امید به خدا در کنکور 404 با همه اون سختی هایی که تا الان طی کردم و این مسیر سخت رو خودم انتخاب کردم با همه چالش هایی که تا الان داشته ....😲 😕
چه روز هایی که با ناراحتی سپری شدن ولی ادامه دادم 😠
مشکلاتم برطرف نمیدن ولی ادامه دادم🏋🏼
هر مشکلی که فکرش رو بکنید ...☘
باز به خدا توکل میکنم تا تو این مسیر درست قدم بردارم
هر جایی زمین خوردم دوباره بلند میشم و ادامه میدم
زندگی همه مراحلش همینه 💪
بالا و پایین زیاد داره اما همه اینها شیرینی زندگیه⭐
بیشتر کار میکنم و خودم رو میسازم چون هیچ کس جز به اندازه خودم همراه و دلسوزم نبوده تا به الان...🥇
تو این مسیر همه کسانی که بهم کمک میکنن رو فراموش نمیکنم
با آرامش خاطر مسیر رو ادامه میمد و میدونم که خدا حواسش به همه چیز من هست....
ممنونم از خودمون که تصمیم گرفتیم تو این مسیر تلاش میکنیم و تیم خوب آلا💫
✍🏼 18 شهریمور ماه1403🌹
سلام دوستان
من همه روش های حل تستای فیزیک رو با آقای طلوعی یاد گرفتم که همونجور که خودتون می دونید با راه حل های عادی تستا خیلی متفاوته. الان یه مشکلی دارم. مثلا وقتی میرم آزمون میدم و می خوام آزمون رو تحلیل کنم، پاسخنامه ارائه شده برای اون آزمون رو متوجه نمیشم چون کلا از آقای طلوعی یه جور دیگه یاد گرفتم. یا حتی کتاب تستا که مثل ایشون حل نمی کنن. کس دیگه ای هست این مشکل براش پیش اومده باشه، میشه راهنمایی ام کنید که شما چیکار می کنید؟
سلام دوستان، کتابهای آلا رو که به صورت سیاه سفید چاپ کردم که از
ریاضیات ریاضی استاد ثابتی ۸۰ درصد (بیشتر با مداد)
شیمی استاد پویانفر 5 درصد
فیزیک ریاضی استاد طلوعی ۵ درصد
استفاده کردم.
جزوهها تمیزن و در حد نو و میتونید به طور کلی یا فرسنگ به فرسنگ فنر بزنید :)
کتابهای تست گاج که برای سال 98 هستن رو دارم میدم: شیمی جامع- فیزیک جامع- کتاب تست و کتاب جواب ریاضیات
چون اینجا نشد عکسها رو براتون توی لینک گذاشتم، عکس های بیشتر خواستین هم براتون قرار میدم..
https://forum.alaatv.com/topic/61352/جزوه-های-راه-ابریشم-پرو?_=1696058252072
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
سلام دوستان من جزوههای شیمی آقای پویانفر، ریاضیات ریاضی آقای ثابتی و فیزیک ریاضی استاد طلوعی که برای سال گذشته هست رو میفروشم.
IMG_20230927_233804.jpg IMG_20230927_232548.jpg IMG_20230928_163230.jpg IMG_20230927_232539.jpg IMG_20230927_234326.jpg IMG_20230927_234741.jpg
کتابهای گاج هم دیگه، البته اینها برای سال 98-99 هستنIMG_20230928_163201.jpg IMG_20230928_163109.jpg
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا ریاضی فیزیک
@راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
درخواست: تحلیل زیست ماز با استاد موقاری
-
mahan alizadeh گر در کنار گزینه دو وقلم چی ماز باشه عالیه موافقم
-
Sina Sina این که نمیشه الان من قلم چی ثبت نام کردم با ازمونای اون خودم مطابقت میدم
-
mahan alizadeh
سلام
این پیشنهاد رو تیکت هم بکنید لطفا
خیلی پیشنهاد عالی و درجه یکی هست -
Amir Shafie
ولله من تیکت نزدم که اینجا آقای یزدیان و آقا سهراب رو منشن کنیم و ببینن و همینجا نظرشون رو بگن چون فک نمیکنم توی تیکت پشتیبان ها تک تک نظرات رو به آقا سهراب و آقای یزدیان انتقال بدن
اما الان چند روز که میگذره و با اینکه چن بار آقا سهراب و آقای یزدیان رو منشن هم کردیم و علی رغم علاقه زیاد بچه ها به عملی شدن این اتفاق ، ولی متاسفانه هنوز جوابی نگرفتیم -
mahan alizadeh
بله موافقم باهاتون
من کلی پیشنهاد خفن باشون نوشتم و تیکت کردم اما مطمئنم به دست کسانی که باید میرسید، نرسید
سرشون خیلی شلوغه این روزا بخاطر همینه جواب نمیدن
مجبوریم صبوری کنیم -
@راه-ابریشمی-ها-زیست
لطفا همه موافقت خودتونو اعلام کنین که آزمون ماز یه چیز دیگهس بخصوص زیستش -
mahan alizadeh کاملا موافقم از @مدیر-محصول-ابریشم میخوام که تکلیف این تاپیک رو حالا چه با موافقت باهاش یا مخالفت با آن مشخص کنند با تشکر از همه عوامل آلا
-
mahan alizadeh در درخواست: تحلیل زیست ماز با استاد موقاری گفته است:
sohrab
Arshia Yazdian
سلام به اقا سهراب و اقای یزدیان و بروبچ الاخونه
امروز به اقا سهراب گفتم برای زیست راه ابریشم پیشنهادی دارم
دیدم براش تاپیک بوجود بیارم بهتره
همینطور که میبینید بچه ها خیلی درباره ازمون های ماز صحبت میکنن
و همونطور که ما میدونیم که ازمون تک درس زیست ماز چقد سطحش بالاس(از قلم چی و گزینه دو هم بالاتره) و سوالاتش جون داره و خیلی از بچه ها توش شرکت میکنن قطعا شما هم این موضوع رو میدونید
اما میخواستم بگم نظر شما چیه که استاد موقاری امسال برای درس زیست ازمون تک درس زیست ماز رو بعد هر ازمون تحلیل کنن برامون؟
به همون عنوان تحلیل و پس ازمون زیست ماز ؟
میدونم که پاسخنامه تشریحی های خود ماز هم در نوع خودش بیظیره اما خالی از لطف نیست که استاد هم زحمتشو بکشن و برامون تحلیل کنن
و چون وقتی داریم برای قلمچی و گزینه دو اماده میشیم دیگه به پیش ازمون ماز نیاز نداریم , بنظرم این اتفاق خیلی خوبی میتونه باشه
چون هم نظر و علم استاد رو توی ازمون سطح بالای زیست ماز میبینیم و قطعا توی نتایج ما هم بی تاثیر نخواهد بود و مهم تر از همه اینکه برای بچه ها خیلی هزینه کمتر میشه(و هزینه شما بیشتر میشه )
در هر حال ممنون میشم نظرتون رو درباره این پیشنهاد بدونم
@راه-ابریشمی-ها-زیست
شما نظرتون چیه؟ببین با حرفت موافقم
ولی آزمون ماز بیشتر توی پاسخنامه اش خلاصه شده تا به سوالاش
حل کردم بعضی از آزمون هاش سوالاش خوبه ولی پاسخنامه خوندنش خوبتره -
Sina Sina در درخواست: تحلیل زیست ماز با استاد موقاری گفته است:
mahan alizadeh فک نکنم کسی زیست گزینە دو رو بە ماز ترجیح بدە درستە؟
زیست گزینه دو اگرچه پیچش خاصی در سوالاتش دیده نمیشه ولی نمیدونم چرا درصد بالا نمیتونم ازش بزنم
-
amir karami 0
سوالاشم سوالای خوبیه
من خیلی از سوالاش رو دیدم ایده های جالبی توی سوالاش هست و طرز فکر جدیدی به دانش آموزش میشه و سطحش از تستای ۷۵ درصد کتاب تستا بالاتره
سوالاش نکته های زیادی داره که باعث میشه پاسخ نامه خفنی بوجود بیاد
وقتی این نکته با نکات آقای موقاری ترکیب بشه
بووووم
یه چیز خفن و توپ بوجود میاره -
Sina Sina
خیلی موافق هستم
@مدیر-محصول-ابریشم -
سلام
ممنون از همه
متأسفانه امکانش نیست -
Arshia Yazdian
حیف شد
ممنون ازتون -
Arshia Yazdian همین پیش ازمون ها و پس ازمون های پارسال رو زودتر ضبط کنن عالی میشه .
-
Arshia Yazdian خیلی ممنون که پاسخ دادید
-
-
-