سلام شبتون بخیر
چطورین رفقا؟!
میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁
رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.."
و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤
مثلا متن خودم:
چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم...
چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم...
چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم...
چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم..
چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه...
چقد خوبه که قیمه اختراع شده...
چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم...
چقد خوبه که سالمم...
چقد خوبه که خونوادم کنارمن...
چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم...
چقد خوبه که داداشم هوامو دارم...
چقد خوبه که ...
چقد خوبه که بدنیا اومدم...!
:))))
خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..!
بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..!
پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..!
@دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست تجربی @دوازدهم ریاضی فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سلام
یسوال داشتم از بچه های کنکوری
شما همه ی تست های یه منبع رو برای درس ها کار میکردین یا نه یه بخش رو کار میکنین (یا میکردین) و بقیش تست های آزمونی و.. میزدین
مثلا برای یه فصل فیزیک منبع ۶۰۰ تا تست داره
لازمه که همهی ۶۰۰ ها بطور کامل کار کنم؟ یا زوج یا فرد بزنم و تست های آزمونی بزنم؟
میدونم نسبت به هر فرد متفاوته ولی میزان تست تقریبی هر فصل برای تسلط روی درسی مثل فیزیک چند تا هست؟
ممنون میشم جواب بدین🪷
بچه ها اعصابم واقعا خورده امروز تست فصل 1 شیمی داشتیم و من واقعا نمیدونم چرا نتونستم اونقد خوب بدم البته باید بگم که جزو نفرات برتر مدرسه ام اینطوری نیست بنیه درسیم ضعیف باشه ولی برا شیمی واقعا به بن بست خوردم دبیرمون استاد دانشگاهه و مدرسمون هم فرزانگانه خیلی سوالات مفهومی میده بنظرتون چیکار کنم دیگه خسته شدم از نمره کم شیمی
سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
به آخر خط رسیده!
-
shirin norouzi کسی که زود تر شروع کرده الزاما موفق نیست کسی که درصدش بالاس الزاما موفق نیست روز کنکور ورق بر میگرده خیلیا بهتر میدن خیلیا بد تر خیلیا مث آزموناشون خیلیا بعد عید بهتر میخونن خیلیا بعد عید بریدن و...ب جای فکر کردن بلند شو تلاشتو بکن که ی ماه دیگه نگی کاش از ماه قبل شروع میکردم
-
shirin norouzi
سلام دوست آلایی
این چیز هایی که گفتی واقعا نمیتونه باعث بشه خودت رو رتبه ندونی ، اگر رشته ای که دوستش داری اونقدر برات جذاب هست که براش حاضر باشی از جون مایه بزاری ، حتی اگه این جا بهش پر و بال نمیدن ... پس بازم بخون بخون و خودت باعث بشو تا یه رشته جا افتاده بشه توی کشورمون ، اگر هم نه تلاش کن تا بتونی مهاجرت تحصیلی بگیری . هیچ چیز برای کسی که اراده اشو برای کاری جم کرده نشد نداره . اگر فعلا نمیتونی مهاجرت بکنی (اگر اصلا همچین فکری داری ، اگر نه این قسمت روزنامه ای بخون رد شو ) انقدر تلاش کن تا چند سالی رو این جا بخونی و بعد شرایط رو توی یه کشور خوب برای خودت مهیا کن و درست رو ادامه بده اون جا . اما خود ایران هم خیلی جای پیشرفت داره ، خیلی چیزا توش نیازه که جا بیوفته ، نیاز به کسایی داره مثل خودت تا دل بزنن به دریا و یه چیز جدید رو وارد میدون کنن . پس اگر میخوای به اون جا برسی . نمیشه و نمیتونم رو کنار بزار .
من هم یه راه ابریشمی ام ، من هم تازه خریدم و یک ماه و نیم از برنامه عقبم ، حتی چون برنامه فشره ای هم دارم در آینده ام نمیتونم طبق برنامه آلا پیش برم . این چیزا خیلی اذیتم کرد اما بعد با خودم کنار اومدم. پس توام اگر فکر میکنی بعد این که این یک ماه عقب موندگی فیلم ها جبران شد میتونی با برنامه آلا پیش بری که چه بهتر ، اما اگر فکر میکنی مثل من تک و تنها باید خودت بچینی و بری جلو پس یک ساعت برای خودت زمان آزاد کن ، با توجه به اولویت های خودت فیلم هایی که باید ببینی رو دسته بندی کن و شروع کن به دیدن ، خودت مشاور خودت باش اون این یک موضوع .
در ضمن . اگر فکر میکنی کسی که دوازدهمی هست نمیتونه رتبه برتر بشه سخت در اشتباهیی.
کسی که از دهم شروع میکنه کارش راحت تره ، میتونه کنار درس به استراحت و تفریح بیشتری بپردازه . ولی یه دوازدهمی مثل منو خودت که خیلی به دهم و یازدهم بها ندادیم (متاسفانه) یا بها دادیم و نتونستیم با برنامه مدرسه و درگیری های کرونا کنار بیایم ، باید یکم از یه سری خوشی ها و تفریحات بزنیم و محدود تاشون بکنیم . مثل این میمونه که بهت بگن برای مسافرت از تهران تا شمال ۵ ساعت زمان لازمه . یکی همون موقه آماده میشه و حتی زود تر ! شروع به حرکت میکنه ، حالا تو مسیر مسافرت میتونه یه سر به بازارچه های بین راه بزنه ، ماشینو نگه داره تو هوای آزاد یه چایی بخوره یه هوایی بخوره ، یکی دیر تر مثل ما شروع میکنه ، باید خودشو به جا ۵ ساعت توی ۲،۳ ساعت به مقصد برسونه . هنوزم میشه رسید به مقصد ، ولی باید چایی بین راه و سر زدن به بازارچه های کنار جاده رو بیخیال شد
بهت قول میدم اگر دل بدی ، اگر شروع کنی و تست های روزانه بزنی و خوووب تحلیلشون کنی . میتونی به رتبه ای برسی که رشته مورد علاقه اتو پوشش بده ، فقط استرس رو کنار بزار و به خودت اعتماد کن و بسپر به خدا بقیشو .
موفق باشی 🥰 -
danial hosseinyreplied to shirin norouzi on آخرین ویرایش توسط danial hosseiny انجام شده
shirin norouzi
خوب گوش کن منو! خوبِ خوبِ خوب!
بذار گربه رو همینجا دم حجله برات بکشم. الزاما اونی که از دهم شروع کرده رتبه ش بی نظیر نمیشه. مهم نیست از کی شروع کنی! مهم اینه که تا کِی دووم بیاری... اینو همیشه یادت باشه! خیلی از بچه ها مثه خودِ من از بعد عید شروع کردن. رتبه هاشونم جوری هست که دندون بهش گیر کنه. پس، دیگه واقعا نمیخوام جمله ای مبنی بر "دیر شده" یا " زمان ندارم" و امثالهم ببینم.
من میدونم که اوضاع اینجا خوب نیست. من میفهمم که خیلی از ماها، داریم به زور توی رشته هایی فعالیت می کنیم که انتخاب اولمون نیست. من میفهمم وقتی عاشق نقاشی باشی ولی مجبور باشی بری انسانی بخونی یعنی چی! من میفهمم وقتی میگی هدفم یه چیز دیگه س ولی راهم یه چیز دیگه س یعنی چی. من واقعا معنی جملۀ "درست رو بخون، علاقه ت رو هم درکنارش ادامه بده" رو میفهمم...
ولی یه سوالی ازت دارم، به پول فکر می کنی و آینده ای که فکر میکنی هیچ لذتی ازش نمی بری، یا آینده ای که دوسش داری ولی شاید با بی پولی محض سر بشه کنار میای...؟ میتونی کنار بیای؟ میتونی بجنگی سر علایقت؟ سر خواسته هات؟ میتونی تا ته ته ته راه، جا نزنی و نگی "ای کاش اصلا این راهو انتخاب نمی کردم"؟
بشین منطقی فکر کن. با خودت کلنجار برو و بجث کن و تهش، اگه جوابت به تمام این سوالات من "بله" بود، بدون ذره ای مکث، اون کاری رو بکن که دوست داری.
من دوستانی دارم، که تئاتر کار میکنن. از اواخر سال 98 که کرونا وارد این مملکت شد، اجازۀ اجرای تمامی تئاترای کشور لغو شد. به عبارتی تقریبا دو سال میشه که بچه های تئاتری ما بیکارن. از اون طرف بچه های نویسنده خیلی وقته بهشون بی توجهی میشه. از سمت دیگه ای...
ولی کی می مونه توی این وضعیت؟ اونی که از ته ته ته ته قلبش، به این کار علاقه داره. اونی که به تمام سوالاتی که من پرسیدم، جواب "بله" داده و مثه شیر، پشت تمام علایقش ایستاده تا آخرین نفسش...
سخته. ذره ای شک نکن توی این کشور شاغل شدن توی هر زمینه ای جز پزشکی و مهندسِ گردن کلفت بودن، سخته. ولی اگه دلت میخواد و دوسش داری؛ چرا که نه؟!
آدمی که علاقه داره، همیشه یه راهی پیدا می کنه.
ولی خب اگه جوابت "نه" بود، باید بگردی. باید بگردی دنبال یه زمینۀ دیگه. یه چیز دیگه ای که برای اون بجنگی...
درمورد تستا هم باید بگم تو هنوز اول راهی. ما همه مون عبارت "من نمی تونم. من همه رو غلط میزنم! یه آزمون مسخره رو نتونستم" رو می شناسیم. ولی باور کن هرچی بیشتر غلط بزنی، بیشتر یاد میگیری...
هرچی بیشتر شکست بخوری،بیشتر تشنه ای واسه بردن. نیازی نیست همین الآن همۀ دروس رو صد درصد بزنی.
منی که شاید خیلیا معتقد باشن ادبیاتم خوبه، یهو که از زیر بوته یه سری اطلاعات ادبیاتی درنیاوردم! باور کن من اولین آزمونی که دادم ادبیاتم رو منفی زدم!!! ولی مهم اینه که بخوای. مهم اینه که اگه اشتباه کردی، درست رو هم یاد بگیری! اونوقت تو دیگه هرگز از اون راه اشتباهی استفاده نمیکنی...
سال دیگه، روز دهم مرداد،اگه زنده باشم، منتظر رتبۀ عالی کنکورت هستم -
shirin norouzi
از اونجایی که منتظر ری اکشن بودم ولی هیچ ری اکشنی جز لایک کردن دیده نشد، به نظرم نیاز شد که بیام بپرسم ببینم الآن وضعیت چطوره؟ -
danial hosseiny
حقیقتا منم اومدم پیگیری کنم ببینم الان اوضاعشون چطوره ، دیدم فقط پیامم لایک خورده -
danial hosseiny در به آخر خط رسیده! گفته است:
shirin norouzi
خوب گوش کن منو! خوبِ خوبِ خوب!
بذار گربه رو همینجا دم حجله برات بکشم. الزاما اونی که از دهم شروع کرده رتبه ش بی نظیر نمیشه. مهم نیست از کی شروع کنی! مهم اینه که تا کِی دووم بیاری... اینو همیشه یادت باشه! خیلی از بچه ها مثه خودِ من از بعد عید شروع کردن. رتبه هاشونم جوری هست که دندون بهش گیر کنه. پس، دیگه واقعا نمیخوام جمله ای مبنی بر "دیر شده" یا " زمان ندارم" و امثالهم ببینم.
من میدونم که اوضاع اینجا خوب نیست. من میفهمم که خیلی از ماها، داریم به زور توی رشته هایی فعالیت می کنیم که انتخاب اولمون نیست. من میفهمم وقتی عاشق نقاشی باشی ولی مجبور باشی بری انسانی بخونی یعنی چی! من میفهمم وقتی میگی هدفم یه چیز دیگه س ولی راهم یه چیز دیگه س یعنی چی. من واقعا معنی جملۀ "درست رو بخون، علاقه ت رو هم درکنارش ادامه بده" رو میفهمم...
ولی یه سوالی ازت دارم، به پول فکر می کنی و آینده ای که فکر میکنی هیچ لذتی ازش نمی بری، یا آینده ای که دوسش داری ولی شاید با بی پولی محض سر بشه کنار میای...؟ میتونی کنار بیای؟ میتونی بجنگی سر علایقت؟ سر خواسته هات؟ میتونی تا ته ته ته راه، جا نزنی و نگی "ای کاش اصلا این راهو انتخاب نمی کردم"؟
بشین منطقی فکر کن. با خودت کلنجار برو و بجث کن و تهش، اگه جوابت به تمام این سوالات من "بله" بود، بدون ذره ای مکث، اون کاری رو بکن که دوست داری.
من دوستانی دارم، که تئاتر کار میکنن. از اواخر سال 98 که کرونا وارد این مملکت شد، اجازۀ اجرای تمامی تئاترای کشور لغو شد. به عبارتی تقریبا دو سال میشه که بچه های تئاتری ما بیکارن. از اون طرف بچه های نویسنده خیلی وقته بهشون بی توجهی میشه. از سمت دیگه ای...
ولی کی می مونه توی این وضعیت؟ اونی که از ته ته ته ته قلبش، به این کار علاقه داره. اونی که به تمام سوالاتی که من پرسیدم، جواب "بله" داده و مثه شیر، پشت تمام علایقش ایستاده تا آخرین نفسش...
سخته. ذره ای شک نکن توی این کشور شاغل شدن توی هر زمینه ای جز پزشکی و مهندسِ گردن کلفت بودن، سخته. ولی اگه دلت میخواد و دوسش داری؛ چرا که نه؟!
آدمی که علاقه داره، همیشه یه راهی پیدا می کنه.
ولی خب اگه جوابت "نه" بود، باید بگردی. باید بگردی دنبال یه زمینۀ دیگه. یه چیز دیگه ای که برای اون بجنگی...
درمورد تستا هم باید بگم تو هنوز اول راهی. ما همه مون عبارت "من نمی تونم. من همه رو غلط میزنم! یه آزمون مسخره رو نتونستم" رو می شناسیم. ولی باور کن هرچی بیشتر غلط بزنی، بیشتر یاد میگیری...
هرچی بیشتر شکست بخوری،بیشتر تشنه ای واسه بردن. نیازی نیست همین الآن همۀ دروس رو صد درصد بزنی.
منی که شاید خیلیا معتقد باشن ادبیاتم خوبه، یهو که از زیر بوته یه سری اطلاعات ادبیاتی درنیاوردم! باور کن من اولین آزمونی که دادم ادبیاتم رو منفی زدم!!! ولی مهم اینه که بخوای. مهم اینه که اگه اشتباه کردی، درست رو هم یاد بگیری! اونوقت تو دیگه هرگز از اون راه اشتباهی استفاده نمیکنی...
سال دیگه، روز دهم مرداد،اگه زنده باشم، منتظر رتبۀ عالی کنکورت هستمچ درک بالایی
-
@ariana-ariana
باید تغییرش بدیم -
مصطفي عباسیان
درست میگین
ممنون بابت راهنماییتون -
-
@ariana-ariana
هستی شروع کنیم؟
با قدرت؟
با توکل؟ -
shirin norouzi در به آخر خط رسیده! گفته است:
@ariana-ariana
هستی شروع کنیم؟
با قدرت؟
با توکل؟هستم:)
-
shirin norouzi ببین روز کنکور خیلی عوامل تاثیر گذاره مثلا بعضیا هول میشن اصلا سر جلسه یا هرچیز دیگه ای ...تو کنکور و سال کنکور چیزی ک مهمه اینه ک صبور باشی ممکنه تو واسه آزمون اول بیای خیلی بخونی ولی نتیجه ای ک میخواستی نگیری نباید دلسرد بشی چون طول میکشه تا درست بشی تو کنکور کسی موفقه ک تا اخرش نهایت تلاششو بکنه سعی کنه جای ناامید شدن چند تا چیز بیشتر یاد بگیره مدیریت زمان و آزمون یاد بگیره تمرینشون کنه و...همه چیز کنکور فقط از صبح تا شب درس خوندن و تست زدن نیست
-
Romi_fr
درست میگین
هر چی گفتین درست بود
منتها خودم هم اگر بخوام مهاجرت کنم والدینم نمیذارن
پس باید هر طوری شده به این ایده فکر نکنمحرفاتون راجب راهی که باید برم خیلی ارومم کرد و ممنونم از خدا که به دلتون انداخت بیاین اینجا و این پست رو بذارین
انشاءلله همین موقع ( یا زودتر) بیایم اینجا و خبر موفق شدنمون رو بگیم
انشاءلله
حتی فکر کردن بهش ذوق زده ام میکنه
باز هم ازتون ممنونم -
danial hosseiny
بابت بند اول چشم
حتی سعی میکنم بهش فکر هم نکنم
بابت بند دوم اینکه فهمیدم یک نفر حرف هایی رو مثل من شنیده و حسم رو درک میکنه حس میکنم از لحاظ این احساس تنها نیستم
اینکه میتونم تو بی پولی و بی کاری محض باشم رو نمیتونم تحمل کنم
واقعا نمی تونم
چون رشته ی تجربی که الان دارم درساش رو میخونم رو فقط به خاطر اینکه میتونم راحت تر نسبت به بقیه رشته ها به ارزش هام برسم انتخاب کردم
متاسفانه هدف و ارزشم پول نیست که بشه انگیزه برام که بخوام پزشک یا .. بشم چون همه کسانی رو که میشناسم که میخوان دکتر بشن همه برای پولش هست
اما ارزش هام طوری هست که بدون کار و پول نمیتونم بهشون برسم ( حداقل تو ایران)
بابت تست هم مرسی که بهم امید دادین واققا ممنونتونم
انشاءلله
دعا کنین برام
شما هم انشاءلله به ارزوهاتون برسین
ممنونم که وقت ارزشمندتون رو گذاشتین برام -
@ariana-ariana
پس یاعلی -
danial hosseiny معذرت میخوام که اینقدر طول کشید
داشتم تمام دیشب به حرف هاتون فکر میکردم
بازم ببخشید که منتظر مونیدن