ترس از سوال و تست
-
سلام من ورودی یازدهمم، و توی بیشتر درسا مخصوصا ریاضی از سوال یا تستی که میبینم ترس دارم که نتونم حل کنم
نمیدونم چیکار کنم چون همین باعث میشه ک از تست زدن فراری بشم،
راه حل این مشکل بزرگگ چیه؟ -
-
تست بزنی
-
تست بزنی
motahareh amoyi مشکل همینجاس که میترسم ، بدم میاد
-
شما اگه یاد گرفتن و خوندنت خوب باشه و مطلب رو کامل یاد بگیری،تشنه تست میشی.پس هرچقدر هم وقت بزاری برای خوندن فک نکن زیاده و وقتت داره تلف میشه.
-
سلام من ورودی یازدهمم، و توی بیشتر درسا مخصوصا ریاضی از سوال یا تستی که میبینم ترس دارم که نتونم حل کنم
راه حل این مشکل بزرگگ چیه؟M S 4 سلام دوست عزیز
بنده دقیقا وضع شما رو داشتم
تو ریاضی و فیزیک
باید راه خودتونو پیدا کنید
من یه مدت واسه ریاضی گم بودم،هی این منبع
هی اون منبع
هی این درسنامه
هی اون درسنامه
و آخر درصد ریاضیم اصا ب بالا 40نمیرسید
ولی مشاورم یه خاطره تعریف کرد،از یکی از رتبه برتر های ریاضی چند سال قبل
میگفتن وقتی میرفت سر درس ریاضی،یه دفتر نقاشی سفید میبرد،با یه دفتر نقاشی سیاه برمیگشت
تو ریاضی،مهمترین چیز درک مسئله هستش،و این درک مسئله با حل کرد تیپ های مختلف تست به دست میاد
کتاب آبی ریاضی واسه هر درسی،تیپهایی که سوال میاد ازش رو مشخص کرده
راحت میتونید تیپ های مختلف رو یاد بگیرید
بعدشم،واسه ریاضی محدودیت زمانی نذارید،یعنی ساعت نذارید رو تایمر که مثلا قراره1ساعت ریاضی بخونم
مقیاس ریاضی ساعت خوندن نیست،حل مسئله و حل تست و مهمتر از همه یادگیری پاسخگویی به تسته
موفق باشید -
راه حل این مشکل بزرگگ چیه؟M S 4 به قول آقای پویان نظر که میگن : برو تو دل سوال
برو ببین اخه سوال چی میگه
ده دقیقه هم که شده واسه تمرین روی یه تستی وقت بزار و ببین اخه چی میگه سوال و چی ازت میخواد؟توی سوالات ریاضی و شیمی و فیزیک هر چی که که گفته توی صورت سوال بیار بیرون و دونه دونه خواسته ها و داده های سوال و بنویس .
-
راه حل این مشکل بزرگگ چیه؟M S 4
سلام مشکل منم همین بود چون فکر می کردم خیلی سخته و این حرفا
برای حل کردن این مشکل اول از همه درسنامه رو خوب بخون خوب مسلط باش یا از فیلم برای یادگیری استفاده کن در حال کن مبحث رو خوب و مفهومی بلد باش و البته بار اول که تست میزنی یا سوال جدیدی می بینی طبیعیه که اشتباه بزنی
شما تست آموزشی میزنی طبیعیه که نتیجه خوبی نگیری و سوال برات سخته تست رو بزن ولی با این فکر که اینا چیزی نیست یاد می گیرم و بعدش دستت راه میوفته من خودم این کار رو کردم خیلی بهترم ولی اگر کمال گرایی هم تو تست داره یعنی همش تو فکر درصد بالایی اونم همراه ترست بزار کنار -
راه حل این مشکل بزرگگ چیه؟M S 4 به نکته دیگه
اگه تو آزمون موسسه ها هستید،من یه پیشنهاد به شما میدم،اجراش کنید ونهنوز وقتتون خیلی زیاده واسه کنکور
درس ریاضی رو مبحث مبحث بخونید و اصا تست زماندار نزنید
یعنی مثلاً است ساعت4تا6عصر
فقط تست حل بکنید
بدون زمان گرفتن و اینا
یه ساعت تنظیم کنید واسه ساعت6و بدون استرس آروم آروم تست حل بکنید،بعدش پاسخنامه رو نگاه کنید
اگه درست زدید،حتما روش پاسخنامه رو چک کنید و با روش پاسخنامه هم یه دور حل کنید
اگه غلط زدید خیلی بهتره،چون معلوم میشه چیزی رو نمیدونستید،ولی الان وقت دونستنشه
برید پاسخنامه رو بخونید،با روش پاسخنامه حل کنید،اگرم نتونستید اشکال نداره،سوالو با دیگران به اشتراک بذارید تا اونا توضیح بده واستون
و در آخر
قرار نیست از 20سوال ریاضی تو آزمون،هر20تا رو جواب بدید
مث دروس عمومی به ریاضی نگاه نکنید
از اون 20تا 10تا12هم بزنید کافیه
بعداً کم کم میتونید سطحتونو بالا ببرید و به سوالای بیشتری جواب بدید -
شما اگه یاد گرفتن و خوندنت خوب باشه و مطلب رو کامل یاد بگیری،تشنه تست میشی.پس هرچقدر هم وقت بزاری برای خوندن فک نکن زیاده و وقتت داره تلف میشه.
-
راه حل این مشکل بزرگگ چیه؟M S 4 سلام
تنها راه زدن تست زیاد هست. به گونه ای که از اشتباه زدن تست لذت ببرین چون میدونین از این به بعد اگه یه سوال مشابه بدن دیگه غلط نمیزنین.
فقط تست بزنین و اصلا نترسین چون اشتباه مختص انسان هست
-
M S 4 به نکته دیگه
اگه تو آزمون موسسه ها هستید،من یه پیشنهاد به شما میدم،اجراش کنید ونهنوز وقتتون خیلی زیاده واسه کنکور
درس ریاضی رو مبحث مبحث بخونید و اصا تست زماندار نزنید
یعنی مثلاً است ساعت4تا6عصر
فقط تست حل بکنید
بدون زمان گرفتن و اینا
یه ساعت تنظیم کنید واسه ساعت6و بدون استرس آروم آروم تست حل بکنید،بعدش پاسخنامه رو نگاه کنید
اگه درست زدید،حتما روش پاسخنامه رو چک کنید و با روش پاسخنامه هم یه دور حل کنید
اگه غلط زدید خیلی بهتره،چون معلوم میشه چیزی رو نمیدونستید،ولی الان وقت دونستنشه
برید پاسخنامه رو بخونید،با روش پاسخنامه حل کنید،اگرم نتونستید اشکال نداره،سوالو با دیگران به اشتراک بذارید تا اونا توضیح بده واستون
و در آخر
قرار نیست از 20سوال ریاضی تو آزمون،هر20تا رو جواب بدید
مث دروس عمومی به ریاضی نگاه نکنید
از اون 20تا 10تا12هم بزنید کافیه
بعداً کم کم میتونید سطحتونو بالا ببرید و به سوالای بیشتری جواب بدیدسروش قادری سلام میشه دقیق تر درباره تست ریاضی صحبت کنید
اخه گفتین تست زمان دار نزنید کنجکاو شدم خیلی ممنون -
سروش قادری سلام میشه دقیق تر درباره تست ریاضی صحبت کنید
اخه گفتین تست زمان دار نزنید کنجکاو شدم خیلی ممنونمحمد امین 0 سلام منظورشون اینه که تا وقتی مسلط نشدی تست زمان دار نزن و اینکه حق با ایشونه
چون اگه تست زمان دار بزنی ( زمانی که مسلط نیستی ) جوابای غلطت زیاد میشه و بدتر نا امید میشی .
-
سروش قادری سلام میشه دقیق تر درباره تست ریاضی صحبت کنید
اخه گفتین تست زمان دار نزنید کنجکاو شدم خیلی ممنونمحمد امین 0 خب نگا کنید
یه مثال
یه دونده دو که تازه تصمیم گرفته بشه بازیکن این رشته
خب این فرد که نباید از همون اول یه تست سرعت۱۰۰متر ازش گرفته شه
اینطوری معلومه که نتیجه افتضاحه و می این دوستمون ممکنه از رشته دو(منظورم ریاضیه)بترسه و کلا زده بشه
از یه طرف این دونده باید کم کم تمرین کنه تا اصا یادبگیره درست بدوه(درست مسئله حل بکنه،بدون توجه به زمان،ففط یا بگیره چطوری با مسئبه برخورد کنه)
خب بعد چند مدت که بدن ایشون آماده شد،میشه یه تست دو۱۰۰متر بیا بیشتر ازشون گرفت
طبیعیه این اولین آزمون بعد تمرین نتیجهش شاید زیاد خوب نباشه،چون هنوز دونده خوب فوت و فنهای دو مثل کی نفس کشیدن،طول قدما،چقد نفس حبس کردن و ...(که در واقع منظورم همون ریزنکته های ریاضی واسه رسیدن سریع به جوابه)یاد نگرفته
ولی مبانی اصلی ریاضی که میشه همون چطور دویدن رو یاد گرفته ،پس بعد یه مدت میبینیم که فاصله 100مت رو خیلی زود تر تموم میکنه -
راه حل این مشکل بزرگگ چیه؟M S 4 در ترس از سوال و تست
گفته است:
راه حل این مشکل بزرگگ چیه؟وقتی یه تستو میزنین چه درست چه غلط پاسخنامه رو چک کنین و بعضی نکات مهمو بنویسین انوقت دیگه تست های مشابهو غلط نمیزنین همچینین فهلن فقط تست بزنین و صرف نظر از زمان عمل کنین بعدن که ترستون ریخت زمان دارش کنین
-
سپاس از همه
-
سلام توکل به خدا ، همچنین اراده قوی و هدف خاص داشته باشبد
-
این پست پاک شده!
-
M M.an این موضوع را در قفل کرد