تغییرات دوران جوانی موضوعی که از پس حل کردنش برنیومدم
-
Bahar**banoo
سلام
دوران نوجوانی و بعد از اون هم جوانی خصوصیاتی دارد که طبیعی است ولی نیاز به کنترل داره. ماهیتش خوب است تا وقتی که از کنترل خارج نشده باشه مثل آتش که علت های مخلفی داره که واردش نمیشم.
از تمام چیزهایی که می دانم و نمی دانم به این باور قلبی دارم که هروقت و هرجا که باشی، در هر شرایطی که باشی همیشه یک نفر هست که می تونه کمکت کنه و اون خداست. من اگر تونستم روزی از این مهلکه خلاص بشم تنها علتش همین بوده.
به نظر من می تونی از یک مشاور خوب کمک بگیری ولی حتما روی دوتا کار تمرکز کن، خودشناسی و خداشناسی. دنبال خودت بگرد و یک رابطه دوستانه با بخشنده ترین مهربانان شروع کن. بالاخره همون خدایی است که گفته رفیق من لا رفیق له (دوستی که دوستی برایش نیست) چون کسی توانایی جبران دوستی های اون رو نداره.
موفق باشیدAmirhs ممنون دوست خوبم
-
z Gheibi خیلی ممنونم از شما
-
Bahar**banoo خواهش ميكنم عزيزم
اين چندروز كلي برات دعا كردم ان شاءالله كه حالت خوب شده باشه؟
@roghayeh-eftekhari راستش خیلی خوشحالم تو جمعی هستم که بچه ها انقدر صادقانه هوای همو دارن
واقعا از لطفتون ممنونم
راستش آره بهترم اما سردرگمم و بی قرار ... دارم سعی میکنم از پسش بربیام -
@zahra-hamrang یه نکته هم بگم که درمیون گذاشتن این موضوع با خونواده و دوست و آشنا کار درستی نیس چون فکر نمیکنم بتونن کمکتون کنن بلکه شاید رازتون رو فاش کنن و دیگه نشه جمعش کرد همونطور که آقای موقاری هم گفتن هر چند با یکی خیلی رفیق باشی و عند مرام و معرفت باشید اما اون راز ته ته دلت رو بهش نگو چرا که شاید یه روز دشمنت بشه یه چیزایی رو نباید آدم به زبون بیاره
اما فکر میکنم مشورت گرفتن از کسایی که نمیشناسنت دقیقا کاری که شما الان کردید خیلی درسته@zahra-hamrang از وقتی که گذاشتین و راهنماییتون ممنونم
حتما همین کارو میکنم
درسته واقعا کار اشتباهیه
ممنونم -
@roghayeh-eftekhari راستش خیلی خوشحالم تو جمعی هستم که بچه ها انقدر صادقانه هوای همو دارن
واقعا از لطفتون ممنونم
راستش آره بهترم اما سردرگمم و بی قرار ... دارم سعی میکنم از پسش بربیامسلام دوست عزیزم بالاخره همگی این دوران را میگذرونیم خیلی خیلی ببخشید که جسارت میکنم ولی به نظرم هر موقع که براتون فشار آورد حتما حتما به نماز برید نماز در این مسیر واقعا معجزه میکنه یه هفته امتحانش کنید. البته نماز از ته دل.
-
Bahar**banoo بشین با خودت خلوت کن و حرف بزن ظاهرش خنده داره اما وقتی درباره موضوعی با خودت حرف بزنی و نقدش کنی اون موضوع رو تونستی کوچیک کنی ،موضوعات کوچیک راحت تر حل میشن
اردشیر رستمی تو کتابش گفته خواب دیدم پرنده ها بدون اینکه فردی شلیکی کند روی زمین افتادند نزدیکشان شدم زخمی نداشتند یکی از آنها به من گفت اردشیر درگیر خود نشوی بزرگ ترین دشمن انسان خود اوست
مشکل از جایی شروع میشه که یک سری نیاز های بدنی رو انقدی بزرگ کردیم که باعث میشه روحمون آسیب ببینه سعی کن رها شی از این سلول بدنی
من چون خودم تجربه داشتم و با این روش بهتر شدم خواستم با شما هم در میون بزارم امیدوارم مفید باشه
پاینده باشیدAbbas Zangaraky چقدر مفهومی بود
یه وقتایی زیادی درگیر جسم خودتی و چیزای دیگه رو نمیبینی
ممنونم از راهنماییتون -
@zahra-hamrang چه خوب خوشبختم
منم همینطور خوشحال میشم -
سلام دوست عزیزم بالاخره همگی این دوران را میگذرونیم خیلی خیلی ببخشید که جسارت میکنم ولی به نظرم هر موقع که براتون فشار آورد حتما حتما به نماز برید نماز در این مسیر واقعا معجزه میکنه یه هفته امتحانش کنید. البته نماز از ته دل.
siamak slamtalab ممنونم از شما
-
ببین دوست عزیز این تغییرات با توجه به سن شما چیز کاملا عادی هست حتی برای منی که 17 سالمه این احساسات در من جریان داره ولی من می تونم کنترل کنم اگر که برای شما غیر قابل کنترل هست یا مانع درس خواندن شما می شود نظر من این هست که بروید و با یک مشاور بالینی در این زمینه با او حرف بزنید مطمئن باشید که راهکار هایی به شما پیشنهاد می کند که کمک کننده است نظر من این است امیدوارم که موفقت باشید
arthur morgan قابل کنترله؟!چجوری آخه؟سبک زندگی بخصوصی ایجاد کردید؟
-
این پست پاک شده!
میدونستی خودش چندماه پیش نامزد کرده.
-
z Gheibi آره سایت داداش رضا خیلی خوبه
یه نکته هم اینکه خودش رئیس بزرگترین سایت مستهجن خاورمیانه بوده،توبه میکنه و ....nazanin karima اون پدر سوخته منو از دین زده کرد
من اپلیکیشن مس به طلا رو پیشنهاد میکنم
یه دوره ترک خ داره اونو بردار رایگان هم هست
یهو نریا داداش رضا از ما گفتن بود -
سلام دوست عزیزم بالاخره همگی این دوران را میگذرونیم خیلی خیلی ببخشید که جسارت میکنم ولی به نظرم هر موقع که براتون فشار آورد حتما حتما به نماز برید نماز در این مسیر واقعا معجزه میکنه یه هفته امتحانش کنید. البته نماز از ته دل.
این پست پاک شده! -
میدونستی خودش چندماه پیش نامزد کرده.
نامزد که سهله اگه شما عکس های داداش رضا رو( خیلی خیلی از دوستان عذر میخوام )در ویلاهای شمال رو در نوروز امسال ببینید دیگه حتی یکبار هم به سایتش نمیرید.
-
من فک میکردم فقط پسرا اینطورین نگو دخترا م اینطوری بودن
-
نامزد که سهله اگه شما عکس های داداش رضا رو( خیلی خیلی از دوستان عذر میخوام )در ویلاهای شمال رو در نوروز امسال ببینید دیگه حتی یکبار هم به سایتش نمیرید.
siamak slamtalab خیلی مزخرفه نرید به قران نرید سایتش از من گفتن بود
من ۳تا کتاب شو خوندم پر تناقض بود منو از دین زده کرد -
دوست عزیزم یه چیز کاملا عادی هست اگه نباشه غیرعادی هست متاسفانه در جامعه دختر و پسر هارو خیلی از هم دور کردن و باعث اینکار ها شده. در ضمن دختر و پسر نداره که... .
-
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-