%(#ff4d59)[سلااام]😃
%(#ff4dff)[یه مشکلی که سال کنکور داشتم این بود که باید شماره تستها رو به صورت دستی وارد پاسخنامه خام میکردم و بعد تست میزدم که این کار خیلی ازم وقت می گرفت پس به فکر این افتادم تو اوقاتی که بیکار بودم یه پاسخنامه خام واسه راه ابریشم درست کنم و حالا میخوام اون رو در اختیار شما بذارم]😌
%(#4e37ff)[فقط مشکلش اینه که که یه جاهاییش با عمومی ها یکی بوده و سعی کردم تصحیحش کنم که شاید یکم نظم بعضی صفحات خراب شده باشه]
%(#037005)[و مشکل بعدی هم اینه که بر اساس راه ابریشم کنکور ۱۴۰۱ هست و نمیدونم چقدر راه ابریشم ۱۴۰۲ عوض شده و اینکه به درد بچه های راه ابریشم پرو هم میخوره یا نه رو اطلاعی ندارم]
👇🏻 👇🏻 👇🏻 👇🏻 👇🏻 👇🏻 👇🏻 👇🏻
پاسخبرگ خام راه ابریشم کامل.pdf
👆🏻 👆🏻 👆🏻 👆🏻 👆🏻 👆🏻 👆🏻 👆🏻
%(#0009ff)[در ضمن تو این فایل کنکورچه ها هم قرار داده] %(#0009ff)[شدن] 😄
@بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو
@بچه-های-ریاضی-ابریشم-پرو
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
@بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم
@دانش-آموزان-آلاء
سلام به همگی دوستان
کسی مطلع هست که چرا جزوات صفر تا صد ها غیر فعال اند و از دسترس خارج شده ؟
اکثر مجموعه ها هم اینطوره مثلا : ( گسسه اقای نوید و شیمی اقای معینی و فیزیک اقای یاری و ... )
و اگر کسی از دوستان تاپیکی میشناسه که جروه هارو داره یا خودش میتونه اینجا بفرسته ممنون میشم 🙏🏼
@همیار ریاضی فیزیک تجربی
خواهش میکنم الان 3 ساعته درگیرشم ولی نمیشه پیدا کردنشون که سخته بعدم ک پیدا کردم یکیشو موقع افزودن به سبد خرید خطا میده . اون یکی جزوه ام جزوه حسابان اقای علی صدری کنار وویدیوهاش هست ولی دانلود نمیشه .
🌸 🦋 الان سوال اینه چطور جزوه هارو پیدا کنم و چطور بخرمشون ؟
و اون یکی جزوه حسابان که کنار ویدیو ها هست ولی دان نمیشه رو چیکارش کنم ؟
چشام خشک شد پاش
هدیه دادن جزوه راه ابریشم
-
Sajad Ghanbari اگه قبول بشم و الا راضی باشه منم جزو هامو اهدا میکنم
-
Sajad Ghanbari انشاءالله و همچنین
-
-
-
-
-
Sajad Ghanbari
ایده خیلی خوبیه
کاش میشد به بچه هایی که طرح پرچم گرفتن داد این جزوه هارو -
این پست پاک شده!
-
sallar savadkoohi من به این قسمتش فک نکرده بودم
اگر این اتفاق بیوفته خیلی عالی تر میشه -
Abolfazl Mousavi حق بدید دوست عزیز
از طرفی این جزوه ها از منابع محدود مالی سایت آلا هست
اگر قرار باشه هرسال جزوه ها از نفرات قبل به نفرات بعد دست به دست بشه دیگه کسی جزوه هارو نمیخره!
همه میدونیم شرایط اقتصادی خوبی نداریم و از طرفی قطعا زحمت زیادی برای این جزوات کشیده شده
بالاخره این راه کسب در آمد چند نفره:)البته... اگر میشد به نحوی افرادی که واقعا نیازمند هستن که جزوه ها رو رایگان در اختیار داشته باشن (که بعید میدونم روشی برای تشخیصش وجود داشته باشه) فکر خوبی بود
میدونی، جوابی نمیتونن بدن آخه:) نه میتونن بگن نه همه باید بخرن چون وضع عموم مردم رو میدونن، نه میتونن بگن آره هرکس دوست داره بده به نفر دیگه ای
امیدوارم منظورم رو متوجه شده باشید
sohrab -
ابوالفضل ریسی آها فکر کنم اشتباه متوجه شدم
ممنون -
Shid
اینکه شما میگین منبع درامد الا قبول ندارم
خیلیا اینقدر نمیتونن هزینه کنن و کل سال جزوه رو توی گوشی یا لپتاپ میبینن
پس در نتیجه چه رایگان بهشون جزوه برسه چه نرسه اینا توانایی تهیه ندارن
ما میگیم چه بهتر که بتونیم به این دسته افراد کمک کنیم
که پیشنهاد من بچه های طرح پرچمی بود -
sallar savadkoohi بلهدرسته
کپی جزوه ها که درامدی واسه الا نداره
اگ بشع این جزوه ها بدست همین طرح پرچمی های ابریشم برسه عالی میشد
هم اسراف نمیشد هم یع کمکی به بچه های نیازمند میشد -
sallar savadkoohi بلهدرسته
کپی جزوه ها که درامدی واسه الا نداره
اگ بشع این جزوه ها بدست همین طرح پرچمی های ابریشم برسه عالی میشد
هم اسراف نمیشد هم یع کمکی به بچه های نیازمند میشد -
Shid من با شما کاملا مخالفم الا فقط میتونه بابت محصولات خودش ناراضی باشه جزوه پرینت گرفته شده رو من پرینت کردم من هزینشو دادم ک جایی بجز الا پرینت گرفتم درسته خود جزوه محصول الا بوده ولی اون فری که ما قراره جزوه هامونو بهش بدیم راه ابریشمیه و پی دی افه جزوه رو از الا خریده پس دیگه میمونه پرینتش که باید ببره با یه هزینه جدا ک تقریبا نزدیک ی پک ابریشم میشه هزینش پرینت کنه
ولی ما بجای این کار جزوه هامونو بهش میبخشیم
تو این قسمت به نظر الا نمیتونه مشکلی داشته باشه چون هزینه پرینت برعهده ما بوده و بیرون پرینت کردیم و قرار نیس ب شخصی هم ک ابریشمی نیست ببخشیمش
خود من به شخصه نتونستم از ابریشم استفاده کنم جزوه هام دست نخوردست اون حجم از کاغذو بریزم دور؟
پس طبیعت چی
فکر کنم شما متوجه منظور موضوع مطرح شده در تاپیک نشدید
در کل سر افراز باشی و دلت خوش -
سلام دوست عزیزم ببخشید میتونم بپرسم که شما رشته تون چیه؟
-
Shid در هدیه دادن جزوه راه ابریشم گفته است:
Abolfazl Mousavi حق بدید دوست عزیز
از طرفی این جزوه ها از منابع محدود مالی سایت آلا هست
اگر قرار باشه هرسال جزوه ها از نفرات قبل به نفرات بعد دست به دست بشه دیگه کسی جزوه هارو نمیخره!
همه میدونیم شرایط اقتصادی خوبی نداریم و از طرفی قطعا زحمت زیادی برای این جزوات کشیده شده
بالاخره این راه کسب در آمد چند نفره:)البته... اگر میشد به نحوی افرادی که واقعا نیازمند هستن که جزوه ها رو رایگان در اختیار داشته باشن (که بعید میدونم روشی برای تشخیصش وجود داشته باشه) فکر خوبی بود
میدونی، جوابی نمیتونن بدن آخه:) نه میتونن بگن نه همه باید بخرن چون وضع عموم مردم رو میدونن، نه میتونن بگن آره هرکس دوست داره بده به نفر دیگه ای
امیدوارم منظورم رو متوجه شده باشید
sohrabچرا اینقدر زود قضاوت می کنید؟؟؟
-
siamak slamtalab در هدیه دادن جزوه راه ابریشم گفته است:
سلام دوست عزیزم ببخشید میتونم بپرسم که شما رشته تون چیه؟
ریاضی