امید به خدا در کنکور 404 با همه اون سختی هایی که تا الان طی کردم و این مسیر سخت رو خودم انتخاب کردم با همه چالش هایی که تا الان داشته ....😲 😕
چه روز هایی که با ناراحتی سپری شدن ولی ادامه دادم 😠
مشکلاتم برطرف نمیدن ولی ادامه دادم🏋🏼
هر مشکلی که فکرش رو بکنید ...☘
باز به خدا توکل میکنم تا تو این مسیر درست قدم بردارم
هر جایی زمین خوردم دوباره بلند میشم و ادامه میدم
زندگی همه مراحلش همینه 💪
بالا و پایین زیاد داره اما همه اینها شیرینی زندگیه⭐
بیشتر کار میکنم و خودم رو میسازم چون هیچ کس جز به اندازه خودم همراه و دلسوزم نبوده تا به الان...🥇
تو این مسیر همه کسانی که بهم کمک میکنن رو فراموش نمیکنم
با آرامش خاطر مسیر رو ادامه میمد و میدونم که خدا حواسش به همه چیز من هست....
ممنونم از خودمون که تصمیم گرفتیم تو این مسیر تلاش میکنیم و تیم خوب آلا💫
✍🏼 18 شهریمور ماه1403🌹
سلام دوستان
من همه روش های حل تستای فیزیک رو با آقای طلوعی یاد گرفتم که همونجور که خودتون می دونید با راه حل های عادی تستا خیلی متفاوته. الان یه مشکلی دارم. مثلا وقتی میرم آزمون میدم و می خوام آزمون رو تحلیل کنم، پاسخنامه ارائه شده برای اون آزمون رو متوجه نمیشم چون کلا از آقای طلوعی یه جور دیگه یاد گرفتم. یا حتی کتاب تستا که مثل ایشون حل نمی کنن. کس دیگه ای هست این مشکل براش پیش اومده باشه، میشه راهنمایی ام کنید که شما چیکار می کنید؟
سلام دوستان، کتابهای آلا رو که به صورت سیاه سفید چاپ کردم که از
ریاضیات ریاضی استاد ثابتی ۸۰ درصد (بیشتر با مداد)
شیمی استاد پویانفر 5 درصد
فیزیک ریاضی استاد طلوعی ۵ درصد
استفاده کردم.
جزوهها تمیزن و در حد نو و میتونید به طور کلی یا فرسنگ به فرسنگ فنر بزنید :)
کتابهای تست گاج که برای سال 98 هستن رو دارم میدم: شیمی جامع- فیزیک جامع- کتاب تست و کتاب جواب ریاضیات
چون اینجا نشد عکسها رو براتون توی لینک گذاشتم، عکس های بیشتر خواستین هم براتون قرار میدم..
https://forum.alaatv.com/topic/61352/جزوه-های-راه-ابریشم-پرو?_=1696058252072
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
سلام دوستان من جزوههای شیمی آقای پویانفر، ریاضیات ریاضی آقای ثابتی و فیزیک ریاضی استاد طلوعی که برای سال گذشته هست رو میفروشم.
IMG_20230927_233804.jpg IMG_20230927_232548.jpg IMG_20230928_163230.jpg IMG_20230927_232539.jpg IMG_20230927_234326.jpg IMG_20230927_234741.jpg
کتابهای گاج هم دیگه، البته اینها برای سال 98-99 هستنIMG_20230928_163201.jpg IMG_20230928_163109.jpg
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا ریاضی فیزیک
@راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
درخواست: تحلیل زیست ماز با استاد موقاری
-
sohrab
Arshia Yazdian
سلام به اقا سهراب و اقای یزدیان و بروبچ الاخونه
امروز به اقا سهراب گفتم برای زیست راه ابریشم پیشنهادی دارم
دیدم براش تاپیک بوجود بیارم بهتره
همینطور که میبینید بچه ها خیلی درباره ازمون های ماز صحبت میکنن
و همونطور که ما میدونیم که ازمون تک درس زیست ماز چقد سطحش بالاس(از قلم چی و گزینه دو هم بالاتره) و سوالاتش جون داره و خیلی از بچه ها توش شرکت میکنن قطعا شما هم این موضوع رو میدونید
اما میخواستم بگم نظر شما چیه که استاد موقاری امسال برای درس زیست ازمون تک درس زیست ماز رو بعد هر ازمون تحلیل کنن برامون؟
به همون عنوان تحلیل و پس ازمون زیست ماز ؟
میدونم که پاسخنامه تشریحی های خود ماز هم در نوع خودش بیظیره اما خالی از لطف نیست که استاد هم زحمتشو بکشن و برامون تحلیل کنن
و چون وقتی داریم برای قلمچی و گزینه دو اماده میشیم دیگه به پیش ازمون ماز نیاز نداریم , بنظرم این اتفاق خیلی خوبی میتونه باشه
چون هم نظر و علم استاد رو توی ازمون سطح بالای زیست ماز میبینیم و قطعا توی نتایج ما هم بی تاثیر نخواهد بود و مهم تر از همه اینکه برای بچه ها خیلی هزینه کمتر میشه(و هزینه شما بیشتر میشه )
در هر حال ممنون میشم نظرتون رو درباره این پیشنهاد بدونم
@راه-ابریشمی-ها-زیست
شما نظرتون چیه؟ -
mahan alizadeh
واقعا فکر خوبیە منم موافقم
اصلا تو درس زیست فقط پیش آزمون و پس آزمون زیست ماز بذارین مال آزمونای دیگه رو نمی خواییم
sohrab @مدیر-محصول-ابریشم -
ایده ی خوبیه اما فکر نکنم بشه، ماز اذیت میکنه خودش :|
-
mahan alizadeh اره منم موافقم به جای ازمون گزینه دو ازمون ماز رو تحلیل کنن بهتره
-
mahan alizadeh قیمت ازمون های ماز هم خیلی گرونه
-
mahan alizadeh سلام بر همه همچین چیزی تقریبا نشدنی هستش چون اولا ماز نمی زاره حتی گزینه ۲ هم پارسال نزاشت دفترچه هاشو آلا بزاره
-
Alireza abdi
آخه جزوه هاشون که یه سرچ تو گوگل بزنی همش میاد بالا
دیگه آلا بذاره مشکله؟
من نمیدونم اما بنظرم این اتفاق خوبی میتونست باشه برای درس زیست و پیشنهادشم دادم اما بازم هرچی آقا سهراب و آقا عرشیا صلاح بدونن -
Mohammad Hossein Kazemi دانش آموزان آلاء تجربی دوازدهمreplied to mahan alizadeh on آخرین ویرایش توسط انجام شده
mahan alizadeh
آزمون های قلمچی و گزینه دو مشکلی با پخش شدن سوالات ندارن واصلا قلمچی خودش رایگان آرموناش رو ویدیویی تحلیل می کنه اما ماز در قوانینش گفته اصلاً راضی نیست. -
هادی رحیمی
دقیقا
فک کنم آزمون همه دروسش بالای ۱ میلیونه که تخفیف زده شده ۷۰۰
تک درس زیست ۶۶۰ تومن ایناس -
Mohammad Hossein Kazemi
سلام
گزینه دو هم پارسال اعلام کرد که راضی نیست -
mahan alizadeh قیمت هاشو گرون کردند که اصلا با کد تخفیف ۴۰ و ۵۰درصدی نمیشه آزموناشونو خرید
-
Hhh Hh ولی گاج فکر کنم راضی هستش
سوالات گاج نسبت به گزینه دو سطحش خیلی بهتره -
Mohammad Hossein Kazemi
ماز توی قوانینش نوشته که اگه اجازه کتبی ماز رو داشته باشید مشکلی نیست و فک کنم آلا اگه بخواد بتونه همچین اجازه کتبی رو از ماز بگیره
حالا بازم بیشتر از این نمیدونم -
هادی رحیمی
آها
درباره گاج اطلاعی ندارم -
هادی رحیمی چرا گاج هم پایین دفترچه آزمون هاش زده که راضی نیست پخش بشه
-
دوستان اینکه میگید راضی نیست
یعنی اینکه راضی نیستن فایل پاسخ و سوال پخش بشه
آلا وقتی پیش آزمون و پس آزمون گزینه دو گذاشته فقط فیلم تحلیله
نه فایل سوال و جواب
برای همین تحلیل ویدیویی میتونن بذارن از سوالا ولی بدون پخش کردن سوالا به دانش آموزان -
mahan alizadeh فک نکنم کسی زیست گزینە دو رو بە ماز ترجیح بدە درستە؟
-
این پست پاک شده!
-
mahan alizadeh من هم موافقم با ایشون به نظرم خیلی روی درصد زیست ما بچه های تجربی تاثیر میزاره
sohrab