7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
سلام
حتما باید سکته ی قلبی رخ بده تا خون به بخشی از ماهیچه نرسه و یاخته ها بمیرن؟
زیستاز در این مورد گفته
بسته شدن سرخرگ های کرونری توسط لخته یا سخت شدن دیواره، ممکن است باعث سکته ی قلبی شود که یکی از اثرات سکته ی قلبی نرسیدن خون به ماهیچه ی قلب و مرگ یاخته های آنها است.
چون من تو ذهن خودم این بود که اول باید یاخته ها بمیرن بعد بگیم سکته ی قلبی رخ داده و کتابم به نظرم بیانش همینطوریه.
@دوازدهم @دهم @یازدهم @تجربیا
IMG_20241101_152035.jpg
سلام. من یک موضوعی رو خوب متوجه نمیشم. قسمت اول که داره نحوه اصلاح چشم یک فرد نزدیک بین رو نشون میده، میگه باید از عدسی واگرا استفاده کنیم. بعد داخل شکل نشون داده شده که پرتوهای موازی نور پس از برخورد به عدسی مقعر، واگرا میشن و هنگام عبور از عدسی چشم که محدب هست، به جای همگرا شدن، میزان تقعرشون بیشتر میشه (این قسمت رو با فلش مشخص کردم) و در نهایت، زمان تمرکز روی شبکیه همگرایی اتفاق میوفته.
به طور مشابه همین اتفاق برای شکل پایین که چشم یک فرد دوربین رو نشون میده اتفاق میوفته اما با این تفاوت که پرتوهای موازی نور بعد از عبور از قرنیه که محدب هست، به جای همگرایی، واگرا می شوند.
لوله گوارش زیست1
-
سلام دوستان تجربی خسته نباشید
یک سوال
در سرتاسر لوله گوارش سلول ترشح کننده موسین هست یا موسین ترشح نمیشه در سرتاسر لوله گوارش
ممنون میشم اگه میدونید به من بگین -
بهتره یکم واضح تر بگم
سوالم اینه که موسین در سراسر لوله گوارش ترشح میشه یا نه؟؟؟ -
در سرتاسر لوله گوارش موسین هست اما ترشحش فقط تا روده بزرگ هست و در راست روده و مخرج ترشح نمیشه.
از این به بعد گروهی رو تگ کنید تا سوالتون دیده بشه. -
از دهان تا مخرج که لوله ی گوارشه موسین ترشح میشه
-
-
تا جایی که منم یادمه موسی تو کل لوله گوارش ترشح میشد
بچه ها Rozita Rast khane M S 4 دلیل تون رو میگید
شاید من یادم رفته -
دریا دریایی آره تو کتاب درسی هم نوشته در سراسر لوله گوارش ترشح میشه. ولی قبلش من یه عکسی داشتم غدد برون ریز رو کنار هم جمع کرده بود تو اون اشاره ای به راست روده و مخرج نکرده بود یاده اون بودم اینطور گفتم. این عکس:
-
Rozita Rast khane
خوب منبع کتابه
به قول آقای اسدی کتاب بگه ماست سیاهه باید قبول کنیم -
Rozita Rast khane در لوله گوارش زیست1 گفته است:
در سرتاسر لوله گوارش موسین هست اما ترشحش فقط تا روده بزرگ هست و در راست روده و مخرج ترشح نمیشه.
از این به بعد گروهی رو تگ کنید تا سوالتون دیده بشه.بعد عذر خواهی میکنم این رو از کجا میگید؟
-
hamed ali najjar در لوله گوارش زیست1 گفته است:
سلام دوستان تجربی خسته نباشید
یک سوال
در سرتاسر لوله گوارش سلول ترشح کننده موسین هست یا موسین ترشح نمیشه در سرتاسر لوله گوارش
ممنون میشم اگه میدونید به من بگینجایی در لوله گوارش که توده از مواد نه صرفا غذا داره عبور میکنه، به منظور سهولت در حرکت و جلوگیری از اسیب فیزیکی، ترشح موسین و نهایتا تولید مخاط رو داریم.
البته: این رو مطمئن نیستم اما این رو میدونم که مقعد در اخرای خودش، بافت پوششی سنگ فرشی چند لایه داره( برخلاف استواته ای تک لایه راست روده و روده بزرگ) و از اونجایی که سلول های ترشحی پوششی، استوانه ای یا مکعبی اند، پس این ناحیه نباید ترشح موسین داشته باشه. البته مثال نقض ش مری عه، برای همین میگم مطمئن نیستم. چون اگر توی مقعد ترشح موسین و ساخت ماده مخاطی می داشتیم، اون وقت برون روی غیر ارادی رخ می داد -
دریا دریایی درسته
-
hamed ali najjar بنظرم ماده مخاطی در سرتاسر لوله گوارش ترشح میشه ، اما موسیقی همه جاش ترشح نمیشه
-
سلام
بله در سرتاسر لوله گوارش موسین ترشح میشه -
Rozita Rast khane
سلام ممنون از نظرتون اما طبق مطالعاتم در سراسر لوله گوارش موسین ترشح میشود
گفتم بگم اشتباه نکنید -
Reyhan Hmi
سلام آره درسته ممنون