برنامه شاد و راه ابریشم؟
-
Yazdan Gonabadi خب دانش آموزا ک نزدن
تازه کشور دیگه داره سیاه میشه از کروناM S 4 زیر ۱۸ سال که تو اروپا و امریکا هم نزدن
به علاوه زیر ۱۸ سال احتمال مبتلا شدن شون خیلی کمه
و اگر کرونا بگیرن احتمال مرگ و میر خیلی خیلی کمتره -
Yazdan Gonabadi اونا میزنن ما نمیزنیم ما بگیریم یه چیزمون بشه براشون مهم نیست؟
Saba haghshenas زیر ۱۸ سال تو اروپا هم واکسن نزدن
چون اولا احتمال گرفتن شون کمه
و دوما اگر کرونا بگیرن احتمال مرگ و میر خیلی خیلی کمتره -
و دوما اگر کرونا بگیرن احتمال مرگ و میر خیلی خیلی کمترهYazdan Gonabadi چرا زدن فایزر مجوز زیر ۱۸ سال داره!
-
و دوما اگر کرونا بگیرن احتمال مرگ و میر خیلی خیلی کمترهYazdan Gonabadi راستش من کروناگرفتم اینقدر حالم بد شد که کم مونده بود کارم به بیمارستان بکشه والبته خبر بچه پنج ساله ای که چند روز بر اثر کرونا فوت کرده رو شنیدین؟ من با حضوری مشکل ندارم ولی میترسم بگیرم
-
و دوما اگر کرونا بگیرن احتمال مرگ و میر خیلی خیلی کمترهYazdan Gonabadi من خودم آرزومه ک حضوری بشه ولی با این وضع نمیشه اگر هم معلم ها واکسینه شدن
ما اگر احتمالش کم باشه ک بگیریم یا بمیریم بازم کسی حاضر نیس ک جونشو به خطر بندازه ک بره مدرسه ک کرونا بگیره چون ایمنی صددرصد نیس و خودتون دارین میبینین ک کرونا هی داره بد تر میشه و ویروسش قوی تر میشه اینجوری احتمال گرفتن و مردن ما هم زیاد میشه -
Yazdan Gonabadi من خودم آرزومه ک حضوری بشه ولی با این وضع نمیشه اگر هم معلم ها واکسینه شدن
ما اگر احتمالش کم باشه ک بگیریم یا بمیریم بازم کسی حاضر نیس ک جونشو به خطر بندازه ک بره مدرسه ک کرونا بگیره چون ایمنی صددرصد نیس و خودتون دارین میبینین ک کرونا هی داره بد تر میشه و ویروسش قوی تر میشه اینجوری احتمال گرفتن و مردن ما هم زیاد میشهZahra Esmaeili درسته ولی دقت کنید الان مرداد هم تموم نشدهه!!!!!! فرض میکنیم لین موج که خیلی خطرناکه ۲ ماه طول بکشه ۲ ماه !!!! که تا اخر شهریوروضعیت بهتره بشه
وزارت آموزش و پرورش هم گفت اگر مهر ماه نشد آبان بازگشایی میکنیم
بالاخره چیزی که مشخصه اینه که شهید امسال مجازی شروع بشه ولی قطعا مجازی تموم نمیشه !!! -
Zahra Esmaeili درسته ولی دقت کنید الان مرداد هم تموم نشدهه!!!!!! فرض میکنیم لین موج که خیلی خطرناکه ۲ ماه طول بکشه ۲ ماه !!!! که تا اخر شهریوروضعیت بهتره بشه
بالاخره چیزی که مشخصه اینه که شهید امسال مجازی شروع بشه ولی قطعا مجازی تموم نمیشه !!!دوستان مگه سال قبل نمیگفتند مدارس حضوریه و این حرفها. حضوری شد؟ نه.
فقط سال قبل یکی دو هفته باز کردند که مدارس غیردولتی پولشون رو بگیرند و ورشکست نشن و بعد بستند. به نظرم امسال هم اینگونه خواهد بود.
مگه نمیبینین که مراسم های عزاداری رو بدون هیچ گونه پروتکلی اجرا میکنن به نظرتون مدارس باز میشه اینگونه که مراسم ها برگزار میشن پیک ۷و۸ و... را خواهیم داشت و با این وضعیت مدارس باز نمیشه. اگه هم باز بشه دانش آموزان نمیرن.
-
Zahra Esmaeili درسته ولی دقت کنید الان مرداد هم تموم نشدهه!!!!!! فرض میکنیم لین موج که خیلی خطرناکه ۲ ماه طول بکشه ۲ ماه !!!! که تا اخر شهریوروضعیت بهتره بشه
بالاخره چیزی که مشخصه اینه که شهید امسال مجازی شروع بشه ولی قطعا مجازی تموم نمیشه !!!Yazdan Gonabadi تا ببینیم چی میشه معلوم نیس چند ماه طول بکشه و سال پیش هم میگفتن حضوری ولی کسی نرفت تازه ک اون موقع اوضاع بهتر بود
ولی من امیدوارم هم کرونا کمتر بشه و هم ما دانش آموزان واکسن درست و حسابی بزنیم و بریم مدرسه من ک از خودامه! -
دوستان مگه سال قبل نمیگفتند مدارس حضوریه و این حرفها. حضوری شد؟ نه.
فقط سال قبل یکی دو هفته باز کردند که مدارس غیردولتی پولشون رو بگیرند و ورشکست نشن و بعد بستند. به نظرم امسال هم اینگونه خواهد بود.
مگه نمیبینین که مراسم های عزاداری رو بدون هیچ گونه پروتکلی اجرا میکنن به نظرتون مدارس باز میشه اینگونه که مراسم ها برگزار میشن پیک ۷و۸ و... را خواهیم داشت و با این وضعیت مدارس باز نمیشه. اگه هم باز بشه دانش آموزان نمیرن.
siamak slamtalab تنها جایی که رعایت میشه توی هیئت هاست.چرا مراسمات سلبریتی ها که بدون ماسک کنار همن رو نمیگی؟؟؟؟چرا جشن عروسی هارو نمیگی ؟؟؟؟ادم باید واقع بین باشه.
-
و دوما اگر کرونا بگیرن احتمال مرگ و میر خیلی خیلی کمترهYazdan Gonabadi rfigm to almane 20 salshe ba dadash 15 salash 2 bar vksn zdn mikhn 3vmin bro hm bznn... az trfe dolt hm zdn
-
siamak slamtalab تنها جایی که رعایت میشه توی هیئت هاست.چرا مراسمات سلبریتی ها که بدون ماسک کنار همن رو نمیگی؟؟؟؟چرا جشن عروسی هارو نمیگی ؟؟؟؟ادم باید واقع بین باشه.
محمد پیرزاده تو تلویزیون ک هئیت ها مردم کمتر از یک متر فاصله دارن و رعایت نمیشه سلبریتی ها هم خودشون واکسن زدن
-
حرف شما راست.
ولی ببینید در عروسی ها فوقش۱۰۰ نفرن ولی در عزاداری ها ۵۰۰ و۶۰۰ نفرن حالا خودتون مقایسه کنید.
البته تا امروز من هیچ کنسرت حضوری رو ندیدم.
-
دویت عزیز مثل اینکه شما فیلم های هیئت زوارالبقیع در تهران و هیئت عاشقان زینب در اصفهان رو ندیدین درسته؟
-
بچه هااا
بحث نکنید
من میگم یه راه حل بدید برای مهر که صبح ها وقتمون تو شاد تلف نشه ؟🥲حالا حضوری یا غیر حضوری رو بیخیال شید . در کل شاد هست و من نمیخوام وقتم تو شاد تلف شه .
آیا پیشنهادی دارییید؟ -
البته سوءتفاهم نشه
من مامور آموزش و پرورش نیستم
منم دانش آموزم و این حرفا رو بر اساس اخبار و شواهد گفتم البته چیزی که قطعی هست اینه که شاید مجاری شروع بشه ولی قطعاقطعا مجازی تموم نمیشه -
بچه هااا
بحث نکنید
من میگم یه راه حل بدید برای مهر که صبح ها وقتمون تو شاد تلف نشه ؟🥲حالا حضوری یا غیر حضوری رو بیخیال شید . در کل شاد هست و من نمیخوام وقتم تو شاد تلف شه .
آیا پیشنهادی دارییید؟@dr-yegane-n-dehqan
منم مدرسهم دولتیه و نه تنها در حد کنکور درس نمیدن،بلکه در حد کنکور و فراتر از آن هر جلسه تست میگیرنبخدا تنها کاری که میتونستم بکنم این بود که بشینم زار زار به حال و بدبختی خودم گریه کنم
ببینین دیگه در چه حد بود که بعضی وقتا سه تا تست تو یه روز داشتیم و هیچکدوم از معلم ها وا نمیدادن که لغو کنن.
مادرم ساعت استراحت کلاسش رو تنظیم میکرد تا بیاد تو تست دروسی که نتونستم خوب بخونم کمکم کنه.
واقعا باید یه رسیدگی بشه.بعضی از معلم ها واقعا وجدان ندارن و ناراحتی هاشون رو سر ما بچه های۱۶-۱۷ ساله خالی میکنن.
مثلا دبیر ادبیات من معلم خوبی بود و تدریسش هم سطح بالا بود و من تمام تست های پی در پی شون رو ۲۰ گرفتم. اما توی کارنامه پایانی،نوبت اولمو۱۵ داده بودچی میشه واقعا؟
تروخدا اگه برنامه خوبی دارید بگید که چیکار کنیم.
هیچ کس به فکر ما نیست،مگه اینکه خودمون کاری بکنیم -
@dr-yegane-n-dehqan
منم مدرسهم دولتیه و نه تنها در حد کنکور درس نمیدن،بلکه در حد کنکور و فراتر از آن هر جلسه تست میگیرنبخدا تنها کاری که میتونستم بکنم این بود که بشینم زار زار به حال و بدبختی خودم گریه کنم
ببینین دیگه در چه حد بود که بعضی وقتا سه تا تست تو یه روز داشتیم و هیچکدوم از معلم ها وا نمیدادن که لغو کنن.
مادرم ساعت استراحت کلاسش رو تنظیم میکرد تا بیاد تو تست دروسی که نتونستم خوب بخونم کمکم کنه.
واقعا باید یه رسیدگی بشه.بعضی از معلم ها واقعا وجدان ندارن و ناراحتی هاشون رو سر ما بچه های۱۶-۱۷ ساله خالی میکنن.
مثلا دبیر ادبیات من معلم خوبی بود و تدریسش هم سطح بالا بود و من تمام تست های پی در پی شون رو ۲۰ گرفتم. اما توی کارنامه پایانی،نوبت اولمو۱۵ داده بودچی میشه واقعا؟
تروخدا اگه برنامه خوبی دارید بگید که چیکار کنیم.
هیچ کس به فکر ما نیست،مگه اینکه خودمون کاری بکنیمReyhaneh golmohamadi منم کارم گریه بود فقط
من با این مشکل داشتم که سوال امتحانی معلم زیستمون اشتباه بود کل بچه ها میگفتیم اشتباهه اصلا انگار نه انگاراهمیت نمیداد و نمره کم میشد .
یعنی من سال ۱۱ام رو کلاااا در حال گریه کردن بودم و وقتم تلف شد -
محمد پیرزاده تو تلویزیون ک هئیت ها مردم کمتر از یک متر فاصله دارن و رعایت نمیشه سلبریتی ها هم خودشون واکسن زدن
Zahra Esmaeili شوهر خاله م واکسن زده ولی الان زیر دستگاهه.تازه خارجی هم زده.
-
حرف شما راست.
ولی ببینید در عروسی ها فوقش۱۰۰ نفرن ولی در عزاداری ها ۵۰۰ و۶۰۰ نفرن حالا خودتون مقایسه کنید.
البته تا امروز من هیچ کنسرت حضوری رو ندیدم.
siamak slamtalab ما فامیلامون از عروسی گرفتن.
توی تلویزیون هم خیلی ها گفتن عروسی رفتیم اینجوری شد. -
دویت عزیز مثل اینکه شما فیلم های هیئت زوارالبقیع در تهران و هیئت عاشقان زینب در اصفهان رو ندیدین درسته؟
siamak slamtalab بله در تمام تاریخ کسایی بودن که نظر خودشون رو اعلی تر از نظر ولی شون میدونستن.