این جمله شما رو یاد چی میندازه؟
-
من حدسم رو معلمای الایی ان که بویسه الا شناخته شدن و حالا ....غیبشون زده
-
Mr.Fantasticreplied to Parsa Amini on ۱۵ مرداد ۱۴۰۰، ۱۴:۳۷ آخرین ویرایش توسط Mr.Fantastic انجام شدهاین پست پاک شده!
-
amirmohammad shakerireplied to sohrab on ۱۵ مرداد ۱۴۰۰، ۱۴:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
sohrab در این جمله شما رو یاد چی میندازه؟ گفته است:
سلام این جمله شما رو یاد چی میندازه؟
یارب روا مدار که گدا معتبر شود --
.......گر معتبر شود ز خدا بی خبر شودsohrab در این جمله شما رو یاد چی میندازه؟ گفته است:
سلام این جمله شما رو یاد چی میندازه؟
یارب روا مدار که گدا معتبر شود --
.......گر معتبر شود ز خدا بی خبر شودزیاد ... خییلی زیاد
از دولت و مملکت گرفته تا کنکور و فضای کنکور و حتی اطرافیان
کدوم مد نظره؟
-
Abolfazl Zarei 1 دانش آموزان آلاءreplied to Parsa Amini on ۱۵ مرداد ۱۴۰۰، ۱۴:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Parsa Amini
شهاب مظفری ک خوتننده هست فک کنم منظورت شهاب الدین یخچالیانه؟ -
N. AB در این جمله شما رو یاد چی میندازه؟ گفته است:
من حدسم رو معلمای الایی ان که بویسه الا شناخته شدن و حالا ....غیبشون زده
-
Abolfazl Zarei 1 دانش آموزان آلاءreplied to Parsa Amini on ۱۵ مرداد ۱۴۰۰، ۱۴:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Parsa Amini سال کنکور 1400 یکی از دوستای من همه کلاس های کلاسیو رو خریده بود (ریاضی اریان حیدری و زیست عمارلو دینی روزبه فکری و کلاس فیزیک و سیمی و همه درسا از کلاسنو ک اسم دبیراش رو الان یادم نمیاد) مشاورش هم همون یخچالیان بود و کلی ازش تعریف میکرد و میگفت من حتمن زیر 300 ام (زیستش رو 57 درصد زده بود نمیگم درصد بدیه ولی درصدی نیست ک توی کلاس های کلاینو بهش قول داده بودن) کل این 3 سال دبیرستان واقعا مطالعه داشت و کلا من در شرایط خاصی میدیدمش رتبش ک اومد روش نمیشد ب من بگه فهمیدم شده 20 هزار هی ب منم اسرار میکرد من برم کلاسای کلسینو رو بخرم من اومدم سمت راه ابریشم چون بهش اعتماد داشتم.
واقعا نباید ب این کلاس های پولکی اعتماد کرد یک سال کل هزینت رو میدی بعد هیچی ب هیچی دوباره باید یک سال از زندگیت رو تلف کنی واسه کنکور
-
sohrab
یاد یه دبیر میوفتم -
sohrab الان یه چیزی دیدم شک برم داشت
یکی از اساتید فعلی آلا قطع همکاری کردن
بگید تا قضیه رو جنایی نکردیم -
Amirbernosireplied to ابوالفضل ریسی on ۱۵ مرداد ۱۴۰۰، ۱۴:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ابوالفضل ریسی کی :|؟
-
sohrab
یاد خودم بیشتر -
sohrab یاده کسایی که شرایط که عوض میشه دیگ به کل عوض میشن و همه چیو یادشون میره
این الا پشت این جور پستاش یه چیزی داره
چی شده اقا سهراب خبریه؟ -
اوه
فکر کنم فهمیدم قضیه رو. جدا حیف
اونایی که پیج اساتید آلا رو دنبال میکنن احتمالا موضوغ رو میدونن
-
N. ABreplied to amirmohammad shakeri on ۱۵ مرداد ۱۴۰۰، ۱۵:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
amirmohammad shakeri خب بگید ماهم بدونیم
-
amirmohammad shakerireplied to N. AB on ۱۵ مرداد ۱۴۰۰، ۱۵:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
N. AB در این جمله شما رو یاد چی میندازه؟ گفته است:
amirmohammad shakeri خب بگید ماهم بدونیم
ترجیح میدم نگم
-
ابوالفضل ریسیreplied to Amirbernosi on ۱۵ مرداد ۱۴۰۰، ۱۵:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@amir-bernousi الکی حاشیه درست نکنیم بهتره
ببینیم خود آقا سهراب چی میگن -
ابوالفضل ریسیreplied to amirmohammad shakeri on ۱۵ مرداد ۱۴۰۰، ۱۵:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
amirmohammad shakeri همون چیزی که من دیدم
-
Amirbernosireplied to ابوالفضل ریسی on ۱۵ مرداد ۱۴۰۰، ۱۵:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ابوالفضل ریسی هجمه درست میکنین :|
آقا خبری نیست
-
Amirhossein Asadireplied to amirmohammad shakeri on ۱۵ مرداد ۱۴۰۰، ۱۵:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
amirmohammad shakeri آقا حسینی و یاری و حسین خوانی و چیذری و ثابتی و طلوعی کازرانیان و موقاری و رضایی بقا مشکلی نداشتن
کی میمونه
38/103