-
البته نظر هرکس محترمه ،به نظر من الگو روون تر بوده و هست و خیلی سبزم دیدم ،هرکس باید منبع مناسبش رو پیدا کنه
-
اوکی
مرسی از هردو عزیز❤ -
البته نظر هرکس محترمه ،به نظر من الگو روون تر بوده و هست و خیلی سبزم دیدم ،هرکس باید منبع مناسبش رو پیدا کنه
@mahdis127 در جزوه هندسه گروه تجربی تدریس آقای کبریایی گفته است:
من جمع بندی خیلی رو سبز رو گفتم که خیلی خوب و رون و جمع و جوره
حتی ب خود شما هم توصیه میکنم ببینید نمونه کتابشو ! برای کنکور خیلی خوبه -
من جمع بندی خیلی رو سبز رو گفتم که خیلی خوب و رون و جمع و جوره
حتی ب خود شما هم توصیه میکنم ببینید نمونه کتابشو ! برای کنکور خیلی خوبه@dr-sobhan جمع بندی هندسه 1 ؟
-
@dr-sobhan جمع بندی هندسه 1 ؟
بله خیلی خوب و جمع و جور گفته مطالب رو
-
@dr-sobhan جمع بندی هندسه 1 ؟
بله خیلی خوب و جمع و جور گفته مطالب رو
@dr-sobhan ممنون از پیشنهادتون
-
من هندسه ۲ اش رو دارم ،بعید میدونم به کارتون بیاد .ولی عالی درس میدن عالییییییی
درسته، متاسفانه به کار ما تجربی ها نمیاد !
دمت گرم با مرام :) -
پیشنهاد میکنم واسه هندسه سمت خیلی سبز نرید
یه مخالفت : ) ببین دوست عزیز شما رشتهت ریاضی فیزیکه ! توی رشته شما از همه دروس مهم تر ریاضیه !ولی تو رشته ما از همه نامهم تر ( کلمه رو باش :) ) درس ریاضیه ! آخه نشر الگووووووو واسه هندسه یک ؟ داری کتاااابشو ؟ من دارم ! اصلا یه تجربی نباید بره سمتش ! اولویت بندی ها باید معلوم باشه !اون کتاب کتابی نیست یه دور سری بشه خوند و تمومش کرد !
@dr-sobhan در جزوه هندسه گروه تجربی تدریس آقای کبریایی گفته است:
توی رشته شما از همه دروس مهم تر ریاضیه !ولی تو رشته ما از همه نامهم تر ( کلمه رو باش :) ) درس ریاضیه !
چقدر با این کلمه " نامهم تر " حال کردم :) تعبیر بجایی بود :ok_hand_tone2:
البته بنظر من توی تخصصی ها ریاضی از فیزیک مهمتره !
-
سلام دوستان فیلم های استاد برای تجربی ها تا کجاست؟؟
سلام وقتتون بخیر باشه من امیرمهدی هستم و رشته تجربی ام میخواستم تغییر رشته بدم به ریاضی از اونجایی که باید هندسه و فیزیک بخونم خیلی وقت نیست و اموزش هندسه هم ندیدم به نظرتون اگه از مجموعه الا ویدیو ها رو دنبال کنم میتونم نمره خوبی بگیرم تمام شک ام هم از این هستش که نکنه کامل نباشه و داخل امتحان نمره از دست بدم لطفا اگر کسی میدونه جواب بده بهم
بچه ها سلام
امیدوارم حالتون خوب باشه و تا به اینجای کار امتحانا رو ترکونده باشید💪🏽
هدف از ایجاد این تاپیک این بود که همه دور هم جمع بشیم و سوالات و مشکلاتی که داریم رو تو درس هندسه مطرح کنیم و دور هم جواب بدیم🔥
شاید سوالی که یکی از بچه ها بپرسه مشکل خیلیا باشه 😉
ممکنه حتی واسه خیلیا هم مثل آب خوردن باشه💧
پس بیاین دور هم سوالای همو بررسی کنیم و به هم کمک کنیم
فقط خواهشی که ازتون دارم اینه که بحث رو از درس دور نکنید تا به دور از حاشیه به هم کمک کنیم تا امتحان هندسه رو بترکونیم😍