مشکلات
-
siamak slamtalab
نظر مرجع تقلید بنده ( آیت الله خامنه ای) اینه:
الزام شرعی در عمل به استخاره وجود ندارد ولی بهتر است بر خلاف آن عمل نشود.
.
.
ولی واقعا خانواده من و بنده از استخاره خیلی جواب گرفتیم و تو تصمیمات مهم زندگیمون که شک داشتیم استخاره کردیم.نوشتهشده در ۲۴ مرداد ۱۴۰۰، ۱۴:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@erfan-11
بسیار ممنون بابت پاسخگویی تان.
فقط خیلی خیلی ببخشید که میگم لطف کنید به پیام های من نظر مثبت بدین تا اعتبارم بالا بره بسیار ممنون
-
Fatemeh Ahmadi یعنی برای هر کاری که به خاطرش استخاره کردین که انجامش بدین یا نه،انجامش بدین خدا هم کمکتون میکنه
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۴ مرداد ۱۴۰۰، ۱۵:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@erfan-11 من استخاره برا مشکلاتم گرفتم نگفتم حلشون کنم یا نه الان باید چکار کنم
-
@danial-hosseiny من کمک خواستم تا بدونم هم سن و سالم چی میگن من مقاومت نمیکنم فقط ترس دارم از اتفاقی که ممکنه صورت بگیره و احتمالات رو دارم میگم وگرنه از شناختی که از خانواده ام دارم اون شخص رو ول نمیکنن به راحتی که قرار کنه
نوشتهشده در ۲۴ مرداد ۱۴۰۰، ۱۶:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهFatemeh Ahmadi
تنها راهی که پیش روی توعه، اینه که با یه فرد نزدیک حقیقی راجب این موضوع صحبت کنی. فردی که مجازی نباشه. حالا میخواد روانشناس باشه یا برادر باشه یا هرکسی. ولی باید صحبت کنی و کمک بخوای و مسلما وقتی یه نفر هم پشتیبانیت کنه، پذیرش خانواده ت راحت تر میشه و ترست کمتر. همهٔ ما از اتفاقات آینده میترسیم. ولی واقعا مقصر دونستن یه دختر پنج ساله توی یه همچین وضعیتی، من نه فکر میکنم کار عاقلانه ای باشه و نه اینکه هیچ پدر و مادری انجامش میدن... -
@danial-hosseiny من مشکلی با این موضوع نداشتم
نوشتهشده در ۲۴ مرداد ۱۴۰۰، ۱۶:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهFatemeh Ahmadi
ولی من داشتم -
Fatemeh Ahmadi
تنها راهی که پیش روی توعه، اینه که با یه فرد نزدیک حقیقی راجب این موضوع صحبت کنی. فردی که مجازی نباشه. حالا میخواد روانشناس باشه یا برادر باشه یا هرکسی. ولی باید صحبت کنی و کمک بخوای و مسلما وقتی یه نفر هم پشتیبانیت کنه، پذیرش خانواده ت راحت تر میشه و ترست کمتر. همهٔ ما از اتفاقات آینده میترسیم. ولی واقعا مقصر دونستن یه دختر پنج ساله توی یه همچین وضعیتی، من نه فکر میکنم کار عاقلانه ای باشه و نه اینکه هیچ پدر و مادری انجامش میدن...دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۴ مرداد ۱۴۰۰، ۱۶:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@danial-hosseiny نمیدونم
-
Fatemeh Ahmadi
ولی من داشتمدانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۴ مرداد ۱۴۰۰، ۱۶:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@danial-hosseiny
-
@danial-hosseiny نمیدونم
نوشتهشده در ۲۴ مرداد ۱۴۰۰، ۱۶:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهFatemeh Ahmadi
باید خوب خوب خوب راجبش فکر کنی فاطمه و به این نتیجه برسی بهترین کسی که میشه باهاش حرف زد کیه. تو کمک میخوای فاطمه و این قضیه هم هرچه زودتر باید تموم بشه. تمامی عواقب مخفی موندنش، در آینده ای نه چندان دور به شدت اذیتت میکنه... -
Fatemeh Ahmadi
باید خوب خوب خوب راجبش فکر کنی فاطمه و به این نتیجه برسی بهترین کسی که میشه باهاش حرف زد کیه. تو کمک میخوای فاطمه و این قضیه هم هرچه زودتر باید تموم بشه. تمامی عواقب مخفی موندنش، در آینده ای نه چندان دور به شدت اذیتت میکنه...دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۴ مرداد ۱۴۰۰، ۱۶:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@danial-hosseiny درست میگی
-
@danial-hosseiny درست میگی
نوشتهشده در ۲۴ مرداد ۱۴۰۰، ۱۹:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهFatemeh Ahmadi از صمیم قلب امیدوارم مشکلی که داری به زودی و به راحتی هرچه تمام تر حل بشه و پشتیبانی خانواده از خودت رو با تمام وجودت ببینی و حس کنی
-
Fatemeh Ahmadi از صمیم قلب امیدوارم مشکلی که داری به زودی و به راحتی هرچه تمام تر حل بشه و پشتیبانی خانواده از خودت رو با تمام وجودت ببینی و حس کنی
نوشتهشده در ۲۴ مرداد ۱۴۰۰، ۱۹:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@danial-hosseiny
انشالله
آمین
-
ببخشید که سوال میکنم عزیزم
اما ممنون میشم اگه بگی دفعاتی که اون اتفاق برات افتاده در چندسالگیتون بوده؟
میخوام بپرسم ازتون تا ببینم چند درصد امکان اثبات داره -
سلام خوبید
اگر کسی توی گذشته مشکلی داشته تو آینده هم اون مشکل رو داشته باشه باید چکار کنه؟
من مشکلات زیادی داشتم الان دنبال راه حل براشون هستم میشه راهنمایی ام کنید
واقعا اذیت کننده هستندFatemeh Ahmadi این نظر کاملا شخصی میباشد:بنظرم اول به یه روانشناس یا روانپزشک خوب مراجعه کن و کاملا موقعیت و شرح بده اون بهتر میتونه کمکت کنه و حتی اگر لازم بود با پدرت هم صحبت میکنه ولی بلاخره باید این مسئله گفته بشه واقعا دوست داری اون متجاوز پیش خودش خوشحال باشه
بلاخره باید به مجازات عمل زشتش برسه
در ضمن اگر پسری واقعا خودش باکره باشه و قبل از ازدواجش رابطه جنسی با کسی برقرار نکرده باشه میتونه توقع داشته باشه که همسر آیندش هم باکره باشه در غیر این صورت این حقو نداره -
Fatemeh Ahmadi این نظر کاملا شخصی میباشد:بنظرم اول به یه روانشناس یا روانپزشک خوب مراجعه کن و کاملا موقعیت و شرح بده اون بهتر میتونه کمکت کنه و حتی اگر لازم بود با پدرت هم صحبت میکنه ولی بلاخره باید این مسئله گفته بشه واقعا دوست داری اون متجاوز پیش خودش خوشحال باشه
در ضمن اگر پسری واقعا خودش باکره باشه و قبل از ازدواجش رابطه جنسی با کسی برقرار نکرده باشه میتونه توقع داشته باشه که همسر آیندش هم باکره باشه در غیر این صورت این حقو ندارهدانش آموزان آلاء تجربینوشتهشده در ۲۵ مرداد ۱۴۰۰، ۳:۴۳ آخرین ویرایش توسط Mohammad Hossein Kazemi انجام شدهParsa Amini
موافقم ولی اخه مشکل اینجاست که اون فرد از نزدیکانشون بوده و ایشون از جنجال های بعدش می ترسند. -
Fatemeh Ahmadi از صمیم قلب امیدوارم مشکلی که داری به زودی و به راحتی هرچه تمام تر حل بشه و پشتیبانی خانواده از خودت رو با تمام وجودت ببینی و حس کنی
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۵ مرداد ۱۴۰۰، ۶:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@danial-hosseiny ممنونم
-
ببخشید که سوال میکنم عزیزم
اما ممنون میشم اگه بگی دفعاتی که اون اتفاق برات افتاده در چندسالگیتون بوده؟
میخوام بپرسم ازتون تا ببینم چند درصد امکان اثبات دارهدانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۵ مرداد ۱۴۰۰، ۶:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهReyhaneh golmohamadi بار اول پنج سالگی و دفعات بعد هشت سالگی
-
Fatemeh Ahmadi این نظر کاملا شخصی میباشد:بنظرم اول به یه روانشناس یا روانپزشک خوب مراجعه کن و کاملا موقعیت و شرح بده اون بهتر میتونه کمکت کنه و حتی اگر لازم بود با پدرت هم صحبت میکنه ولی بلاخره باید این مسئله گفته بشه واقعا دوست داری اون متجاوز پیش خودش خوشحال باشه
در ضمن اگر پسری واقعا خودش باکره باشه و قبل از ازدواجش رابطه جنسی با کسی برقرار نکرده باشه میتونه توقع داشته باشه که همسر آیندش هم باکره باشه در غیر این صورت این حقو ندارهدانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۵ مرداد ۱۴۰۰، ۶:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهParsa Amini درسته
-
-
Reyhaneh golmohamadi بار اول پنج سالگی و دفعات بعد هشت سالگی
Fatemeh Ahmadi اگه شاهد نداشته باشید سخته که اثبات بشه. مگر اینکه متعرض ها خودشون اعتراف کنن
-
Fatemeh Ahmadi اگه شاهد نداشته باشید سخته که اثبات بشه. مگر اینکه متعرض ها خودشون اعتراف کنن
نوشتهشده در ۲۵ مرداد ۱۴۰۰، ۸:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهبه نظرتون شاهد این ماجرا کی میتونه باشه؟
-
سلام خوبید
اگر کسی توی گذشته مشکلی داشته تو آینده هم اون مشکل رو داشته باشه باید چکار کنه؟
من مشکلات زیادی داشتم الان دنبال راه حل براشون هستم میشه راهنمایی ام کنید
واقعا اذیت کننده هستندنوشتهشده در ۲۵ مرداد ۱۴۰۰، ۸:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهFatemeh Ahmadi سلام
اگر اینستاگرام داری لطفا زیر آخرین پست آلا کامنت بزار بتونم پیدات کنم ، حس میکنم لازمه یه سری حرفها رو بهت بزنم..!!
اگه تمایل داری البته!