گزارشکار ابریشمی های تجربی
-
سلام به همه ی دوستان راه ابریشمی ، اگر موافق هستین حدود ده نفر از دانش اموزان کنکوری 1401 که راه ابریشم را تهیه کردن و میانگین یازده ساعت میخوان مطالعه کنن اعلام کنن که گروهی داخل واتس اپ یا تلگرام بزنیم و شب ها گزارش بفرستیم و رفع اشکال صورت بگیره و حالت رقابتی بشه
-
سلام به همه ی دوستان راه ابریشمی ، اگر موافق هستین حدود ده نفر از دانش اموزان کنکوری 1401 که راه ابریشم را تهیه کردن و میانگین یازده ساعت میخوان مطالعه کنن اعلام کنن که گروهی داخل واتس اپ یا تلگرام بزنیم و شب ها گزارش بفرستیم و رفع اشکال صورت بگیره و حالت رقابتی بشه
Zahra Ghorbannejad سلام بله من موافق هستم چون این شکلی هم انگیزه بیشتری برای مطالعه پیدا میکنیم هم تلاش بیشتری میکنیم و اون حس رقابت شکل میگیره
-
Zahra Ghorbannejad
سلام پیشنهاد خوبیه
ولی شماره نمی تونیم در انجمن الا بدیم
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@راه-ابریشمی-ها -
Zahra Ghorbannejad
سلام پیشنهاد خوبیه
ولی شماره نمی تونیم در انجمن الا بدیم
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@راه-ابریشمی-هاAli Zahiri میشه با مدیریت صحبت کنیم که هدف از گروه فقط درسی هست و اجازه بدن؟ یا ایدی تلگرام که شماره هم معلوم نمیشه
-
Zahra Ghorbannejad حس رقابتی جدابی میشه
ولی من شماره نمیدم به هیچکسحتی اگه انجمن اجازه بده .
مگر اینکه آیدی بشه داد -
Ali Zahiri میشه با مدیریت صحبت کنیم که هدف از گروه فقط درسی هست و اجازه بدن؟ یا ایدی تلگرام که شماره هم معلوم نمیشه
Zahra Ghorbannejad
نمی دونم
@ناظم
@مدیر-محصول-ابریشم -
@مدیر-محصول-ابریشم
@ناظم
سلام امکانش هست حدود ده نفر از بچه های تجربی ابریشم با استفاده از ایدی گروهی بزنیم و گزارشکار و رفع اشکال درسی انجام بدیم؟ رقابت خوبی میشه ممنون میشم قبول کنین چند تا از بچه ها هم موافقتشون رو اینجا اعلام کردن -
سلام وقتتون بخیر
تبادل آیدی شبکه های اجتماعی ممنوعه
اینجا تاپیک گزارش ساعت مطالعه داریم میتونید استفاده کنید -
M M.an این موضوع را در قفل کرد
-
M M.an این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
M M.ba78 این موضوع را از Deleted topics جابهجا کرد