برنامه از شهریور یا مهر
-
سلام ببخشید برنامه ای تو راه ابریشم مخصوص کسایی که امسال کنکور دادن قبول نشدن هست اخه ما نرسیدیم از اول تابستون شروع کنیم مجبوریم از اول شهریور یا مهر شروع کنیم
-
سلام ببخشید برنامه ای تو راه ابریشم مخصوص کسایی که امسال کنکور دادن قبول نشدن هست اخه ما نرسیدیم از اول تابستون شروع کنیم مجبوریم از اول شهریور یا مهر شروع کنیم
این پست پاک شده! -
Farnosh Pan سلام اگه دیر شروع کردی با همین برنامه فعلی پیش بیا
برای مهر هم یه برنامه جدید میدیم که همین دهمی که تابستون میخونید هم در بر میگیره -
برای مهر هم یه برنامه جدید میدیم که همین دهمی که تابستون میخونید هم در بر میگیرهArshia Yazdian سلام اقای یزدیان
برنامه ای که از مهر شروع میشه دهم رو کامل در بر داره یا بطور خلاصه هست؟
و یه سوال دیگه اینکه برنامه بر اساس قلمچی هم هست یا فقط گزینه دو؟؟ راه ابریشم عمومی طبق قلمچی منتشر خواهد شد؟ -
Arshia Yazdian سلام اقای یزدیان
برنامه ای که از مهر شروع میشه دهم رو کامل در بر داره یا بطور خلاصه هست؟
و یه سوال دیگه اینکه برنامه بر اساس قلمچی هم هست یا فقط گزینه دو؟؟ راه ابریشم عمومی طبق قلمچی منتشر خواهد شد؟Nrjs D سلام
بله مثل سال پیش کامله دهم
هر دو آزمون رو در بر میگیره -
بچه ها بهتون بگم از مهرم که شروع کنید به جاهای خوبی می رسید گرچه که بهتره مفاهیم رو قبل از مهر ببندید
-
برای مهر هم یه برنامه جدید میدیم که همین دهمی که تابستون میخونید هم در بر میگیرهArshia Yazdian سلام آقای یزدیان میگم که من میخوام پیله عمومی ها رو توی تابستون ببینم ( نمیخوام بزارم از مهر ببینم ) و به جزوه پیله ها نیاز دارم .
برم پرینت بگیرم جزوه ها رو یا اینکه منتظر باشم تا خودتون جزوه فیزیکی عمومی ها رو بدید؟؟
اصلا قرار هست که جزوه فیزیکی بدید؟
اگر اره کِیییی؟🥺 -
برای مهر هم یه برنامه جدید میدیم که همین دهمی که تابستون میخونید هم در بر میگیرهArshia Yazdian آقای یزدیان آیا حذفیات جزوه ها برای مهر ماه اعمال میشن ؟
آیا دیزاین جزوه هایب که قراره مهر ماه منتشر بشن با دیزاین جزوات جدیدی که الان در سایت قرار دارن فرق داره ؟
آیا پیله های دروس در برنامه مهر ماه قرار دارن؟
و اینکه اگه جزوات رو فرستادید ، جزوات پیله ها رو هم میفرستید و اگه قراره بفرستید کی میفرستید ؟ چون هر چه زودتر باشه بهتره
خواهش میکنم این چند تا سوال رو جواب بدید چون ذهنم رو درگیر کرده -
Arshia Yazdian آقای یزدیان آیا حذفیات جزوه ها برای مهر ماه اعمال میشن ؟
آیا دیزاین جزوه هایب که قراره مهر ماه منتشر بشن با دیزاین جزوات جدیدی که الان در سایت قرار دارن فرق داره ؟
و اینکه اگه جزوات رو فرستادید ، جزوات پیله ها رو هم میفرستید و اگه قراره بفرستید کی میفرستید ؟ چون هر چه زودتر باشه بهتره
خواهش میکنم این چند تا سوال رو جواب بدید چون ذهنم رو درگیر کردهSaeid Zare در برنامه از شهریور یا مهر گفته است:
Arshia Yazdian آقای یزدیان آیا حذفیات جزوه ها برای مهر ماه اعمال میشن ؟
خواهش میکنم این چند تا سوال رو جواب بدید چون ذهنم رو درگیر کردهدوستان شما هم اگه میدونید بگید
دانش-آموزان-آلاء
بچه-های-کنکور-تجربی-1400
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم -
Arshia Yazdian سلام آقای یزدیان میگم که من میخوام پیله عمومی ها رو توی تابستون ببینم ( نمیخوام بزارم از مهر ببینم ) و به جزوه پیله ها نیاز دارم .
برم پرینت بگیرم جزوه ها رو یا اینکه منتظر باشم تا خودتون جزوه فیزیکی عمومی ها رو بدید؟؟
اگر اره کِیییی؟🥺@dr-yegane-n-dehqan
میشه جواب سوالم رو بدید؟
Arshia Yazdian -
Arshia Yazdian سلام آقای یزدیان میگم که من میخوام پیله عمومی ها رو توی تابستون ببینم ( نمیخوام بزارم از مهر ببینم ) و به جزوه پیله ها نیاز دارم .
اگر اره کِیییی؟🥺@dr-yegane-n-dehqan سلام، جزوه ها متاسفانه زودتر از شروع فرسنگ اول (مهر ماه) امکان آماده شدنش نیست
-
@dr-yegane-n-dehqan سلام، جزوه ها متاسفانه زودتر از شروع فرسنگ اول (مهر ماه) امکان آماده شدنش نیست
Arshia Yazdian پس من برم جزوه های پیله رو پرینت کنم ؟
Arshia Yazdian -
@dr-yegane-n-dehqan سلام، جزوه ها متاسفانه زودتر از شروع فرسنگ اول (مهر ماه) امکان آماده شدنش نیست
Arshia Yazdian جزوات دروس عمومی هم چاپ میشن
حتی بعد از مهر هم باشه قبوله ولی یکجا باشه
اگر نمیشه اطلاع بدید تا همین اول کار یه فکری براش کنیم -
سلام میشه مثلا از اول مهر شروع کنیم ؟
-
@a-r-z یعنی کلا بیاییم از مهرشروع کنیم برا کنکور برای کسایی که نتونستم تابستون بخونن
-
Arshia Yazdian
سلام
تا قبل از مهر آپدیت میشن که پرینت بگیریم؟ -
ما منتظر بودیم...
دیگه تا قبل از آبان آماده ست... درسته؟
میدونم خیلی سرتون شلوغه ولی اگه ممکنه لطفا جزء اولویت هاتون قرار بدین.
-
Arshia Yazdian پس من برم جزوه های پیله رو پرینت کنم ؟
Arshia Yazdian@dr-yegane-n-dehqan آقاااای یزدیان
منی که میخوام پیله های عمومی رو تابستون ببینم برم جزوه ها رو پرینت کنم ؟ یا اینکه قراره از مهر خودتون جزوه به صورت فیزیکی بدید؟لطفا اینو بهم بگید که قضیه جزوه فیزیکی عملی میشه یا نه ؟؟؟؟؟
Arshia Yazdian
monirs
@M-an -
@dr-yegane-n-dehqan آقاااای یزدیان
منی که میخوام پیله های عمومی رو تابستون ببینم برم جزوه ها رو پرینت کنم ؟ یا اینکه قراره از مهر خودتون جزوه به صورت فیزیکی بدید؟لطفا اینو بهم بگید که قضیه جزوه فیزیکی عملی میشه یا نه ؟؟؟؟؟
Arshia Yazdian
monirs
@M-an@dr-yegane-n-dehqan در برنامه از شهریور یا مهر گفته است:
@dr-yegane-n-dehqan آقاااای یزدیان
Arshia Yazdian
@M-an -
ما منتظر بودیم...
دیگه تا قبل از آبان آماده ست... درسته؟
میدونم خیلی سرتون شلوغه ولی اگه ممکنه لطفا جزء اولویت هاتون قرار بدین.
saad mollaei 0 وای نه تا قبل مهر باید اماده باشه اونجوری خیلی سخت میشه
Arshia Yazdian سلام خسته نباشید لطفااااا تا اول مهر جزوه ها رو ارسال کنید بخدا ما خیلی گناه داریم.. پارسال که بعضی فیلما دیر میومد و حالا بماند که چقد سخت بود برا همه
لطفا امسال سعی کنید مشکلات این چنینی پیش نیاد
و لطفا یه قیمت تقریبی از جزوه ها اعلام کنید (عمومی+اختصاصی) که ببینیم واقعا قیمتش به صرفه هست یا خودمون بریم پرینت بزنیم
ممنون