زبان فارسی
-
نوشتهشده در ۲۵ شهریور ۱۳۹۶، ۱۰:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام دوستان.
من سنم بالا هست و میخوام دوباره در کنکور شرکت کنم.تقریبا با درسها کنار اومدم بجز زبان فارسی.
توی این درس کاملا صفر کیلومتر هستم و نمیدونم از کجا شروع کنم و کلا چیکار کنم.الگو گرفته بودم ولی درسنامش یجوریه که قبلا باید بلد باشی.
لطفا راهنماییم کنید که چطور شروع کنم و از کجا بخونم.
ممنونم. -
سلام دوستان.
من سنم بالا هست و میخوام دوباره در کنکور شرکت کنم.تقریبا با درسها کنار اومدم بجز زبان فارسی.
توی این درس کاملا صفر کیلومتر هستم و نمیدونم از کجا شروع کنم و کلا چیکار کنم.الگو گرفته بودم ولی درسنامش یجوریه که قبلا باید بلد باشی.
ممنونم.نوشتهشده در ۲۵ شهریور ۱۳۹۶، ۱۸:۱۰ آخرین ویرایش توسط HossEin freedom انجام شدهعلیک سلام
دوستِ عزیز زبان فارسی خیلی هم مهم نیست ها ! نمیگم اصلاً اهمیتی نداره ولی آنچنان هم مهم نیست که بخواید نگرانش باشید !!!
تقریباً همه کتاب های زبان فارسی بازار اینطورین! شما باید یه چیزایی از خودت بلد باشی به غیر از کتاب جامع زبان فارسی نشر دریافت که 400 وخورده ای صفحه س اونم در سایز رحلی ! ( از اون کتاب بزرگا مثل کتاب جغرافیا
) اصلاً پیشنهاد نمیدم که اینو بخونید ! نه اینکه کتاب بدی باشه و ناقص باشه ها اتفاقاً خیلی خیلی هم اصولی و کامل آموزش داده ولی برای 5 سوال زبان فارسی نمیصرفه آدم انقدر وقت و انرژی بذاره ! من دارمش و راضی هم هستم
حالا میل خودتونه -
سلام دوستان.
ممنونم.نوشتهشده در ۲۵ شهریور ۱۳۹۶، ۱۸:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهcuttlas در زبان فارسی گفته است:
ممنون از عکس و اسمی که برای خودتون گذاشتید
یاد انیمیشن کوتلاس به خیر .... چقدر خاطره برام زنده شد !! از لحاظ گرافیکی خیلی خیلی افتضاح بود ولی داستانش قشنگ بود و هیجان هم داشت! اون قسمت که از روی رودخونه تمساح ها رد شد و ...
الکی الکی پیر شدیم رفت پی کارش ... -
cuttlas در زبان فارسی گفته است:
یاد انیمیشن کوتلاس به خیر .... چقدر خاطره برام زنده شد !! از لحاظ گرافیکی خیلی خیلی افتضاح بود ولی داستانش قشنگ بود و هیجان هم داشت! اون قسمت که از روی رودخونه تمساح ها رد شد و ...
الکی الکی پیر شدیم رفت پی کارش ...نوشتهشده در ۲۶ شهریور ۱۳۹۶، ۱۷:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهHossEin freedom در زبان فارسی گفته است:
cuttlas در زبان فارسی گفته است:
الکی الکی پیر شدیم رفت پی کارش ...ممنون دئست عزیز منم با شما کاملا هم نظر هستم
-
علیک سلام
دوستِ عزیز زبان فارسی خیلی هم مهم نیست ها ! نمیگم اصلاً اهمیتی نداره ولی آنچنان هم مهم نیست که بخواید نگرانش باشید !!!
تقریباً همه کتاب های زبان فارسی بازار اینطورین! شما باید یه چیزایی از خودت بلد باشی به غیر از کتاب جامع زبان فارسی نشر دریافت که 400 وخورده ای صفحه س اونم در سایز رحلی ! ( از اون کتاب بزرگا مثل کتاب جغرافیا
) اصلاً پیشنهاد نمیدم که اینو بخونید ! نه اینکه کتاب بدی باشه و ناقص باشه ها اتفاقاً خیلی خیلی هم اصولی و کامل آموزش داده ولی برای 5 سوال زبان فارسی نمیصرفه آدم انقدر وقت و انرژی بذاره ! من دارمش و راضی هم هستم
حالا میل خودتونهنوشتهشده در ۲۶ شهریور ۱۳۹۶، ۱۷:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهHossEin freedom در زبان فارسی گفته است:
علیک سلام
حالا میل خودتونه400 صفحههههه
خیلی خیلی ممنونم بابت جواب کاملتون.