سهمیه5درصدی چطور تعلق میگیره؟!
-
sahba ربطش اینه که این کمترین کاریه که انجام میدن برای درس خوندن ماها
یه جور دیگه امکانات بدن ماهم استفاده کنیم -
mahdiya خدا اجدادتو بیامرزه
ما هم داریم میگیم یجور دیگه امکانات بدن ولی تو کنکور و ... همه یکسان باشن -
mahdiya خدا اجدادتو بیامرزه
ما هم داریم میگیم یجور دیگه امکانات بدن ولی تو کنکور و ... همه یکسان باشن -
@ata1214 در سهمیه5درصدی چطور تعلق میگیره؟! گفته است:
استفاده از سهمیه شهدا ، جانبازی ، ایثارگری و هر سهمیه ای در این مرام رو در هر آزمونی ( چه کنکور سراسری چه استخدام و... ) حرام میدونم
نهاد های تصویب کننده و تایید کننده و ناظر همگی دخیل این حق الناس هستن
قطعا باید نظام به بچه ای که پدرش برای خاک این کشور جون داده برسه
اما باید امکانات آموزشی براش مهیا کنه از لحاظ مالی ساپورت کنه و...آزمون های سراسری ( از هر نوعی ) باید با عدل مطلق برگزار بشه
این عدالت نیست دوست من با 1000 بره پردیس قم ( سراسری همه جا رو زده بود )
پدر من پزشکه
جملات ایشون رو میگم :
پزشکی شوخی نیست بیان افرادی رو که توانایی ندارن برای درس خوندن پزشک کنن
هستند از دانشجویانی که با سهمیه اومدن و نمی تونن بخونن و مریض رو به کشتن میدن
آزمون با عدالت برگزار بشه هرکی لیاقت و توانایی داره انتخاب شهاینکه یکی از دوستان فرمود اینجوری نیست که سهمیه ای ها جای کسی رو بگیرن
با اطلاع از داستان سهمیه شاهد باید بگم اشتباه می کنیدیه نقدی هم که دارم اینه
الان نباید به منطقه 3 سهمیه بدن
مثلا ما چی داریم منطقه 2 نداره گاج کتاب نداره اونجا خیلی سبز نداره؟
اگه من مدنی تبریز میخونم میگم بچه های ما معلمای مدرسه رو نمی پسندن میرن بیرون کلاس
صرف نظر از اینکه درس خوندن خود فرد مهمه نه منبع و معلم و کلاس و...
اما اوضاع تغییر کرده
نباید به منطقه 2 سهمیه بدن
الان همه انتشارات فروش اینترنتی هم دارن...
ولی انصافا بعضی دهات منطقه 3 خیلی محرومن... باید سهمیه بگیرنخلاصه قضیه اختلاف حضرت علی با مهاجران :
مهاجران به علی ( ع ) گفتن ما اذیت شدیم و... ما مهاجرت کردیم همه چی مون رو ول کردیم ... ما با این انصار یکی هستیم در تقسیم بیت المال ؟
حضرت پاسخ دادن اجرکم عندالله... همه مساوی هستنهرکس از سهمیه استفاده کرده حق الناس این همه آدم گردنشه ( هر کس در کنکور تقلب کنه از بغلی ، ماشین حساب ببره و... هم همینطور )
اینکه میدونسته یا نمیدونسته حق الناسه و استفاده کرده و الان چجور باید جبران کنه رو نمیدونم!از دوستان من بودند که استفاده نکردن از سهمیه با این که میتونستن استفاده کنن
هستند رزمندگانی که هنوز کارت رزمندگی شون رو هم نگرفتن... روی بنیاد شهید رو هم نه خودشون نه خانواده شون ندیدهمن منطقه سه بودم
۲۰۰ کیلومتر میرفتم مشهد برا یه کتاب تست بخرم.و ۲۰۰ کیلومتر بر میگشتم.با پست میخواستم بخرم لااقل یه هفته طول میکشید برسه!چیزی که برای شما نهایتا تا سر خیابون راهه
یه کلاس فیزیک میرفتم ۱۰۰ کیلومتر راه بود.نهایتا برا شما چن تا خیابون اونورتر
تنها ازمون شهرمون قلمچی بود اونم کارنامه ش بعد یه روز و بعضا یه روز و نیم میومد
چیزی به نام کلاس کنکور تو شهر من وجود نداشت.احتمالا شهر شما هر قدمش یه بنر تبلیغاتی موسسه اموزشی باشه و ...
الان سهمیه منطقه سه حق من نیست حق کیه؟شما؟ضمن این که این سهمیه مناطق چرنده اخرش برا رشته های پر متقاضی مث پ د د با رتبه کشوری میگیرن که.مثلا برا پزشکی مشهد پارسال تا حدود ۲۰۰ منطقه سه گرفتن ولی برا منطقه دو شاید تا ۶۰۰ هم میگرفتن.خب فرقش چیه پس؟رتبه کشوری اخرین پذیرش از منطقه یک و دو و سه تو هر کد رشته تو یه رنجه.سهمیه منطقه سه فقط یه رتبه شیک تر به طرف میده وگرنه تاثیری تو دانشگاه و رشته ش نداره.لااقل برا پ د د!!sahba در سهمیه5درصدی چطور تعلق میگیره؟! گفته است:
استفاده از سهمیه شهدا ، جانبازی ، ایثارگری و هر سهمیه ای در این مرام رو در هر آزمونی ( چه کنکور سراسری چه استخدام و... ) حرام میدونم
اما باید امکانات آموزشی براش مهیا کنه از لحاظ مالی ساپورت کنه و...آزمون های سراسری ( از هر نوعی ) باید با عدل مطلق برگزار بشه
پدر من پزشکه
جملات ایشون رو میگم :
آزمون با عدالت برگزار بشه هرکی لیاقت و توانایی داره انتخاب شهاینکه یکی از دوستان فرمود اینجوری نیست که سهمیه ای ها جای کسی رو بگیرن
اگه من مدنی تبریز میخونم میگم بچه های ما معلمای مدرسه رو نمی پسندن میرن بیرون کلاس
اما اوضاع تغییر کرده
ولی انصافا بعضی دهات منطقه 3 خیلی محرومن... باید سهمیه بگیرنخلاصه قضیه اختلاف حضرت علی با مهاجران :
مهاجران به علی ( ع ) گفتن ما اذیت شدیم و... ما مهاجرت کردیم همه چی مون رو ول کردیم ... ما با این انصار یکی هستیم در تقسیم بیت المال ؟
حضرت پاسخ دادن اجرکم عندالله... همه مساوی هستنهرکس از سهمیه استفاده کرده حق الناس این همه آدم گردنشه ( هر کس در کنکور تقلب کنه از بغلی ، ماشین حساب ببره و... هم همینطور )
اینکه میدونسته یا نمیدونسته حق الناسه و استفاده کرده و الان چجور باید جبران کنه رو نمیدونم!از دوستان من بودند که استفاده نکردن از سهمیه با این که میتونستن استفاده کنن
هستند رزمندگانی که هنوز کارت رزمندگی شون رو هم نگرفتن... روی بنیاد شهید رو هم نه خودشون نه خانواده شون ندیدهمن منطقه سه بودم
۲۰۰ کیلومتر میرفتم مشهد برا یه کتاب تست بخرم.و ۲۰۰ کیلومتر بر میگشتم.با پست میخواستم بخرم لااقل یه هفته طول میکشید برسه!چیزی که برای شما نهایتا تا سر خیابون راهه
چیزی به نام کلاس کنکور تو شهر من وجود نداشت.احتمالا شهر شما هر قدمش یه بنر تبلیغاتی موسسه اموزشی باشه و ...
الان سهمیه منطقه سه حق من نیست حق کیه؟شما؟ضمن این که این سهمیه مناطق چرنده اخرش برا رشته های پر متقاضی مث پ د د با رتبه کشوری میگیرن که.مثلا برا پزشکی مشهد پارسال تا حدود ۲۰۰ منطقه سه گرفتن ولی برا منطقه دو شاید تا ۶۰۰ هم میگرفتن.خب فرقش چیه پس؟رتبه کشوری اخرین پذیرش از منطقه یک و دو و سه تو هر کد رشته تو یه رنجه.سهمیه منطقه سه فقط یه رتبه شیک تر به طرف میده وگرنه تاثیری تو دانشگاه و رشته ش نداره.لااقل برا پ د د!!پذیرش بر حسب رتبه کشوری نیستاااااااااا
-
sahba من معذرت میخوام عصبی بودم بخاطر این موضوع اصلن ندیدم که جواب من نبود بهتره ادیت کنید
-
sahba در سهمیه5درصدی چطور تعلق میگیره؟! گفته است:
پدر من پزشکه
جملات ایشون رو میگم :
اما اوضاع تغییر کرده
الان سهمیه منطقه سه حق من نیست حق کیه؟شما؟ضمن این که این سهمیه مناطق چرنده اخرش برا رشته های پر متقاضی مث پ د د با رتبه کشوری میگیرن که.مثلا برا پزشکی مشهد پارسال تا حدود ۲۰۰ منطقه سه گرفتن ولی برا منطقه دو شاید تا ۶۰۰ هم میگرفتن.خب فرقش چیه پس؟رتبه کشوری اخرین پذیرش از منطقه یک و دو و سه تو هر کد رشته تو یه رنجه.سهمیه منطقه سه فقط یه رتبه شیک تر به طرف میده وگرنه تاثیری تو دانشگاه و رشته ش نداره.لااقل برا پ د د!!پذیرش بر حسب رتبه کشوری نیستاااااااااا
@dr-javadm پ این ک تا رتبه ی فلان منطقه سه میگیرن برا یه رشته محل ولی تا یه رتبه بالاتر برا منطقه دو چیه؟
عطف به کارنامه های کانون -
سلاااااام
یکی از سهمیه های 5درصدی به 6 ماه سابقه حضور داوطلبانه در جبهه تعلق میگیره.
از شمایی که سهمیه 5درصدی گرفتی خواهش میکنم توضیح بدید که از کجا بفهمیم پدرمون حضور داوطلبانه در جبهه داشت؟؟
ایا به بنیادشهید بگیم پیگیری میکنن؟؟
@دانش-آموزان-آلاء @خیرین-کوچک-دریا-دل @فارغ-التحصیلان-آلاء @حامیان-آلاء-آزمون-ها
@حامیان-آلاء-مشاور @همیار @ناظم @ادمین sohrab -
@dr-javadm پ این ک تا رتبه ی فلان منطقه سه میگیرن برا یه رشته محل ولی تا یه رتبه بالاتر برا منطقه دو چیه؟
عطف به کارنامه های کانونsahba در سهمیه5درصدی چطور تعلق میگیره؟! گفته است:
عطف به کارنامه های کانونخب ربطش چیه؟؟؟الان شما با هفصد قبول نشدی پزشکی ولی دوست من با رتبه 1200 پزشکی ارومیه قبول شده ما منطقه سه هستیم و در استان اذربایجان غربی
مثلا میگند طرف با رتبه فلان منطقه سه قبول شد و طرف با رتبه فلان منطقه دو قبول نشد
خب بومی بودن مهم هستش تو این موارد و .....
ولی چیزی که مشخصه پذیرش بر اساس کشوی نیست ابدا -
sahba در سهمیه5درصدی چطور تعلق میگیره؟! گفته است:
عطف به کارنامه های کانونخب ربطش چیه؟؟؟الان شما با هفصد قبول نشدی پزشکی ولی دوست من با رتبه 1200 پزشکی ارومیه قبول شده ما منطقه سه هستیم و در استان اذربایجان غربی
مثلا میگند طرف با رتبه فلان منطقه سه قبول شد و طرف با رتبه فلان منطقه دو قبول نشد
خب بومی بودن مهم هستش تو این موارد و .....
ولی چیزی که مشخصه پذیرش بر اساس کشوی نیست ابدا@dr-javadm ن اینجوری ن
بومی بودن رو هم لحاظ کردم تو بررسیم.رتبه های کشوری اخرین نفرات پذیرفته شده تو یه رنج بودن
الان واقعا حوصله ندارم وگرنه کارنامه های کانونو نشون میدادم
مثلا من مورد دیدم با ۴۰۰۰ منطقه دو تعهدی پزشکی اورده ولی با ۴۰۰۰ منطقه سه محاله چنین چیزی.نیست؟ -
@dr-javadm ن اینجوری ن
بومی بودن رو هم لحاظ کردم تو بررسیم.رتبه های کشوری اخرین نفرات پذیرفته شده تو یه رنج بودن
مثلا من مورد دیدم با ۴۰۰۰ منطقه دو تعهدی پزشکی اورده ولی با ۴۰۰۰ منطقه سه محاله چنین چیزی.نیست؟sahba در سهمیه5درصدی چطور تعلق میگیره؟! گفته است:
@dr-javadm ن اینجوری ن
مثلا من مورد دیدم با ۴۰۰۰ منطقه دو تعهدی پزشکی اورده ولی با ۴۰۰۰ منطقه سه محاله چنین چیزی.نیست؟اخه اصلا ملاک رشته پزشکی و دندون کشوری نیست حتی رتبه هم نیست بلکه رتبه در زیر گروه کی و برای داروسازی رتبه در زیر گروه دو
-
@dr-javadm ن اینجوری ن
مثلا من مورد دیدم با ۴۰۰۰ منطقه دو تعهدی پزشکی اورده ولی با ۴۰۰۰ منطقه سه محاله چنین چیزی.نیست؟sahba
http://www.kanoon.ir/Public/SuperiorsRankBased?type=2
مثلا اینجا شما بزن پزشکی دانشگاه تهران
تو منطقه 3 با کشوری چند برداشته دو منطقه دو چند و تو منطقه 2 با چند؟!!!
اگه قرار بود کشوری باشه برای منطقه 3 ها هر چی ته مونده بود میرسید.ولی اینطوری نیست
من دقیق یادم نمیاد ولی مثلا دانشگاه 100 صندلی داره
30 تاش برای منطقه سه هست مثلا 30تاش برای منطقه 1 و 50 تاش برای منطقه دو و 20 تاش برای منطقه 3(مثال بود.)یه هم چین چیزی هست
که برای سهمیه ها هم قبلا گفته میشد این 100 صندلی به کنار
بنیاد شهید میاد یهتعداد صندلی اضافه میخره برا سهمیه های خاص مث ایثارگری و جانبازی و شهادت و این چیزا
که گویا همچین جریانی نیست و از همون 100 صندلی کاسته میشه.در هر حال من اطلاعاتم اینو میگه ولی بازم اگه شما دلیل دیگه ای داری من باب روشن شدن افکار عمومی بیان بداریدش!!! -
من که میگم به منطقه 3 باید سهمیه بدن تا وقتی که محرومیت زدایی نشده
سهمیه منطقه 2 و شاهد رو باید قطع کنناین که میگی کلاس کنکور
ما هم نمیریم !
با این که تبریز زیاده
من سمپاد مدنی تبریز می خونم و از کتب کمک آموزشی استفاده می کنیم همون هایی که اگه سفارش بدی برات میارن ( هرچند با تاخیر یه هفته ای )
تاکید کردم که میگین معلمای ما معلمای تیزهوشان خوبن در صورتی که اکثرا بچه ها بیرون کلاس میرن ( چون تو حاشیه ان ! )رتبه 4 کشوری تجربی دوست منه ارسلان یزدچی
15 ساعت درس میخوند و وقتش رو با کلاس رفتن هدر نمیداد
موفقیت در کنکور به تلاش و دوره و مرور زیاد بستگی دارهامسال کنکور دادی؟؟؟؟
-
mahdiya در سهمیه5درصدی چطور تعلق میگیره؟! گفته است:
@ata1214 هیچ کلاسی نمیرفت دوست شما
جالبه والانمیدونم والا ولی فکر کنم میرفت البته نه به صورت گروهی به صورت چند جلسه برای رفع اشکال و اینجور مسائل
شایدم من اشتباه متوجه شده بودم -
mahdiya در سهمیه5درصدی چطور تعلق میگیره؟! گفته است:
@ata1214 هیچ کلاسی نمیرفت دوست شما
جالبه والانمیدونم والا ولی فکر کنم میرفت البته نه به صورت گروهی به صورت چند جلسه برای رفع اشکال و اینجور مسائل
شایدم من اشتباه متوجه شده بودم -
-
@dr-javadm اخه میدونین اکثر رتبه برترا میگن کلاس نمیرفتیم
و اصلی ترین منبعمون کتاب درسی بوده
خیلی جالبه که اینجوری برترم بشیmahdiya در سهمیه5درصدی چطور تعلق میگیره؟! گفته است:
@dr-javadm اخه میدونین اکثر رتبه برترا میگن کلاس نمیرفتیم
و اصلی ترین منبعمون کتاب درسی بوده
خیلی جالبه که اینجوری برترم بشیخب راست میگند دیگه
مگه شما فکر میکنید کلاس رفتن ملاک برتر شدنه؟؟