زیست خیلی سبز یا نشر الگو نسل جدید
-
سلام بچه ها برای پایه دهم خیلی سبز خوبه یا نشر الگو نسل جدید از نظر درسنامه و تست چون با توجه به تعغیرات کتاب زیست دهم اینو میگم چون من برسی کردم هر دو کتاب زیست ها رو چیز جدید نداشت فقط کمی از جا ها رو یا حذف کردن یا شکل بهتر کردن البته در نظر دارم برای بعد دی پینوکیو جامع خیلی سبز بگیرم میخوام تا اون وقت یه منبع اولی زده باشم که بعد از دی ماه برم سراغ منبع دوم که همون پینوکیو خیل سبز هست اینم بگم من زیستم حدود 60 تا 80 درصد هست
-
سلام بچه ها برای پایه دهم خیلی سبز خوبه یا نشر الگو نسل جدید از نظر درسنامه و تست چون با توجه به تعغیرات کتاب زیست دهم اینو میگم چون من برسی کردم هر دو کتاب زیست ها رو چیز جدید نداشت فقط کمی از جا ها رو یا حذف کردن یا شکل بهتر کردن البته در نظر دارم برای بعد دی پینوکیو جامع خیلی سبز بگیرم میخوام تا اون وقت یه منبع اولی زده باشم که بعد از دی ماه برم سراغ منبع دوم که همون پینوکیو خیل سبز هست اینم بگم من زیستم حدود 60 تا 80 درصد هست
@helen-owl
من خودم نشر الگو دهم و یازدهم داشتم و خوب پشیمونم
اصلا مناسب نبود
پینوکیو و که زدم خوب بود راضی بودم (سطح تستاش متوسطه)
به نظرم زیست خیلی سبز بگیرید -
نشر الگو نسل جدید من داشتم خوب بود ولی برای سطح متوسط به بالا!! من خودم فیلم های صفر تا صد اقای موقاری رو کامل دیدم به علاوه نکته و جزوه نویسیش و در کنارش تست های قلمچی هم میزدم و بعد رفتم سراغ نشر الگو! که یعنی یادگیری من کامل بود و فقط برای تسط تسلط و مرور به نشر الگو مراجعه میکردم! اگه یادگیری شما کمه یا به درسنامه کامل احتیاج داری براتون خیلی سبز بهتره!!!
-
نشر الگو تست زیاد داره درسنامه مختصر و لی خیلی سبز هم تست زیاد داره تقریبا و هم برای درسنامه سنگ تموم گذاشته
-
M M.an این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
M M.ba78 این موضوع را از Deleted topics جابهجا کرد