امید به خدا در کنکور 404 با همه اون سختی هایی که تا الان طی کردم و این مسیر سخت رو خودم انتخاب کردم با همه چالش هایی که تا الان داشته ....😲 😕
چه روز هایی که با ناراحتی سپری شدن ولی ادامه دادم 😠
مشکلاتم برطرف نمیدن ولی ادامه دادم🏋🏼
هر مشکلی که فکرش رو بکنید ...☘
باز به خدا توکل میکنم تا تو این مسیر درست قدم بردارم
هر جایی زمین خوردم دوباره بلند میشم و ادامه میدم
زندگی همه مراحلش همینه 💪
بالا و پایین زیاد داره اما همه اینها شیرینی زندگیه⭐
بیشتر کار میکنم و خودم رو میسازم چون هیچ کس جز به اندازه خودم همراه و دلسوزم نبوده تا به الان...🥇
تو این مسیر همه کسانی که بهم کمک میکنن رو فراموش نمیکنم
با آرامش خاطر مسیر رو ادامه میمد و میدونم که خدا حواسش به همه چیز من هست....
ممنونم از خودمون که تصمیم گرفتیم تو این مسیر تلاش میکنیم و تیم خوب آلا💫
✍🏼 18 شهریمور ماه1403🌹
سلام دوستان
من همه روش های حل تستای فیزیک رو با آقای طلوعی یاد گرفتم که همونجور که خودتون می دونید با راه حل های عادی تستا خیلی متفاوته. الان یه مشکلی دارم. مثلا وقتی میرم آزمون میدم و می خوام آزمون رو تحلیل کنم، پاسخنامه ارائه شده برای اون آزمون رو متوجه نمیشم چون کلا از آقای طلوعی یه جور دیگه یاد گرفتم. یا حتی کتاب تستا که مثل ایشون حل نمی کنن. کس دیگه ای هست این مشکل براش پیش اومده باشه، میشه راهنمایی ام کنید که شما چیکار می کنید؟
سلام دوستان، کتابهای آلا رو که به صورت سیاه سفید چاپ کردم که از
ریاضیات ریاضی استاد ثابتی ۸۰ درصد (بیشتر با مداد)
شیمی استاد پویانفر 5 درصد
فیزیک ریاضی استاد طلوعی ۵ درصد
استفاده کردم.
جزوهها تمیزن و در حد نو و میتونید به طور کلی یا فرسنگ به فرسنگ فنر بزنید :)
کتابهای تست گاج که برای سال 98 هستن رو دارم میدم: شیمی جامع- فیزیک جامع- کتاب تست و کتاب جواب ریاضیات
چون اینجا نشد عکسها رو براتون توی لینک گذاشتم، عکس های بیشتر خواستین هم براتون قرار میدم..
https://forum.alaatv.com/topic/61352/جزوه-های-راه-ابریشم-پرو?_=1696058252072
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
سلام دوستان من جزوههای شیمی آقای پویانفر، ریاضیات ریاضی آقای ثابتی و فیزیک ریاضی استاد طلوعی که برای سال گذشته هست رو میفروشم.
IMG_20230927_233804.jpg IMG_20230927_232548.jpg IMG_20230928_163230.jpg IMG_20230927_232539.jpg IMG_20230927_234326.jpg IMG_20230927_234741.jpg
کتابهای گاج هم دیگه، البته اینها برای سال 98-99 هستنIMG_20230928_163201.jpg IMG_20230928_163109.jpg
@دانش-آموزان-آلاء
@ریاضیا ریاضی فیزیک
@راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
شنبه ای پر از هیجان در راه ابریشم
-
Amirreza Vafaei Moghadam المپیادیاreplied to Arshia Yazdian on آخرین ویرایش توسط Amirreza Vafaei Moghadam انجام شده
بچه ها کارت های آس خودتونو رو نکنید
ویژژژ ️️️️
-
Amirreza Vafaei Moghadam المپیادیاreplied to Amirreza Vafaei Moghadam on آخرین ویرایش توسط Amirreza Vafaei Moghadam انجام شده
Amirreza Vafaei Moghadam در شنبه ای پر از هیجان در راه ابریشم گفته است:
بچه ها کارت های آس خودتونو رو نکنید
ویژژژ ️️️️
پیله ها رو بعد کنکور دیدم تا قبل شروع راه ابریشم چون آماده بود تو برنامه فقط مرور کردم
از 22 هم برنلمه رو شروع کردم
-
Amirreza Vafaei Moghadam المپیادیاreplied to Amirreza Vafaei Moghadam on آخرین ویرایش توسط Amirreza Vafaei Moghadam انجام شده
درضمن تست های تسلط رو خودتون بزنید!! فقط ستاره دار ها رو نگاه کنید!! تست هایی ک حلشو بلد نیستید!!! لازم نیست همه تست ها رو فیلم ببینید
فکر نکنید اگر همه رو ببینید مهارتتون بالاتر میره نخیر چون اساتید برای هر تیپ تستی یه تست جامع تر و مهم ترشو ستاره دار کردن اونا رو ببینید کافیه توی بقیه تست ها چیز جدیدی دست گیرتون نمیشه وقتی طرز حلشو یاد گرفتی چ دلیلی داره تحلیلشو ببینی
الان یک جلسه تسلط اگر 25 تا تست تحلیل کنه من توی 25 دقیقه تا 30 دقیقه همشو میزنم تحلیل ستاره دار هاشو هم با دور تند ۲ برابر میبینم کلا بیشتر از 45 دقیقه طول نمیکشه هر واحد مطالعاتی... در حالی ک زمان توی برنامه 75 دقیقه هستش!
با این حال بازم بعضیا از زمان کم برنامه ناله میکنن و میگن عقب افتادیم چهار روز و چن روز و فلان...
من از صبح تا ظهر فقط 6 تا جلسه میرم
غروب ک تایمش بیشتره...
چجوری تایم کم میارین برای 10 جلسه در روز؟من اگر برای کنکور اوضاعم بهم نمیریخت و دو روزم نمیرفت تا الان تموم کرده بودم
-
این پست پاک شده!
-
دومین سوپرایز :::::: میتونید نمونه فیلم های پیله رو رایگان از هر کدوم یکی ببینید . لذت ببرید
-
دوستان پس این سوپرایز دوم چی شد؟
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم -
Saeid Zare در شنبه ای پر از هیجان در راه ابریشم گفته است:
دوستان پس این سوپرایز دوم چی شد؟
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم -
ابوالفضل ریسی یه حسی بهم میگ سرکاریم
-
Parsa Amini قرآن وکیلی اگر تا شب نگفتین چیه از انجمن میرم دیگم نمیام
-
Parsa Amini در شنبه ای پر از هیجان در راه ابریشم گفته است:
Parsa Amini قرآن وکیلی اگر تا شب نگفتین چیه از انجمن میرم دیگم نمیام
مرد و حرفش🤏🤏🤏
-
Parsa Amini من امیدوارم که در مورد چاپ جزوات باشه حداقل
-
Saeid Zare منم فقط به همین امیدم
-
Amirreza Vafaei Moghadam المپیادیاreplied to Parsa Amini on آخرین ویرایش توسط Amirreza Vafaei Moghadam انجام شده
Parsa Amini
بری ک بیشتر تمرکزت رو درساته و درس میخونی و به سودت هستش... اما اگ تونستی بری دیگه نیای بیا به منم یاد بده 🪄 -
Parsa Amini نه تو آلا سرکاری نداریم
-
ابوالفضل ریسی دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره
-
حقیقتا یه انتقاد دارم به مجموعه ی راه ابریشم و آلا ، این سبک اعلام تغییرات و فیلم های جدید آلا اصلا درست نیست، از ۴ ۵ روز قبل میاید اعلاممیکنید که سوپرایز داریم ، اینطوری فقط تمرکز بقیه به هم میخوره بعد توی اون روزی که گفتی هم رونمایی نمیکنید ، به نظرم به جای این کارا یه جدول تغییرات داشته باشید که مثلا فلان روز قراره این فیلم ها یا این بخشها اضافه بشه که هم نظم کار میره بالا و هم تمرکز دیگران بهم نمیخوره
-
این پست پاک شده!
-
Arshia Yazdian سلام اقا عرشیا منتظر سوپرایز دوم باشیم؟
-
Mhmdhsyn Parsa نه دیگه فک کنم خبری نیست شنبه که تموم دیگه
-
این پست پاک شده!