                    ⭕ آیا می‌دانستید که گوگل تمام کلمات عبور شما را ثبت و در مرورگر کروم و دستگاه‌های اندرویدتان ذخیره می‌کند؟
                    🔔 یک راه ساده برای دیدن تمام کلمات عبور ذخیره‌شده توسط گوگل وجود دارد. ضمن اینکه می‌توانید کلمات عبوری را که فراموش کرده‌اید، به‌سرعت بازیابی کنید.
                    ◀ تمام پسوردهای شما در یک URL خاص وب‌سایت گوگل ثبت شده است و می‌توانید آن‌ها را در این آدرس مشاهده کنید: https://passwords.google.com
                    * پس از باز کردن این لینک، از شما خواسته می‌شود برای وارد شدن به حساب کاربری خود، پسورد گوگل را وارد کنید. به‌محض ورود به حساب کاربری، فهرستی از تمام کلمات عبور ذخیره‌شده توسط گوگل به شما نشان داده می‌شود.

🔔 البته رمز عبور تمام حساب‌ها، در این صفحه به حالت مخفی نمایشِ نقطه نشان داده می‌شود؛ اما با کلیک روی گزینه‌ی «eye»، می‌توانید پسورد خود را مشاهده کنید.

1 پاسخ آخرین پاسخ
                    2
                    • VezraV آفلاین
                      VezraV آفلاین
                      Vezra

%(#00aaff)[آموزشی_کاربردی]
                      به نظرم خیلی مفیده از شلوغی مرورگرتون خلاص میشید😂
                      %(#ff0000)[راه‌کار ایجاد بوکمارک‌ آیکونی در مرورگرهای اینترنتی]
                      متن جایگزین
                      با استفاده از نمایش آیکونی بوکمارک‌ها در نوار مربوطه در مرورگرها، می‌توان در فضای در دسترس این بخش، بهینه‌سازی قابل توجهی ایجاد کرد.
                      درنظر داشته باشید که پیاده‌سازی این راهکار، درهر مرورگر روندی خاص خود دارد.
                      ادامه در پست های بعدی.....

1 پاسخ آخرین پاسخ
                      3
                      • VezraV آفلاین
                        VezraV آفلاین
                        Vezra
                        نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط Vezra انجام شده

%(#b5146f)[راه‌کار ایجاد بوکمارک‌ آیکونی در مرورگرهای اینترنتی]
                        %(#ff0000)[کروم و اپرا]
                        در مرورگرهای کروم و اپرا کافی است
                        %(#7300ff)[ روی بوکمارک دلخواه خود در نوار ابزار مرورگر، راست کلیک و گزینه Edit را از منوی نمایش داده‌شده انتخاب کنید]
                        %(#143fb5)[متن نوشته‌شده در بخش Name را حذف و گزینه Save را برای ذخیره‌سازی تنظیمات انتخاب کنید]
                        . این فرایند را برای تمامی بوکمارک‌های موجود در نوار ابزار تکرار کنید
                        تا تنها نمایش آیکونی از وب‌سایت‌های بوکمارک‌ شده، پیش روی شما قرارگیرد.
                        0_1505290167288_2c84b5fe-0b78-470e-acfb-c484193f4450.JPG

1 پاسخ آخرین پاسخ
                        2
                        • VezraV آفلاین
                          VezraV آفلاین
                          Vezra

%(#8f1d72)[راه‌کار ایجاد بوکمارک‌ آیکونی در مرورگرهای اینترنتی]
                          %(#ff0000)[فایرفاکس]
                          در مرورگر فایرفاکس کافی است روی بوکمارک دلخواه خود راست کلیک و گزینه Properties را انتخاب کنید. در پنجره بازشده متن موجود در پنجره Name را حذف کنید و با انتخاب گزینه Save به کار خود پایان دهید.

1 پاسخ آخرین پاسخ
                          2
                          • VezraV آفلاین
                            VezraV آفلاین
                            Vezra

%(#a60262)[راه‌کار ایجاد بوکمارک‌ آیکونی در مرورگرهای اینترنتی]
                            %(#ff0000)[مایکروسافت اج]
                            در مرورگر مایکروسافت اج برای ایجاد بوکمارک آیکونی کافی است آیکون Hub (آیکونی با سه خط افقی) را انتخاب وروی آیکون ستاره کلیک کنید تا لیست وب‌سایت‌های دلخواه خود را شاهد باشید و در نهایت، گزینه Settings را در قسمت بالا، سمت راست مرورگر انتخاب کنید. حالا در پنجره تنظیماتی که پیش روی شما قرار می‌گیرد، گزینه Show only icons on the favorites bar را برای نمایش آیکونی بوکمارک‌ها، فعال کنید.

1 پاسخ آخرین پاسخ
                            2
                            • VezraV آفلاین
                              VezraV آفلاین
                              Vezra

%(#a31880)[راه‌کار ایجاد بوکمارک‌ آیکونی در مرورگرهای اینترنتی]
                              ◀ و میرسیم به مرورگری که 99% افراد ازش استفاده میکنن 😂
                              %(#ff0000)[اینترنت اکسپلورر]
                              با کلیک راست روی بوکمارک‌ها در نوار وب‌سایت‌های مورد علاقه (Favorites Bar) مرورگر اینترنت اکسپلورر گزینه Customize Tile Width و پس از آن عبارت Icons Onl را انتخاب کنید.

1 پاسخ آخرین پاسخ
                              3
                              • A آفلاین
                                A آفلاین
                                alirezashahri

اپل تا ساعاتی دیگر نسخه‌ی نهایی سیستم‌عامل iOS 11 را منتشر خواهد کرد. تیم کوک، مدیرعامل اپل در جریان برگزاری کنفرانس رونمایی از محصولات اپل در مرکز همایش استیو جابز اعلام کرد که نسخه‌ی نهایی iOS 11 به‌صورت رسمی منتشر خواهد شد. حال اپل این نسخه را برای دانلود در اختیار کاربرانش قرار داده است. برای دریافت این نسخه می‌توانید از طریق مسیر Settings->General->Software Update اقدام کنید.

سیستم‌عامل iOS 11 با تغییراتی همراه شده است که به‌طور حتم در صورت به‌روزرسانی به این نسخه کاملا مشهود خواهد بود. iOS 11 قابلیت پشتیبانی از واقعیت مجازی را در اختیار بیش از میلیون‌ها دستگاه آیفون و آیپد قرار خواهد داد که قادر به دریافت این نسخه هستند. همچنین باید به ویژگی‌های جدید عکاسی اشاره کرد که کیفیت تصاویر ثبت‌شده با استفاده از دوربین آیفون را بهبود خواهد داد. اپل با انتشار مطلبی در وب‌سایت خود در رابطه با iOS 11 در این خصوص چنین اظهار نظر کرده است:

سیری در iOS 11 بسیار طبیعی‌تر شده و با استفاده از تغییراتی که در اپ استور انجام شده، پیدا کردن اپلیکیشن‌ها و بازی‌ها بسیار ساده‌تر شده است.
                                در ادامه می‌توانید لیستی از آخرین تغییرات اعمال‌شده را مشاهده کنید:

بخش کنترل (Control Center) در iOS 11 به‌صورت کامل تغییر پیدا کرده است تا کاربران بتوانند با کشیدن انگشت خود به سمت بالا، بیشترین تنظیمات ممکن را در پنجره‌ی نمایش داده‌شده پیدا کنند. برخلاف گذشته این بخش را می‌توان تغییر داد.
                                صدای سیری در iOS 11 در مقایسه با گذشته بسیار طبیعی‌تر شده است. دستیار صوتی هوشمند اپل قادر است از زبان‌های چینی، اسپانیایی، فرانسه، آلمانی و ایتالیایی ترجمه انجام دهد.
                                فیلترهای جدیدی برای عکاسی اضافه شده است تا تنوع حالت‌هایی که می‌توان عکس ثبت کرد، افزایش پیدا کند.
                                اپ‌استور تغییر یافته است تا از این طریق گشت‌وگذار در آن برای پیدا کردن بازی‌ها و اپلیکیشن‌های مختلف لذت‌بخش‌تر و راحت‌تر باشد.
                                در iOS 11‌ می‌توان از سیستم مدیریت فایلی که برای اولین بار اضافه شده استفاده کرد. نام سیستم مدیریت فایل iOS 11 فایلز (Files) است.
                                اپل موزیک به گونه‌ای تغییر یافته که بیشتر شبیه به یک شبکه‌ی اجتماعی است؛ چرا که کاربران دارای یک حساب کاربری هستند و می‌توانند به اشتراک‌گذاری لیست‌های پخش و اعمال تغییر در لیست‌ها بپردازند.
                                ویژگی Do Not Disturb از حالت جدید بهره می‌برد. با بهره‌گیری از این ویژگی جدید در حالت رانندگی Do Not Disturb به‌صورت خودکار فعال می‌شود.
                                قابلیت جدید Storage Optimisation یا بهینه‌سازی حافظه امکان مدیریت و حذف فایل‌های زائد را در اختیار کاربران قرار خواهد داد.
                                سرویس نقشه‌ی اپل امکان مشاهده‌ی نقشه‌ی داخلی اماکن عمومی نظیر فروشگاه‌ها و مراکز خرید را در اختیار کاربران قرار خواهد داد.
                                سیستم‌عامل iOS 11 به‌صورت پیش‌فرض در آیفون‌های جدید اپل وجود خواهد داشت. پس از دریافت نسخه‌ی نهایی iOS 11‌، تجربیات خود را با ما و دوستان خود به اشتراک بگذارید.

‌‌انتشار این بروزرسانی از ساعت ۱۰ صبح ۱۹ سپتامبر به وقت کوپرتینو (ساعت ۲۱ و ۳۰ دقیقه‌ سه‌شنبه ۲۸ شهریور) آغاز خواهد شد. این بروزرسانی از ساعت ۲۱ و ۳۰ دقیقه‌ی امشب و به تدریج منتشر خواهد شد.

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                1
                                • sobhawnS sobhawn

آخ چ خوب ! من یه سوال دارم !شات اسکرین چطوری باید با آیفون ایکس بگیرم ؟ خیلی مشکل ساز شده برام

A آفلاین
                                  A آفلاین
                                  alirezashahri

@dr-sobhan
                                  دکمه هوم ( Home ) بر روی آیفون x حذف شده است، پس چگونه می توان از صفحه نمایش آیفون X ، اسکرین شات گرفت؟

در آیفون های قدیمی باید به منظور اسکرین شات گرفتن از صفحه نمایش، دکمه‌های پاور ( Power ) و هوم ( Home ) دستگاه را به طور همزمان بفشارید. ولی در آیفون X که دیگر دکمه هوم (Home) ندارد چگونه عمل کرد؟

برای گرفتن یک عکس روی آیفون X، باید دکمه پاور ( Power ) را در قسمت پایین و کلید افزایش صدا ( Volume ) را همزمان فشار دهید. بعد از نگه داشتن این دو برای مدت یک ثانیه ، شما صدا آشنا و لحظه ای چشمک زدن گرفتن تصویر را می شنوید.

بله، تصاویری که شما در مورد آیفون X بدست آورده اید، به نظر خوب نمی آید، زیرا به طور پیش فرض ویرایش نشده است (در اینجا امیدواریم که اپل این را در زمان به روز رسانی تا زمان ارائه آیفون Xرفع کند)

با iOS 11، تصاویر فوق العاده می توان گرفت. شما می توانید آنها را به راحتی ویرایش و حاشیه نویسی کنید، و همه آنها در یک پوشه جداگانه ذخیره کنید و می توانید از تصاویری که قبلا گرفته شده نیز استفاده نمائید.

sobhawnS 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                  1
                                  • VezraV آفلاین
                                    VezraV آفلاین
                                    Vezra

%(#ff0000)[پیوند انسان و ماشین‌ در دو دهه‌ آینده]
                                    متن جایگزین
                                    بر اساس پیش‌بینی یکی از مخترعان ارشد آی‌بی‌ام، در دو دهه‌ی آینده از نانوربات‌های تزریقی برای درمان بیماری‌های جسمی و ترکیب تفکر انسانی و ماشینی استفاده خواهد شد.
                                    مک‌نامارا در مقاله‌ای که به این کمیته ارائه داده، می‌گوید:ممکن است شاهد [به‌ وجود آمدن] نانوماشین‌هایی باشیم که به بدن انسان تزریق می‌شوند. این ماشین‌ها فواید بسیاری خواهند داشت؛ برای مثال، می‌توانند آسیب‌های واردشده به سلول‌ها، ماهیچه‌ها و استخوان‌ها را برطرف کنند یا حتی [این اجزاء] را گسترش دهند.
                                    وی همچنین می‌گوید:

با کمک چنین فناوری که با انسان‌ها و محیط اطراف یکپارچه شده است، خواهیم‌ توانست محیط اطراف را به‌وسیله‌ی افکار و حرکات بدن کنترل کنیم.
                                    متن جایگزین
                                    نیل شارکی، استاد سابق بخش هوش مصنوعی و روباتیک در دانشگاه شفیلد، می‌گوید:

یکی از نگرانی‌های اصلی، واگذار کردن تصمیم‌گیری و کنترل امور به ماشین‌ها است. در چنین شرایطی انسان‌ها تصمیمات ماشینی را صحیح و برتر از تصمیمات شخصی خود قلمداد خواهند کرد و آن‌ها را خواهند پذیرفت و این مسئله باعث بی‌توجهی به تصمیم‌گیری‌ها خواهد شد.
                                    %(#0c51d1)[نگرانی‌های مطرح‌شده توسط شارکی، به‌وسیله‌ی دیگر چهره‌های سرشناس دنیای علم و فناوری، همچون استیون هاوکینگ و ایلان ماسک نیز مطرح شده است. ایلان ماسک بارها خواستار محدودسازی توسعه‌ی هوش مصنوعی شده و اخطار داده که رقابت بر سر هوش مصنوعی بین ابرقدرت‌های جهان ممکن است منجر به شروع جنگ جهانی سوم شود.]

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                    3
                                    • VezraV آفلاین
                                      VezraV آفلاین
                                      Vezra
                                      نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط Vezra انجام شده

%(#ff0000)[وبگرد: با تماشای این ویدیوها آرامش بگیرید]
                                      متن جایگزین
                                      در بین این شلوغی‌های روزمره انگار همیشه به چیزی نیاز داریم که ما را از این حال و هوا بیرون ببرد؛ به جایی که شاید هیچ انسانی وجود نداشته باشد و فقط طبیعت را ببینیم و از آن آرامش بگیریم.

البته همیشه لازم نیست برای دیدن طبیعت دل را به دریا بزنید، خود را میان درختان انبوه جنگل پیدا کنید یا از نزدیک به صدای موج‌ها گوش دهید. خوشبختانه وب‌سایت‌هایی وجود دارند که می‌توانند این فضاهای زیبا و آرامش‌دهنده را به خانه یا محل کار شما بیاورند.
                                      متن جایگزین
                                      اگر دوست دارید کمی افکار خود را نظم بدهید و از دمای مغز خود بکاهید، پیشنهاد می‌کنم حتما از Moodica استفاده کنید که همچون یک مسکن قدرتمند می‌تواند به شما آرامش دهد.
                                      💙 Moodica

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                      5
                                      • VezraV آفلاین
                                        VezraV آفلاین
                                        Vezra

%(#ff0000)[وبگرد: سطح سلامت هوا را سریع بررسی کنید]
                                        متن جایگزین
                                        زندگی در شهرهای بزرگ مشکلاتی نیز در پی دارد؛ شلوغی، ترافیک، آلودگی هوا و ... . با این اوصاف دسترسی به اطلاعاتی در مورد شاخص‌های کیفیت هوا بسیار لازم و ضروری است.
                                        متن جایگزین
                                        متخصصان معتقدند موادی که از طریق هوای آلوده وارد محیط می‌شوند، دارای ترکیباتی هستند که باعث نابودی بافت‌های مختلف بدن خواهند شد.
                                        متن جایگزین
                                        اگر در شهر‌‌های بزرگ ایران زندگی می‌کنید و در خطر آلاینده‌های هوا هستید، ابزار‌هایی وجود دارند که می‌توانند اطلاعاتِ شاخص‌های کیفیت هوا را در اختیار شما قرار دهند. متأسفانه در تهران، مشکل آلودگی هوا بیشتر از هر شهر دیگری شهروندان را تهدید می‌کند.

وب‌سایت Airnow با جمع‌آوری اطلاعاتی در مورد غلظت آلاینده‌هایی مانند منواکسید کربن، اُزن، دی‌اکسید نیتروژن و دی‌اکسید کربن؛ شاخص‌های کیفیت هوای پاک، سالم، ناسالم برای گروه‌های حساس، ناسالم، بسیار ناسالم و خطرناک را تعریف می‌کند.
                                        متن جایگزین
                                        💠 Airnow

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                        6
                                        • VezraV آفلاین
                                          VezraV آفلاین
                                          Vezra

%(#ff0000)[خارج کردن فایل ها از حالت زیپ بدون نیاز به دانلود در گوگل درایو]
                                          متن جایگزین

به کمک افزونه ZIP Extractor می‌توانید بدون دانلود فایل‌های زیپ روی رایانه خود، اقدام به استخراج محتوای آن‌ها در گوگل درایو کنید.
                                          فرض کنید مجموعه‌ای اسناد و تصاویر به ایمیل شما ارسال شده یا یک فایل زیپ حاوی فایل‌های یک فولدر روی کلاد به اشتراک گذاشته شده است. در روش معمولی، برای مشاهده و استفاده از محتوای فایل زیپ، ابتدا باید آن را دانلود و بعد اطلاعات مورد نظر را استخراج کنید. اما برای استخراج آسان‌تر فایل‌ها در گوگل درایو، می‌توانید از افزونه Zip Extractor بهره بگیرید.
                                          متن جایگزین
                                          Zip Extractor افزونه‌ای برای مرورگر کروم است که امکان استخراج محتوای فایل‌های زیپ در محیط گوگل درایو را به کاربر می‌دهد.
                                          برای نصب این افزونه می‌توانید از وب استور کروم استفاده کنید؛ یا با ورود به محیط گوگل درایو، روی گزینه New کلیک و سپس More را انتخاب کنید. در آخر با انتخاب گزینه Connect More apps و جستجو در میان برنامه‌ها می‌توانید افزونه مورد نظر را دریافت کنید.
                                          متن جایگزین
                                          کافی است روی فایل مورد نظر راست کلیک و Open with the ZIP Extractor را انتخاب کنید. برای اولین بار گوگل از شما درباره مجوز دسترسی این افزونه به فایل‌ها سؤال خواهد کرد و دیگر نیازی به تعیین سطح دسترسی افزونه نخواهد بود. پس از انتخاب گزینه استخراج، چندین قدم دیگر برای تکمیل شدن فرایند لازم است.

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                          7
                                          پاسخ
                                          • پاسخ به عنوان موضوع
                                          وارد شوید تا پست بفرستید
                                          • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                                          • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                                          • بیشترین رای ها

• 1
                                          • 2
                                          • 3
                                          • 4
                                          • 5
                                          • 6
                                          • 7
                                          • 8
                                          • درون آمدن

• حساب کاربری ندارید؟ نام‌نویسی

• برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید
                                          • اولین پست
                                            آخرین پست
                                          0
                                          • دسته‌بندی‌ها
                                          • نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
                                          • جدیدترین پست ها
                                          • برچسب‌ها
                                          • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
                                          • دوره‌های آلاء
                                          • گروه‌ها
                                          • راهنمای آلاخونه
                                            • معرفی آلاخونه