ایهام؟؟
-
@Sara-Haghighatrad
ابوالفضل ریسی
@سجاد-ذوالفقاری
ممنون دوستان حل شد⚘⚘ -
atena abolhasani
اون معنی دومی که کردید به نظرتون مشکلی داره؟
توی معنی دومتون
میتونه اینجوریم قابل درک باشه ک دامنم پاک بوده ک تونسته آلودگی ها رو پاک کنه پس بعدا میتونیم ادعا کنیم دامنم پاک بوده چون اون آلودگی باده رو پاک کرده😁
حالا دیگ نمدونم اینا نظرای من بودن صرفا@sara-haghighatrad اره این منطقی بنظر میاد
ممنون -
@Sara-Haghighatrad
ابوالفضل ریسی
@سجاد-ذوالفقاری
ممنون دوستان حل شد⚘⚘atena abolhasani
خواهش میکنم :cherry_blossom: :grinning_face_with_sweat:
جواب درست چی بود دقیقا؟ -
@Sara-Haghighatrad
ابوالفضل ریسی
@سجاد-ذوالفقاری
ممنون دوستان حل شد⚘⚘atena abolhasani خواهش میکنم کاری نکردم
جواب نهایی چی شد🤔😂 -
atena abolhasani خواهش میکنم کاری نکردم
جواب نهایی چی شد🤔😂ابوالفضل ریسی خودشون فهمیدن ما هاجو واج موندیم:grinning_face_with_sweat: :grinning_face_with_sweat:
-
ابوالفضل ریسی
@سجاد-ذوالفقاری
جواب نهایی رو سارا خانم دادن 😅😅
معنی دوم دامنِ پاک به شعر این معنی رو میده که چون دامن من پاک هست ، بیا دهنتو با دامن من پاک کن تا به همه نشون بدیم دامنه پاکه😶 ( اینو شاعر میگه من نمیگما😂😂)
معنی اول پاک دامن ( با تقوا ) هم به شعر این معنی رو میده که بیا دهنتو با دامن من پاک کن تا معلوم نباشه باده خوردیم و ادعا کنیم که با تقوا هستیم
و اینطوری میشه که پاک دامن اینجا ایهام داره😄
امیدوارم خوب گفته باشم و خب تحلیلم درست باشه -
ابوالفضل ریسی خودشون فهمیدن ما هاجو واج موندیم:grinning_face_with_sweat: :grinning_face_with_sweat:
@سجاد-ذوالفقاری در ایهام؟؟ گفته است:
ابوالفضل ریسی خودشون فهمیدن ما هاجو واج موندیم:grinning_face_with_sweat: :grinning_face_with_sweat:
دقیقا😂
-
ابوالفضل ریسی
@سجاد-ذوالفقاری
معنی دوم دامنِ پاک به شعر این معنی رو میده که چون دامن من پاک هست ، بیا دهنتو با دامن من پاک کن تا به همه نشون بدیم دامنه پاکه😶 ( اینو شاعر میگه من نمیگما😂😂)
معنی اول پاک دامن ( با تقوا ) هم به شعر این معنی رو میده که بیا دهنتو با دامن من پاک کن تا معلوم نباشه باده خوردیم و ادعا کنیم که با تقوا هستیم
امیدوارم خوب گفته باشم و خب تحلیلم درست باشهatena abolhasani آها درسته👌
-
ابوالفضل ریسی
@سجاد-ذوالفقاری
امیدوارم خوب گفته باشم و خب تحلیلم درست باشهatena abolhasani
اها
:rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing:متوجه شدم ممنون:sunflower:
-
atena abolhasani
اها
:rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing:متوجه شدم ممنون:sunflower:
@سجاد-ذوالفقاری خب خدارشکر😂😂
خواهش میکنم -
@sara-haghighatrad اره این منطقی بنظر میاد
ممنونatena abolhasani
خواهش میکنم🌸
من نظرمو گفتم دیگ درست غلطیشو نمیدونم 😁