تغییرات دوران جوانی موضوعی که از پس حل کردنش برنیومدم
-
siamak slamtalab خیلی مزخرفه نرید به قران نرید سایتش از من گفتن بود
من ۳تا کتاب شو خوندم پر تناقض بود منو از دین زده کرد -
saad mollaei 0 عذر میخوام اما نامزد کردن چه ایرادی داره؟؟؟
@zahra-hamrang
نامزد کردن با نامزد کردن متفاوته
-
saad mollaei 0 عذر میخوام اما نامزد کردن چه ایرادی داره؟؟؟
-
nazanin karima اون پدر سوخته منو از دین زده کرد
من اپلیکیشن مس به طلا رو پیشنهاد میکنم
یه دوره ترک خ داره اونو بردار رایگان هم هست
یهو نریا داداش رضا از ما گفتن بودسینا داده سلام
با احترام چند تا نکته میخواستم بگم:
این که کسی میتونه ما رو از دین زده کنه مشکل ماست
مگه دین دست ایشونه که ازش زده تون کرده؟
خوشتون نیومده دنبال نکنید ,شاید منم از خیلی قالب هاشون خوشم نیاد
اصلا قرار نیست کسی کسی رو صد در صد قبول داشته باشه یا صد درصد رد کنه ، اگر تو موضوعی کمک مون میکنه ازش بهره میبریم
مثلاً شما از کسی در مورد شغل و ....میپرسی ، که تجربیاتشو بهت بگه، دیگه کاری ندارید به بقیه ابعاد زندگی فرد
اگه همون طوره که شما میگید خدا هدایتش کنه
اگر هم نیست مواظب باشید که تهمت های فضای مجازی هم تهمت هستن
پ ن : با احترام
-
Bahar**banoo
ایمان
تقوا
عمل صالح
بی شوخی درسته با این 3 مورد هم دینی دبستان و راهنمایی و کنکور رو جواب دادیم
ولی راهش اینه
ورزش هم کن(البته ذکر کردی که میکنی)
وقتی خیلی خیلی مشغول درس باشی خیلی کمتر سراغ آدم میادamir karami 0 درسته شاید راهی که باعث شده یه عده خاص بتونن از این مرحله عبور کنن خویشتن داری و خودداری شون بوده که تو دین همون تقوا هست
ممنون دوست عزیز -
amir karami 0 درسته شاید راهی که باعث شده یه عده خاص بتونن از این مرحله عبور کنن خویشتن داری و خودداری شون بوده که تو دین همون تقوا هست
ممنون دوست عزیزBahar**banoo بهتری؟ راهکارا بدردت خورد یا اوضاع بر همون منوال هس؟
-
سلام به همه دوستان
بچه ها اولا اعتراف به گناه در نزد بنده خدا خودش گناهه
ولی اینکه انسان درگیر هرگناهی هست راهش چیز دیگست ،
خدا مارو از یک نطفه آفرید و به ما کلی نعمت داد یکیش همین جسم ماست، خدا به ما نعمتی نداد که علیه خودش استفاده کنیم و با این جسم گناه کنیم.
ملاک برتری انسان ها تقواست ، شاید فکر کنیم تقوا داشتن خیلی راحته اما همه میدونیم سخته و نیازمند یک عزم و اراده قوی میخواد.
شرایط جامعه بد شده ولی درعوض کسی که چشمش رو به گناه میبنده اجرش هم بیشتره..
گناه خیلی اثر داره ، هر گناهی باشه . روی درس خوندن ، زندگی آینده و ازدواج ، نسل و بطور کلی زندگیتون رو ازتون میگیره و فقط میشیم بازیچه دست گناه ، هر روز به یه شکلی..
حالا خودتون فکر کنین ، همه ما یه روزی اومدیم و یه روزی میریم ، خوبه برای خودمون توشه جمع کنیم یا نه هرروز هرچی خوبی هم داشتیم هدر بدیم و دستمون خالی تر بشه..
اگر به فکر ترک گناه هستین ، بدونین طرز تصور شما از خودتون و گناهه ، اگر خودتونو در برابر گناه کوچک ببینید تسلیمش میشید ولی اگر بگید ارزش من و جسم من در حد گناه نیست اون رو کوچک میبینید و اون رو نابود میکنید.
توی این راه توسل کنین به اهل بیت و دعای توسل رو هر روز بخونین.
و مطمئن باشید ان شاالله خدا توی همین دنیا اجر و پاداشتون رو خواهد داد.
زندگی ما دست خود ماست ، میتونیم پیشرفتش بدیم و میتونیم نابودش کنیم.
ان شاالله خدا به حق این ماه محرم و امام حسین علیه السلام همه ما رو نجات بده و عاقبت به خیر کنه.mohammadhosien mazaheri ممنونم ازتون دوست عزیز
-
Bahar**banoo خداروشكر كه خوبي توسل كن كم كم يجوري راهنمايي ميشي كه خودت نميدوني ومن همچنان برات دعا ميكنم اگه ذره دعاي من روسياه مهم باشه ، بگيره
عزيزم يه توصيه كوتاه كتاب هاي داداش رضا رو اصلا نخون(من خوشم نيومد در وهله اول ظاهر سايت خوشم اومد ولي باطنش...) بجاش حتما (كتاب هاي شهيد سيدطاها ايماني )بخون كوتاهن اما عجيب عوضت ميكنن يجوري خوب ميشي كه اصلا يادت ميره حال بد يعني چي؟اصلا چجوري بود؟
ميدونم يبار گفتم اما گفتم تاكيد كنم چون دلم ميخواد خوشبخت ترين آدم دنيا بشيبه قول يه بنده خدايي(زندگي تركيب اراده ما و خواست خداست)
حواست به خودت باشه تو ريحانه ي خدايي
هروقت كمك خواستي عمري باشه سعي ميكنم كمك كنمببخش زياد حرف زدم و وقتت گرفتم حلال كن
@roghayeh-eftekhari از وقتی که گذاشتی، راهنمایی هات و دعاهای خوبت ممنونم دوست خوبم
میدونم صادقانه کمکم کردی و بابت این خوشحالم🤍
درسته کاملا اگه اراده کنی خودت راهنمایی میشی و اگه یه عده تونستن کنار بیان و با آرامش بگذرن از این دوران بقیه هم میتونن -
Bahar**banoo بهتری؟ راهکارا بدردت خورد یا اوضاع بر همون منوال هس؟
Sarah Ghanaatiyan آره بهترم اما در کل کنار اومدن با یه سری نیازها یکم زمان میبره سخته اما حل شدنیه
-
@roghayeh-eftekhari از وقتی که گذاشتی، راهنمایی هات و دعاهای خوبت ممنونم دوست خوبم
میدونم صادقانه کمکم کردی و بابت این خوشحالم🤍
درسته کاملا اگه اراده کنی خودت راهنمایی میشی و اگه یه عده تونستن کنار بیان و با آرامش بگذرن از این دوران بقیه هم میتوننBahar**banoo خواهش ميكنم خداروشكر كه من رو دوست خودت ميدوني
خداروشكر -
Bahar**banoo خواهش ميكنم خداروشكر كه من رو دوست خودت ميدوني
خداروشكر@roghayeh-eftekhari بازم میگم صادقانه ازتون ممنونم
-
سلام به همه دوستان
بچه ها یه راهنمایی صادقانه ازتون میخوام
لطفا هر کسی رو که تونسته از این مسیر عبور کنه، موفق شده یا هر کسی رو که تجربه ای داره تگ کنید و اگه خودتون هم راهی به ذهنتون میرسه دریغ نکنین
بچه ها قرار نیست دعوا کنیم، مقایسه کنیم یا ... فقط یه نفر برای حل مشکلش کمک خواسته اگه فکر میکنین کلا این بحث از پایه اشتباهه لطفا بذارین دیگران راهنماییش کنن
از خودم بگم من 19 سالمه، یک سال پشت کنکور موندم و خب با توجه به اینکه امسال اون رشته ای که میخوام درنمیام میخوام یه بار دیگه کنکور بدم
مشکل اصلی اینه یه مسئله ای هست که سال کنکورم و حتی بعد از اون میتونه مانعم باشه
الان حدود دوساله درگیر نیازهایی هستم که هر نوجوون و جوونی میتونه نسبت به جنس مخالفش حس کنه (بچه ها اینارو نمیگم که بحث راه بیفته فقط یک نفر هم نوع شما تو سن و سال خودتون درگیر مسئله ای شده که نتونسته فعلا از پسش بربیاد)
قبلا هم این نیازها بود و اذیت میکرد اما شاید تک بعدی تر بود شاید کمتر بود اما الان انگار تمام روح و جسممو گرفته
میشه گفت الان همه اینا از درونته نه از بیرون
شاید بودن دیگران خوب باشه اما الان که درگیر این مسئله شدی کافی نیست برای تو
شاید بتونی خیلی چیزها رو از بیرون کنترل کنی اما انگار اون هر لحظه درونا هست و آزارت میده نه فقط چون تو جایی باهاش روبرو شدی چون از درون داری حسش میکنی
درسته نباید درگیرش باشم و باید مشغول باشم اما خیلی وقتا دقیقا وسط درست، وسط روز، وسط ورزش، وقتی حتی کارت تموم شد و چند ثانیه فقط از تموم شدن کارهات گذشته میاد سراغت و آزارت میده
چطور میشه کاری کرد کمتر بیاد سراغت؟ کمتر نیازی رو حس کنی؟
یه مدت چیزی حس نکنی؟
(دوستان آدم ها متفاوتن، این گیر کردنی که من میگم رو شاید خیلی ها تونسته باشن به راحتی ازش عبور کنن شاید خیلی ها اونقدر لمسش نکرده باشن، ولی اینکه کسی تجربه کسی رو نداشته باشه یا به اون شدت نباشه دلیل نمیشه اون وجود نداره، آدم ها متفاوتن شرایط آدم ها هم متفاوته پس خواهش میکنم نگید مضخرفه و نیست و ....) -
محمد پیرزاده امیدوارم
خیلی ممنونم ازتونBahar**banoo زنده باشید.