راه ابریشم ادبیات یا کتاب کمک آموزشی؟
-
@نگین-محمدیان
عه سلام خانم محمدیان
خوبین؟
من امسال بیشتر تستا بانک تستا مثل منتا و لرنیتو و کار کردم بعضی وقتا جامع خیلی سبز میزدم
نشر الگو هم موضوعی داشتم ولی استادمون گفت اصلا به درد نمیخوره برای همین نزدمsallar savadkoohi ممنون شما خوبی اوضاع روبراهه
اگر استاد گفتن خوب نیست خب پس من دیگه حرفی نمیزنم
من خودم هم نشر الگو دارم هم هفت خوان(یکی از آشناها بهم داد) من مشکلم با هفت خوان بیشتر بخاطر درسنامه آرایه و دستورش بود وگرنه از لحاظ سطح تست خیلی خوبه
شما هم اگه درسنامه اوکی شدی واسه حل تست میتونی از هفت خوان استفاده کنی
راه ابریشم ادبیات هم حقیقتش پیگیری نکردم و نمیخرم بخاطر بحث هزینه و ....ولی خب آقای حسین خانی خیلی خوب درس میدن هممون میدونیم -
فیلم هارو از این نظر میگم که خوب نیست که اگه پایه تون قوی باشه شاید شما دیگه نیاز نداشته باشید که تست آموزشی حل کنید یا در ۳۰ و ۴۰ دقیقه ۲۰ تا ۳۰ تا تست حل کنید در حالی که در فیلم در همین زمان ۱۰ تا ۱۵ تست حل میکنین ۱۰ تا ۱۵ تا اختلاف شما با فیلم ها بعد از ۱۰ روز ۱۰۰ تا ۱۵۰ تا تست اضافه میارید از فیلم ها.
siamak slamtalab
خیلی ممنونم ازتون -
sallar savadkoohi ممنون شما خوبی اوضاع روبراهه
اگر استاد گفتن خوب نیست خب پس من دیگه حرفی نمیزنم
من خودم هم نشر الگو دارم هم هفت خوان(یکی از آشناها بهم داد) من مشکلم با هفت خوان بیشتر بخاطر درسنامه آرایه و دستورش بود وگرنه از لحاظ سطح تست خیلی خوبه
شما هم اگه درسنامه اوکی شدی واسه حل تست میتونی از هفت خوان استفاده کنی
راه ابریشم ادبیات هم حقیقتش پیگیری نکردم و نمیخرم بخاطر بحث هزینه و ....ولی خب آقای حسین خانی خیلی خوب درس میدن هممون میدونیم@نگین-محمدیان
والا ما که پشت کنکوری شدیم شما چه طور؟:)
اها ممنونم ازتون
من راه ابریشمو میخواستم بگیرم چون چندین تست گلچین شده توسط یه استادیه که هممون میشناسیمشون
ولی بازم تشکر -
@نگین-محمدیان
اها ممنونم ازتون
من راه ابریشمو میخواستم بگیرم چون چندین تست گلچین شده توسط یه استادیه که هممون میشناسیمشون
ولی بازم تشکرsallar savadkoohi منم همینطور پشت موندم
موفق باشید ان شالله
آها خیلی هم عالی امیدوارم نتیجه خوبی بگیرید -
سلام بچه ها
یه سوال داشتم
به نظر شما راه ابریشم ادبیات بهتره یا به همون اندازه کتاب خریدن؟
از لحاظ تعداد تست و سطح تست
و کسی میدونه استاد حدودی چند تا تست میخوان حل کنن؟
(بیشتر هدفم از خرید راه ابریشم تست هست نه درسنامش)
@دانش-آموزان-آلاء
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
@بچه-های-ریاضی-راه-ابریشمsallar savadkoohi
سلام
خوبین؟
از دید کسی که پدرش دبیر ادبیات کنکور هست، دارم نظر میدم
باتوجه به این که شما پشت کنکوری هستید و روی مطالب کتاب درسی از جمله ارایه ها و دستور و ... مسلط هستید و یکبار خوندینشون، بنظرم اگر وققتون رو صرف فیلم ها و اموزش های صفر تا صد (جامع) کنید، کار درستی نباشه و انگاری دوباره کاری میشه واسه شما
از کتاب های موضوعی ادبیات شروع کنید، بهترینش هم سری کتاب های هفت خوان و میکروطلایی جامع هستش که میتونید کار کنید
در مورد نشرالگو هم بنظرم فقط قرابت معناییش خوبه و موضوعات دیگرشون یکم ضعیف هستنالبته در اینکه راه ابریشم استاد حسین خانی، کامل و جامعه هیچ شکی نیست اما برای شما از نظر من خودتون کم کم شروع کنید به کارکردن با همین کتاب ها
ان شاالله که موفق باشید -
سلام بچه ها
یه سوال داشتم
به نظر شما راه ابریشم ادبیات بهتره یا به همون اندازه کتاب خریدن؟
از لحاظ تعداد تست و سطح تست
و کسی میدونه استاد حدودی چند تا تست میخوان حل کنن؟
(بیشتر هدفم از خرید راه ابریشم تست هست نه درسنامش)
@دانش-آموزان-آلاء
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
@بچه-های-ریاضی-راه-ابریشمsallar savadkoohi برادرم
یه پیشنهاد دلسوزانه بهت دارم
هیچ وقت هیچ وقت هیچ وقت از کتاب های موضوعی نشر الگو استفاده نکن
این کتاب ها مسیر درست ادبیات رو مشخص نمیکنندرسنامه های خلاصه و افتضاح در مبحث دستور در حد دانش آموز ابتدایی داره
کتاب قرابت معنایی هم که قربونش برم درسنامهٔ جامعی نداره که هیچ پاسخنامه هم بگیم نداره بهتره
نمیخوام سرتون رو درد بیارم
اما یکی از دلایل اصلی این که در درس ادبیات، آمارها سال به سال دارن پایین میان، کتاب های نشرالگوئه
درسی که زبان مادری ماست نباید اینقدر برای ما ایرانی ها منزجر کننده باشهسالانه تعداد انگشت شماری درصد بالای 90 در درس ادبیات داریم، در بسیاری از سال ها که 100 هم نداریم
درسته که برای تسلط در هر درسی تعداد تست بالا مناسبه اما وقتی آموزشی ندیده باشی، تست زدن چه فایده ای داره
اما همین تعداد محدود، اکثر غریب به یقینشون، شاگرد و یا خواننده کتاب های موضوعی و کلاس های استاد هامون سبطی بزرگوار هستن
کسی که زندگیش رو فدای مقابله با این نوع آموزش مزخرف و غیرعلمی کردبرای آشنایی بیشتر با دکتر سبطی میتونین از فیلم های آموزشی آرایه و دستور آقای سبطی در همین سایت آلا استفاده کنید و لذت چشیدن طعم شیرین آمزش صحیح در درس ادبیات رو حس کنید
-
sallar savadkoohi منم همینطور پشت موندم
موفق باشید ان شالله
آها خیلی هم عالی امیدوارم نتیجه خوبی بگیرید@نگین-محمدیان انشالله شما هم میدرخشید امسال
Amir Shafie
مرسی از هر دوتون دمتون گرم -
sallar savadkoohi برادرم
یه پیشنهاد دلسوزانه بهت دارم
هیچ وقت هیچ وقت هیچ وقت از کتاب های موضوعی نشر الگو استفاده نکن
این کتاب ها مسیر درست ادبیات رو مشخص نمیکنندرسنامه های خلاصه و افتضاح در مبحث دستور در حد دانش آموز ابتدایی داره
کتاب قرابت معنایی هم که قربونش برم درسنامهٔ جامعی نداره که هیچ پاسخنامه هم بگیم نداره بهتره
نمیخوام سرتون رو درد بیارم
اما یکی از دلایل اصلی این که در درس ادبیات، آمارها سال به سال دارن پایین میان، کتاب های نشرالگوئه
درسی که زبان مادری ماست نباید اینقدر برای ما ایرانی ها منزجر کننده باشهسالانه تعداد انگشت شماری درصد بالای 90 در درس ادبیات داریم، در بسیاری از سال ها که 100 هم نداریم
درسته که برای تسلط در هر درسی تعداد تست بالا مناسبه اما وقتی آموزشی ندیده باشی، تست زدن چه فایده ای داره
اما همین تعداد محدود، اکثر غریب به یقینشون، شاگرد و یا خواننده کتاب های موضوعی و کلاس های استاد هامون سبطی بزرگوار هستن
کسی که زندگیش رو فدای مقابله با این نوع آموزش مزخرف و غیرعلمی کردبرای آشنایی بیشتر با دکتر سبطی میتونین از فیلم های آموزشی آرایه و دستور آقای سبطی در همین سایت آلا استفاده کنید و لذت چشیدن طعم شیرین آمزش صحیح در درس ادبیات رو حس کنید
Ali Malti
ممنون خیلی مفید بود
ولی خودم کتابای استاد سبطی رو خریدم ولی لاشو باز نکردم از بس سطحش متوسط بود
ولی بازم مرسی -
@نگین-محمدیان
اها ممنونم ازتون
ولی بازم تشکرsallar savadkoohi به نظر من کتاب تست بخرید خیلی بهتره برای شما که آموزش چندانی نیاز ندارید.
کتاب تست جامع میکرو طلایی خیلی خوبه.یک کتاب دو جلده هست تست هاش هم زیاده و تست سخت هم زیاد داره .و البته موضوعی هست
فقط یه سوال ببخشید (مربوط به تاپیک نیست )ولی دیگه اینجا می گم:شما الان که پشت کنکور موندید برای زیست می خواید از راه ابریشم استاد موقاری استفاده کنید یا از صفر تا صد هاشون؟چون از راه ابریشم شون چندان راضی نبودید -
sallar savadkoohi به نظر من کتاب تست بخرید خیلی بهتره برای شما که آموزش چندانی نیاز ندارید.
کتاب تست جامع میکرو طلایی خیلی خوبه.یک کتاب دو جلده هست تست هاش هم زیاده و تست سخت هم زیاد داره .و البته موضوعی هست
فقط یه سوال ببخشید (مربوط به تاپیک نیست )ولی دیگه اینجا می گم:شما الان که پشت کنکور موندید برای زیست می خواید از راه ابریشم استاد موقاری استفاده کنید یا از صفر تا صد هاشون؟چون از راه ابریشم شون چندان راضی نبودیدIlya Mansouri
ممنونم
البته اینم اضافه کنم که چون خودم امسال راه ابریشمم رو روی دور تند دیدم یکم بازدهیش رو برام پایین اورد
ولی خوب اگر بخوام امسال فیلمی برای زیست ببینم احتمالا کلاسای ماز رو ثبت نام کنم -
Ilya Mansouri
ممنونم
البته اینم اضافه کنم که چون خودم امسال راه ابریشمم رو روی دور تند دیدم یکم بازدهیش رو برام پایین اورد
ولی خوب اگر بخوام امسال فیلمی برای زیست ببینم احتمالا کلاسای ماز رو ثبت نام کنمsallar savadkoohi سلام خوب هستی
چند باری دیدم راجب ماز صحبت کردی منم امسال قصدم بود برم سمت ماز
مثل اینکه واجب شد ازت مشورت بگیرم
هر وقت تایم داشتی بگو من تاپیک بزنم اونجا حرف بزنیم -
sallar savadkoohi سلام خوب هستی
چند باری دیدم راجب ماز صحبت کردی منم امسال قصدم بود برم سمت ماز
مثل اینکه واجب شد ازت مشورت بگیرم
هر وقت تایم داشتی بگو من تاپیک بزنم اونجا حرف بزنیم@نگین-محمدیان
سلام
قربانت شما خوبی؟
اره حتما هر وقت راحت بودین بیاین من انجمن زیاد سر میزنم خوشحال میشم بتونم کمک کنم -
@نگین-محمدیان
سلام
قربانت شما خوبی؟
اره حتما هر وقت راحت بودین بیاین من انجمن زیاد سر میزنم خوشحال میشم بتونم کمک کنمsallar savadkoohi ممنون خدا رو شکر من هم خوبم
خیلی ممنون لطف میکنی حالا یا امشب یا فردا حرف میزنیمفکر کنم بحثای درسی مشاوره ای تودلی اجازه ندن به جاش یه تاپیک میزنم
-
sallar savadkoohi ممنون خدا رو شکر من هم خوبم
خیلی ممنون لطف میکنی حالا یا امشب یا فردا حرف میزنیمفکر کنم بحثای درسی مشاوره ای تودلی اجازه ندن به جاش یه تاپیک میزنم
@نگین-محمدیان
خداروشکر
پس من منتظر هستم تاپیک بزنید