کتاب چی بگیرم
-
سلام واسه ریاضی گاج هم خوبه
-
سلام دوستان من امسال یازدهم رشته ریاضی رو شروع میکنم و از اونجایی که دهم اصلا درس نخوندم تصمیم گرفتم که با صفر تا صد های آلا و جزوه های دبیر های مهترم این عقب افتادگی رو جبران کنم
میخواستم بدونم الان دقیقا کدوم یکی از کتاب های مجموعه خیلی سبز به درد من میخوره کتاب جامع تست بگیرم؟ یا فصل آزمون؟ یا نردبام یا..... برای اینکه دروس تخصصیمو قوی کنم کدومش به دردم میخوره باید اینم در نظر بگیرم که چیزی نباشه که فقط به درد یازدهمم بخوره چون تست ها هیچوقت قدیمی نمیشن ولی درسنامه فک نکنم.
این باز نظر منه ولی خب چرا خیلی سبز؟
چون که اون طوری که من تحقیق کردم و داخل نظر سنجی ها همیشه داخل تخصصی ها حرف اول تا سومو زده.
ولی خب در کل ممکنه تجربه شما بهتر از من باشه اگه کتاب بهتری میشناسید معرفی کنید اما خب ترجیح میدم از کتاب های خیلی سبز باشه@دهمی-ها @یازدهمی-ها @دوازدهمی-ها @کنکوری-ها @دانش-آموزان-آلاء @کتاب-تست
Thani Gaming
سلام پیشنهاد من برای فیزیک میکرو گاج هست
حالا خودتون ببینید با کدوم انتشارات ارتباط برقرار میکنید
گاج رو پیشنهاد کردم دلیلش اینه که هم درسنامش خیلی کامل و جامع هست و هم تست هاش اکثرا تستای کنکور سراسریه و طبقه بندی شدست و هم پاسخنامش بشدتتتت فوق العادس
چیزی که خیلی سبز از اون برخوردار نیست -
سلام دوستان من امسال یازدهم رشته ریاضی رو شروع میکنم و از اونجایی که دهم اصلا درس نخوندم تصمیم گرفتم که با صفر تا صد های آلا و جزوه های دبیر های مهترم این عقب افتادگی رو جبران کنم
میخواستم بدونم الان دقیقا کدوم یکی از کتاب های مجموعه خیلی سبز به درد من میخوره کتاب جامع تست بگیرم؟ یا فصل آزمون؟ یا نردبام یا..... برای اینکه دروس تخصصیمو قوی کنم کدومش به دردم میخوره باید اینم در نظر بگیرم که چیزی نباشه که فقط به درد یازدهمم بخوره چون تست ها هیچوقت قدیمی نمیشن ولی درسنامه فک نکنم.
چون که اون طوری که من تحقیق کردم و داخل نظر سنجی ها همیشه داخل تخصصی ها حرف اول تا سومو زده.
ولی خب در کل ممکنه تجربه شما بهتر از من باشه اگه کتاب بهتری میشناسید معرفی کنید اما خب ترجیح میدم از کتاب های خیلی سبز باشه@دهمی-ها @یازدهمی-ها @دوازدهمی-ها @کنکوری-ها @دانش-آموزان-آلاء @کتاب-تست
Thani Gaming
سلام
فیزیک میکروگاج خوبه
ریاضی هم پیشنهادم، مهروماه به عنوان منبع اول، که خیلی خوبه.
اگه به تست بیشترر نیاز شد بعد نردبام. -
سلام کتابای خیلی سبز و گاج خیلی خوبن درسنامه شون مختصره تست زیاد دارن و بیشتر تست هاشم سخته
اگه سطحت خیلی خوبه و خیلی قوی هستی ریاضی آی کیو گاج یا ریاضی خیلی سبز بگیر اگر هم متوسطی میکرو گاج خوبه
موفق باشی..... -
کتاب چی بگیری؟مدرسان شریف
-
A Azz در کتاب چی بگیرم گفته است:
کتاب چی بگیری؟مدرسان شریف
ایبییی دقیقا منم همین صحنه میخواستم همینو بنویسم
-
سلام من یه پست زدم دیروز درین باره
خواستین برین ببینین : https://forum.alaatv.com/topic/37163/معرفی-منبع-رشته-ریاضی/2
-
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
سلام وقت بخیر خسته نباشید.برای دروس اختصاصی پایه ی دهم تجربی کدوم کتاب های کمک درسی مناسب هستند؟تک به تک میشه راهنمایی کنید ؟
مثلا :
ریاضی : ،خیلی سبز و ....