حسرت شما چیه ؟
-
چرا تو ایران به دنیا اومدم؟ چرا مامان بابام وقتی میتونستن 10 سال پیش نرفتن؟ ولی یه چیزی رو که مطمئنم اینه که اصلا نمیذارم بچم این حسرت رو نداشته باشه
-
در زندگی همه ی مردم قطعا حسرت هایی وجود داره که باعث میشه با به یاد آوردنش غمگین بشیم و آفسوس بخریم و خیلی هاش بنظرم اونقدر بد هستن که خیلی خوبه با در میون گذاشتنش ۱ حال خودمون رو بهترین کنیم و ۲ عبرتی باشه برای دیگران.
حالا شما در زندگی چه حسرت هایی دارین؟
@تجربیا @ریاضیا @انسانیا دانش آموز
دانش آموزان-آلاء @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم @بچه-های-همخوانی @بچه-های-کنکور-تجربی-1400
@بچه-های-کنکور-ریاضی-1400Arian Khademi حسرتم اینه که امسال کنکور نخوندم هیچی قبول نشدم این نتیجه سه سال بدشناسی بیخیالی وناامیدی من بود الان افسرده شدم ولی راه ابریشم گرفتم ببینم چی میشه
-
Arian Khademi حسرتم اینه که امسال کنکور نخوندم هیچی قبول نشدم این نتیجه سه سال بدشناسی بیخیالی وناامیدی من بود الان افسرده شدم ولی راه ابریشم گرفتم ببینم چی میشه
Farnosh Pan ایشالله که همه چی خوب میشه
-
Sherly V
هیچ وقت دیر نیست و میتونی جبران کنی ایشالله
-
Arian Khademi اینکه یک رازونیاز خالصانه با خدا نداشتم.. نمازم با حضور قبل نیست
Amir Shahraki
هم دردیم ولی میشه جبرانش کرد
-
Arian Khademi
حسرت من اینه که دیر فهمیدم همه چیز فقط به خودم بستگی داره@amir-bernousi
بله ولی انشالله که جبران می کنی حتما
-
چرا تو ایران به دنیا اومدم؟ چرا مامان بابام وقتی میتونستن 10 سال پیش نرفتن؟ ولی یه چیزی رو که مطمئنم اینه که اصلا نمیذارم بچم این حسرت رو نداشته باشه
amirmohammad shakeri متاسفانه بله این یکی از اهداف همه ی ما هست چون انگاری توو این خرابشده آینده ای نیست
-
شاید اینکه کاش رشتم ریاضی بود.
-
حسرتم اینه ک ۲ روز پیش چرا اون مرتیکه رو با اسلحه
لوکاس، اسنایپ نکردم با ۱۷ تا کیل بتل رویال رو به پایان نرسوندمادیشو برداشتم پنجشنبه این هفته ان شا الله میرم برا سانس بعدی دعنشو صاف میکنم
واقعا اگ بگم بیشترین حسرتم الان سر اون گنجشکه هستش ک دیروز نتونستم نجاتش بدم و مرد..
خب من برم ادامه درس
Amirreza Vafaei Moghadam
برا منم خیلی پیش اومده با آرزوی موفقیت -
در زندگی همه ی مردم قطعا حسرت هایی وجود داره که باعث میشه با به یاد آوردنش غمگین بشیم و آفسوس بخریم و خیلی هاش بنظرم اونقدر بد هستن که خیلی خوبه با در میون گذاشتنش ۱ حال خودمون رو بهترین کنیم و ۲ عبرتی باشه برای دیگران.
حالا شما در زندگی چه حسرت هایی دارین؟
@تجربیا @ریاضیا @انسانیا دانش آموز
دانش آموزان-آلاء @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم @بچه-های-همخوانی @بچه-های-کنکور-تجربی-1400
@بچه-های-کنکور-ریاضی-1400Arian Khademi سلام
واقعا حسرتي ندارم به نظرم هراتفاقي هم كه افتاده بايد ميومده وميرفته
درحال حاضر حسرتي ندارمبه نظرم حسرت خوردن فقط وقت و انرژي ميگيره
-
این پست پاک شده!
sohil derakhshani من تمام تلاشمو برای موفق شدن میکنم .
در ضمن هر کی از مشکلات کشور بگه وطن فروش نیست یا این نیست که بخواهد خودشو مجاب کنه درس نخونه .
این حقیقت تلخی بود که تو ایران هست نه تنها برای من بلکه برای همه .
در ضمن کسانی که از ایران رفتن وطن فروش نیستن رفتن تا بتونن پیشرفت کنن ، رفتن تا جایی زندگی کنن که برای استعداداشون ارزش قائل باشن، از روی احساس حرف نزن منطق رو در نظر بگیر. -
F Gh 1 میشه جبران کرد ولی ایندفعه با قدرت پیش برو
-
M S 4
بعلههههه ولی انشالله که موفق میشه به تو ایمان دارم
-
حسرت من اینه که چرا توی کشورم هیچ امکانات عالی برای تحصیل و پیشرفت وجود نداره و در همه جا پارتی و پول حرف اول رو میزنه همیشه حق کسانی که خالصانه تلاش کردنند نادیده گرفته میشه
Fariba Arbabi دقیقا کی میشه یک دنیای بدون تبعیض داشته باشیم
-
amirmohammad shakeri متاسفانه بله این یکی از اهداف همه ی ما هست چون انگاری توو این خرابشده آینده ای نیست
Arian Khademi اما من هدفم اين نيست
درسته كه كشور ما مشكل داره اما اينكه ما ول كنيم بريم چي ميشه؟
كشوري ما خوبي هاي زيادي داره به شخصه هيچ وقت از كشورم خارج نميشم اين مردم باصفا اين طبعيت قشنگ اين جغرافياي عالي اين صميميت مهمون نوازي رو ول نميكنم برم و تمام تلاشم ميكنم كه چندسال ديگه ايران بشه جزء پيشرفته ترين كشورها
ومن روزي هزاران بار خداروشكر ميكنم كه درايران بدنيا اومدم و مذهبم شيعه است
هيچ حكومتي بي عيب نيست به جزء حكومت امام زمان
و هركي كه از مشكلات كشور بگه وطن فروش نيست -
amirmohammad shakeri
اینکه میخواید مهاجرت کنید یه تصمیم شخصیه
ولی هیچ با خودتون فکر کردید که اگه این کشورمشکلی داره باید حل بشع
اینکه همه ول کنیم بریم که نمیشه پس کی میخواد درستش کنه
اگه واقعا کسی ادعا داره که نابغس بمونه و تو این اوضاع خودشو اثبات کنه
بله کشور ما مشکلات زیادی داره و من منکرش نیستم
اماا خوبیاییم داره که خیلیامون نمیبینیم تا وقتی که از این کشور بریم بعد میفهمیم خوبیاشو
اما اکثرا بهش اقرار نمیکنن
چون دراین صورت حرفای قبلیشون نقض میشه و ماهم چون میبینیم اونا میگن اونور همه چی اوکیه میگیم ای وای من اونجا بهشته و ایران جهنمبهرحال ازتون میخوام اگه روزی از این کشور رفتید به خاطر همون خوبیایی که الان به چشمتون نمیاد و بعدامتوجهشون میشید بدیاشو پیش بقیه بازگو نکنید
-
كشوري ما خوبي هاي زيادي داره به شخصه هيچ وقت از كشورم خارج نميشم اين مردم باصفا اين طبعيت قشنگ اين جغرافياي عالي اين صميميت مهمون نوازي رو ول نميكنم برم و تمام تلاشم ميكنم كه چندسال ديگه ايران بشه جزء پيشرفته ترين كشورها
و هركي كه از مشكلات كشور بگه وطن فروش نيست@roghayeh-eftekhari
دقیقا منم با شما هم عقیدم -
Arian Khademi شما حق ندارید به ایران بگید خرابشده
همین به قول شما خرابشده پاره تن خیلیاس
برای همین به قول شما خراب شده کلی ادم ازجون و خانوادشون گذشتن
اگه خوشتون نمیاد اروم و بی سر و صدا برید
اما حق ندارید به این کشور بد بگید -
و هركي كه از مشكلات كشور بگه وطن فروش نيست@roghayeh-eftekhari در حسرت شما چیه ؟ گفته است:
ومن روزي صدبار خداروشكر ميكنم كه درايران بدنيا اومدم و مذهبم شيعه است
و هركي كه از مشكلات كشور بگه وطن فروش نيستهمچین از ویژگی های ایران میگی انگار اینا انور نیست:/
من ترجیح میدم زندگیمو بزارم سر چیزی که میدونم وقتی تهش به اولش نگاه میکنم راضی باشم گنده تر از ماها میخواستن درستش کنن و نتونستن
خوشبختی اینجا معنی نداره مگه جزو یه عده خاص باشی -
amirmohammad shakeri
اماا خوبیاییم داره که خیلیامون نمیبینیم تا وقتی که از این کشور بریم بعد میفهمیم خوبیاشو
چون دراین صورت حرفای قبلیشون نقض میشه و ماهم چون میبینیم اونا میگن اونور همه چی اوکیه میگیم ای وای من اونجا بهشته و ایران جهنمبهرحال ازتون میخوام اگه روزی از این کشور رفتید به خاطر همون خوبیایی که الان به چشمتون نمیاد و بعدامتوجهشون میشید بدیاشو پیش بقیه بازگو نکنید
@n-n-good در حسرت شما چیه ؟ گفته است:
amirmohammad shakeri
یه مدتی منم تو فکرم بود که بمونم و کمک به مملکت
ولی بعد این حوادث کرونا به یه نتیجه ای رسیدم : من به دنیا اومدم که برای ارزو هام زندگی و تلاش کنم. و در این حد میدونم ارزو های من درست کردن وضع مملکت نیست و فقط تلف کردن عمرمه. شما خیلی دوس داری بمون به کشور کمک کن من علاقه ای ندارم. به همین خونسردی و بی احساسی کامل هم این حرف رو میزنم