حسرت شما چیه ؟
-
F Gh 1 باریکلا مطمئنا موفق میشی
️
-
حسرتم اینه ک ۲ روز پیش چرا اون مرتیکه رو با اسلحه
لوکاس، اسنایپ نکردم با ۱۷ تا کیل بتل رویال رو به پایان نرسوندمادیشو برداشتم پنجشنبه این هفته ان شا الله میرم برا سانس بعدی دعنشو صاف میکنم
واقعا اگ بگم بیشترین حسرتم الان سر اون گنجشکه هستش ک دیروز نتونستم نجاتش بدم و مرد..
خب من برم ادامه درس
Amirreza Vafaei Moghadam خدابیامرزه
-
حسرت من اینه که چرا توی کشورم هیچ امکانات عالی برای تحصیل و پیشرفت وجود نداره و در همه جا پارتی و پول حرف اول رو میزنه همیشه حق کسانی که خالصانه تلاش کردنند نادیده گرفته میشه
این پست پاک شده! -
لوکاس، اسنایپ نکردم با ۱۷ تا کیل بتل رویال رو به پایان نرسوندمادیشو برداشتم پنجشنبه این هفته ان شا الله میرم برا سانس بعدی دعنشو صاف میکنم
واقعا اگ بگم بیشترین حسرتم الان سر اون گنجشکه هستش ک دیروز نتونستم نجاتش بدم و مرد..
خب من برم ادامه درس
Amirreza Vafaei Moghadam وارزون؟!!!
-
این پست پاک شده!
sohil derakhshani در حسرت شما چیه ؟ گفته است:
Fariba Arbabi اگه دوست نداری برو یه کشور دیگه
وطن فروشای مثل شما خیلی زیاده
سعی کن قوی تر از بهانه هات باشی این مشکلاتی که گفتی واس همه هست ولی اونا بازم درس میخونن و قبول میشن خوب شما با این بهانه ها میخوای خودتو مجاب کنی نخونی
پس ربطی به کشور نداره
رفتن از کشور وطن فروشی نیست به انتخاب های همدگیه احترام بزاریم
-
در زندگی همه ی مردم قطعا حسرت هایی وجود داره که باعث میشه با به یاد آوردنش غمگین بشیم و آفسوس بخریم و خیلی هاش بنظرم اونقدر بد هستن که خیلی خوبه با در میون گذاشتنش ۱ حال خودمون رو بهترین کنیم و ۲ عبرتی باشه برای دیگران.
حالا شما در زندگی چه حسرت هایی دارین؟
@تجربیا @ریاضیا @انسانیا دانش آموز
دانش آموزان-آلاء @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم @بچه-های-همخوانی @بچه-های-کنکور-تجربی-1400
@بچه-های-کنکور-ریاضی-1400 -
Amirreza Vafaei Moghadam وارزون؟!!!
sohil derakhshani ن موبایل
-
چرا تو ایران به دنیا اومدم؟ چرا مامان بابام وقتی میتونستن 10 سال پیش نرفتن؟ ولی یه چیزی رو که مطمئنم اینه که اصلا نمیذارم بچم این حسرت رو نداشته باشه
-
در زندگی همه ی مردم قطعا حسرت هایی وجود داره که باعث میشه با به یاد آوردنش غمگین بشیم و آفسوس بخریم و خیلی هاش بنظرم اونقدر بد هستن که خیلی خوبه با در میون گذاشتنش ۱ حال خودمون رو بهترین کنیم و ۲ عبرتی باشه برای دیگران.
دانش آموزان-آلاء @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم @بچه-های-همخوانی @بچه-های-کنکور-تجربی-1400
@بچه-های-کنکور-ریاضی-1400Arian Khademi حسرتم اینه که امسال کنکور نخوندم هیچی قبول نشدم این نتیجه سه سال بدشناسی بیخیالی وناامیدی من بود الان افسرده شدم ولی راه ابریشم گرفتم ببینم چی میشه
-
Arian Khademi حسرتم اینه که امسال کنکور نخوندم هیچی قبول نشدم این نتیجه سه سال بدشناسی بیخیالی وناامیدی من بود الان افسرده شدم ولی راه ابریشم گرفتم ببینم چی میشه
Farnosh Pan ایشالله که همه چی خوب میشه
-
Sherly V
هیچ وقت دیر نیست و میتونی جبران کنی ایشالله
-
Arian Khademi اینکه یک رازونیاز خالصانه با خدا نداشتم.. نمازم با حضور قبل نیست
Amir Shahraki
هم دردیم ولی میشه جبرانش کرد
-
Arian Khademi
حسرت من اینه که دیر فهمیدم همه چیز فقط به خودم بستگی داره@amir-bernousi
بله ولی انشالله که جبران می کنی حتما
-
چرا تو ایران به دنیا اومدم؟ چرا مامان بابام وقتی میتونستن 10 سال پیش نرفتن؟ ولی یه چیزی رو که مطمئنم اینه که اصلا نمیذارم بچم این حسرت رو نداشته باشه
amirmohammad shakeri متاسفانه بله این یکی از اهداف همه ی ما هست چون انگاری توو این خرابشده آینده ای نیست
-
شاید اینکه کاش رشتم ریاضی بود.
-
خب من برم ادامه درس
Amirreza Vafaei Moghadam
برا منم خیلی پیش اومده با آرزوی موفقیت -
@بچه-های-کنکور-ریاضی-1400Arian Khademi سلام
واقعا حسرتي ندارم به نظرم هراتفاقي هم كه افتاده بايد ميومده وميرفته
درحال حاضر حسرتي ندارمبه نظرم حسرت خوردن فقط وقت و انرژي ميگيره
-
این پست پاک شده!
sohil derakhshani من تمام تلاشمو برای موفق شدن میکنم .
در ضمن هر کی از مشکلات کشور بگه وطن فروش نیست یا این نیست که بخواهد خودشو مجاب کنه درس نخونه .
این حقیقت تلخی بود که تو ایران هست نه تنها برای من بلکه برای همه .
در ضمن کسانی که از ایران رفتن وطن فروش نیستن رفتن تا بتونن پیشرفت کنن ، رفتن تا جایی زندگی کنن که برای استعداداشون ارزش قائل باشن، از روی احساس حرف نزن منطق رو در نظر بگیر. -
F Gh 1 میشه جبران کرد ولی ایندفعه با قدرت پیش برو
-
M S 4
بعلههههه ولی انشالله که موفق میشه به تو ایمان دارم