SO2
-
milad havazyari کجاست گروهشون؟؟
mohammad m 1
تو تلگرام
لینکش رو استوری کردن -
سلام دوستان نتیجه شد همین؛
چون باعث ابهام بعضیا شد یه بار دیگه منشن میکنم ک ببینن اونایی ک براشون ممکنه ابهامی شده باشه
@دانش-آموزان-آلاء -
تا اینجایی که من تست زدم تو سوال نمیاد بگه so2 الاینده و غیر الاینده. پس شما باید پیش فرضت رسم کتاب باشه
چا اتفاقا میگه
-
یع جایی میاد ففط میگه SO2
-
یه وقتی هم میگه آلاینده حاصل از سوختن چیزی مثل ذغال سنگ ک یکیش SO2 هستش...
فرقش اینه..!
برای این دو باید تفاوت قائل شد چون SO2 حاصل از سوختن ذغال سنگ به قدری ناپایداره ک سریع تبدیل به SO3 میشه
Amirreza Vafaei Moghadam در SO2 گفته است:
تا اینجایی که من تست زدم تو سوال نمیاد بگه so2 الاینده و غیر الاینده. پس شما باید پیش فرضت رسم کتاب باشه
چا اتفاقا میگه
-
یع جایی میاد ففط میگه SO2
-
یه وقتی هم میگه آلاینده حاصل از سوختن چیزی مثل ذغال سنگ ک یکیش SO2 هستش...
فرقش اینه..!
برای این دو باید تفاوت قائل شد چون SO2 حاصل از سوختن ذغال سنگ به قدری ناپایداره ک سریع تبدیل به SO3 میشه
اره. ولی منظورم تو یه سری تستا مثل اینکه چنتا ترکیب میده میگه جفت الکترون پیوندی و ناپیوندی رو بشمارید یا اینکه تعداد پیوند کووالانسی رو میخواد
تو اینجور جاها ندیدم تفکیک کنه
-
-
سلام، گوگرد دی اکسید
ساختار لوییس گونه پایدارش به این صورته در تمام منابع بین المللی و دانشگاهی خارجی:
اما توی کتابای درسی ما با این ساختار لوییس ناپایدارش بررسی میشه در سرتاسر کتاب و ما باید ساختار لوییسش رو هم اینطوری یاد بگیریم و هر وقت از ما ساختار لوییس SO2 رو خواستن اینجوری رسم کنیم و جفت الکترون هاشو بشماریم:
در حالیکه:
چرا؟؟
Amirreza Vafaei Moghadam سلام
منم قبلا این سوال برام پیش اومد وقتی از معلممون پرسیدم گفتن که بعضی مولکول ها هستن که الکترونها میتونن جابجا بشن و چند تا ساختار لوییس داشته باشن که بهشون میگن رزونانس.
گوگرد دی اکسید با فرمی که تو کتاب هست و ما همیشه رسم میکنیم فرقش با اونی که بار نداره اینه که واکنش پذیر تره
چیزی که معلممون گفتن این بود که گوگرد دی اکسید و مشابه اون رو که چند ساختار دارن همیشه به فرم کتاب بکشید و بهتون هم به همین فرم سوال میدن
این چیزی بود که من میدونستم امیدوارم درست باشه -
سلام، گوگرد دی اکسید
ساختار لوییس گونه پایدارش به این صورته در تمام منابع بین المللی و دانشگاهی خارجی:
اما توی کتابای درسی ما با این ساختار لوییس ناپایدارش بررسی میشه در سرتاسر کتاب و ما باید ساختار لوییسش رو هم اینطوری یاد بگیریم و هر وقت از ما ساختار لوییس SO2 رو خواستن اینجوری رسم کنیم و جفت الکترون هاشو بشماریم:
در حالیکه:
چرا؟؟
Amirreza Vafaei Moghadam اقای پویان نظر یه گروه شیمی داره شاید اگه اونجا مطرحش کنی جواب قانع کننده تری بهت بده
-
سلام، گوگرد دی اکسید
در حالیکه:
چرا؟؟
Amirreza Vafaei Moghadam سلام. دلیلش اینه که دانش آموزان در دبیرستان چیزی درباره گسترش لایه ی ظرفیت نمیخونند. برای همین کتاب درسی هم نخواسته الکی خودشو اذیت کنه ( طبق معمول ! ) و به جای اینکه ساختارِ درستشو بکشه و توضیحشو بده، ساختارِ ناپایدارترش رو کشیده و توضیحی هم نداده.