سلام شبتون بخیر
چطورین رفقا؟!
میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁
رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.."
و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤
مثلا متن خودم:
چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم...
چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم...
چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم...
چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم..
چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه...
چقد خوبه که قیمه اختراع شده...
چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم...
چقد خوبه که سالمم...
چقد خوبه که خونوادم کنارمن...
چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم...
چقد خوبه که داداشم هوامو دارم...
چقد خوبه که ...
چقد خوبه که بدنیا اومدم...!
:))))
خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..!
بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..!
پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..!
@دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست تجربی @دوازدهم ریاضی فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سلام
یسوال داشتم از بچه های کنکوری
شما همه ی تست های یه منبع رو برای درس ها کار میکردین یا نه یه بخش رو کار میکنین (یا میکردین) و بقیش تست های آزمونی و.. میزدین
مثلا برای یه فصل فیزیک منبع ۶۰۰ تا تست داره
لازمه که همهی ۶۰۰ ها بطور کامل کار کنم؟ یا زوج یا فرد بزنم و تست های آزمونی بزنم؟
میدونم نسبت به هر فرد متفاوته ولی میزان تست تقریبی هر فصل برای تسلط روی درسی مثل فیزیک چند تا هست؟
ممنون میشم جواب بدین🪷
بچه ها اعصابم واقعا خورده امروز تست فصل 1 شیمی داشتیم و من واقعا نمیدونم چرا نتونستم اونقد خوب بدم البته باید بگم که جزو نفرات برتر مدرسه ام اینطوری نیست بنیه درسیم ضعیف باشه ولی برا شیمی واقعا به بن بست خوردم دبیرمون استاد دانشگاهه و مدرسمون هم فرزانگانه خیلی سوالات مفهومی میده بنظرتون چیکار کنم دیگه خسته شدم از نمره کم شیمی
سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
به آخر خط رسیده!
-
@ariana-ariana
باید تغییرش بدیم -
مصطفي عباسیان
درست میگین
ممنون بابت راهنماییتون -
-
@ariana-ariana
هستی شروع کنیم؟
با قدرت؟
با توکل؟ -
shirin norouzi در به آخر خط رسیده! گفته است:
@ariana-ariana
هستی شروع کنیم؟
با قدرت؟
با توکل؟هستم:)
-
shirin norouzi ببین روز کنکور خیلی عوامل تاثیر گذاره مثلا بعضیا هول میشن اصلا سر جلسه یا هرچیز دیگه ای ...تو کنکور و سال کنکور چیزی ک مهمه اینه ک صبور باشی ممکنه تو واسه آزمون اول بیای خیلی بخونی ولی نتیجه ای ک میخواستی نگیری نباید دلسرد بشی چون طول میکشه تا درست بشی تو کنکور کسی موفقه ک تا اخرش نهایت تلاششو بکنه سعی کنه جای ناامید شدن چند تا چیز بیشتر یاد بگیره مدیریت زمان و آزمون یاد بگیره تمرینشون کنه و...همه چیز کنکور فقط از صبح تا شب درس خوندن و تست زدن نیست
-
Romi_fr
درست میگین
هر چی گفتین درست بود
منتها خودم هم اگر بخوام مهاجرت کنم والدینم نمیذارن
پس باید هر طوری شده به این ایده فکر نکنمحرفاتون راجب راهی که باید برم خیلی ارومم کرد و ممنونم از خدا که به دلتون انداخت بیاین اینجا و این پست رو بذارین
انشاءلله همین موقع ( یا زودتر) بیایم اینجا و خبر موفق شدنمون رو بگیم
انشاءلله
حتی فکر کردن بهش ذوق زده ام میکنه
باز هم ازتون ممنونم -
danial hosseiny
بابت بند اول چشم
حتی سعی میکنم بهش فکر هم نکنم
بابت بند دوم اینکه فهمیدم یک نفر حرف هایی رو مثل من شنیده و حسم رو درک میکنه حس میکنم از لحاظ این احساس تنها نیستم
اینکه میتونم تو بی پولی و بی کاری محض باشم رو نمیتونم تحمل کنم
واقعا نمی تونم
چون رشته ی تجربی که الان دارم درساش رو میخونم رو فقط به خاطر اینکه میتونم راحت تر نسبت به بقیه رشته ها به ارزش هام برسم انتخاب کردم
متاسفانه هدف و ارزشم پول نیست که بشه انگیزه برام که بخوام پزشک یا .. بشم چون همه کسانی رو که میشناسم که میخوان دکتر بشن همه برای پولش هست
اما ارزش هام طوری هست که بدون کار و پول نمیتونم بهشون برسم ( حداقل تو ایران)
بابت تست هم مرسی که بهم امید دادین واققا ممنونتونم
انشاءلله
دعا کنین برام
شما هم انشاءلله به ارزوهاتون برسین
ممنونم که وقت ارزشمندتون رو گذاشتین برام -
@ariana-ariana
پس یاعلی -
danial hosseiny معذرت میخوام که اینقدر طول کشید
داشتم تمام دیشب به حرف هاتون فکر میکردم
بازم ببخشید که منتظر مونیدن -
shirin norouzi خاهش
-
shirin norouzi سلام
جلسه صفر فرسنگ ۱ زیست رو ببینید
هر کس مسیری داره
قرار نیست همه مثل رتبه برترها درس بخونن
من حدود ۲۰ و خورده ای روز از برنامه عقبم ولی راحت میشه تو یه روز حجم دوبرابر برنامه رو بست و من عملا دارم انجامش میدم
اصلا به برنامه تابستون هم نرسیدید از مهر برنامه جدید میدن
اینکه یه چشمتون به مسیر بقیه هست بدترین اتفاق ممکنه
تو این مسیر کور و کر بشید و راه خودتون رو برید -
danial hosseinyreplied to shirin norouzi on آخرین ویرایش توسط danial hosseiny انجام شده
shirin norouzi
بابت تاخیر که عذرخواهی ای نیاز نداره دوست من
من فقط میخواستم ببینم که اوضاعت الآن چجوریه... که دیدم خداروشکر به نسبت موقعی که تاپیک رو زدی خیلی حالت بهتره و این خیلی خوشحال کننده س
راجع به حرفاتم که اول از همه چشمت بی بلا
دوما اگه میدونی اون چیزی که میخوایش، نیاز به پول داره، بازم باید رشته ای رو برای فعالیت و درآمد داشتن انتخاب کنی که توش علاقه داشته باشی. علاقه واقعا مهمه... بیشتر از هرچیز دیگه ای...
ما بچه ها اینجا هستیم و هواتو داریم. تو کلا توی سال جاری تنها نیستی...
امیدوارم بشه اونی که میخوای و در آخر؛ خواهش میکنم ️ -
shirin norouzi آره استرس روز كنكور خيلي زياد اوني كه بتونه كنار بياد درصد بالا داره اوني كه نتونه تحمل كنه نميتونه درصد بالايي بزنه
ببين من يكي ميشناسم تمام سال خوند آزمون هاي گاج و... هيچ درصدي پايين 40نداشت اما روز كنكور استرس بهش غلبه كردو بيشتر درصد هاش رو پايين زد
پس بخونيد حتي يكماهم مونده اين يك ماه تمام رو بخونيد ،ديگه شماام كه يكسال وقت داريد
اما درمورد حستون بايدبگم علاقه دركنار استعداد آدم موفق ميكنه آدم چيزيو دوست داره كه اونو ميفهمه دركش ميكنه با روح جسمش توام ،به نظر من خودتون رو فدا نكنيد نميدونم چه رشته اي هستيد و دراصل چه رشته اي دوست داشتيد اما اگه چندسال بعد ديديد كه اون رشته در ايران رونق گرفته حسرت نميخورين؟
اما به نظرم يه فرصت يكي دوماهه به خودتون بديد شايد عاشق رشته اي كه الان داريد شديد اما اگه نه با تمام توانتون دنبال رشته اي كه هم دوستش داريد هم درش استعداد داريد،بريد و ان شاءالله كه موفق ميشيد -
shirin norouzi
واقعا خوشحال شدم اگر تونستم حتی یکم بهت کمک بکنم دوست خوب من .
باو کن اینو با همه وجودم میگم ، اگر خدا بخواد اتفاقی برات بیوفته هیییچ کس نمیتونه مانع شه هیچ کس . خوبه که برای مهاجرت کردن درس نخونی ، خوبه که اولویت اول نباشه برات . اما اگر دوست داری برسی به هدف مهاجرت پس بیخیالش نشو ، اولیت نزار ولی جزو گزینه هات داشته باش .
یه روز میرسه که به جایی میرسی ، به موفقیتی میرسی که شاید حتی خود خانوادت اون روز برای پیشرفتت بهت گفتن که بیامهاجرت کن و ما ازت حمایت میکنیم
دیدم که میگم هاااا . دیدم دختری رو که که خانوادش به جد مخالف مهاجرت بودن ولی چند سال بعد وقتی دیدن که واقعا توی راهش مصمم هست و همین جا به پیشرفتهای خوبی رسیده خودشون پیش دستی کردن برای مهاجرت کردن دخترشون .
تلاشتو بکن ، توکلت به خدا باشه .
همین جا هم خیلی چیزا برای تجربه کردن و یاد گرفتن هست ، اما اگر خواستی بیرون این جا ام چیز های جدید یاد بگیری ، پس از گزینه هات حذفش نکن .
حتما سال دیگه همین روزا میایم و همگی مون میگیم به جایی که خواستیم رسیدیم -
Romi_fr معذرت میخوام که اینقدر طول کشید
داشتم تمام دیشب به حرف هاتون فکر میکردم
بازم ببخشید که منتظر موندیدعذر خواهی نکن دختر ، فقط میخواستم ببینم حالت چطور شده . همین که الان پیامت رو دیدم خیلی هم خوشحال شدم 🥰
-
danial hosseiny
بابت بند اول چشم
حتی سعی میکنم بهش فکر هم نکنم
بابت بند دوم اینکه فهمیدم یک نفر حرف هایی رو مثل من شنیده و حسم رو درک میکنه حس میکنم از لحاظ این احساس تنها نیستم
اینکه میتونم تو بی پولی و بی کاری محض باشم رو نمیتونم تحمل کنم
واقعا نمی تونم
چون رشته ی تجربی که الان دارم درساش رو میخونم رو فقط به خاطر اینکه میتونم راحت تر نسبت به بقیه رشته ها به ارزش هام برسم انتخاب کردم
متاسفانه هدف و ارزشم پول نیست که بشه انگیزه برام که بخوام پزشک یا .. بشم چون همه کسانی رو که میشناسم که میخوان دکتر بشن همه برای پولش هست
اما ارزش هام طوری هست که بدون کار و پول نمیتونم بهشون برسم ( حداقل تو ایران)
بابت تست هم مرسی که بهم امید دادین واققا ممنونتونم
انشاءلله
دعا کنین برام
شما هم انشاءلله به ارزوهاتون برسین
ممنونم که وقت ارزشمندتون رو گذاشتین برامبزارید این همه حرف زدم یکم هم درد و دل کنم ...
میدونم مخاطب پیامتون من نیستم ولی مونده ته دلم که این حرفو بزنم و چه کسی بهتر از بچه های آلایی .
من خودم عااااشق هنر هستم ، چیزی نیست که توی هنر بهش ناخنک نزده باشم .
تا نهم هم قصد داشتم که برم هنرستان و علایقمو دنبال کنم ... ولی من آدمی نبودم که با یه هنر واحد بتونم حال خودمو خوب کنم . سال نهم تا اواسط مرداد ماه قبل دهم خودمو به شدت درگیر کردم که واقعا چی از این دنبا میخوای ، خودت رو چطور تصور بکنی حس بهتری داری ...
خوندم و گشتم و جستجو کردم ، در مورد همه رشته ها همه چیز ...
این وسط یه چیزی دل منو برد اون چی بود ؟؟؟؟ پزشکی ...((((:
پزشکی ای که نه برای پول میخوامش نه شهرت نه اعتبار . پزشکی ای میخوام که لبخند آخر خانواده هایی رو ببنیم که مریضشون خوب شده ، دعای خیر مادری رو ببینم که با اشک مرخص شدن بچه اشو از بیمارستان میبینه . اشک شوق اون بیماری رو ببینم که حالش خوب شده و آخرین باره که قراره توی بیمارستان ببینمش (:
اما وقتی میدیدم یه سریا تاپیک میزدن ، توی همین آلا... که پزشک ها همشون الان دنبال پول ان، همه فقط رشته های دکتر مهندس قبول دارن ، بقیه رشته ها بی اهمیت جلوه داده شده و... که حق ام دارن گلایه کنن و حرفشون کااااملا درست هست ... از خودم و رشتم خجالت میکشیدم ، که چیزی رو دوست دارم که خیلی ها به خاطر رسیدن بهش مجبور شدن از علایق خودشون بزنن ، خیلی ها مجبور شدن به خاطر خانواده برن و از این رشته دل چرکین شدن. ...
توی این دوره زمونه نمیشه بدون پول زندگی کرد ، آدم نفس هم بخواد بکشه باید پول بده ، ولی قرار نیست پزشکی بشه یه راه برای پول دار شدن و کسب در آمد . پزشکی دلالی نیست(:
اینار رو گفتم که بگم میشه دکتر بود و با راه های دیگه پول در آورد ، بگم که میشه با وجدان هم پزشک شد . و به اون دوستایی که فکر میکنن نمیشه جز رشته های تاپ به درآمد رسید بگم که سخت در اشتباهن
هنر بر خلاف حرف بقیه رشته ای به شدت پولسازه ، فقط باید خلاقیت داشته باشه آدم... اگر علاقتون چیزی غیر پزشکی هست با جون و دل بپذیرید هم سختی هاشو هم شیرینی هاشو در کنار هم . و اگر علاقه تون پزشکی یا پیرا پزشکی هست بیاید یک بار با این دید نگاه کنید ، به در آمد صفر فکر کنید و ببینید آیا بازم قبول میکنید این رشته رو ؟ اگر میخواید پزشک بشید حاضرید وجدان رو به پول ترجیح بدید ؟ اگر نمیتونید ، خیلی راحت رشته ای رو انتخاب کنید که هم راحت تر باشه هم پولساز تر ...
در آخر امیدوارم که به قول آقای موقاری هر رشته ای رو که انتخاب میکنید، توش بهترین باشید
ببخشید که توی تاپیک شما گفتم ، حرفی بود که دوست داشتم حتی شده چند نفری پیامم رو بخونن شاید مسیرشون عوض بشه ، دیدشون عوض بشه ...