نتایج نهایی کنکور 96
-
HossEin freedom در نتایج نهایی کنکور 96 گفته است:
sahba در نتایج نهایی کنکور 96 گفته است:
با رتبه من میشد دارو یه جای بهتر اورد...
البته راضی ام به رضای خدا.۵ سال تو غربت و راه دور سختی میکشم و هیچ وقت هم از مسببین این مساله نمیگذرمدرسته، کاملاً قبول دارم ولی شما هم دیگه خودتون رو ناراحت نکنید!
به این فکر کنید: همین رشته و دانشگاهی که قبول شدید آرزوی چندصد هزار نفر دیگه س !!
حالا بعداً اگه خدا خواست شاید انتقالی ای چیزی هم جور شد. نشد هم نشد !!
خواهر خودم هم 2 سال کارشناسی ارشدش رو دانشگاه زابل بود، فکرشو بکن !! از کرمانشاه بلندشی بری زابل یعنی مسیر رفت و برگشتش 3600 کیلومتر میشد! اونم بخاطر ارشد گیاه پزشکی نه دکترای داروسازی! ( البته این ماجرا واسه سال 88 هستش )مهم اینه که آدم دلش خوش باشه! حالا زابل یا یزد یا قم یا ایلام یا هر جای دیگه ...
همین دلِ شاد و سلامتی و خوشحالی رو براتون آرزو دارمبا رشته ش کنار اومدم.با شهرش هم به امید انتقالی دارم کنار میام
لب مرزه اخه :| یه ذره خوفناکه لب مرز افغانستان!!
من این کد رشته که اتفاقا تو اصلاحیه ها هم اومده بود رو اصلا نمیخواستم بزنم.بخاطر راه دور و رشته ش.مشاورم گفت اینو هم تو اولویت های اخرت بزن!اگر نمیزدم ، داروی تعهدی می اوردم.اولویت بعد از این!!خدا بخیر گذروند
۷۰۰ تا فاصله داریم تا اونجا.باز خوبه فرودگاه هم داره
درست می فرمایید
ممنون از صحبتاتون
همچنینsahba در نتایج نهایی کنکور 96 گفته است:
البته راضی ام به رضای خدا.۵ سال تو غربت و راه دور سختی میکشم و هیچ وقت هم از مسببین این مساله نمیگذرمدرسته، کاملاً قبول دارم ولی شما هم دیگه خودتون رو ناراحت نکنید!
به این فکر کنید: همین رشته و دانشگاهی که قبول شدید آرزوی چندصد هزار نفر دیگه س !!
خواهر خودم هم 2 سال کارشناسی ارشدش رو دانشگاه زابل بود، فکرشو بکن !! از کرمانشاه بلندشی بری زابل یعنی مسیر رفت و برگشتش 3600 کیلومتر میشد! اونم بخاطر ارشد گیاه پزشکی نه دکترای داروسازی! ( البته این ماجرا واسه سال 88 هستش )مهم اینه که آدم دلش خوش باشه! حالا زابل یا یزد یا قم یا ایلام یا هر جای دیگه ...
همین دلِ شاد و سلامتی و خوشحالی رو براتون آرزو دارمبا رشته ش کنار اومدم.با شهرش هم به امید انتقالی دارم کنار میام
من این کد رشته که اتفاقا تو اصلاحیه ها هم اومده بود رو اصلا نمیخواستم بزنم.بخاطر راه دور و رشته ش.مشاورم گفت اینو هم تو اولویت های اخرت بزن!اگر نمیزدم ، داروی تعهدی می اوردم.اولویت بعد از این!!خدا بخیر گذروند
درست می فرمایید
ممنون از صحبتاتون
همچنینخوب شد تعهدی نیاوردی ارزش نداره
-
مهی جون
تصوری از ادامه زندگیم نداشتم
ینی گاهی میگفتم پزشک گاهی دارو
گاهی حتی معلم!!ولی خب دندونو هیچ وقت نگفتم خخخ
من کلا ادم تطبیق پذیری ام.نمیذارم تو افسردگی بمونم.شوک و بهتش کلا برا من ۴ ساعت طول کشید.بعد دیدن نتیجه گریه و زاری و بعدشم فکر کردن و بعدشم فهمیدم خیلی هم بد نشد!!اخر شب هم با خانواده درباره شهر و رشته م شوخی میکردیم.صبح هم مجددا دو دو تا چارتا کردم و نهایتا چمدونمو بستمخوب خوبه پس خخخخخخ
خوبه که زیاد طول نکشید برا من یه ماه شد -
من خودم حدود 2 سال توی مرز کردستان ( برید تحقیق کنید ببینید مرز کردستان چند جور گروهک تروریستی داره
) سربازی کردم! هیچ خبری هم نشد
فکر نکنید شهر مرزی مساویِ انفجار و سر بریدنه !!
" مرز " اسمش سنگینه واقعاً از اون چیزی که فکرشو میکنید بهتره! درسته که نسبت به بقیه شهرها شرایط واقعاً سخت تری داره ولی قابلیت تطبیق پذریری انسان خیلی قوی تر از این حرفاس ...و این رو به یاد داشته باشید : هر چیزی که منو نکشه، بی شک من رو قوی تر میکنه ...
من خودم حدود 2 سال توی مرز کردستان ( برید تحقیق کنید ببینید مرز کردستان چند جور گروهک تروریستی داره
) سربازی کردم! هیچ خبری هم نشد
فکر نکنید شهر مرزی مساویِ انفجار و سر بریدنه !!
" مرز " اسمش سنگینه واقعاً از اون چیزی که فکرشو میکنید بهتره! درسته که نسبت به بقیه شهرها شرایط واقعاً سخت تری داره ولی قابلیت تطبیق پذریری انسان خیلی قوی تر از این حرفاس ...و این رو به یاد داشته باشید : هر چیزی که منو نکشه، بی شک من رو قوی تر میکنه ...
دقیقا همین تصور انفجار و سر بریدن رو داشتم
البته با فامیلمون صحبت کردم که اونجا پلیس بوده گفت اونقدرا که مردم فکر میکنن نا امن و ... نیست
بعد تو نت زدم زابل که عکساشو ببینم و یه کم تصورم درست شه دیدم عکس یه عده رو با اسلحه اورد
جمله اخر خوب بودتقریبا همین رویه رو تو زندگی دارم
-
درست می فرمایید
ممنون از صحبتاتون
همچنینخوب شد تعهدی نیاوردی ارزش نداره
-
narjes96 در نتایج نهایی کنکور 96 گفته است:
متاسفانه ده هزار
چقدر انتخاب رشته تون بد بوده !!!
یکی از دوستانِ من پارسال با 23 هزار منطقه ی 2 میکروبیولوژی سمنان قبول شد ! دولتی - روزانه
جالبه که بیشتر هم دخترها طالب میکروبیولوژی هستن، مثل داروسازیدرمورد موندنتون هم نمیتونم نظر خاصی بدم! چون شرایط شما رو درک نمیکنم
ولی اگه این رتبه و رشته رو من میاوردم راستشو بخوای نمیرفتم ! ( با توجه به شرایط خودم گفتم! )
با توجه به دانشگاه آزاد بودنش میتونستید رشته های بهتری هم قبول شیدHossEin freedom در نتایج نهایی کنکور 96 گفته است:
متاسفانه ده هزار
چقدر انتخاب رشته تون بد بوده !!!
یکی از دوستانِ من پارسال با 23 هزار منطقه ی 2 میکروبیولوژی سمنان قبول شد ! دولتی - روزانه
جالبه که بیشتر هم دخترها طالب میکروبیولوژی هستن، مثل داروسازیدرمورد موندنتون هم نمیتونم نظر خاصی بدم! چون شرایط شما رو درک نمیکنم
ولی اگه این رتبه و رشته رو من میاوردم راستشو بخوای نمیرفتم ! ( با توجه به شرایط خودم گفتم! )
با توجه به دانشگاه آزاد بودنش میتونستید رشته های بهتری هم قبول شیدازاد رشته های دیگه هم مثل پرستاری زدم ولی قبول نشدم
-
میکروبیولوژی ازاد مشهد
بنظرتون برم یا نه؟
بازار کار نداره مگه اینکه خودتو تو دانشگاه نشون بدی
کسی رو میشناسم این رشته رو خونده ازاد تهران یا کرج
الان داره مقاله مینویسه استاد دانشگاه شده
ولی اگه معمولی باشی متاسفانه تو رشته خودت کار پیدا نمی کنی
رتبت خوب شده چرا پرستاری ازاد نزدی اون که خیلییییییی بهترهمهی جون در نتایج نهایی کنکور 96 گفته است:
میکروبیولوژی ازاد مشهد
بنظرتون برم یا نه؟
بازار کار نداره مگه اینکه خودتو تو دانشگاه نشون بدی
کسی رو میشناسم این رشته رو خونده ازاد تهران یا کرج
الان داره مقاله مینویسه استاد دانشگاه شده
ولی اگه معمولی باشی متاسفانه تو رشته خودت کار پیدا نمی کنی
رتبت خوب شده چرا پرستاری ازاد نزدی اون که خیلییییییی بهترهزدم ولی قبول نشدم
-
@dr-saraaa در نتایج نهایی کنکور 96 گفته است:
سنگین ترین و رقابتی ترین کنکور ایران در این چند سال کنکور 97 است :|
:|
:| -
برای موفقیت تو کنکور 97 باید تو همه درس ها غول باشی غوووووووووول
-
@dr-saraaa ای بدبختی
-
برای موفقیت تو کنکور 97 باید تو همه درس ها غول باشی غوووووووووول
@ahmad-mola بعد اگه یه موقع زبونم لال نشد .فرصت دوباره ای هست ؟
-
صالحی نمیدونم
-
صالحی در نتایج نهایی کنکور 96 گفته است:
چرا نشه؟
-
چرا نشه؟
@ahmad-mola نمیدونم...
-
ایشالا میشه
-
ایشالا میشه
@ahmad-mola ان شاءالله
-
:|شرمنده دکتر جان جسارت نباشه ولی با این حرف ها خودتون رو دل سرد نکنید! این حرفا رو بریزید دور چون هیچ فایده ای به حال ما نداره ...
ما فقط وظیفه داریم که بخونیم، دیگه نتیجه ش هرچی شد به ما ربطی نداره! به قول این فیلما not in our business
سنگین یا سبک فرقی به حال ما نداره چون برای همه داوطلب ها سنگین یا سبک میشه نه فقط ما چند نفربجاش باید چند برابر سال قبل تلاش کنیم، و بخونیم و بخونیم و بخونیم ...
-
:|شرمنده دکتر جان جسارت نباشه ولی با این حرف ها خودتون رو دل سرد نکنید! این حرفا رو بریزید دور چون هیچ فایده ای به حال ما نداره ...
ما فقط وظیفه داریم که بخونیم، دیگه نتیجه ش هرچی شد به ما ربطی نداره! به قول این فیلما not in our business
سنگین یا سبک فرقی به حال ما نداره چون برای همه داوطلب ها سنگین یا سبک میشه نه فقط ما چند نفربجاش باید چند برابر سال قبل تلاش کنیم، و بخونیم و بخونیم و بخونیم ...
درسته قبول دارم
اینو یه جا دیدم،کپی کردم اینجا:) -
2900 منطقه 2 | مهندسی مکانیک| دانشگاه گیلان-رشت
پ.ن: حتی عمران بین المللی قزوین هم قبول نشدم! و حتی عمران تبریز که پارسال تا 3600 منطقه 2 گرفته بود ! دوستم با 1900 منطقه 2 مردود شده ! مردود !
عمیقاً متاسفم برای مسولان این مملکت ...
حتی نمیشه برای فردا برنامه ریزی کرد چه برسه به یه سال آینده ...
یه روز از خواب پا میشن میگن 25 درصد تاثیر معدل فقط سوم تازه اونم قطعی ، فردا که از خواب پا بشن میگن تاثیر مثبته پس فردا میگن پیش دانشگاهی هم تاثیر داره ، اون یکی میگه اگه معدلت پایین باشه رتبه رو خراب میکنه اون یکی میگه نه ..
بعضی بچه ها ( از جمله خودم) این نهایی ها رو جدی گرفتن و نمرات خوبی گرفتن به امید این که به رتبه ی کنکورشون کمک کنه ...
خبر اومد که اینا همه ش کشک و دوغ بوده و وقتتون رو هدر دادید ( دانلود کنید : http://uploadboy.com/1o1377uri2oj.html/2594 )و شاهکار اخیرشون هم که لایق دریافت جایزه ی اسکاره . من که ازشون نمیگذرم ، قراره 16-18 سال از عمرم رو تو این سیستم آموزشی فاسد و داغون هدر بدم که شاااااااااااااااااااااااااید ، شااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااید در آینده یه شغلی گیرم بیاد تازه اونم با حقوقی که با یه کارگر ساده برابری میکنه.
انقدری که بچه های ما از این چیزا حرص میخورن و استرس دارن ، بیمارای سرطانی ندارن.
-
2900 منطقه 2 | مهندسی مکانیک| دانشگاه گیلان-رشت
پ.ن: حتی عمران بین المللی قزوین هم قبول نشدم! و حتی عمران تبریز که پارسال تا 3600 منطقه 2 گرفته بود ! دوستم با 1900 منطقه 2 مردود شده ! مردود !
عمیقاً متاسفم برای مسولان این مملکت ...
حتی نمیشه برای فردا برنامه ریزی کرد چه برسه به یه سال آینده ...
یه روز از خواب پا میشن میگن 25 درصد تاثیر معدل فقط سوم تازه اونم قطعی ، فردا که از خواب پا بشن میگن تاثیر مثبته پس فردا میگن پیش دانشگاهی هم تاثیر داره ، اون یکی میگه اگه معدلت پایین باشه رتبه رو خراب میکنه اون یکی میگه نه ..
بعضی بچه ها ( از جمله خودم) این نهایی ها رو جدی گرفتن و نمرات خوبی گرفتن به امید این که به رتبه ی کنکورشون کمک کنه ...
خبر اومد که اینا همه ش کشک و دوغ بوده و وقتتون رو هدر دادید ( دانلود کنید : http://uploadboy.com/1o1377uri2oj.html/2594 )و شاهکار اخیرشون هم که لایق دریافت جایزه ی اسکاره . من که ازشون نمیگذرم ، قراره 16-18 سال از عمرم رو تو این سیستم آموزشی فاسد و داغون هدر بدم که شاااااااااااااااااااااااااید ، شااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااید در آینده یه شغلی گیرم بیاد تازه اونم با حقوقی که با یه کارگر ساده برابری میکنه.
انقدری که بچه های ما از این چیزا حرص میخورن و استرس دارن ، بیمارای سرطانی ندارن.
ARTHUR در نتایج نهایی کنکور 96 گفته است:
King Arthur حرص خوردن دردی رو دوا نمیکنه! فقط با این حرص خوردن ها خدایی نکرده زخم معده و هزار جور مریضی دیگه به جون خودنون میخرید
رشته ت هم خوبه که! فکر نکنی عمران الان خیلی خبر خاصیه!! دوستای خودم عمران هستن و میرن وردستی کسایی رو میکنن که نقشه برداری خوندن ! بعض وقتا هم نرخ رو میشکنن و خودشون پروژه های نقشه بردارها رو با قیمت خیلی کمتری ور میدارن !!
اون زمان که مهندسی عمران ابهت داشت دیگه گذشت ...
یادت باشه که با علاقه و تلاش زیاد توی هر رشته ای میشه بهترین شد! موفق باشی دوستِ من