اطلاعیه برای ادامه ی راه
-
آلا بمونه تکمیل میشه
-
بریم کلاس کنکور یا منتظر بمونیم
-
mohammad_piri در اطلاعیه برای ادامه ی راه گفته است:
بررین کلاس کنکور
-
mohammad_piri در اطلاعیه برای ادامه ی راه گفته است:
بررین کلاس کنکور
-
needdaa در اطلاعیه برای ادامه ی راه گفته است:
@parastu23
یعنی الا دیگه فیلم نمیزاره
داره بسته میشه من همه امیدم به اینجا بودفیلم نمیزارن.معلوم نیست که الا باشه یا نه..دوستان میتونستن با ماهی 20تومن کمک کنن که نشد.!منتطریم عاقبت الا چی میشه...دعاااااا کنید تا الا زنده بمونه فیلم هارو میزارن بهترین کارهارو هم انجام میدن
-
سلام و وقت به خير
سال تحصيلي ديگه داره به آخراي خودش ميرسه و روزاي خوش و سخت زيادي رو با هم پشت سر گذاشتيم...
دوستان چند وقتيه كه از برنامه ها و اهداف آلاء براي سال جديد ميپرسن
عرضم به خدمتتون كه در اين چهار سالي كه توفيق خدمت به شما رو داشتيم يكي از اهداف اصلي آلاء تا حالا در حد خوبي تحقق پيدا كرده... رو كردن دست كلاهبردارا و بعضي موسسات مافيايي كنكوري كه با گرفتن پول هاي گزاف از دانش آموزا، جيب خودشون رو از آه مردم پر ميكردن. بعضا براي دو يا سه تا دي وي دي آموزشي با كيفيت پايين صدا و تصوير و تدريس ضعيف، هشتصد يا نهصد هزار تومن ميگرفتن!! (از طريق تبليغات گسترده دروغ)
اما حالا حدود پنج هزار ساعت فيلم آموزشي كاملا رايگان براي همه درس ها در اين چهار سال توليد كرديم كه سطح تدريس دبيران و همچنين كيفيت صدا و تصوير به مراتب بالاتر فيلم هايي ست كه به مردم قالب ميشد!
ما واقعا اعتقاد داريم كه مردممون لايق آموزش رايگان و با كيفيت عالي هستن و كسي حق نداره اين حق رو از دانش آموزا بگيره...
همه اين كارها انجام شد به لطف خداوند و همينطور حمايت هاي بي دريغ شما از آلاء.
همه هزينه هاي آلاء هم تا حالا از جيب شخصي و قرض و دونيت هاي شما تامين شده... و درامد هايي كه از تخته خاك حاصل شده هنوز به اندازه قرض ها و بدهي هامون نرسيده!
اما شما نگران نباشيد و با قدرت به تحصيل علم و انسانيت به واسطه آلاء ادامه بديد.
ما هم قول ميديم با تمام وجود در مسير ايجاد عدالت آموزشي در كشور قدم برداريم و راه رو براي شما باز كنيم تا شما آينده ايران رو بسازيد.
و اما در مورد برنامه هامون براي سال جديد هم فعلا چيزي نميگيم تا شما در هايپ بمونيد:))
داريم روي يك طرح بزرگ كار ميكنيم كه تا حالا در ايران اجرا نشده!
يك نوآوري قرار انجام بشه كه خاص آلاست
البته تا وقتي زيرساخت هاي كار آماده نشده، اعلام نميكنيم كه قراره چيكار كنيم تا هايپتون بيشتر شه :))
از صميم قلب آرزوي موفقيت در كنكورِ حفظي و فلج كننده سيستم آموشي براتون ميكنم️
يا علي مدد
-سهراب ابوذرخاني فرد -
sohrab در اطلاعیه برای ادامه ی راه گفته است:
فعلا چيزي نميگيم تا شما در هايپ بمونيد:))
یعنی قراره چی باشه
sohrab واسه همه دروس کنکور برنامه دارین؟
-
sohrab در اطلاعیه برای ادامه ی راه گفته است:
فعلا چيزي نميگيم تا شما در هايپ بمونيد:))
یعنی قراره چی باشه
sohrab آقا سهراب چرا برنامه رو اعلام نمیکنید؟ آخه میخوام برنامه ریزی کنم
-
اولا شما ادبو رعایت کن! من تو هرچایی که بودم از آلا حمایت کردم و حالا شما دوس داری اسمشو چاپلوسی بذاری،بذار! ثانیا! آلا هر کاری که دوس داشته باشه توی موسسش انچام میده! بعدش! شما داری میای از یه موسسه دیگه تو آلا حرف میزنی! تو کدوم موسسه این اچازه داده میشه؟! گفتم پست پایین! آلا زوری نیسش! برنامه داد میتونی از برنامش استفاده کنی یا میتونی بری برنامه بخری
@dr-bernosi چهارشنبه شبه ها
قول وقرارتون یادتون نره مامنتظریم
-
fatemeh201678 در اطلاعیه برای ادامه ی راه گفته است:
اندکی صبر سحر نزدیک است...
-
fatemeh201678 در اطلاعیه برای ادامه ی راه گفته است: