7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
سلام
حتما باید سکته ی قلبی رخ بده تا خون به بخشی از ماهیچه نرسه و یاخته ها بمیرن؟
زیستاز در این مورد گفته
بسته شدن سرخرگ های کرونری توسط لخته یا سخت شدن دیواره، ممکن است باعث سکته ی قلبی شود که یکی از اثرات سکته ی قلبی نرسیدن خون به ماهیچه ی قلب و مرگ یاخته های آنها است.
چون من تو ذهن خودم این بود که اول باید یاخته ها بمیرن بعد بگیم سکته ی قلبی رخ داده و کتابم به نظرم بیانش همینطوریه.
@دوازدهم @دهم @یازدهم @تجربیا
IMG_20241101_152035.jpg
سلام. من یک موضوعی رو خوب متوجه نمیشم. قسمت اول که داره نحوه اصلاح چشم یک فرد نزدیک بین رو نشون میده، میگه باید از عدسی واگرا استفاده کنیم. بعد داخل شکل نشون داده شده که پرتوهای موازی نور پس از برخورد به عدسی مقعر، واگرا میشن و هنگام عبور از عدسی چشم که محدب هست، به جای همگرا شدن، میزان تقعرشون بیشتر میشه (این قسمت رو با فلش مشخص کردم) و در نهایت، زمان تمرکز روی شبکیه همگرایی اتفاق میوفته.
به طور مشابه همین اتفاق برای شکل پایین که چشم یک فرد دوربین رو نشون میده اتفاق میوفته اما با این تفاوت که پرتوهای موازی نور بعد از عبور از قرنیه که محدب هست، به جای همگرایی، واگرا می شوند.
فصل3|زیست1
-
سلام.چنتا سوال دارم.لطفا هر کدوم رو بلد بودید با توضیح برام بگید
-
کتاب میگه مخاط مژک دار در طول نایژک مبادله ای به پایان میرسه،یعنی ممکنه بخشی از نایژک مبادله ای رو ببینیم که مخاط مژک دار یا اصلا مخاط نداشته باشه؟
-
بخشی از دیوارۀ نای که در آن غدد ترشحی مشاهده میشوند، در تماس با لایه ای است که سلولهای آن توانایی انجام درون بری را ندارند.(ص/غ)
-
تولید ATP در تنفس سلولی علت اصلی اختلاف غلظت گازها د رهوای دمی و بازدمی هست(خ سبز صحیح گرفته ولی به نظر من باید میگفتCO2(ص/غ)
-
-
۱) درسته...طبق کتاب درسی مخاط مژکدار "در" نایژک مبادله ای به پایان میرسه یعنی ابتدای نایژک مبادله مخاط مژکدار داره و در طول آن به پایان میرسه و تنها حبابک ها هستند که مخاط مژک دار ندارند بخش انتهاییِ نایژک مبادله ای.
۲) فِک میکنم درسته...ترجمه قسمت اول میشه زیرمخاط. که در ارتباط با لایه ماهیچه ای غضروفی و مخاطیه و سلول های این دوتا لایه هم آندوسیتوز ندارند به نظرم چون جذب هیچ مادهای تو دستگاه تنفس صورت نمیره اونم درشت مولکول.
۳) جمله شما درسته انگار، ولی اگه بیشتر دقت کنیم میبینم منظور غلظت گاز در هوای دم و بازدمه، نه مقایسه مقدار گازها. یعنی به واسطه تولید ATP در تنفس هوازی که به اکسیژن نیاز داره، اکسیژن مصرف میشه و غلظتش در هوای بازدمی کاهش پیدا میکنه. نمی دونم منظورم رو رسوندم یا نه! -
Rozita Rast khane
ممنون.مورد دوم رو هنو شک دارم -
Mr.Fantastic خواهش میکنم...اره مشکوک هم هست. جایی ندیدم در این مورد گفته باشه. تو خود پاسخنامه چیزی نگفته؟
-
Rozita Rast khane فقد گفته «نمیشه این ویژگی را عمومیت داد و غلط هست» .همین
-
سلام.استثنا این جمله کجاس که تست غلط گرفته؟
در هر بخش از بدن که تعداد یاخته های استوانه ای زیاد است، ممکن نیست غشاء پایه در اتصال با آنها مشاهده نشود.
@تجربیا
@بچه-های-کنکور-تجربی-1400 -
Mr.Fantastic سلام ببین برای مورد سوم خوب در اثر تولید ای تی پی سی او دو هم تولید میشه پس مشکلی نداره
-
Mr.Fantastic مورد دو رو فکر کنم غ
-
Mr.Fantastic سلام ببین کلا اگه سلولا زیاد باشن روی هم قرار میگیرن مثلا توی مری یا دهان یا پوست و دیگه سلولای سطحی تر با غشای پایه در تماس نخواهند بود پس جمله غلطه
-
Sara Aghae
ممنون -
1 نایژک مبادله ای دارای مخاط مژکدار هست ولی حبابک ها مخاط مژکدار ندارند
۲ غدد توی لایه زیر مخاط هست ولی سلول هایی ک درون بری نمیکنن رو نمیدونم کدوما رو میگن ، هر کی میدونه ب منم بگه لطفا !!! -
مریم سادات واعظی سوالم اینه همه نایژک مبادله ای مخاط داره یا انتهاش نداره
-
Mr.Fantastic خب گفته توی طولش تموم میشه ینی هر چی ب سمت حبابک ها میریم کمتر میشه ولی دیگه آخرش نداره
-
مریم سادات واعظی البته بنظرم کلا منظور اینه ک نایژک مبادله ای مخاط مژک دار داره
-
Mr.Fantastic سلام
من کتاب زیست شما را نمیدونم ولی زیست ما صفحه 42 اون بالا سلولای استوانه ای مژکدار نای را نشون داده بعد از بالا سلول سومی اتصال با غشای پایه نداره |: شاید این استثناش بوده:/ -
@mitra-ism-rahmani
سلام.میشه زحمت بکشی عکسش رو بفرستین برام -
Mr.Fantastic کتاب پیشم نیست از گوگل گرفتم اونجا که زده ذره خارجی روبروش اون سلول بنظرم اتصال نداره |:
-
@mitra-ism-rahmani ولی به نظرم داره
به هر حال ممنون -
Mr.Fantastic خواهش
-