ذره بین!
-
@m-hossein-teymouri خیلی ممنونم اومد
فقط کاش از قبل میدونستم الان آماده خرید بودم
۵۰ درصد فعال شد
فقط کاش چندروز پابرجا باشهابوالفضل ریسی مگه راه ابریشم نداری دوباره میخوای بگیری
-
ابوالفضل ریسی مگه راه ابریشم نداری دوباره میخوای بگیری
Nazanin Nobakht نه عمومیا
-
Nazanin Nobakht نه عمومیا
ابوالفضل ریسی آها
-
ابوالفضل ریسی واقعا تونستین بزنین؟!!!
واسه من نمیاره بزنمممممممم@m-hossein-teymouri وارد بشید بزنید روی بسته مورد نظرتون و به سبد خرید اضافه کنید
با ۵۰ درصد تخفیف و قیمت اصلی اضافه میشه به سبد خرید
قیمت اصلی رو از سبد حذف کنید درست میشه -
@m-hossein-teymouri وارد بشید بزنید روی بسته مورد نظرتون و به سبد خرید اضافه کنید
قیمت اصلی رو از سبد حذف کنید درست میشهابوالفضل ریسی البته دوباره امتحان کردم فقط ۵۰ درصدیه اضافه شد
-
@m-hossein-teymouri وارد بشید بزنید روی بسته مورد نظرتون و به سبد خرید اضافه کنید
قیمت اصلی رو از سبد حذف کنید درست میشهابوالفضل ریسی همچنان 35% مونده
-
سلام دوستان
من حدود ۱ ماهی هست که پک ویژه ی رشته ی تجربی راه ابریشم رو خریداری کردم و الان یکی از دوستام گفتن ک توی اپ ذره بین این پک رو دارن با ۵۰ درصد تخفیف به قیمت ۲۸۰۰ به فروش میرسوننو من کلا تعجب کردم
و گفتم حتما کاسه ای زیر نیم کاسه هست چون اگر اینطور نبود یا خود سایت آلا ۵۰ درصد تخفیف میزد یا اینکه اعلام میکرد که اگر از اون اپلیکیشن خریداری کنید ۵۰ درصد تخفیف دارید(که خودش نوعی تبلیغ حساب میشه) حتی پک به داشبورد شما توی الا هم اضافه میشه
حالا پیش خودم گفتم اول اینکه این تاپیک رو بزنم تا دوستان راه ابریشمی پاسخ بدن که چرا باید اینقدر اختلاف قیمت وجود داشته باشه و آیا قانونیه؟ و اینکه اگر اینطوریه ما پکیج رو پس بدیم و بریم از اونجا خرید کنیم
آقایون خواهشا جوابگو باشید
مدیر-محصول-ابریشم
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@راه-ابریشمی-هاmohammadmahdi gholamaliyan خیلی اپلیکیشنش کنده
سایت بانک رو هم بالا نمیاره -
ابوالفضل ریسی همچنان 35% مونده
@m-hossein-teymouri
طبق مراحلی که گفتم پیش برید ببینید درست نمیشه -
@m-hossein-teymouri
طبق مراحلی که گفتم پیش برید ببینید درست نمیشهابوالفضل ریسی من همین راه رو میرم ولی برنامه برای من نشون نمیده مثل مال شما
-
mohammadmahdi gholamaliyan
سلام
من چک کردم با قیمتا الا یکی بود
@atena-karimi ن دوست من اینطوری نیست باید از قسمت نمایشگاه کتاب وارد بشید و اونجا قیمتش ۲۸۰۰ هست حتی به درگاه بانک هم که متصل میشید زده ۲۸۰۰
-
@atena-karimi ن ببین تصویرش رو گذاشتم حتی درگاه بانک رو هم میزنم ۲۸۰۰ میاره پک ویژه ی تجربی رو
-
مدیر-محصول-ابریشم آقا خواهشا جوابگو باشید
-
ابوالفضل ریسی من همین راه رو میرم ولی برنامه برای من نشون نمیده مثل مال شما
@m-hossein-teymouri میتونید از مراحلی که انجام میدید فیلم بگیرید
-
@m-hossein-teymouri میتونید از مراحلی که انجام میدید فیلم بگیرید
ابوالفضل ریسی برنامه برای من مشکل داره مثل مال شما نیست وقتی میزنم میره سایت آلا مثل عکس پست قبلی
-
سلام برای منم این طوری بود گوشیم اس 5 نمی امد ولی با گوشی مدل بالاتر رفتم امد تو. هم امتحان کن
-
سلام برای منم این طوری بود گوشیم اس 5 نمی امد ولی با گوشی مدل بالاتر رفتم امد تو. هم امتحان کن
Amir Ansari 0 آها ینی شاید از اندروید هم باشه مرسی بزا الان نگا میکنم
-
ببین اون هدیه ذره بین بایدبزنی ربطی به گوشی نداشت دوباره امتحان کردم فهمیدم اون کد بفرست برات واردکن اوکی
-
هدیه شم اون گوشه بالا تو اپ ذره بین
-
این برنامه رو گوشی های مدل بالا درست کار می کند