Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. مشاوره تحصیلی
  3. انتخاب منابع
  4. برنامه‌ و محتوای راه ابریشم چیه؟
سوالات سطح بالا
mr.vinyzoM
سلام بچه ها راستش هر سال تو امتحانات برای بیست یسری سوالات چالشی میدن که خب سطحش بالاتر از سطح امتحانات نهایی و یا کتابه میخواستم بدونم سوالاتی در این سطح (چالشی ،سطح بالا ) رو جایی یا فایلی سراغ دارین که بزاره و درکل براشون چیکار کنم ..؟؟؟ @ریاضیا @تجربیا @دانش-آموزان-آلاء @دانشجویان-درس-خون @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-مهندسی
انتخاب منابع
ماز
E
سلام. آزمون های سالیانه ماز برای شیمی و زیست رو از کجا میشه دانلود کرد؟ @تجربیا @ریاضیا @دانش-آموزان-آلاء
انتخاب منابع
ریاضی و شیمی و فیزیک
Ramos9248R
سلام دوستان کتاب خوب برا امتحانات نهایی درس های محاسباتی چی پیشنهاد میدین؟ فرمول بیست یا ماجرای بیست؟ @تجربیا @ریاضیا @Aqua @_-Reza-_
انتخاب منابع
انتخاب منابع
JaanaJ
سلام . خواستم بدونم که از چه کتاب تستایی استفاده می‌کنید؟ کدوم موسسه هارو میرید ؟ واسه دروس تخصصی با کدوم دبیر پیش میرید ؟ لطفا هر چی که استفاده کردید رو بگید .
انتخاب منابع
نردبام جامع یا تک درس؟
فرازف
باسلام وقت بخیر بنده دانش آموز پایه یازدهم ریاضی هستم سال دهم را در تابستان سال قبل با کتاب نردبام ریاضی و نردبام فیزیک دوره کرده ام و سال قبل(دهم) و امسال (یازدهم)همگام با تدریس معلم تست زده ام امسال به نظر شما برای دوره درس های یازدهم در تابستان،کتاب نردبام حسابان یازدهم بگیرم یا نردبام جامع؟ لطفا راهنمایی کنید
انتخاب منابع
ماجرای بیست خیلی سبز یا فرمول بیست گاج؟
Ramos9248R
سلام بچه ها امیدوارم که این روزا رو به بهترین نحو بگذرونید من میخوام واسه درس های عمومی دوازدهم کتاب کمک درسی بگیرم و بین فرمول بیست و ماجرای بیست دو دل هستم شما کدوم یک از این کتاب ها رو پیشنهاد میدین؟ @ریاضیا @تجربیا @دوازدهم
انتخاب منابع
استاد کازرانیان یا داداشی یا یاری
elham malekiE
من خودم تعریف استاد کازرانیان رو خیلی شنیدم ولی نمی دونم برای حل راحت تست های کنکور سراسری صفر تا صد کدوم استاد بهتره؟؟
انتخاب منابع
پک کامل راه ابریشم آلا (404)
D
پک کامل راه ابریشم آلا (۴۰۴) با کمترین قیمت
انتخاب منابع
کتاب تست حفظیات
mr.vinyzoM
سلام بچه ها دنبال یک کتاب تست که فقط از حفظیات شیمی باشه میگردم .کتابی که هیچ مسئله ای نداشته باشه ...میشناسین؟؟ @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا
انتخاب منابع
استاد لکستانی
F
سلام ببخشید من فقط با توضیحات ایشون ریاضی رو میفهمم و از حرفای دبیرمون هیچی نمیفهمم. دوره چرا کامل نیست؟ تورق گفتن ضبط میکنند ندیدم ولی. حالشون خوبه؟واقعا استاد عالی هستن نیاز دارم به تدریشون
انتخاب منابع
حسابان ۱
I
بچه ها کسی تاحالا با بهرام جلالی برای حسابان یازدهم کلاس داشته؟
انتخاب منابع
دوره برای دهم
2
سلام من میخاهم از همین سال دهم برای کنکور بخونم که جای خوب قبول شم بنظرتون چه دوره ای رو خریداری کنم برای سال دهم؟
انتخاب منابع
دوره برای سال دهم
2
سلام من میخاهم از همین سال دهم برای کنکور بخونم بنظرتون چه دوره ای رو خریداری کنم ؟(رشته ریاضی)
انتخاب منابع
کتاب های درسی دوازدهم
لیلی_ل
سلام وقتتون بخیر باشه یکی از آشنا هامون انسانی بوده و امسال تغییر رشته داده و میخواهد کنکور تجربی بده از کسانی که اینجا کنکور دادن‌ و فارغ التحصیل ۴۰۲ یا ۴۰۳ هستن کسی هست که کتاب های درسی دوازدهم رو داشته باشد و لطف کنه بهش بده؟ اگه کسی هست لطفا بهم بگین ممنون 🪷
انتخاب منابع
منابع
1
سلام دوستان میخواستم بپرسم با فیلم های رایگان آلا میشه در نهایی و کنکور نتیجه گرفت؟
انتخاب منابع
منبع دوم
HakoH
سلام.امیدوارم برقرار باشین خب من از کتابخونه شهرمون کتابای مختلفی برای یه درس گرفتم مثلا شیمی یازدهم علاوه بر 2 جلدی مبتکران خودم از کتابخونه نشر الگو+خیلی سبز+میکرو+جزوه کلاسی که تابستون رفتم+جزوه دبیرم و دارم..خب من الان که برای مثال معلمم تا صفحه 8 شیمی رو تدریس کرده از دوجلدی تستای اون مطلبو زدم و مسلط شدم روی اون بخش از درس میتونم برم از یه منبع دیگه که بالا نام بردم تست های دیگه ای بزنم یا باید کل تستای شیمی یازدهم و از دوجلدی تموم کردم تابستون از یه منبع دیگه بزنم؟..بعد من نمیدونم اولیتم توی خوندن درسنامه چی باشه ...میشه یه راهنمایی بکنین . . . .پ.ن:این فقط یه مثال بود و من برای بقیه دروسم هم چند تا منبع دارم @ریاضیا @تجربیا @دانشجویان-درس-خون @دانش-آموزان-آلاء @یازدهم @دوازدهم
انتخاب منابع
کتاب تست
HakoH
سلاممم من یه دنبال یه منبع خوب با درسنامه بهتر برای امار و احتمال میگردم...اصلا هرچی کتاب تست پیشنهادی برای رشته ریاضی دارید میشه بیگید ...یا ویدیو که میتونه کمک کننده باشه بهم ممنون میشم @ریاضیا @تجربیا @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @یازدهم
انتخاب منابع
نردبون یا IQ ؟!
Michael VeyM
هاعیی چخبر خوبین خوشین سلامتین؟ دو تا سوال سوال ۱: بچه ها برای درس های زیست فیزیک شیمی ریاضی هر کدوم نردبام خوبه یا IQ؟ و اگه منبع بهتری نسبت به نردبام و IQ هم هست برای این درسا بگین. سوال ۲: برای درس ریاضی اگه یکی خیلی ضعیف باشه و حوصله دیدن فیلم هم تداشته باشه، کدوم درسنامه برای یادگیری خوبه؟ @دانش-آموزان-آلاء @بچه-های-تجربی-کنکور-1403 @بچه-های-ریاضی-کنکور-1403
انتخاب منابع
پلنر
PARIZAHRAP
سلام دوستان خداقوت.. لطف کنین اگه برگه برنامه ریزی/ روزانه /هفتگی یا ماهانه دارین اینجا آپلود کنین ممنون...
انتخاب منابع
از این منبع ها نتیجه گرفتید؟
I
من تو طول تابستون دارم دهم رو تست میزنم و کتابای خیلی سبزی که استفاده میکنم بنظرم زیاد بدردم نمیخورن . بنظرتون با همینا پیش برم یا کتاب تستای بهتری بخرم؟ حس میکنم تستاشون بیشتر اموزشین تا در سطح کار کردن برای کنکور (برای شیمی هندسه فیزیک کتاب تست های خیلی سبز استفاده میکنم. برای ریاضی پاورتست مهر و ماه که از اون راضیم البته)
انتخاب منابع

برنامه‌ و محتوای راه ابریشم چیه؟

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده انتخاب منابع
14 دیدگاه‌ها 7 کاربران 346 بازدیدها
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • Kosarf FakhriK آفلاین
    Kosarf FakhriK آفلاین
    Kosarf Fakhri
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط monirs انجام شده

سلام من امسال میرم دوازدهم تجربی میخواستم بپرسم که دقیقن برنامه راه ابریشم چجوریه؟؟
    الان من دارم نگاه میکنم از ۳مهر شروع میشه
    در حالی که بعضا میگن از تابستون دارن استفاده میکنن
    الان من بخوام بخرم همون از ۳مهر تحویل میگیرم یا از الان هم برای ازمون های تابستون محتوا دارن؟؟
    و اینکه طبق ازمون های گزینه دو پیش میره؟؟
    در اخرم لطف کنین بگین اونایی که داشتن راضی هستن؟؟
    و فیزیک مشکل دارم نه توی فهمش بیشتر توی تست زنی و وقت و یه جاهایی کمیم مفهومش باید کازرانیان بگیرم یا طلوعی؟
    در مورد راه ابریشم عمومی هم بنظرتون باعث میشه افزایش درصد میشه یا نه میتونم با همون کتاب کمک اموزشی کارشو بکنم اگه تلاش کنم؟؟

Kosarf FakhriK Mehdi GM 2 پاسخ آخرین پاسخ
    1
    • Kosarf FakhriK Kosarf Fakhri

سلام من امسال میرم دوازدهم تجربی میخواستم بپرسم که دقیقن برنامه راه ابریشم چجوریه؟؟
      الان من بخوام بخرم همون از ۳مهر تحویل میگیرم یا از الان هم برای ازمون های تابستون محتوا دارن؟؟
      و فیزیک مشکل دارم نه توی فهمش بیشتر توی تست زنی و وقت و یه جاهایی کمیم مفهومش باید کازرانیان بگیرم یا طلوعی؟
      در مورد راه ابریشم عمومی هم بنظرتون باعث میشه افزایش درصد میشه یا نه میتونم با همون کتاب کمک اموزشی کارشو بکنم اگه تلاش کنم؟؟

Kosarf FakhriK آفلاین
      Kosarf FakhriK آفلاین
      Kosarf Fakhri
      نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

Kosarf Fakhri
      تجربی
      تجربیا
      کنکوری
      @دانش-آموزان-آلاء
      @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
      @ریاضیا
      یازده تجربی
      @یازدهم
      @دوازدهم
      @راه-ابریشمی-ها-ریاضی-تجربی

1 پاسخ آخرین پاسخ
      0
      • Sajad GhanbariS آفلاین
        Sajad GhanbariS آفلاین
        Sajad Ghanbari
        ریاضی

سلام وقتتون بخیر باشه من پارسال راه ابریشمی بودم
        راه ابریشم که واقعا عالی هست هم دبیر ها هم برنامه ریزی هم تست هاش هم امکانات اضافه ای که الا میده مثل ازمون رایگان و در یک کلام محشره
        و اینکه شما اگر الان بخرید همین الان براتون فعال میشه دروس تخصصی که کامل ضبط شدن پارسال و امسال بعضی جاهاش اپدیت میشن دروس عمومی هم در طول سال طبق برنامه ای که روی سایت هستش فعال میشه
        در مورد فیزیک ببینین با کدوم استاد ارتباط میگیرین استاد طلوعی راه حل تستی بیشتر میگن اما وقتی کار ساز هستش که شما باهاشون ارتباط بگیرین
        و اینکه طبق ازمون گزینه دو پیش میره اما چون پارسال تخصصی ها ضبط شدن شما به مشکلی نمیخورین اگر قلم چی یا موسسه دیگه ای باشین و احتمالا الا برنامه جدا برای بچه هایی که قلم چی استفاد میکنن هم میده
        برای عمومی ها من حتما پیشنهاد میکنم عربی و زبان را بگیرین چون واقعا دبیر های خوبی هستن اقای علیمرادی و چیذری
        بازم میگم اگر با دبیر ها ارتباط میگیرن تهیه کنین
        ی نکته ای هم که هستش اینه که شما میتونی همه دروس را با درسنامه پیش بری اما اگر دبیر داشته باشی یا فیلم ببینی قطعا یادگیریت تو زمان کمتری اتفاق می افته و بیشتر تست میزنی
        به نظرم اگر از نظر مالی اوکی هستین حتما راه ابریشم را تهیه کنین

Kosarf FakhriK نسرین میرزاپورن 2 پاسخ آخرین پاسخ
        2
        • Sajad GhanbariS آفلاین
          Sajad GhanbariS آفلاین
          Sajad Ghanbari
          ریاضی

بازم اگر سوالی داشتین بپرسین خوشحال میشم کمکتون کنم

1 پاسخ آخرین پاسخ
          1
          • Sajad GhanbariS Sajad Ghanbari

راه ابریشم که واقعا عالی هست هم دبیر ها هم برنامه ریزی هم تست هاش هم امکانات اضافه ای که الا میده مثل ازمون رایگان و در یک کلام محشره
            و اینکه شما اگر الان بخرید همین الان براتون فعال میشه دروس تخصصی که کامل ضبط شدن پارسال و امسال بعضی جاهاش اپدیت میشن دروس عمومی هم در طول سال طبق برنامه ای که روی سایت هستش فعال میشه
            در مورد فیزیک ببینین با کدوم استاد ارتباط میگیرین استاد طلوعی راه حل تستی بیشتر میگن اما وقتی کار ساز هستش که شما باهاشون ارتباط بگیرین
            و اینکه طبق ازمون گزینه دو پیش میره اما چون پارسال تخصصی ها ضبط شدن شما به مشکلی نمیخورین اگر قلم چی یا موسسه دیگه ای باشین و احتمالا الا برنامه جدا برای بچه هایی که قلم چی استفاد میکنن هم میده
            برای عمومی ها من حتما پیشنهاد میکنم عربی و زبان را بگیرین چون واقعا دبیر های خوبی هستن اقای علیمرادی و چیذری
            ی نکته ای هم که هستش اینه که شما میتونی همه دروس را با درسنامه پیش بری اما اگر دبیر داشته باشی یا فیلم ببینی قطعا یادگیریت تو زمان کمتری اتفاق می افته و بیشتر تست میزنی

Kosarf FakhriK آفلاین
            Kosarf FakhriK آفلاین
            Kosarf Fakhri

Sajad Ghanbari خیلی ممنون بابت توضیح کامل و جامعتون
            عربی درصدم همیشه بالای نوده ولی زبان رو یاید تهیه کنم
            و اینکه یه سوال دیگه وقت گیره یعنی نمیتونم کنارش کتاب کمک اموزشی استفاده کنم و تست بزنم؟؟
            و اگه جواب سوالم مثبته بدون کتاب کمک اموزشی هم کامله و کار راه بندازه؟

Sajad GhanbariS 1 پاسخ آخرین پاسخ
            1

Sajad Ghanbari خیلی ممنون بابت توضیح کامل و جامعتون
              عربی درصدم همیشه بالای نوده ولی زبان رو یاید تهیه کنم
              و اینکه یه سوال دیگه وقت گیره یعنی نمیتونم کنارش کتاب کمک اموزشی استفاده کنم و تست بزنم؟؟
              و اگه جواب سوالم مثبته بدون کتاب کمک اموزشی هم کامله و کار راه بندازه؟

Sajad GhanbariS آفلاین
              Sajad GhanbariS آفلاین
              Sajad Ghanbari
              ریاضی

Kosarf Fakhri واقعیتش اینه که انقدر راه ابریشم تست داره و کامل هست که نیازی به کتاب کمک درسی نداشته باشین
              اگر اشتباه نکنم برای مثال پارسال راه ابریشم ریاضی رشته ریاضی نزدیک 6000 تا تست داشت
              به نظرم شما اول با راه ابریشم پیش برو اگر دیدی برای شما کافی هست و همه جوره تست هاش کارتو راه انداخت که هیچ اگر دیدی اینطور نی اون موقع کتاب بخر که بعید میدونم نیاز شه
              ی چیزی هم من تو بیشتر نظر هایی که دادم گفتم اینجا هم دلم نمیاد نگم
              حتما و حتما و قطعا برای ادبیات تناسب مفهومی دکتر سبطی را بخوان معجزه میکنه

Ali MaltiA 1 پاسخ آخرین پاسخ
              4

Kosarf Fakhri واقعیتش اینه که انقدر راه ابریشم تست داره و کامل هست که نیازی به کتاب کمک درسی نداشته باشین
                اگر اشتباه نکنم برای مثال پارسال راه ابریشم ریاضی رشته ریاضی نزدیک 6000 تا تست داشت
                به نظرم شما اول با راه ابریشم پیش برو اگر دیدی برای شما کافی هست و همه جوره تست هاش کارتو راه انداخت که هیچ اگر دیدی اینطور نی اون موقع کتاب بخر که بعید میدونم نیاز شه
                ی چیزی هم من تو بیشتر نظر هایی که دادم گفتم اینجا هم دلم نمیاد نگم
                حتما و حتما و قطعا برای ادبیات تناسب مفهومی دکتر سبطی را بخوان معجزه میکنه

Ali MaltiA آفلاین
                Ali MaltiA آفلاین
                Ali Malti

Sajad Ghanbari آقای سبطی فوق العادن 😍✌️

1 پاسخ آخرین پاسخ
                1
                • Farnosh PanF آفلاین
                  Farnosh PanF آفلاین
                  Farnosh Pan
                  دانش آموزان آلاء

دوستان یه سوال مهر ماه برنامش ادامه برنامه تابستونه یا جدا میاد و ایکنه اگه جداست ای کاش یه فکری برای کسایی که عقب موندن بکنن چون واقعا تایم جبرانی چاپار کافی نیست😢😢

1 پاسخ آخرین پاسخ
                  1
                  • monirsM آفلاین
                    monirsM آفلاین
                    monirs
                    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط monirs انجام شده

سلام عنوان تاپیک رو طوری بنویسید که وقتی عنوان رو میبینیم متوجه بشیم دخالش چه محتوایی داره. اینجوری حتی سریع تر به جواب می‌رسید. (عنوان اصلاح شد)
                    در مورد اینکه در تابستان محتوا داریم یا خیر، هدف ما توی تابستون این هست که پایه‌ی دهم رو به عنوان پیش ­نیازِ پایه یازدهم و دوازدهم، به بهترین شکل جمع بندی کنیم.
                    اطلاعات بیش‌تری هم در لینک زیر هست که پیشنهاد میدم مطالعه کنید:
                    توضیحات برنامه مطالعاتی راه ابریشم

شتاب کن؛

که «تو» را قُدْرَتیستْـ در اسرار...

1 پاسخ آخرین پاسخ
                    1

نسرین میرزاپورن آفلاین
                      نسرین میرزاپورن آفلاین
                      نسرین میرزاپور
                      دانش آموزان آلاء

Sajad Ghanbari سلام یه چند تا سوال ازتون داشتم من زبانم صفره ونمی دونم واقعا چطور بخونم اگه میشه راهنمایی کنید و اینکه برای ادبیات چه کتاب های خوبه ؟

Sajad GhanbariS 3 پاسخ آخرین پاسخ
                      1
                      • نسرین میرزاپورن نسرین میرزاپور

Sajad Ghanbari سلام یه چند تا سوال ازتون داشتم من زبانم صفره ونمی دونم واقعا چطور بخونم اگه میشه راهنمایی کنید و اینکه برای ادبیات چه کتاب های خوبه ؟

Sajad GhanbariS آفلاین
                        Sajad GhanbariS آفلاین
                        Sajad Ghanbari
                        ریاضی

نسرین میرزاپور
                        سلام دوست عزیز امیدوارم حالت عالی باشه
                        اگر قبلا اهل شعر و ادبیات نبودی اولین کاری که باید بکنی این هست که نحوه صحیح شعر خواندن را یاد بگیری که بتونی مفهوم بیت را درک کنی . که تنها کتابی که من دیدم کامل و شیرین یاد بده (بهتر بگم تنها کتابی که یاد میده) کتاب تناسب مفهومی دکتر سبطی هست ، که قطعا بعد از یکی دو ماه خواندن این کتاب عاشق ادبیات میشی و شیرینیش را میفهمی
                        وقتی شعر خواندن ات کم کم راه افتاد (فک کنم میشه فصل 1 و2 کتاب ) اونموقع برو سراغ ارایه و دستور و در کنارش تناسب مفهومی را پیش ببر
                        که این کار ها تقریبا در روز یک ساعت زمان میخواد شاید هم کمتر
                        البته یادت باشه ی گیاه چند وقت طول میکشه تا از خاک بیرون بیاد پس منتظره نتیجه ی شبه نباش اما قطعا بعد چند ماه برای خودت دست میزنی و به خودت میبالی
                        در این بین همزمان سعی کن لغات را هم آرام آرام بخوانی در حد روزی 4-5 تا لغت (استفاده از جعبه لایتنر به شدت توصیه میشه).
                        به نظرم هر وقت هم حال داشتی یا تایم های اضافی ات را کتاب درسی را بخوان که اگر مثل امسال تاریخ ادبیات دادن بتونی بزنی
                        امیدوارم کمک گرده باشم
                        شاد و خوشبخت باشی

1 پاسخ آخرین پاسخ
                        2

Sajad GhanbariS آفلاین
                          Sajad GhanbariS آفلاین
                          Sajad Ghanbari
                          ریاضی

نسرین میرزاپور
                          سلام امیدوارم حالتون عالی باشه.
                          برای لغت میتونین برای خودتون ی قانونی بزارین که مثلا من روزی باید 5 تا لغت جدید یاد بگیرم و توی یک ساعت مشخصی از روز این کار را انجام بدین که کم کم عادت بشه براتون .
                          پیشنهاد میکنم از جعبه لایتنر استفاده کنین و خودتون لغت ها را توی کاغد بنویسین خیلی کمکتون میکنه و اگر شما تقریبا هر روز به این 5 تا لغت پایبند باشین تقریبا تا کنکورتون 3-4 هزار تا لغت یاد گرفتین که احتمال بالا برای کنکورتون کافی هست
                          حواستون باشه که از تعداد لغت کم در روز شروع کنین که کم کم عادت کنی و وقتی نتیجه اش را میبینی برات لذت بخش میشه زبان.خدایی نکرده نیای بگی من روزی 100 تا لغت باید یاد بگیرم و یکی دو روز این کار را انجام بدی و بعدا زده شی
                          و در کنارش برای گرامر هم میتونین از 0 تا 100 های آلا استفاده کنین که خیلی خوبن مخصوصا اگر امسال اقای چیذری 0 تا 100 بزاره
                          ی نکته ای هم که باید یادتون باشه اینه که هر چیزی زمان میبره تا به نتیجه برسه پس توقع نداشته باشین 1-2 ماهه فوری نتیجه اش را ببینین اما قطعا اگر به کارتون ادامه بدین چند وقت دیگه میبینین که رفیق هات که زبانشون از تو خیلی بهتر بود الان سوال های زبانشون را از تو میپرسن

1 پاسخ آخرین پاسخ
                          2

Sajad GhanbariS آفلاین
                            Sajad GhanbariS آفلاین
                            Sajad Ghanbari
                            ریاضی

نسرین میرزاپور
                            این دو تا پاسخ را قبلا داده بودم و اینجا برای شما دوباره فرستادم
                            بازم اگر سوالی بود حتما بپرس خوشحال میشم بتونم کمک کنم

1 پاسخ آخرین پاسخ
                            1

Mehdi GM آفلاین
                              Mehdi GM آفلاین
                              Mehdi G
                              دانش آموزان آلاء دوازدهم ریاضی

Kosarf Fakhri
                              سلام
                              به نظرم اگه فیزیکتون ضعیفه و میخواید مفهومی یاد بگیرید شک نکنید آقای کازرانیان بهترن
                              ولی اگه فیزیک رو میفهمید و فقط توی تست ها مشکل دارید آقای طلوعی برای تست بهترن

1 پاسخ آخرین پاسخ
                              0
                              پاسخ
                              • پاسخ به عنوان موضوع
                              وارد شوید تا پست بفرستید
                              • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                              • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                              • بیشترین رای ها

• درون آمدن

• برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید
                              • اولین پست
                                آخرین پست