برنامه شاد و راه ابریشم؟
-
سلام
بچه های راه ابریشمی یه سوالمیگم که از مهر که دوباره کلاس های مجازی شاد
شروع میشه (از ساعت ۷ تا ۱۳ )
چی کار کنیم که وقتمون تلف نشه؟
از یه طرفی هم اگه تو کلاسا شرکت نکنیم غییت میخوریم و یا نمره کم میکنن و ...از مهر هم باید به صورت حرفه ای تررر برای کنکور بخونیم و هم کلاسای شاد هست و هم کارای روزمره ...
شما چه نظری دارید در این رابطه ؟
یعنی چه کنم که وقتم تلف نشه ؟
آلا خودش میخواد برنامه بده ولی من یه ذره نگرانم که چطوری میشه اون برنامه رو عملی کرد با وجود شاااد
ممنون میشم راهنمایی کنید
@dr-yegane-n-dehqan
من سال قبل اینطوری کرده بود که کلا دیگه تدریس های مدرسه مون رو بی خیال شدم و گوشی رو دادم به مامانم که اون نگاه کنه اگه از من سوالی شده باشه جواب بدم و غیبت نخورم.چون من سال قبل اصلا از معلم های مدرسه مون نمیتونستم ارتباط برقرار کنم ولی خیلی راحت با آلا ارتباط برقرار میکردم برای همین هم اینکار رو کردم و خیلی هم موفق بودم و در خرداد ماهم تمام دروس رو نمرات عالی ای گرفته بودم.
چون من اصلا به معلمان مدرسه مون اعتقاد ندارم.
-
@dr-yegane-n-dehqan
من سال قبل اینطوری کرده بود که کلا دیگه تدریس های مدرسه مون رو بی خیال شدم و گوشی رو دادم به مامانم که اون نگاه کنه اگه از من سوالی شده باشه جواب بدم و غیبت نخورم.چون من سال قبل اصلا از معلم های مدرسه مون نمیتونستم ارتباط برقرار کنم ولی خیلی راحت با آلا ارتباط برقرار میکردم برای همین هم اینکار رو کردم و خیلی هم موفق بودم و در خرداد ماهم تمام دروس رو نمرات عالی ای گرفته بودم.
چون من اصلا به معلمان مدرسه مون اعتقاد ندارم.
siamak slamtalab چه کار خوبی
منم نمیتونم باهاشون ارتباط برقرار کنم .
یعنی اینکه خیلییی گیر میدن .
هر سوالی هم میکردی اصلا ... -
چی میگید شما
معلما رو دارن واکسن میزن (تا الان ۳۰ درصد زدن)
مجازی کجا بود....Yazdan Gonabadi خب دانش آموزا ک نزدن
تازه کشور دیگه داره سیاه میشه از کرونا -
siamak slamtalab چه کار خوبی
منم نمیتونم باهاشون ارتباط برقرار کنم .
یعنی اینکه خیلییی گیر میدن .
هر سوالی هم میکردی اصلا ...@dr-yegane-n-dehqan
به نظرم مگه هدفمون آموزش نیست خب دیگه قرار نیست که حتما آموزش از مدرسه صورت بگیره آلا به نظرم عالی هست. چون من سال قبل اینطوری موفق بودم امسال هم همین کار رو میکنم.
ببخشید جسارتا میتونم بپرسم نوع مدرسه تون چیه؟
-
Yazdan Gonabadi خب دانش آموزا ک نزدن
تازه کشور دیگه داره سیاه میشه از کرونا -
@dr-yegane-n-dehqan
به نظرم مگه هدفمون آموزش نیست خب دیگه قرار نیست که حتما آموزش از مدرسه صورت بگیره آلا به نظرم عالی هست. چون من سال قبل اینطوری موفق بودم امسال هم همین کار رو میکنم.
ببخشید جسارتا میتونم بپرسم نوع مدرسه تون چیه؟
siamak slamtalab بله درست میگید .
مدرسم دولتیهمن فقط مشکلم اینه که شاد و تدریس های معلم های من در حد کنکور اصلاااا نیست (سطح پاااایین )
پارسال خیلی اذیت شدم و وقتم تلف شد تو شاد🥲
منم پارسال با آلا پیش میرفتم ولی صبح ها که کلاس شاد داشتم نمیتونستم از شاد در بیام چون اگه آفلاین میشدم سریع پیام میدادن که چرا آفلاین شدی و ...
حالا به خاطر همینه میگم امسال چیکار کنم که وقتم تلف نشه 🥲
مدرسمو میخوام عوض کنم ولی به هر حال شاد داریم دیگه امسال
️
️
️
-
siamak slamtalab بله درست میگید .
مدرسم دولتیهمن فقط مشکلم اینه که شاد و تدریس های معلم های من در حد کنکور اصلاااا نیست (سطح پاااایین )
پارسال خیلی اذیت شدم و وقتم تلف شد تو شاد🥲
منم پارسال با آلا پیش میرفتم ولی صبح ها که کلاس شاد داشتم نمیتونستم از شاد در بیام چون اگه آفلاین میشدم سریع پیام میدادن که چرا آفلاین شدی و ...
حالا به خاطر همینه میگم امسال چیکار کنم که وقتم تلف نشه 🥲
مدرسمو میخوام عوض کنم ولی به هر حال شاد داریم دیگه امسال
️
️
️
@dr-yegane-n-dehqan
مدرسه ما هم اصلا کنکوری نیست. مال منم عادی هست.
با مادرتون هماهنگ کنید به نظرم روش من خوبه
-
Yazdan Gonabadi خب دانش آموزا ک نزدن
تازه کشور دیگه داره سیاه میشه از کروناM S 4 زیر ۱۸ سال که تو اروپا و امریکا هم نزدن
به علاوه زیر ۱۸ سال احتمال مبتلا شدن شون خیلی کمه
و اگر کرونا بگیرن احتمال مرگ و میر خیلی خیلی کمتره -
Yazdan Gonabadi اونا میزنن ما نمیزنیم ما بگیریم یه چیزمون بشه براشون مهم نیست؟
Saba haghshenas زیر ۱۸ سال تو اروپا هم واکسن نزدن
چون اولا احتمال گرفتن شون کمه
و دوما اگر کرونا بگیرن احتمال مرگ و میر خیلی خیلی کمتره -
و دوما اگر کرونا بگیرن احتمال مرگ و میر خیلی خیلی کمترهYazdan Gonabadi چرا زدن فایزر مجوز زیر ۱۸ سال داره!
-
و دوما اگر کرونا بگیرن احتمال مرگ و میر خیلی خیلی کمترهYazdan Gonabadi راستش من کروناگرفتم اینقدر حالم بد شد که کم مونده بود کارم به بیمارستان بکشه والبته خبر بچه پنج ساله ای که چند روز بر اثر کرونا فوت کرده رو شنیدین؟ من با حضوری مشکل ندارم ولی میترسم بگیرم
-
و دوما اگر کرونا بگیرن احتمال مرگ و میر خیلی خیلی کمترهYazdan Gonabadi من خودم آرزومه ک حضوری بشه ولی با این وضع نمیشه اگر هم معلم ها واکسینه شدن
ما اگر احتمالش کم باشه ک بگیریم یا بمیریم بازم کسی حاضر نیس ک جونشو به خطر بندازه ک بره مدرسه ک کرونا بگیره چون ایمنی صددرصد نیس و خودتون دارین میبینین ک کرونا هی داره بد تر میشه و ویروسش قوی تر میشه اینجوری احتمال گرفتن و مردن ما هم زیاد میشه -
Yazdan Gonabadi من خودم آرزومه ک حضوری بشه ولی با این وضع نمیشه اگر هم معلم ها واکسینه شدن
ما اگر احتمالش کم باشه ک بگیریم یا بمیریم بازم کسی حاضر نیس ک جونشو به خطر بندازه ک بره مدرسه ک کرونا بگیره چون ایمنی صددرصد نیس و خودتون دارین میبینین ک کرونا هی داره بد تر میشه و ویروسش قوی تر میشه اینجوری احتمال گرفتن و مردن ما هم زیاد میشهZahra Esmaeili درسته ولی دقت کنید الان مرداد هم تموم نشدهه!!!!!! فرض میکنیم لین موج که خیلی خطرناکه ۲ ماه طول بکشه ۲ ماه !!!! که تا اخر شهریوروضعیت بهتره بشه
وزارت آموزش و پرورش هم گفت اگر مهر ماه نشد آبان بازگشایی میکنیم
بالاخره چیزی که مشخصه اینه که شهید امسال مجازی شروع بشه ولی قطعا مجازی تموم نمیشه !!! -
Zahra Esmaeili درسته ولی دقت کنید الان مرداد هم تموم نشدهه!!!!!! فرض میکنیم لین موج که خیلی خطرناکه ۲ ماه طول بکشه ۲ ماه !!!! که تا اخر شهریوروضعیت بهتره بشه
بالاخره چیزی که مشخصه اینه که شهید امسال مجازی شروع بشه ولی قطعا مجازی تموم نمیشه !!!دوستان مگه سال قبل نمیگفتند مدارس حضوریه و این حرفها. حضوری شد؟ نه.
فقط سال قبل یکی دو هفته باز کردند که مدارس غیردولتی پولشون رو بگیرند و ورشکست نشن و بعد بستند. به نظرم امسال هم اینگونه خواهد بود.
مگه نمیبینین که مراسم های عزاداری رو بدون هیچ گونه پروتکلی اجرا میکنن به نظرتون مدارس باز میشه اینگونه که مراسم ها برگزار میشن پیک ۷و۸ و... را خواهیم داشت و با این وضعیت مدارس باز نمیشه. اگه هم باز بشه دانش آموزان نمیرن.
-
Zahra Esmaeili درسته ولی دقت کنید الان مرداد هم تموم نشدهه!!!!!! فرض میکنیم لین موج که خیلی خطرناکه ۲ ماه طول بکشه ۲ ماه !!!! که تا اخر شهریوروضعیت بهتره بشه
بالاخره چیزی که مشخصه اینه که شهید امسال مجازی شروع بشه ولی قطعا مجازی تموم نمیشه !!!Yazdan Gonabadi تا ببینیم چی میشه معلوم نیس چند ماه طول بکشه و سال پیش هم میگفتن حضوری ولی کسی نرفت تازه ک اون موقع اوضاع بهتر بود
ولی من امیدوارم هم کرونا کمتر بشه و هم ما دانش آموزان واکسن درست و حسابی بزنیم و بریم مدرسه من ک از خودامه! -
دوستان مگه سال قبل نمیگفتند مدارس حضوریه و این حرفها. حضوری شد؟ نه.
فقط سال قبل یکی دو هفته باز کردند که مدارس غیردولتی پولشون رو بگیرند و ورشکست نشن و بعد بستند. به نظرم امسال هم اینگونه خواهد بود.
مگه نمیبینین که مراسم های عزاداری رو بدون هیچ گونه پروتکلی اجرا میکنن به نظرتون مدارس باز میشه اینگونه که مراسم ها برگزار میشن پیک ۷و۸ و... را خواهیم داشت و با این وضعیت مدارس باز نمیشه. اگه هم باز بشه دانش آموزان نمیرن.
siamak slamtalab تنها جایی که رعایت میشه توی هیئت هاست.چرا مراسمات سلبریتی ها که بدون ماسک کنار همن رو نمیگی؟؟؟؟چرا جشن عروسی هارو نمیگی ؟؟؟؟ادم باید واقع بین باشه.
-
و دوما اگر کرونا بگیرن احتمال مرگ و میر خیلی خیلی کمترهYazdan Gonabadi rfigm to almane 20 salshe ba dadash 15 salash 2 bar vksn zdn mikhn 3vmin bro hm bznn... az trfe dolt hm zdn
-
siamak slamtalab تنها جایی که رعایت میشه توی هیئت هاست.چرا مراسمات سلبریتی ها که بدون ماسک کنار همن رو نمیگی؟؟؟؟چرا جشن عروسی هارو نمیگی ؟؟؟؟ادم باید واقع بین باشه.
محمد پیرزاده تو تلویزیون ک هئیت ها مردم کمتر از یک متر فاصله دارن و رعایت نمیشه سلبریتی ها هم خودشون واکسن زدن
-
حرف شما راست.
ولی ببینید در عروسی ها فوقش۱۰۰ نفرن ولی در عزاداری ها ۵۰۰ و۶۰۰ نفرن حالا خودتون مقایسه کنید.
البته تا امروز من هیچ کنسرت حضوری رو ندیدم.
-
دویت عزیز مثل اینکه شما فیلم های هیئت زوارالبقیع در تهران و هیئت عاشقان زینب در اصفهان رو ندیدین درسته؟