لوله گوارش زیست1
-
سلام دوستان تجربی خسته نباشید
یک سوال
در سرتاسر لوله گوارش سلول ترشح کننده موسین هست یا موسین ترشح نمیشه در سرتاسر لوله گوارش
ممنون میشم اگه میدونید به من بگین -
بهتره یکم واضح تر بگم
سوالم اینه که موسین در سراسر لوله گوارش ترشح میشه یا نه؟؟؟ -
در سرتاسر لوله گوارش موسین هست اما ترشحش فقط تا روده بزرگ هست و در راست روده و مخرج ترشح نمیشه.
از این به بعد گروهی رو تگ کنید تا سوالتون دیده بشه. -
از دهان تا مخرج که لوله ی گوارشه موسین ترشح میشه
-
بهتره یکم واضح تر بگم
سوالم اینه که موسین در سراسر لوله گوارش ترشح میشه یا نه؟؟؟ -
تا جایی که منم یادمه موسی تو کل لوله گوارش ترشح میشد
بچه ها Rozita Rast khane M S 4 دلیل تون رو میگید
شاید من یادم رفته -
تا جایی که منم یادمه موسی تو کل لوله گوارش ترشح میشد
بچه ها Rozita Rast khane M S 4 دلیل تون رو میگید
شاید من یادم رفتهدریا دریایی آره تو کتاب درسی هم نوشته در سراسر لوله گوارش ترشح میشه. ولی قبلش من یه عکسی داشتم غدد برون ریز رو کنار هم جمع کرده بود تو اون اشاره ای به راست روده و مخرج نکرده بود یاده اون بودم اینطور گفتم. این عکس:
-
دریا دریایی آره تو کتاب درسی هم نوشته در سراسر لوله گوارش ترشح میشه. ولی قبلش من یه عکسی داشتم غدد برون ریز رو کنار هم جمع کرده بود تو اون اشاره ای به راست روده و مخرج نکرده بود یاده اون بودم اینطور گفتم. این عکس:
Rozita Rast khane
خوب منبع کتابه
به قول آقای اسدی کتاب بگه ماست سیاهه باید قبول کنیم -
در سرتاسر لوله گوارش موسین هست اما ترشحش فقط تا روده بزرگ هست و در راست روده و مخرج ترشح نمیشه.
از این به بعد گروهی رو تگ کنید تا سوالتون دیده بشه.Rozita Rast khane در لوله گوارش زیست1 گفته است:
از این به بعد گروهی رو تگ کنید تا سوالتون دیده بشه.بعد عذر خواهی میکنم این رو از کجا میگید؟
-
یک سوال
در سرتاسر لوله گوارش سلول ترشح کننده موسین هست یا موسین ترشح نمیشه در سرتاسر لوله گوارش
ممنون میشم اگه میدونید به من بگینhamed ali najjar در لوله گوارش زیست1 گفته است:
یک سوال
ممنون میشم اگه میدونید به من بگینجایی در لوله گوارش که توده از مواد نه صرفا غذا داره عبور میکنه، به منظور سهولت در حرکت و جلوگیری از اسیب فیزیکی، ترشح موسین و نهایتا تولید مخاط رو داریم.
البته: این رو مطمئن نیستم اما این رو میدونم که مقعد در اخرای خودش، بافت پوششی سنگ فرشی چند لایه داره( برخلاف استواته ای تک لایه راست روده و روده بزرگ) و از اونجایی که سلول های ترشحی پوششی، استوانه ای یا مکعبی اند، پس این ناحیه نباید ترشح موسین داشته باشه. البته مثال نقض ش مری عه، برای همین میگم مطمئن نیستم. چون اگر توی مقعد ترشح موسین و ساخت ماده مخاطی می داشتیم، اون وقت برون روی غیر ارادی رخ می داد -
Rozita Rast khane
خوب منبع کتابه
به قول آقای اسدی کتاب بگه ماست سیاهه باید قبول کنیمدریا دریایی درسته
-
بهتره یکم واضح تر بگم
سوالم اینه که موسین در سراسر لوله گوارش ترشح میشه یا نه؟؟؟hamed ali najjar بنظرم ماده مخاطی در سرتاسر لوله گوارش ترشح میشه ، اما موسیقی همه جاش ترشح نمیشه
-
یک سوال
ممنون میشم اگه میدونید به من بگینسلام
بله در سرتاسر لوله گوارش موسین ترشح میشه -
از این به بعد گروهی رو تگ کنید تا سوالتون دیده بشه.Rozita Rast khane
سلام ممنون از نظرتون اما طبق مطالعاتم در سراسر لوله گوارش موسین ترشح میشود
گفتم بگم اشتباه نکنید -
سلام
بله در سرتاسر لوله گوارش موسین ترشح میشهReyhan Hmi
سلام آره درسته ممنون