حسرت شما چیه ؟
-
Sherly V
خوشبختی یعنی چی؟
یعنی پول؟
یعنی رفاه؟
یعنی موقعیت اجتماعی؟
یعنی رسیدن سریع به اهداف؟@n-n-good در حسرت شما چیه ؟ گفته است:
Sherly V
خوشبختی یعنی چی؟
یعنی پول؟
یعنی رفاه؟
یعنی موقعیت اجتماعی؟
یعنی رسیدن سریع به اهداف؟ینی ازادی بیاین ینی احترام برابر به جنسیت ها ینی حق انتخاب ینی رفاه و امنیت شغلی ینی استفاده حداکثری از منابع خدادایی ینی استفاده کردن از توانایی ها
بخای تا صبح میتونم بگم ... -
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
@n-n-good در حسرت شما چیه ؟ گفته است:
Sherly V
خوشبختی یعنی چی؟
یعنی پول؟
یعنی رفاه؟
یعنی موقعیت اجتماعی؟
یعنی رسیدن سریع به اهداف؟ینی ازادی بیاین ینی احترام برابر به جنسیت ها ینی حق انتخاب ینی رفاه و امنیت شغلی ینی استفاده حداکثری از منابع خدادایی ینی استفاده کردن از توانایی ها
بخای تا صبح میتونم بگم ...این پست پاک شده! -
Sherly V خوشبختي يعني چي؟
از نظر من خوشبختي يعني اين كه دل مردمت شاد بشه
خوشبختي يعني اينكه لبخند روي لب بچه هاي كشورت ببيني
خوشبختي يعني اينكه وقتي اما زمان ياد تو ميوفته يه لبخند ازته دل بزنه
از نظر من خوشبختي يعني اينكه غرب حتي از تصويرت بترسه و به هوش مصنوييش بگه هرجا تصويرت و ديد حذفش كنه!!!! -
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
amirmohammad shakeri در حسرت شما چیه ؟ گفته است:
Sherly V در حسرت شما چیه ؟ گفته است:
بچه ها داریم اسپم میکنیم بهتره بحث و داخل یه تاپیو دیگه ادامه بدین
amirmohammad shakeri @N-n-good @roghayeh-eftekhari Fariba ArbabiSherly V در حسرت شما چیه ؟ گفته است:
بچه ها داریم اسپم میکنیم بهتره بحث و داخل یه تاپیو دیگه ادامه بدین
amirmohammad shakeri @N-n-good @roghayeh-eftekhari Fariba Arbabiبحث سر این چیزا فقط اتلاف وقته برای دو طرف و هیچ سودی نداره جز اینکه وقتت رفته و اعصابت خورده
من رفتم سر فیزیک یکم تست بزنم
من نیز هم
-
در زندگی همه ی مردم قطعا حسرت هایی وجود داره که باعث میشه با به یاد آوردنش غمگین بشیم و آفسوس بخریم و خیلی هاش بنظرم اونقدر بد هستن که خیلی خوبه با در میون گذاشتنش ۱ حال خودمون رو بهترین کنیم و ۲ عبرتی باشه برای دیگران.
حالا شما در زندگی چه حسرت هایی دارین؟
@تجربیا @ریاضیا @انسانیا دانش آموز
دانش آموزان-آلاء @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم @بچه-های-همخوانی @بچه-های-کنکور-تجربی-1400
@بچه-های-کنکور-ریاضی-1400Arian Khademi در حسرت شما چیه ؟ گفته است:
در زندگی همه ی مردم قطعا حسرت هایی وجود داره که باعث میشه با به یاد آوردنش غمگین بشیم و آفسوس بخریم و خیلی هاش بنظرم اونقدر بد هستن که خیلی خوبه با در میون گذاشتنش ۱ حال خودمون رو بهترین کنیم و ۲ عبرتی باشه برای دیگران.
حالا شما در زندگی چه حسرت هایی دارین؟
@تجربیا @ریاضیا @انسانیا دانش آموز
دانش آموزان-آلاء @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم @بچه-های-همخوانی @بچه-های-کنکور-تجربی-1400
@بچه-های-کنکور-ریاضی-1400شاید اینکه چرا زودتر با خونواده آلا آشنا نشدم
البته موارد دیگری هم هست ولی اینجا جاش نیست -
amirmohammad shakeri درسته اتلاف وقته اما مهم اینه ک درس عبرت بشه و دوباره اشتباه رو تکرار نکنی
F Gh 1 در حسرت شما چیه ؟ گفته است:
amirmohammad shakeri درسته اتلاف وقته اما مهم اینه ک درس عبرت بشه و دوباره اشتباه رو تکرار نکنی
شما بمون زورتو بزن امثال منو متقائد کنی. من کارای مهمتر از بحث کردن با یه نفر پشت کیبورد دارم
-
F Gh 1 در حسرت شما چیه ؟ گفته است:
شما بمون زورتو بزن امثال منو متقائد کنی. من کارای مهمتر از بحث کردن با یه نفر پشت کیبورد دارم
-
این پست پاک شده!
-
حسرتم صرفا برای کاراییه که شخصا اشتباه کردم تو انجامشون و اگه برگردم انجام نمیدم
و هیچکسم مقصر نمیدونم
البته معتقدم اینا همه تجربه میشه حتی اون اشتباهارو اگه انجام نداده بودم که ازشون درس بگیرم شاید جاهای بدتری تکرارش میکردم که نتیجش وحشتناکتر بود.
کلا حسرت فایده نداره گذشته تموم شد حال و آینده رو دریابیم -
amirmohammad shakeri
خب پس کسی که دوس نداره کمکی به وضع کشورش کنه حق هم نداره ازش گلایه کنه
البته این نظر منه@n-n-good دقیقا ما میتونیم چیکار کنیم کی به جونا و نظرات اونا اهمیت میده که بیایم نظر بدیم
-
@n-n-good دقیقا ما میتونیم چیکار کنیم کی به جونا و نظرات اونا اهمیت میده که بیایم نظر بدیم
Fariba Arbabi اسپم میشه اینجا
تودلی جوابتونو میدم -
M S 4 هیچ چیز غیر ممکنی وجود نداره این رو همون جابزی که پروفایل گذاشتی گفته
Amir Shahraki جابز به ایران نیومده ک با غیر ممکن آشنا بشه
-
سلام.
حسرت من اینه ک دیر فهمیدم به حسرت های زندگیم اهمیت ندم و نذارم زندگیم رو تحت تاثیر قرار بدن.
ی حسرت توی زندگی آدم میتونه زندگیش رو مثل دومینو تحت تاثیر قرار بده و چندین حسرت دیگه به وجود بیاره، حسرت هایی ک وقتی آدم بهشون فک میکنه میبینه که چقد الکی افسوس خورده، افسوس خوردن باید همراه با تجربه گرفتن باشه نباید مدت زیادی طول بکشه.
برای من پارسال ی مدت کارم شده بود افسوس خوردن به خاطر فرصتی ک از دست داده بودم، بعد ها فهمیدم ک چقد کارم اشتباه بوده. ولی باعث شد ی تجربه عالی بدست بیارم.
هیچ حسرتی ندارم جز همین، که ی جورایی دیگه حسرت نیست برام و ی تجربه شده که دیگه نذارم چیزی تو زندگیم به حسرت تبدیل شه، و اگر احیانا شد اصلا اهمیت ندم و فقط تجربش رو در نظر بگیرم. -
دوست ندارم رو کسی منشن کنم،
اونایی ک عرضه تغییر دادن شرایط خودشونو ندارن دست به دامن این میشن ک با بد جلوه دادن همه جای دنیا خودشونو آروم کنند و بگن آره ما پول نداریم برا همین نمیتونیم موفق بشیم... نمیدونم شهر ما و محله ما همه خنگن... نمیدونم بگن کشور ما همه فلانن... زمینه اینجا کجه... و فلانهمه جای دنیا مثل هم هستش آقای عزیز
فقط تویی ک ضعیف هستی!
خودتو تغییر بده دنیا همه جاش یه شکله
همه چیز بستگی داره به خودت!اگ میگی دنیا همه جاش یه شکل نیس پ هنو به اندازه کافی جاهای مختلف دنیا رو ندیدی و با مردمشون زندگی نکردی!