بزرگترین دشمن من : خواب
-
-
محمد رشیدی هستم.پایه دهم.مدرسه تیزهوشان.چند هفته ای میشه واسه کنکور شروع کردم ولی مقدار خوابم خیلی زیاده.تو تابستونا میانگین هفته ای ۶۰ ساعت و موقع مدرسه هم یه ذره کمتر مثلا ۵۵ ساعت می خوابم.اگه کسی راه حلی داره واسه این مشکل کمکم کنه
@m-rashidi ما شالا روزی چند ساعت میشه ،تقریبا روزی 10 ساعت میخوابی
-
@m-rashidi خب 7 یاعت خواب که طبیعیه اگه نداشته باشی مریض میشی ،اون یه ساعتم چایی بخور خوابت نره ،بعدشم تو تازه دهمی به خودت فشار نیار روزی 4 ساعتم درس بخونی کفایت میکنه
-
دوست عزیز منم خوابم به شدت زیاد بود در حدی که هروعده غذایی رو میخوردم باز میخابیدم تا اینکه رفتم دکتر و کاشف به عمل اومد که کم خونی دارم و این باعث خواب زیادم بود خلاصه دکتر قرص برام نوشت الان خوابم منظم شده حتما برو دکتر
-
reza213 دکترعمومی برواگ مشکلت خیلی جدی بودمیفرستت متخصص
-
سلام
اولا شما نوجوانید و خواب زیاد فک میکنم تو این سن طبیعی باشه
ثانیا برای کم کردن خواب اول مطمئن شید که مشکل جسمی ندارید اگر نداشتید :
صبح ها به محض بیدار شدن از تخت بلند شید
ببینید صبح بازدهی بیشتری دارید یا شب؛اگر صبح دارید که صبح زود بیدار شید و اگر شب بازدهی دارید شبا بیشتر بخونید
توی طول روز نخوابید نهایتا نیم ساعت یا چهل و پنج دقیقه در حد رفع خستگی
از اوقات مرده استفاده کنید و هیج تایمی رو تلف نکنید که نیازی به خیلی کم کردن خوابتون نباشه
موفق باشید -
عجب
-
سلام .منم از این مشکلا دارم ولی برعکسه. با اینکه از خستگی دارم میمیرم ولی شبا خیییلی دیر خوابم میبره . بخاطر همین روزا نمیتونم زود بیدار شم .نهایت ۱۰
همشم برنامم ناقص میمونه تازه اول راهم ولی خسته شدم ازهفته دیگ مدرسه هم اضافه میشه -
محمد رشیدی هستم.پایه دهم.مدرسه تیزهوشان.چند هفته ای میشه واسه کنکور شروع کردم ولی مقدار خوابم خیلی زیاده.تو تابستونا میانگین هفته ای ۶۰ ساعت و موقع مدرسه هم یه ذره کمتر مثلا ۵۵ ساعت می خوابم.اگه کسی راه حلی داره واسه این مشکل کمکم کنه
@m-rashidi در بزرگترین دشمن من : خواب گفته است:
داداش به هفته ای 60 ساعت خواب میگی زیاد : | ؟
-
@m-rashidi در بزرگترین دشمن من : خواب گفته است:
داداش به هفته ای 60 ساعت خواب میگی زیاد : | ؟