برنامه ریزی
-
M Tg بنویسم برات
moohamad bahrami بنویس ببینم چجوریه
-
M Tg وایسا ی گوشی پیدا کنم
-
M Tg رووزیی چند تا کتاب میخونی
-
سلام دوستان حالتون چطوره
من ی مشکلی ک دارم اینکه بلد نیستم جدول برنامه ریزی بکشم و پارسال هم این کارو نکردم حتی مشاورمم نکرده ک من یاد بگیرم بفهمم چجوریه
توی برنامه نویسی کلی مشکلی ندارم اما توی قرار دادن توی جدول مشکل پیدا کردم
میشه راهنمایی کنید خودتون چطوری جدول میکشید🙃 و بهم یاد بدید🙁🏵🦋
دانش-آموزان-آلاء
تجربی ریاضیا
بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم
بچه-های-کنکور-ریاضی-1400M Tg سلاام وقتتون بخیر
این فرم برنامه ریزی چند ماه قبلم بود

8 تا خونه توی جدول برای هر روز
4 تا تخصصی
4 تا عمومیاولین تخصصی 2 ساعته سه تای دیگه 1.5 ساعته... حالا بسته به شرایط خودت میتونی اونا رو هم بیشتر کنی...
عمومیا هم 1 ساعته بود حالا بسته به شرایط خودت میتونی بیشتر کنی زمان عمومیا و تخصصیا رو...یه جدول سفید از هم همین داشتم توش گزارش هر روز رو مینوشتم...
این فرم برنامه ریزی کردن رو یکی از پزشکا بهم یاد داده بود پارسال... 😕😂😂
-
M Tg ببین داستانش اینه که دوستم برنامه گزینه دو رو داشت،که ۷ تا ۴۵ دیقه بود و نمیتونست دقیق ساعتاشو پیدا کنه،البته درساش مشخص بودن براش،من فقط براش ساعت زدم(توش تایم نماز و ناهار و کلاسایی هم که میرفت خالی گذاشتم)

nazanin karima گیچ شدم😶😑
بهرحال ممنون🏵🦋❤ -
nazanin karima گیچ شدم😶😑
بهرحال ممنون🏵🦋❤ -
M Tg رووزیی چند تا کتاب میخونی
moohamad bahrami از یمشاور پرسیدم گفت سعی کن متنوع بااشه برای شروعت و اینکه از ۶ شروع کن و درسای دهم
-
moohamad bahrami از یمشاور پرسیدم گفت سعی کن متنوع بااشه برای شروعت و اینکه از ۶ شروع کن و درسای دهم
M Tg باز رفت پیش مشاور
-
M Tg سلاام وقتتون بخیر
این فرم برنامه ریزی چند ماه قبلم بود

8 تا خونه توی جدول برای هر روز
4 تا تخصصی
4 تا عمومیاولین تخصصی 2 ساعته سه تای دیگه 1.5 ساعته... حالا بسته به شرایط خودت میتونی اونا رو هم بیشتر کنی...
عمومیا هم 1 ساعته بود حالا بسته به شرایط خودت میتونی بیشتر کنی زمان عمومیا و تخصصیا رو...یه جدول سفید از هم همین داشتم توش گزارش هر روز رو مینوشتم...
این فرم برنامه ریزی کردن رو یکی از پزشکا بهم یاد داده بود پارسال... 😕😂😂
Amirreza Vafaei Moghadam نمونه خیلی خوبی بود ممنون از راهنمایی تون
شما همینو هر هفته اجرا میکردید
و فقد دیگ گزارش کار هارو مینوشتید توی اون جدولای سفید.؟
بودجه نمیزاشتید برای جدول های تو برنامه؟ -
این پست پاک شده! -
M Tg اشکال ندارهه شب بفرستمش
-
M Tg باز رفت پیش مشاور
moohamad bahrami خو خیلی مشکل داشتم
تازه میخواستم ی جلسه برم واسه همین جدول نوشتن😶 ولی هنوز نرفتم -
Amirreza Vafaei Moghadam نمونه خیلی خوبی بود ممنون از راهنمایی تون
شما همینو هر هفته اجرا میکردید
و فقد دیگ گزارش کار هارو مینوشتید توی اون جدولای سفید.؟
بودجه نمیزاشتید برای جدول های تو برنامه؟ -
تازه میخواستم ی جلسه برم واسه همین جدول نوشتن😶 ولی هنوز نرفتمM Tg نباید برای هر مشکلی ک پیش مشاور رفت ک اونا ما هر کدومموون ی برنامه برات میفرستیم دیگه طبق اوون وولی دیگه فصل ها وو صفحه ها هر درس چند ساعت خوودندن و چندتا تست زدن اینا دست خودته
-
سلام دوستان حالتون چطوره
من ی مشکلی ک دارم اینکه بلد نیستم جدول برنامه ریزی بکشم و پارسال هم این کارو نکردم حتی مشاورمم نکرده ک من یاد بگیرم بفهمم چجوریه
دانش-آموزان-آلاء
تجربی ریاضیا
بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم
بچه-های-کنکور-ریاضی-1400M Tg سلام پیشنهاد میکنم ویسای برنامه ریزی اقای افشار رو گوش کنین، خیلی خوب با نحوه برنامه ریزی اشنا میشین
-
M Tg نباید برای هر مشکلی ک پیش مشاور رفت ک اونا ما هر کدومموون ی برنامه برات میفرستیم دیگه طبق اوون وولی دیگه فصل ها وو صفحه ها هر درس چند ساعت خوودندن و چندتا تست زدن اینا دست خودته
moohamad bahrami خو چیکار کنم کلافه شده بودم از بس گیچ بودم سر برنامه ریختن😓
-
سلام دوستان حالتون چطوره
دانش-آموزان-آلاء
تجربی ریاضیا
بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم
بچه-های-کنکور-ریاضی-1400M Tg سلام یه جدول بکشید ، ستون جدول روز های هفته ، ردیف جدول هم ساعت هایی که درس میخونید ( همون برنامه هفتگی 😅)
بعد درسایی که باید بخونید رو توی خونه های جدول بچینید
به ساده ترین شکل ممکن توضیح دادم 😁 اصلش همینه ، کم کم با تجربه و خودآگاهی متوجه میشین چه چیزی بهتره و تغییرش میدین -
تازه میخواستم ی جلسه برم واسه همین جدول نوشتن😶 ولی هنوز نرفتمM Tg شب تونستم حتما میفرستم باشه
-
M Tg سلام پیشنهاد میکنم ویسای برنامه ریزی اقای افشار رو گوش کنین، خیلی خوب با نحوه برنامه ریزی اشنا میشین
-
M Tg شب تونستم حتما میفرستم باشه
moohamad bahrami باش