سلام شبتون بخیر
چطورین رفقا؟!
میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁
رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.."
و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤
مثلا متن خودم:
چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم...
چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم...
چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم...
چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم..
چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه...
چقد خوبه که قیمه اختراع شده...
چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم...
چقد خوبه که سالمم...
چقد خوبه که خونوادم کنارمن...
چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم...
چقد خوبه که داداشم هوامو دارم...
چقد خوبه که ...
چقد خوبه که بدنیا اومدم...!
:))))
خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..!
بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..!
پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..!
@دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست تجربی @دوازدهم ریاضی فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سلام
یسوال داشتم از بچه های کنکوری
شما همه ی تست های یه منبع رو برای درس ها کار میکردین یا نه یه بخش رو کار میکنین (یا میکردین) و بقیش تست های آزمونی و.. میزدین
مثلا برای یه فصل فیزیک منبع ۶۰۰ تا تست داره
لازمه که همهی ۶۰۰ ها بطور کامل کار کنم؟ یا زوج یا فرد بزنم و تست های آزمونی بزنم؟
میدونم نسبت به هر فرد متفاوته ولی میزان تست تقریبی هر فصل برای تسلط روی درسی مثل فیزیک چند تا هست؟
ممنون میشم جواب بدین🪷
بچه ها اعصابم واقعا خورده امروز تست فصل 1 شیمی داشتیم و من واقعا نمیدونم چرا نتونستم اونقد خوب بدم البته باید بگم که جزو نفرات برتر مدرسه ام اینطوری نیست بنیه درسیم ضعیف باشه ولی برا شیمی واقعا به بن بست خوردم دبیرمون استاد دانشگاهه و مدرسمون هم فرزانگانه خیلی سوالات مفهومی میده بنظرتون چیکار کنم دیگه خسته شدم از نمره کم شیمی
سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
سنجش گفته چشم
-
سلام بچه ها همون طور که میدونید یه ماهی هست تقریبا که خبر تثبیت کنکور 1402 اومده!
و حالا به روایت زیر تکلیف ما کنکوریای 1402 چی میشه؟؟!دکتر ابراهیم خدایی در گفتگو با ایسنا، در واکنش به برخی اظهارنظرهای متفاوت به اجرای مصوبه سیاست ها و ضوابط ساماندهی سنجش و پذیرش متقاضیان ورود به آموزش عالی که از سوی شورای انقلاب فرهنگی تصویب و توسط رئیس جمهور ابلاغ شد، تاکید کرد: مصوبات مجلس و شورای عالی انقلاب فرهنگی برای سازمان سنجش آموزش کشور لازم الاجرا است و اگر اختلافی بین این دو نهاد در خصوص مصوبات وجود داشته باشد باید در سطح خود این دو نهاد حل و فصل شود و نهادی اجرایی مثل سازمان سنجش در این زمینه ورود نمی کند.وی در این زمینه تصریح کرد: من نمی توانم اعلام کنم مصوبه مجلس شورای اسلامی قانونی تر است یا شورای عالی انقلاب فرهنگی، بنابراین ما فقط این مصوبات را بعد از طی مباحث حقوقی و استعلام ها اجرایی خواهیم کرد.
رئیس سازمان سنجش آموزش کشور با تاکید بر این که این سازمان هر آن چه را که مصوب و اعلام کنند اجرایی خواهد کرد، گفت: مصوبه اخیر سیاست ها و ضوابط ساماندهی سنجش و پذیرش ورود متقاضیان به آموزش عالی که اخیرا از سوی رئیس جمهور ابلاغ شد برای سازمان سنجش لازم الاجرا است. اما اگر در مباحث حقوقیِ این مصوبه، تناقضی با مصوبه مجلس شورای اسلامی پیش بیاید، این تناقض باید توسط خود نهادها حل شود. این که ما به عنوان سازمان سنجش اعلام کنیم مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی را اجرا می کنیم ولی مجلس را اجرایی نمی کنیم یا بالعکس،دارای بار حقوقی است. به همین جهت این موضوعات باید از در سطحی بالاتر از سازمان سنجش حل شود و تفاهمی بین نهادهای بالادستی اتفاق بیفتد تا سازمان سنجش در نهایت نتیجه آن را اجرایی کند.وی با بیان این که تناقض های مصوبه اخیرا شورای انقلاب فرهنگی به زودی حل می شود، گفت: آنچه در خصوص کنکور ۱۴۰۲ تصویب کردند برای دوسال آینده است و تا آن موقع مشکلات حل خواهد شد.
@دانش-آموزان-آلاء -
Maryam Nateqi سلام واقعا نمیدونم چرا این جور چیزارو تصویب میکنن
اون ک دوسال برگزار میشه خوبه ولی عمومی ها ک حذف بشن و تشریحی خیلی بده و بالاخره توی نمره گرفتن پارتی بازی میشه و تصحیح کننده ها فرق داره یکی سخت گیر یکی هم ک اسون میگیره
️ -
Zahra Esmaeili گفتن تا اون موقع این مشکلات حل میشه...
در ضمن معدل حساب نیست یا نمره های مدرسه فقط امتحان نهایی دوازدهم شرطه -
sohil derakhshani منم منظورم همون امتحان نهاییه
امیدوارم حل بشه -
تغییرات کنکور :
۱ . تاثیر معدل برای کنکور ۱۴۰۱ چهل درصد شد اما همچنان تاثیر مثبت هست (همون عدم تاثیر در نظر بگیرید).
۲- کنکور ۱۴۰۲ ، ۴۰ درصد تاثیر کنکور سراسری و ۶۰ درصد تاثیر قطعی معدل خواهد بود.
۳- دروس عمومی از کنکور ۱۴۰۲ و بعد از اون حذف شد .
۴ در کنکور ۱۴۰۴ و بعد از اون فقط کسایی حق شرکت در کنکور دارن که دیپلم نظام آموزشی ۶-۳-۳ داشته باشن و اگر کسی بخواد کنکور بده باید دیپلم مجدد بگیره.
۵- برخلاف گفته های قبلی تاثیر معدل فقط پایه دوازدهم خواهد موند و پایه یازدهم بهش اضافه نمیشه !!
۶. کنکور دوبار در سال برگزار خواهدشد.
۷.دانشگاه ها میتونن حدنصاب نمره و معدل بزارن !!!
این رو یکی برام فرستاده:) -
واقعا درسای عمومی حذف شده
-
Maryam Nateqi من که خوشحالم برای اینکه یه عالمه پول بدم کتاب های مبحثی ادبیات قرابت و دستور و لغت و تاریخ و.... بخرم همه حذف شده
و به جای اینکه برنامه ریزی کنم برای ۸ تا درس و از زیاد بودن دروس بترسم سر جمع ۴ تا درس فقط باید بخونم
ابن نظر منه -
Yazdan Gonabadi در سنجش گفته چشم گفته است:
Maryam Nateqi من که خوشحالم برای اینکه یه عالمه پول بدم کتاب های مبحثی ادبیات قرابت و دستور و لغت و تاریخ و.... بخرم همه حذف شده
و به جای اینکه برنامه ریزی کنم برای ۸ تا درس و از زیاد بودن دروس بترسم سر جمع ۴ تا درس فقط باید بخونم
ابن نظر منهمن که برای کتاب تست عمومی بیشتر هزینه کردم تا تخصصی
اشکال نداره ولی خب بازم میتونم ازشون بهره ببرم
ولی عمومی بود بهتر بودا! -
sohil derakhshani
یعنی نهایی دوازدهم رو سخت ترش میکنن دیگه! -
خدا کنه درسای عمومی حذف شن
هم کمتر هزینه میکنیم هم تمرکز رو درسای تخصصی -
Maryam Nateqi عجله کردید در خرید...
الان کلا باید ۴ تا درس بخونیم که خیلی راحت تر میکنه کارو
الان حتی میشه روزی فقط ۲ تا درس خوند و اون تنوع درسی که مشاوره هی میگن دیگه به درد نمیخوره
چون کلا ۴ تا درسه امروز ۲ تا درس فردا ۲ تا درس و تمام! -
بله دوست عزیز دقیقا سوالات نهایی کنکور ۱۴۰۲ رو در حد کنکور خواهند داد چون بالاخره باید سوالات جوری باشه که همه نتونند ۶۰ درصد رو راحت بگیرند . افزایش لول سوالات نهایی دوازدهم رو شک نکنید. اگه شما هم کتاب های عمومی زیاد خریدین اصلا جای نگرانی نیست همه اونهارو بخونید چون بدون شک سطح سوالات نهایی دوازدهم در حد کنکور خواهد بود با این تفاوت که کنکور تستی هست ولی نهایی تشریحی خواهد بود که به نظر من تستی راحت تر بود و به عبارتی عمومی هادر کنکور رتبه ساز بودند.
البته بنده کنکوری ۱۴۰۱ هستم.
-
Maryam Nateqi عمومیا رو در حدی میخونم ک بیست شم ولی اونقد مثه کنکور تلاش نمیکنم براشون
-
sohil derakhshanireplied to Yazdan Gonabadi on آخرین ویرایش توسط sohil derakhshani انجام شده
Yazdan Gonabadi چه عجب شما که میگفتین ایا قطعی نیست...!
-
siamak slamtalab
سلام بله دوست عزیز کاملا با حرفاتون موافقم
درسته عمومیا تو کنکور خیلی راحت تر بود
بله چشم مرسی از لطف شما -
Maryam Nateqi
:/🥲 -
sohil derakhshani قبلا قطعی نبود ولی الان چند روزه سخنگو سازمان سنجش رسما اعلام کرد و قطعی شد