بی حوصلگی برای درس
-
Sarah Ghanaatiyan بچه های آلایی میتونید از این روش استفاده کنید . دانش-آموزان-آلاء

Yegane Dehqan سلام
واسه شیائومی redmi نمیدونین کدوم قسمته؟😅 -
Yegane Dehqan سلام
واسه شیائومی redmi نمیدونین کدوم قسمته؟😅Amin Ali Akbari نه ولی میپرسم اگه پیدا کردم بهت میگم
-
Yegane Dehqan سلام
واسه شیائومی redmi نمیدونین کدوم قسمته؟😅Amin Ali Akbari سلام نه والا نمیدونم😬😅
ولی شما توی تنظیمات digital wellbing یا app timers رو سرچ کن شاید پیدا شد .
-
سلام 🌹
من یه مدتی در حد توانم درس خوندم و فضای مجازی رو کم کردم اما دوباره برگشتم به اون دورانی که حتی نمی تونم روی کتاب رو نگاه کنم و یجورایی حس فرار بهم دس میده وقتی روی کتاب باز میکنم ونمی تونم بخونم و دوباره یکسر پای گوشی ام
از طرفی هم حدودا یکی دو هفته بعد امتحان تغییر رشته دارم و باایددد بخونم
ممنون میشم راهنماییم کنید:)🌹
دانش-آموزان-آلاء
یازدهم@دختر-بهار عزیزم برنامه کوالیتی تایم بهترین اپ کنترل و مدیریت هست من حتی مشاورم بعد دیدن کارکرد این اپ ازم خواسته هرشب یه اسکرین رکورد از گززارش برنامه براش بفرستم استفادع از گوشیم روببینه تازع یه اپشن دارع ک میتونی هرچند ساعت دوست داشتی فعالش کنی و دیگ ب گوشیت دسترسی نمیتونی پیداکنی تا تایم تعیین شده تموم ش🙂
-
@دختر-بهار عزیزم برنامه کوالیتی تایم بهترین اپ کنترل و مدیریت هست من حتی مشاورم بعد دیدن کارکرد این اپ ازم خواسته هرشب یه اسکرین رکورد از گززارش برنامه براش بفرستم استفادع از گوشیم روببینه تازع یه اپشن دارع ک میتونی هرچند ساعت دوست داشتی فعالش کنی و دیگ ب گوشیت دسترسی نمیتونی پیداکنی تا تایم تعیین شده تموم ش🙂
mahsa moradi 0 اینجوریه

-
سلام عزیز دلم کسی جز خودت نمیتونه راهنماییت کنه این خودتی که بهتر از هر کسی دلیل بهونه هایی که برای درس نخوندن میاری رو میدونی و راهکارِ شم میدونی 😇
البته همه مون همینیم فقط باید به صدای منطق درون مون گوش بسپاریم 🌹
خواستی به واتساپ سر بزن دلم برات تنگ شده ❤️ -
سلام 🌹
من یه مدتی در حد توانم درس خوندم و فضای مجازی رو کم کردم اما دوباره برگشتم به اون دورانی که حتی نمی تونم روی کتاب رو نگاه کنم و یجورایی حس فرار بهم دس میده وقتی روی کتاب باز میکنم ونمی تونم بخونم و دوباره یکسر پای گوشی ام
دانش-آموزان-آلاء
یازدهم@دختر-بهار
چرا چی باعث شده اینطوری بشی با شناختی ک دارم ازت یه چیزی فکرتو مشغول داره ک نمیتونی بری سر درست ببین خودت میگی دوهفته دیگ تغییر رشته داری پس باید تمرکزت رو بزاری روی اون هیچ چیز دیگ برات مهم نباشه -
سلام 🌹
دانش-آموزان-آلاء
یازدهم@دختر-بهار در بی حوصلگی برای درس گفته است:
سلام 🌹
دانش-آموزان-آلاء
یازدهمzeinab dehghani زینب فک کنم تو بتونی کمکش کنی
-
Amin Ali Akbari سلام نه والا نمیدونم😬😅
ولی شما توی تنظیمات digital wellbing یا app timers رو سرچ کن شاید پیدا شد .
Yegane Dehqan ععع دستت درد نکنه😂
کل تنظیمات زیر رو کردم 😂 app timer هم سرچ کردم اما نبود
اما این digital که گفتی پیداش کردم
دستت درد نکنه 😂👍 -
دستت درد نکنه 😂👍Amin Ali Akbari parental control هم هست
-
دستت درد نکنه 😂👍Amin Ali Akbari خواهش میکنم 🌷
معلومه خیلی خوشحال شدی 😁👌 -
فقط اینکه کم کم خودت به برنامه ها آلا ملزم کن
رضا آلناصر سلام
تلاشمو میکنم:)
ممنونم ازتون -
@دختر-بهار سلام
شما هدف داری؟
یعنی منظورم اینه که کنکور ۱۴۰۱ هستی تازه اولای راهه و این اتفاق تقریبا توی اسفند ماه میافته که دیگه توان درس خوندن کم میشه و دانش آموز واقعا خسته اس😅
اگه هدف داشته باشی و رشته مورد علاقت و دانشگاهی میخوای و رتبه ای که میخوای کسب کنی رو فرض کنی و عاشقش باشی زیاد این اتفاق نمیافته و به عشق هدفتم که شده درس میخونی و تازه دوست داری روز به روز تایم مطالعه ات بیشتر بشه .پس پیشنهاد من اینه که هدف داشته باش و تصورش کن 😍🤗
Yegane Dehqan سلام
من ۱۴۰۲ ام
مرسی از پیشنهادتون 🤩🧡
ممنونم ازتون
حتما
موفق باشید 🌹 -
@دختر-بهار سلام
همیشه برای رسیدن به خواسته هات باید از یکسری چیز ها بگذری یا خیلی کم کنی
باید بخواهی و باور داشته باشی که میتونی به جایی که میخوایی برسی
مطمئنم تغییر رشته ات یک هدفی پشتش هست
به ان هدف فکر کن و تلاش کن بهش برسی
اراده و پشتکار داشته باش و انگیزه داشته باش
به شهدایی که رفتن فکر کن
به فقیران و کودکان کار فکر کن
به زحمتای پدر و مادرت فکر کن
خدا و اهل بیت رو فراموش نکنمحمد امین 0
سلام
اوهوم درسته
تلاشمو میکنم:)
ممنونم ازتون -
@دختر-بهار عزیزم برنامه کوالیتی تایم بهترین اپ کنترل و مدیریت هست من حتی مشاورم بعد دیدن کارکرد این اپ ازم خواسته هرشب یه اسکرین رکورد از گززارش برنامه براش بفرستم استفادع از گوشیم روببینه تازع یه اپشن دارع ک میتونی هرچند ساعت دوست داشتی فعالش کنی و دیگ ب گوشیت دسترسی نمیتونی پیداکنی تا تایم تعیین شده تموم ش🙂
mahsa moradi 0 مرسی ازتون
حتما امتحانش میکنم 🌹 -
سلام عزیز دلم کسی جز خودت نمیتونه راهنماییت کنه این خودتی که بهتر از هر کسی دلیل بهونه هایی که برای درس نخوندن میاری رو میدونی و راهکارِ شم میدونی 😇
البته همه مون همینیم فقط باید به صدای منطق درون مون گوش بسپاریم 🌹
خواستی به واتساپ سر بزن دلم برات تنگ شده ❤️Maryam Nateqi درسته:)))💙
مرسی از راهنماییت 🧡 -
@دختر-بهار
چرا چی باعث شده اینطوری بشی با شناختی ک دارم ازت یه چیزی فکرتو مشغول داره ک نمیتونی بری سر درست ببین خودت میگی دوهفته دیگ تغییر رشته داری پس باید تمرکزت رو بزاری روی اون هیچ چیز دیگ برات مهم نباشهدختر پاییز سلام
خیلی خوب میشناسیم 😅😂💙
تلاشمو میکنم:)) -
Yegane Dehqan سلام
من ۱۴۰۲ ام
مرسی از پیشنهادتون 🤩🧡
ممنونم ازتون
حتما
موفق باشید 🌹@دختر-بهار خواهش میکنم
شما هم موفق باشی دختر بهار 😁🌷💚 -
@دختر-بهار خواهش میکنم
شما هم موفق باشی دختر بهار 😁🌷💚Yegane Dehqan ممنونم ازتون 🌹
-