بچه ها سلام
امیدوارم حالتون خوب باشه و تا به اینجای کار امتحانا رو ترکونده باشید💪🏽
هدف از ایجاد این تاپیک این بود که همه دور هم جمع بشیم و سوالات و مشکلاتی که داریم رو تو درس هندسه مطرح کنیم و دور هم جواب بدیم🔥
شاید سوالی که یکی از بچه ها بپرسه مشکل خیلیا باشه 😉
ممکنه حتی واسه خیلیا هم مثل آب خوردن باشه💧
پس بیاین دور هم سوالای همو بررسی کنیم و به هم کمک کنیم
فقط خواهشی که ازتون دارم اینه که بحث رو از درس دور نکنید تا به دور از حاشیه به هم کمک کنیم تا امتحان هندسه رو بترکونیم😍
image (1).png
سوال 21
مقدار زاویه A رو خب نمیدونیم ما بعد 2bc کسینوس A رو برای A چهل و پنج درجه جایگذاری کرد و شد bcرادیکال دو بعد هر دو اینها برابر هم قرار داد شد چهل و پنج که مشخص بود! چون ازش برای حل استفاده کرد ولی نه صورت سوال اطلاعاتی داده من نه همچنین چیزیو از عبارتی که داده متوجه میشم لطفا توضیح بدید باتشکر
PhotoCache_1689705949889.jpg
سلام دوستان، این تست از کتاب نردبام دهم خیلی سبز به قلم حمید گلزاری هست، در پاسخنامه گفته شده پاسخ تست گزینه 3 هست، البته که لزوما در گزینه 3 منجر به رسم نیمساز نمیشه! چون که اشاره نکرده که دو کمان به مرکز A و B باید شعاعی برابر داشته باشن!
اما سوال من این هست که چرا گزینه 1 باعث رسم نیمساز میشه؟؟؟
@دهم @یازدهم @دوازدهم @ریاضیا
-
پیشنهاد میکنم واسه هندسه سمت خیلی سبز نرید
-
من خیبی سبز داشتم 5 تا تستم ازش نزدم ،تمیز تمیز مونده ،هندسه 1 الگو عالیه
-
موندم یه کتاب دیگه بگیرم یا همینو کار کنم. آخه شنیدم سطح تستاش از مهروماه بالاتره.
-
sara.mg هرچند به گفته همه سطح تستای الگو از همه بالاتره .ولی من خودم حسابان خیلی یبز داشتم کتاب قوی ایه ،من اکثرشو زدم ولی تستای تالیفیش گاهی خیلی از دور از کتابه و شبیه کنکور نیست ،ملاک برای خوبی یه کتاب لزوما سخت بودنش نیست باید استاندارد باشه
-
@mahdis127 در جزوه هندسه گروه تجربی تدریس آقای کبریایی گفته است:
پیشنهاد میکنم واسه هندسه سمت خیلی سبز نرید
یه مخالفت : ) ببین دوست عزیز شما رشتهت ریاضی فیزیکه ! توی رشته شما از همه دروس مهم تر ریاضیه !ولی تو رشته ما از همه نامهم تر ( کلمه رو باش ) درس ریاضیه ! آخه نشر الگووووووو واسه هندسه یک ؟ داری کتاااابشو ؟ من دارم ! اصلا یه تجربی نباید بره سمتش ! اولویت بندی ها باید معلوم باشه !اون کتاب کتابی نیست یه دور سری بشه خوند و تمومش کرد !
-
sara.mg کلا تو ریاضی الگو بهترینه ،من هندس 1 هندسه 2 ،دیفرانسیل و ریاضی پایه باهاش کاذ کردم خیلی عالی بود ،تو هندسه که بهترین کتاب موجود در بازاره
اوه اوه !نشرالگو برای درس ریاضی تجربی ها یه موج آزمون داده ک کلا انگار برای کنکور نیست و برای المپیاده !
-
sara.mg
بهههه هیییچ وجهههه سراغ نشرالگو برای درس ریاضیت نرو (این توصیهم برای بچهای تجربیه وگرنه خودم میدونم تو رشته ریاضی توی دروس ریاضی هیچ کتابی رو دست نظرالگو نیست)
http://forum.alaatv.com/topic/4260/منابع-دروس-اختصاصی-برای-پزشکای-آینده
این تاپیک رو مطالعه کنید بازم سوالی داشتید همونجا بپرسید من کامل براتون شرح میدم -
sara.mg در جزوه هندسه گروه تجربی تدریس آقای کبریایی گفته است:
@mahdis127
من رشتم تجربیه و خیلی سبز دارم. تستای مثلثات رو تقریبا بیشترشو خوب زدم. میترسم سطحش پایین باشه. یا شایدم من خیلی خوبمهمون خیلی سبز خودش خوب و کافیه
از همه ی کتابای بازار روون تره
سطحش پایین نیست ... با همین کتاب 83% هم زدن ( که درصد کمی نیست واقعا :|) -
@dr-sobhan من قبول دارم هندسه 1 الگو کتاب سختیه ،خودم دارم و باهاش کار میکنم ایشون گفتن خیلی سبز ،من گفتم اگه میخوای خیلی سبز کار کنی خب الگو کار کنی چون خیلی سبز خودش کتاب سخایه یه تستایی داره سخت تر از الگو ، من باتوجه به شرایطشون گفتم وگرنه بچه های ریاضی میتونن اصن سمت هندسه نرن
-
البته نظر هرکس محترمه ،به نظر من الگو روون تر بوده و هست و خیلی سبزم دیدم ،هرکس باید منبع مناسبش رو پیدا کنه
-
اوکی
مرسی از هردو عزیز -
البته نظر هرکس محترمه ،به نظر من الگو روون تر بوده و هست و خیلی سبزم دیدم ،هرکس باید منبع مناسبش رو پیدا کنه
من جمع بندی خیلی رو سبز رو گفتم که خیلی خوب و رون و جمع و جوره
حتی ب خود شما هم توصیه میکنم ببینید نمونه کتابشو ! برای کنکور خیلی خوبه