سلام شبتون بخیر
چطورین رفقا؟!
میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁
رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.."
و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤
مثلا متن خودم:
چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم...
چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم...
چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم...
چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم..
چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه...
چقد خوبه که قیمه اختراع شده...
چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم...
چقد خوبه که سالمم...
چقد خوبه که خونوادم کنارمن...
چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم...
چقد خوبه که داداشم هوامو دارم...
چقد خوبه که ...
چقد خوبه که بدنیا اومدم...!
:))))
خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..!
بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..!
پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..!
@دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست تجربی @دوازدهم ریاضی فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سلام
یسوال داشتم از بچه های کنکوری
شما همه ی تست های یه منبع رو برای درس ها کار میکردین یا نه یه بخش رو کار میکنین (یا میکردین) و بقیش تست های آزمونی و.. میزدین
مثلا برای یه فصل فیزیک منبع ۶۰۰ تا تست داره
لازمه که همهی ۶۰۰ ها بطور کامل کار کنم؟ یا زوج یا فرد بزنم و تست های آزمونی بزنم؟
میدونم نسبت به هر فرد متفاوته ولی میزان تست تقریبی هر فصل برای تسلط روی درسی مثل فیزیک چند تا هست؟
ممنون میشم جواب بدین🪷
بچه ها اعصابم واقعا خورده امروز تست فصل 1 شیمی داشتیم و من واقعا نمیدونم چرا نتونستم اونقد خوب بدم البته باید بگم که جزو نفرات برتر مدرسه ام اینطوری نیست بنیه درسیم ضعیف باشه ولی برا شیمی واقعا به بن بست خوردم دبیرمون استاد دانشگاهه و مدرسمون هم فرزانگانه خیلی سوالات مفهومی میده بنظرتون چیکار کنم دیگه خسته شدم از نمره کم شیمی
سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
ورودی یازدهم تجربی
-
سلام
من امسال ورودی یازدهم تجربی هستم و چند تا سوال داشتم از باتجربه های گل آلا
1اول اینکه در طی سال یازدهم فقط باید یازدهم را بخونم یا هم یازدهم و هم دهم؟
2من به خاطر سهل انگاری امسال کتاب تست برای دهم نخریدم و خیلی خیلی پشیمونم، الان امسال بهتره برای دهم جدا بخرم برای یازدهم هم جدا؟ یا اینکه کتاب جامع دهم و یازدهم بگیرم؟
3اگه جدا جدا بگیرم به نظرتون میتونم کتاب ها را تموم کنم؟
4برای خوندن دهم در سال یازدهم باید فقط تست بزنم یا اینکه هم آموزش هم تست؟
maryam111
z Gheibi -
سلام
ببین
1-نه همون یازدهم رو باید بخونی ولی درس های عربی و فارسی باید ی مرور کلی سال دهم داشته باشی
2-جامع بیشتر به درد مرور و جمع بندی میخوره . نظر منو بخوای همون کتاب جامع رو بگیر شروع کن به خوندن در کنارش فیلم های الا رو هم ببین .
3-بستگی به خودت داره
4-وقتی از اینکه یازدهم رو داری خوب پیش میری مطمِعن شدی اخر هفته هارو برای دهم وقت بزار . اموزش در کنار تست . الا رو ببینی بیشتر برد میکنی تا کتاب کمک درسی های حجیم و مسخرهخلاصه زیاد نمیخواد هزینه کتاب کنی . فیلم هارو ببین . تست بزن
خیالت راحت .
موفق باشی -
-
Marziyeh Amini
سلام به نظرم دهم رو هم مرور داشته باشید و تست ترکیبی بزنید چون خیلی کمک تون میکنه و یادتون نمیره برای سال 12 ام
برای سوال دوم من خودم بودم تخصصی رو پایه به پایه می گرفتم و عمومی رو جامع می گرفتم چون تخصصی رو هم اصلا هی تغییر میدن بهتره که پایه به پایه و جدید باشه ولی عمومی زیاد تغییری نیست تا جایی که من میدونم و البته به نظرم پایه به پایه برای قوی کردن پایه تون بهتره
سوال بعد راستش نمیدونم من خودم تموم نکردم ولی دیدم که تموم میکنن ولی به نظرم چند منبعی نباشید اول یه منبع رو تموم کنید و بعد سراغ یکی دیگه برید و خیلی منابع تون برای یه درس زیاد باشه به مشکل
میخورید چون خیلی وقت ها تناقض ممکنه دیده شه
سوال آخر رو نمیدونم چون خودم یه اشتباهی کردم دهم رو یازدهم نخوندم به نظرم شماهم این اشتباه رو نکن دهم رو خوب ببند و قوی کن پایه ات رو و تو طول یازدهم مرور داشته باش -
Marziyeh Amini
سلام یازدهم رو سعی کنید فقط یازدهم بخونید اما تستی و خوب جمعش کنید
توی تابستون دهم رو بخونید و تست بزنید ی درصدی از یازدهم رو مرور کنید
بعدشم ک دوازدهم هستید
توی سال تحصیلی هم دوازدهم میخونید هم پایه رو مرور میکنید
کتاب تست ها هم فعلا جدا بگیرید بهتره ینی اینکه جامع نگیری اگ با برنامه پیش برید میتونید تموم کنید
البته میتونید خودتون باز تحقیق کنید و با ی مشاور مورداطمینان اگ نیاز بود صحبت کنید -
من خودمم ورودی یازدهم تجربی ام
الان این تابستون دارم دهم رو کار میکنم
دهم رو تو سال یازدهم نخون چون یازدهم ب اندازه کافی خودش سخت و پر حجم هست -
برای کتاب هم جامع دهم یازدهم بگیر،بهتره
-
Anonymous Life
@sania-Andiravan
Dr.Aryan
M S 4
خیلی ممنون از وقتی که گذاشتید
موفق باشید -
Marziyeh Amini در ورودی یازدهم تجربی گفته است:
سلام
2من به خاطر سهل انگاری امسال کتاب تست برای دهم نخریدم و خیلی خیلی پشیمونم، الان امسال بهتره برای دهم جدا بخرم برای یازدهم هم جدا؟ یا اینکه کتاب جامع دهم و یازدهم بگیرم؟
4برای خوندن دهم در سال یازدهم باید فقط تست بزنم یا اینکه هم آموزش هم تست؟amirh_hmyf میشه لطفا شما هم نظرتون را بگید
-
سلام
maryam111
z Gheibiسلام .
بله حتما پایه دهم رو بخونید یعنی طبق برنامه قلم چی پیش برید قول میدم همه چی حله
مثلا کتاب زیست خیلی سبز جدا و شیمی مبتکران جدا یا عمومی ها عربی جامع خیلی سبز و دینی جامع گاج میکرو طلایی تست
اگر واقعا درس رو نفهمیدید درسنامه رو باید بخونید ،اما بازممیگم طبق برنامه قلم چی پیش برید تا نا امید نشید .
موفق باشید
-
Marziyeh Amini سلام
این اشتباهو اصلا انجام ندین،چون اگر بخواین تو یازدهم دهم رو هم بخونین شاید از دور جذاب باشه ولی خیلی به ضررتون تموم میشه،چون هم از دهم میمونین هم از یازدهم
خودشم شما الان یک ماه و نیم وقت دارین که بتونین دهم رو بعضی مباحثش رو بخونین
برا فارسی ارایه ها و دستور زبان رو بخونین
برا عربی باب ها
دینی و زبانم بیخیال
ریاضی رو کلا بخونین
فیزیک رو بیخیال
از شیمی هم استوکیومتری و اون قطبی ناقطبیای فصل ۳(با توجه به اینکه ۲سال از روش گذشته ممکنه یادم رفته باشه بعضی قسمتاش ولی خب این قسمتا رو حتما و حتما بخونین خصوصا استوکیومتری)
استو یکم اولاش گیر و گور داره بعدش اوکیه
راجب منابع تابستون هم از تستای خود الا فعلا استفاده کنین(منتها تستارو همه رو خودتون بزنین بعد فیلمو بزنین جلو جواب نهاییو چک کنین، با فیلم تست زدن ینی استاد حل کنه شما نگاه کنین هیچ تاثیری نخواهد داشت)
تنبلی هم نکنین،شاید بگین به زیبایی دهم و یازدهم رو باهم میخونم ولی من خودم تو شیمی فصل ۳ دهم مشکل داشتم و خوب نخوندم خواستم یا یازدهم همزمان پیش ببرم دیدم اصلا نمیشه و اینکه شما اگر از این یه ماه و نیمتون به زیبایی استفاده کنین میتونین مباحث مربوط که تو یازدهم لازمتون میشه رو هم به صورت خوب میبندین. -
Marziyeh Amini دهم دانش آموزان آلاء یازدهمreplied to Abolfazl Mousavi on آخرین ویرایش توسط انجام شده
Abolfazl Mousavi خیلی ممنون
-
amirh_hmyf
خیلی ممنون -
Marziyeh Amini خواهش میکنم
-
سلام
maryam111
z Gheibiسلام اصلا نگران نباشید ، از الان قوی پیش برید به هیچ وجه عقب نمیافتین
اول یازدهم اهمیت داره
اگه فرصتی داشتید دهم را هم مرور کنید که فراموش نکنید ( مطالعه و تست ۱۱+ مرور ۱۰)
شما که آموزش ندیدین باید هردو رو داشته باشید
باهنر کتابی که راحتتر هستید به نظرم جامع بگیرید خوبه و کنکوری تره