سلام.امیدوارم برقرار باشین
خب من از کتابخونه شهرمون کتابای مختلفی برای یه درس گرفتم مثلا شیمی یازدهم علاوه بر 2 جلدی مبتکران خودم از کتابخونه نشر الگو+خیلی سبز+میکرو+جزوه کلاسی که تابستون رفتم+جزوه دبیرم و دارم..خب من الان که برای مثال معلمم تا صفحه 8 شیمی رو تدریس کرده از دوجلدی تستای اون مطلبو زدم و مسلط شدم روی اون بخش از درس میتونم برم از یه منبع دیگه که بالا نام بردم تست های دیگه ای بزنم یا باید کل تستای شیمی یازدهم و از دوجلدی تموم کردم تابستون از یه منبع دیگه بزنم؟..بعد من نمیدونم اولیتم توی خوندن درسنامه چی باشه ...میشه یه راهنمایی بکنین
.
.
.
.پ.ن:این فقط یه مثال بود و من برای بقیه دروسم هم چند تا منبع دارم
@ریاضیا @تجربیا @دانشجویان-درس-خون @دانش-آموزان-آلاء @یازدهم @دوازدهم
هاعیی
چخبر خوبین خوشین سلامتین؟
دو تا سوال
سوال ۱:
بچه ها برای درس های
زیست
فیزیک
شیمی
ریاضی
هر کدوم نردبام خوبه یا IQ؟
و اگه منبع بهتری نسبت به نردبام و IQ هم هست برای این درسا بگین.
سوال ۲:
برای درس ریاضی اگه یکی خیلی ضعیف باشه و حوصله دیدن فیلم هم تداشته باشه، کدوم درسنامه برای یادگیری خوبه؟
@دانش-آموزان-آلاء @بچه-های-تجربی-کنکور-1403 @بچه-های-ریاضی-کنکور-1403
من تو طول تابستون دارم دهم رو تست میزنم و کتابای خیلی سبزی که استفاده میکنم بنظرم زیاد بدردم نمیخورن . بنظرتون با همینا پیش برم یا کتاب تستای بهتری بخرم؟ حس میکنم تستاشون بیشتر اموزشین تا در سطح کار کردن برای کنکور
(برای شیمی هندسه فیزیک کتاب تست های خیلی سبز استفاده میکنم. برای ریاضی پاورتست مهر و ماه که از اون راضیم البته)
سلام بچه ها
یه سری کتاب نسبتا تمیز از زمان کنکور خودم مونده. نمیدونم چقدر کتابا تغییر کرده ولی اگر به کار کسی میومد بهم پیام بده.
کتابای کنکور ۹۹:
فصل آزمون شیمی جامع خیلی سبز ۹۸
عربی جامع ایادفیلی نشرالگو چاپ ۹۸
کنکوریوم ریاضی مهر و ماه ۹۸
دین و زندگی رضایی بقا میکروطلایی جامع گاج ۹۸
قرابت معنایی جامع عبدالمحمدی نشرالگو ۹۸
گام به گام دوازدهم ۹۷
کتابای یازدهم :
شیمی ۲ خیلی سبز ۹۷
حسابان ۱ خیلی سبز ۹۷
آمار و احتمال خیلی سبز ۹۷
فیزیک ۲ خیلی سبز ۹۷
ریاضیات پایه آبی قلمچی با پاسخنامه ۹۷
زیست اقای موقاری یا ذبحی تفت؟
-
سلاام
بچه ها زیستو با اقای موقاری برم یا ذبیح تفت که تازه شروع کردن (کلاس یازدهمم)
کدوم بهتره؟ یعنی کدوم بیشتر نکات کنکوری میگن وقابل فهم تر توضیح میدن؟؟ -
Dfghj rfguill
سلام من هردو رو دیدم ولی استاد موقاری عالیییییییییییییییی هستن.
بنظرم اقای موقاری خیلی بهترنولی خب هرشخص متفاوته.....
-
-
استاد موقاری خیلی عالین
آقای ذبحی تفت اصلا قابل مقایسه با استاد موقاری نیستن -
سلام. به نظرم آقای ذبحی تفت عالی هستن. مخصوصا با نمودار هایی ک میکشن و اینکه چن بار توضیح میدن هر بحث رو . یه بار با نمودار و یه بار با خود کتاب . شکل ها رو عالییییی تشریح میکنن. خلاصه اینکه کتابو ریز ریز و نکته ب نکته میگن . البته من فقط ویدیو های ایشون رو دیدم و اطلاع زیادی از آقای موقاری ندارم . ولی واقعا با تدریس آقای ذبحی خیلی راحت میشه تست های کتاب های سختی مثل خیلی سبز رو حل کرد.
-
M H 3 خیلی سبز جز ساده ترین کتاب هاست .نشر الگو میکرو یا ای کیو جز کتاب های سختن.وبیش از حد نیاز به نکته تستی دارن که اقای ذبحی تفت معمولا نکته تستی نمی گن
-
موقاری بدون شک
-
سلام
من خودم اولش تدریس هردو استاد رو دیدم ولی خب اصلا نتونستم با آقای ذبحی تفت درسو جلو ببرم یعنی اصلا باهاشون نتونستم ارتباط بگیرم.
اما بگم براتون از آقای موقاری که چه قدر بهشون ارادت دارم و مطمئن باشید با ایشون زیست رو مثل آب خوردن یاد میگیرید و ایشون فقط کتاب رو درس نمیدن بلکه درس زندگی رو هم از ایشون یاد میگیرید و البته که تمام نکات تستی و مفهومی هر چیزی از یه مبحث رو میگن و هیچ نکته ای نمیمونه که ایشون بهش اشاره نکرده باشن و تو کارگاه نکته و تست هم قلق تستی هارو باهاشون یاد میگیرید
پ.ن:البته این که شما خودتون با کدوم معلم راحت تر باشید مهمه و پیشنهاد میکنم یه مبحث رو با هردو معلم بینید. -
Ilya Mansouri بنظر من خیلی سبز بهترین کتابای تست زیست رو داره
-
ببین این که تو با چه دبیری کلاس ور داری کاملا شخصیه ، شاید فلان عادت درس خوندنت با دبیری که همه میگن خوبه هماهنگی نداشته باشه و نتیجه ای که میخوای رو نگیری
پیشنهاد میکنم یکی از مباحثی که ترجیحا روش مشکل داری رو از محصولات رایگان هر دو استاد ببین آقای موقاری که خیلی کار رایگان تولید کردن ولی آقای ذبحی رو دقیق نمی دونم ، ببین بیشتر با تدریس کدوم میتونی ارتباط بگیری و کدوم دوهزاریتو میندازه با همون برو ، البته اگه خواستی بیشتر هم تحقیق کن .
احساسی تصمیم نگیر ، که فکر کنی همه میگن آقا جلال موقاری یکه یکه تو هم بری با اون
برو درست بسنج ، ببین کدوم استاد برات کمک کننده تره. الان حل مشکلت الویت داره نه نظرات من و بقیه .
من که میگم هر دبیری تو آلاست خوبه و این نظر منه ، تو و افراد دیگه ای هم نظرات خودت و خودشون رو دارین و بایددد به هم احترام بزاریم .
لپ کلام این که وقت بزار و بهترین دبیر رو برای خودت انتخاب کن .
شاید آقای موقاری یا شاید آقای ذبحی کمکت کنن
شایدم هر دوشون به طور مکمل کمکت کنن
مثلا یه مبحث رو از آقای موقاری بیشتر میفهمی ، یه مبحث رو از آقای ذبحی ، اشکال نداره ! مهم اینه که میخوای موفق بشی حالا با هر روش درست و راه درستی .
-
Dfghj rfguill ببین این که تو با چه دبیری کلاس ور داری کاملا شخصیه ، شاید فلان عادت درس خوندنت با دبیری که همه میگن خوبه هماهنگی نداشته باشه و نتیجه ای که میخوای رو نگیری
پیشنهاد میکنم یکی از مباحثی که ترجیحا روش مشکل داری رو از محصولات رایگان هر دو استاد ببین آقای موقاری که خیلی کار رایگان تولید کردن ولی آقای ذبحی رو دقیق نمی دونم ، ببین بیشتر با تدریس کدوم میتونی ارتباط بگیری و کدوم دوهزاریتو میندازه با همون برو ، البته اگه خواستی بیشتر هم تحقیق کن .
احساسی تصمیم نگیر ، که فکر کنی همه میگن آقا جلال موقاری یکه یکه تو هم بری با اون
برو درست بسنج ، ببین کدوم استاد برات کمک کننده تره. الان حل مشکلت الویت داره نه نظرات من و بقیه .
من که میگم هر دبیری تو آلاست خوبه و این نظر منه ، تو و افراد دیگه ای هم نظرات خودت و خودشون رو دارین و بایددد به هم احترام بزاریم .
لپ کلام این که وقت بزار و بهترین دبیر رو برای خودت انتخاب کن .
شاید آقای موقاری یا شاید آقای ذبحی کمکت کنن
شایدم هر دوشون به طور مکمل کمکت کنن
مثلا یه مبحث رو از آقای موقاری بیشتر میفهمی ، یه مبحث رو از آقای ذبحی ، اشکال نداره ! مهم اینه که میخوای موفق بشی حالا با هر روش درست و راه درستی .
-
Dfghj rfguill یه روزی میرسه مثل الان که همه میگن آقای موقاری موقاری فقط موقاری بدون شک موقاری
یه روزی هم میرسه همه میگن آقای ذبحی ...
یه روز به حرفم میرسید مطمئنم... -
-
Dr.Aryan در زیست اقای موقاری یا ذبحی تفت؟ گفته است:
من نمی گم بهترین نیست می گم سخت ترین نیست .شاید سوالات خیلی خوب و استاندارد باشن ولی از لحاظ سختی از خیلی از کتاب ها عقب تره
-
-
Dfghj rfguill کار اشتباهیه
اولا خودت باید رو موضوع تلاش کنی تا یاد بگیری
دوم بازم تلاش سوم بازم تلاش خودت
اگر احیانا نفهمیدی و تستاشو خوب نمیزدی از فیلمای استاد موقاری استفاده کن
چون اینجور فیلما آدمو تنبل میکنه تو خودت باید سعی کنی نکات رو از تو کتاب در بیاری -
Ilya Mansouri در زیست اقای موقاری یا ذبحی تفت؟ گفته است:
Dr.Aryan در زیست اقای موقاری یا ذبحی تفت؟ گفته است:
من نمی گم بهترین نیست می گم سخت ترین نیست .شاید سوالات خیلی خوب و استاندارد باشن ولی از لحاظ سختی از خیلی از کتاب ها عقب تره
لزوما هرکتابی هم ک سخت تر باشه خوب تر نیست
-
Dfghj rfguill
سلام
حتما هر دو تدریس رو ببین.
من دیدم هر دو هم عااااالی بودن.
منتها برای تصاویر کتاب تدریس آقای ذبحی تفت رو بیشتر دوست دارم...بهتر مطلب رو جا مینداختن!
مخصوصا نمودار هایی ک میکشن خیلیییی عالیه برای جمع بندی کل فصل.
نکات رو میگن
متن کتاب رو قشنگ تدریس میکنن
کلا من که خیلی خوب متوجه میشم با تدریسشون.
آقای موقاری هم عالین هم نکات میگن و هم قشنگ تدریس میکنن.
منتها در کل خودم تدریس آقای ذبحی تفت رو انتخاب میکنم.
شما هم تدریس هر دو رو بررسی کن....مثلا ی مبحث گیاهی از هردو استاد ببین، بعد ببین کدوم بهتره. -
سلام
این سوالو نزدیک ی سال پیش پرسیده و تا الان تصمیمشو گرفته یحتمل:/
یکم دیر دارید پاسخ میدید