Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. مشاوره تحصیلی
  3. سوال مشاوره ای
  4. برنامه روتین دروس عمومی
برای امتحان فردا سلامت و بهداشت
A
بچه ها یکم استرس دارم همه چی تو ذهنم قاطی پاتی شده شما از معلماتون چیزی شندید ک مثلا توی امتحان باید جمله ها عین خود کتاب باشه؟ ب زبون یکم خودمونی تر و یا متن عین کتاب نباشه اما دقیقا همون منظور باشه کافیه ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
سوال مشاوره ای
سلامت ایسکمی قلبی
Hg L 0H
سلام راستش گروه دیگه ای رو جز اینجا برای سوالات سلامتم نتونستم پیدا کنم میتونین بگین اگه تعریف ایسکمی رو بخوان از کجا تا کجا باید بنویسیم؟ @دوازدهم @تجربیا @ریاضیا
سوال مشاوره ای
هایپ و انرژی زا
Hg L 0H
سلام قهوه روی من جواب نمیده و بخوام بگم چطوری؟ اینطوری که امروز یه فنجون خوردم و بعدش خوابیدم اصلا انگار نه انگار"نیم ساعت گذشته بود و باید قهوه اثر میکرد اما نکرد" قرص کافئین خیلی خطریه تپش قلبم زیاد میشه نفس تنگی میگیرم اما هایپ و انرژی زا تا حالا امتحان نکردم چطوری بوده؟ کسی خورده؟ @دوازدهم @تجربیا @ریاضیا @دانش-آموزان-آلاء
سوال مشاوره ای
وای پی تی
Hg L 0H
سلام مشکلم شده این اپ چند پارت که باهاش میخونم با وجود پاز زدن مطالعه تو برنامه های انتخاب نشده که میرم منو میندازه بیرون:/ هیچ کاریم نمیتونم براش بکنم مجبور میشم گوشی رو ریستارت کنم راه حلی دارین؟ @دوازدهم @تجربیا @ریاضیا @دانش-آموزان-آلاء
سوال مشاوره ای
ذخیره سوابق تحصیلی
N
یه سوال داشتم اینکه آیا سوابق تحصیلی سال ۱۴۰۴ برای کنکور سال ۱۴۰۵ ذخیره میشوند؟ اگر بله چجوری میشه تراز دهی ؟یعنی ممکنه تراز کمتری نسبت به سال قبل بده؟ @تجربیا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء @کنکوری @مشاوره-تحصیلی
سوال مشاوره ای
کارت ورود به جلسه نهایی
wanderingW
Topic thumbnail image
سوال مشاوره ای
زیست
E
سلام. از اونجایی که در امتحانات نهایی برای زیست نوشتن جزئی و کلمه به کلمه کتاب و به یاد آوردن دقیق مطالب اهمیت زیادی داره، حتما باید برای نهایی یک دور کتاب به صورت کامل خونده بشه و بعد بریم سراغ حل نمونه سوال یا میشه از همون اول فقط نمونه سوال حل کرد؟ @یازدهم @دوازدهم @تجربیا
سوال مشاوره ای
مامان حق با تو بود گوشی زندگی رو از من گرفت
هویجججه
Topic thumbnail image
سوال مشاوره ای
جزوه های الایی
0
چرا نمیتونم جزوه های الا رو دانلود و باز کنم!؟؟؟؟؟
سوال مشاوره ای
خستگی
msoq sharifM
دوستان من واقعا خسته شدم اونجوری که میخئام نبودم به نطرتون تا کنکور تیر که 59 روز مونذه میتونم قبول بشم ؟من در طول روز مدام فیلم درسی میبینم کلا عادتکردم نمیدونم چیکتر کنم حس یاد گرفتن بهم میده اما بعدش باید مرور کنم و وقتی برای تست زدن ندارم برای کنکور اردیبهشت هم همین شد چیکار کنم واقعااااا؟
سوال مشاوره ای
برنامه مطالعاتی
ا
سلام بچه ها کسی اینجا برنامه مطالعاتی شروع از تابستونو داره؟ من شروع از آبانم بعد الان نمیخوام کنکور بدم به دلایلی برا سال بعد میخوام بخونم ولی هر کار میکنم برنامه به شروع از تابستان برنمیگرده اگه کسی داره برنامه رو میشه برام بفرسته ممنون میشم
سوال مشاوره ای
مشاوره با متخصصان آلایی
Saki SakiS
سلام خدمت اساتید محترم من می‌خواهم برای سال ۱۴۰۵ بخونم و یک راهنمایی میخواهم که هم برای کنکور بخونم هم ترمیم معدل لطفا راهنمایی کنید چطوری میتونم هردو رو باهم خوب پیش ببرم؟
سوال مشاوره ای
مشاوره
BasilB
سلام ریحانه هستم دیپلم فنی حرفه ای دارم. هدفم اینه کنکور ریاضی شرکت کنم و واقعا نمیدونم از کجا شروع کنم آیا میتونم با فیلم دیدن یاد بگیرم یا اینکه باید برم کلاس؟
سوال مشاوره ای
ترمیم چجوریاست؟
wanderingW
سلام دوستان از شما کسی هست که سال های گذشته ترمیم کرده باشه؟ مراحلش چجوریه و اینکه از کدوم سایت میریم ثبت نام میکنیم؟ یا کلا از مدرسه است؟ چه برای ترمیم چه برای دیدن نتایج نهایی مای مدیو لازمه؟؟ فارغ‌التحصیلا چجوری وارد مای مدیو میشن؟ من با شماره پدرم رفتم وارد حسابشم شدم ولی وقتی رو اسم خودم تو قسمت فرزندان میزدم میگفت باید از درگاه دولت وارد شم! برای اینکار باید شماره به اسم خودم باشه؟ شما چجوری وارد شدین؟ ممنون میشم اگه میدونید راهنمایی کنید🩵 @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
سوال مشاوره ای
کارنامه ترم 2
هویجججه
این تایپک جهت گذاشتن کارنامه ترم دوم هست و سوزاندن حسودان
سوال مشاوره ای
عنوان
مهدی سخاویم
سلام جزوه حسابان ۲ تدریس استاد ثابتی رو نمیتونیم دانلود کنیم؟
سوال مشاوره ای
خستگی بدن
هویجججه
سلام دوستان من متوجه شدم چندساله تقریبا 3 الی 4 ساله که به شدتتتتتتتت خسته میشم خیلی زیاد میخوابم خیلیییییی زیاد مثلا ولم کنن 12 ساعت میخوابم میرم دانشگاه خسته میشم قبلا مدرسه میرفتم خسته میشدم حتی باشگاه که میرفتم خسته میشدم کلا اگه از خونه برم بیرون مثلا خرید یا حتی کافه رفتن بازم خسته میشم جوری که باید بخوابم اونم حداقل 3 ساعت واقعا داره اذیتم میکنه بنظرتون مشکل از چیه ؟ پارسال آزمایش خون میدم گفتن مشکلی نداری... از این همه خسته شدن خسته شدم
سوال مشاوره ای
دوپینگ403
Hg L 0H
سلام نظرتون در مورد سوالات زیست دوپینگ 403 چیه؟ من مرور مبحثی انجام میدم میخوام محور سوالات هم آزمونی باشه هم استاندارد و ایده ی نو ممنون میشم نظرتون رو بگین @دوازدهم @تجربیا
سوال مشاوره ای
لطفاااا اگه اطلاع دارید جواب بدید
F ArmanF
برای نهایی من پارسال تراز دوازدهمم یه ترازی گرفته امسالم تراز نهاییم همون میمونه؟ یا چون ضرایب درسا تغییر کرده ممکنه کم و زیاد بشه؟بعد الان میشه دروس دوازدهم رو تک درس ترمیم کرد؟
سوال مشاوره ای
اختلاف
Hg L 0H
سلام من دوازدهمیم و خب حس میکنم حدودا 2 ماهی میشه که شدیدا با مامانم به اختلاف خوردم بیشتر از دو ماهه ولی این 2 ماه خیلی شدید تر شده به هیچ عنوان نمیتونم صحبتی داشته باشم و دقیقا برای همین حفظ احترام هم هست که به اتاقم پناه میارم اما خیلی جالبه انتظار تحت هر شرایطی از من قبولی پزشکیه خودمم علاقم همین رشتس و واسش تا بتونم میجنگم ولی کسی بوده سال کنکور یه همچین چیزیو تجربه کنه؟ میتونید از حالتون بهم بگین؟ واقعا دوست دارم تنها باشم از همه لحاظ دوست ندارم چیزی بشنوم اما چیزی نگم و همه چیو بریزم تو خودم... @دانشجویان-پزشکی @دوازدهم
سوال مشاوره ای

برنامه روتین دروس عمومی

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده حل نشده سوال مشاوره ای
18 دیدگاه‌ها 6 کاربران 3.0k بازدیدها 8 Watching
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • امیر تشنه دلا آفلاین
    امیر تشنه دلا آفلاین
    امیر تشنه دل
    المپیادیا دوازدهم تجربی
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

سلام به همه
    همون طور که از موضوع تاپیک مشخصه

من کنکوری ۱۴۰۱ هستم و میخوام یه برنامه ی روتین برای دروس عمومی عربی و فارسی و زبان و دینی رو شروع کنم به اجرا کردنش

تو فضای مجازی چند بار دیدم که مثلا برای فلان درس یه برنامه روزانه ای قرار دادن اما راستش میخوام با برنامه ای که رفقای آلاییم پیش میرن و بهم پیشنهاد میدن جلو برم

لطف میکنید اگه هر کسی که برا دروس عمومیش برنامه روتین داره ، برنامه خودشو به من بگه تا منم استفاده کنم

اگه قبلا هم همچین تاپیکی ایجاد شده ممنون میشم لینکشو قرار بدین تا من یا دوستان دیگه استفاده کنیم🙏

دانش-آموزان-آلاء
    راه-ابریشمی-ها-ادبیات
    راه-ابریشمی-ها-دینی
    راه-ابریشمی-ها-زبان
    راه-ابریشمی-ها-عربی
    کنکوری 1399

سارا M 0س 1 پاسخ آخرین پاسخ
    1
    • Marjan82M آفلاین
      Marjan82M آفلاین
      Marjan82
      تجربی

سلام دوست عزیز ، به نظر من از همین الان دروس عمومیتو سعی کن قوی ببندی و از مدرسه جلو بیفتی که به نظرم میتونه یه دوپینگ عالی باشه برات و در طول سال بتونی زمان بیشتری به اختصاصیا اختصاص بدی ، معمولا ادبیات چون درس چالشیه هر روز بخون و تایمش بستگی به خودت داره مثلا من اولین درسی که باش روزمو شروع میکردم ادبیات بود و حدود یک ونیم یا دو ساعت روزانه سعی میکردم بخونم ، عربی و زبان رو چون قوی بودم روزانه هر کدوم رو یک ساعت میخوندم یا تست میزدم معمولا زبان رو میزاشتم آخر شبی که خستگیم رو در کنم ، در نهایت دینی ، دینی بستگی داره به اینکه میخوای درس رو بخونی و تثبیت کنی یا نه تست بزنی مثلا اگر تست بود یک ساعت برای من در روز کافی بود اگر مطالعه درس بود بعضا تا دو ساعت یا حتی بعضی درسا رو تو دو بخش جدا در دو روز میخوندم ، الان میانگینن میشه گفت روزی 5 ساعت عمومی که اگر روزانه 12 ساعت مطالعه داشته باشید خیلی راحت کفاف میکنه 🙂 موفق باشید

M امیر تشنه دلا 2 پاسخ آخرین پاسخ
      1
      • Marjan82M Marjan82

سلام دوست عزیز ، به نظر من از همین الان دروس عمومیتو سعی کن قوی ببندی و از مدرسه جلو بیفتی که به نظرم میتونه یه دوپینگ عالی باشه برات و در طول سال بتونی زمان بیشتری به اختصاصیا اختصاص بدی ، معمولا ادبیات چون درس چالشیه هر روز بخون و تایمش بستگی به خودت داره مثلا من اولین درسی که باش روزمو شروع میکردم ادبیات بود و حدود یک ونیم یا دو ساعت روزانه سعی میکردم بخونم ، عربی و زبان رو چون قوی بودم روزانه هر کدوم رو یک ساعت میخوندم یا تست میزدم معمولا زبان رو میزاشتم آخر شبی که خستگیم رو در کنم ، در نهایت دینی ، دینی بستگی داره به اینکه میخوای درس رو بخونی و تثبیت کنی یا نه تست بزنی مثلا اگر تست بود یک ساعت برای من در روز کافی بود اگر مطالعه درس بود بعضا تا دو ساعت یا حتی بعضی درسا رو تو دو بخش جدا در دو روز میخوندم ، الان میانگینن میشه گفت روزی 5 ساعت عمومی که اگر روزانه 12 ساعت مطالعه داشته باشید خیلی راحت کفاف میکنه 🙂 موفق باشید

M آفلاین
        M آفلاین
        Mohammad Gh
        دانش آموزان آلاء دوازدهم

Marjan82
        حالا درصدهاي عمومی تون چند شد؟
        ممنون میشم بگین

Marjan82M 1 پاسخ آخرین پاسخ
        0
        • Marjan82M Marjan82

امیر تشنه دلا آفلاین
          امیر تشنه دلا آفلاین
          امیر تشنه دل
          المپیادیا دوازدهم تجربی

Marjan82
          خیلی خیلی ممنونم بابت اینکه وقت گذاشتین دستتون درد نکنه

فقط اینکه😖 فک کنم باید یه تاپیک دیگه بزنم تا جواب سوالمو بگیرم

چون منظور من از برنامه روتین این بود که مثلا برای فارسی روزی چند تا تست قرابت ، چند تا آرایه و... بزنم

یا برای زبان روزی چند تا کلوز بزنم چند تا ریدینگ
          و همچنین برای عربی و دینی

منظور من همونطور که تو بالا گفتم بود
          اگه کسی میتونه کمکم کنه ممنون میشم

امیر تشنه دلا Marjan82M 2 پاسخ آخرین پاسخ
          0
          • امیر تشنه دلا امیر تشنه دل

Marjan82

چون منظور من از برنامه روتین این بود که مثلا برای فارسی روزی چند تا تست قرابت ، چند تا آرایه و... بزنم

امیر تشنه دلا آفلاین
            امیر تشنه دلا آفلاین
            امیر تشنه دل
            المپیادیا دوازدهم تجربی

امیر تشنه دل دوستان تاپیک جدید
            نمیزنم اگه میشه اینجا راهنماییم کنین😘 🙏

1 پاسخ آخرین پاسخ
            0

سلام به همه
              همون طور که از موضوع تاپیک مشخصه

من کنکوری ۱۴۰۱ هستم و میخوام یه برنامه ی روتین برای دروس عمومی عربی و فارسی و زبان و دینی رو شروع کنم به اجرا کردنش

تو فضای مجازی چند بار دیدم که مثلا برای فلان درس یه برنامه روزانه ای قرار دادن اما راستش میخوام با برنامه ای که رفقای آلاییم پیش میرن و بهم پیشنهاد میدن جلو برم

لطف میکنید اگه هر کسی که برا دروس عمومیش برنامه روتین داره ، برنامه خودشو به من بگه تا منم استفاده کنم

اگه قبلا هم همچین تاپیکی ایجاد شده ممنون میشم لینکشو قرار بدین تا من یا دوستان دیگه استفاده کنیم🙏

دانش-آموزان-آلاء
              راه-ابریشمی-ها-ادبیات
              راه-ابریشمی-ها-دینی
              راه-ابریشمی-ها-زبان
              راه-ابریشمی-ها-عربی
              کنکوری 1399

سارا M 0س آفلاین
              سارا M 0س آفلاین
              سارا M 0
              خیرین کوچک دریا دل
              نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط سارا M 0 انجام شده

امیر تشنه دل
              سلام
              روتین عمومی برای من اینطور بود که:
              علاوه بر مطالعه خوده دروس عمومی در روز ، آخرِ شب ی باکس عمومی گذاشتم تو برنامم.
              باکس عمومیم حداکثر ۱:۳۰ ساعت بود و شامل:
              کلوز : گاهی ۱ و گاهی ۲ تا
              ریدینگ هم مثل کلوز
              قرابت، شبی ۵ تا تست
              آرایه هم شبی ۵ و گاهی بیشتر
              دستور هم که بستگی داشت.
              توی برنامم اینا رو تایم بندی کردم.
              خب چنتا مطلب اضافه کنم، این تعداد که گفتم میتونه به مرور زمان و تقویت مهارت هم بیشتر بشه! صرفا برای شروع این تعداد رو من در نظر گرفتم...و گرنه گاهی بیشتر تست میزدم.
              وگرنه مثلا میشه چندین کلوز رو باهم زد و تحلیل کرد...و یا قرابت و ریدینگ و.... هم‌ همینطور‌!
              به هرحال وقتی مهارت افزایش پیدا کنه قطعا سرعت هم بالا میره! و میشه تعداد تست رو بالا برد!
              پ.ن: تاریخ ادبیات و لغت و املا رو من توی برنامه اصلی قرار دادم...برای همین شامل این باکس عمومی آخر شب نمیشدن...و البته همینطور تست لغات زبان و گرامر رو.
              شما هم خودتون با توجه به برنامه ای که دارید ی همچین باکسی رو به عنوان روتین شبانه در نظر بگیرید خیلی کمک کننده هست.
              موفق باشید

اگ ب قیمت از دست دادنِ آرامشته زیادی گرونه!
              پس رهاش کن بره؛)

M 1 پاسخ آخرین پاسخ
              0
              • M Mohammad Gh

Marjan82
                ممنون میشم بگین

Marjan82M آفلاین
                Marjan82M آفلاین
                Marjan82
                تجربی

Mohammad Gh در برنامه روتین دروس عمومی گفته است:

Marjan82
                ممنون میشم بگین

ادبیات :64 عربی :100 زبان :86 دینی :80

امیر تشنه دلا sara cherryS 2 پاسخ آخرین پاسخ
                0
                • Marjan82M Marjan82

Marjan82
                  ممنون میشم بگین

امیر تشنه دلا آفلاین
                  امیر تشنه دلا آفلاین
                  امیر تشنه دل
                  المپیادیا دوازدهم تجربی

Marjan82
                  شما هم میشه برنامه روتین خودتون رو اونطوری که گفتم بهم بگین؟؟ ممنون میشم🙏🌹

1 پاسخ آخرین پاسخ
                  1

Marjan82

Marjan82M آفلاین
                    Marjan82M آفلاین
                    Marjan82
                    تجربی

امیر تشنه دل در برنامه روتین دروس عمومی گفته است:

Marjan82

برای قرابت من نشر الگو داشتم اون خودش یه بخشی داره به نام نون شب روزی یک یا دوتا بستگی به خودت داره بزن ، آرایه هم اگر یادگیری تمام آرایه ها رو تموم کردی من روزی دو صفحه نشر الگو سعی میکردم بزنم و املا و لغت هم به همین شکل ، و ماه آخر کتاب هزار تست استاد هامون سبطی خیلی بهم کمک کرد پیشنهاد میدم حتما استفاده کن ، باقی درس ها هم واقعا به برنامه ات و سطحت خیلی بستگی دارند مثلا من هر روز دو کلوز و دو ریدینگ میزدم بعضی وقتا میکردم یه کلوز و ریدینگ

Marjan82

خواهش میکنم ، داشتم مینوشتم 😁 برای قرابت من نشر الگو داشتم اون خودش یه بخشی داره به نام نون شب روزی یک یا دوتا بستگی به خودت داره بزن ، آرایه هم اگر یادگیری تمام آرایه ها رو تموم کردی من روزی دو صفحه ترکیبی نشر الگو سعی میکردم بزنم و املا و لغت هم به همین شکل ، و ماه آخر کتاب هزار تست استاد هامون سبطی خیلی بهم کمک کرد پیشنهاد میدم حتما استفاده کن ، باقی درس ها هم واقعا به برنامه ات و سطحت خیلی بستگی دارند مثلا من هر روز دو کلوز و دو ریدینگ میزدم بعضی وقتا میکردم یه کلوز و ریدینگ ، و یه چیز الان یادم افتاد خیلیا تو لغات ادبیات مشکل دارند من هر روز صبح که پا میشدم ادبیاتم رو با لغات شروع میکردم تا جایی حتی بعضی روزا تو نیم ساعت تمام لغات دهم و یازدهم و مرور کرده بودم و یجورایی تو ذهنم تثبیت شده بود که باعث بانیش همین مرور هر روز بود 🙂

امیر تشنه دلا 2 پاسخ آخرین پاسخ
                    1
                    • Marjan82M Marjan82

Marjan82

برای قرابت من نشر الگو داشتم اون خودش یه بخشی داره به نام نون شب روزی یک یا دوتا بستگی به خودت داره بزن ، آرایه هم اگر یادگیری تمام آرایه ها رو تموم کردی من روزی دو صفحه نشر الگو سعی میکردم بزنم و املا و لغت هم به همین شکل ، و ماه آخر کتاب هزار تست استاد هامون سبطی خیلی بهم کمک کرد پیشنهاد میدم حتما استفاده کن ، باقی درس ها هم واقعا به برنامه ات و سطحت خیلی بستگی دارند مثلا من هر روز دو کلوز و دو ریدینگ میزدم بعضی وقتا میکردم یه کلوز و ریدینگ

Marjan82

خواهش میکنم ، داشتم مینوشتم 😁 برای قرابت من نشر الگو داشتم اون خودش یه بخشی داره به نام نون شب روزی یک یا دوتا بستگی به خودت داره بزن ، آرایه هم اگر یادگیری تمام آرایه ها رو تموم کردی من روزی دو صفحه ترکیبی نشر الگو سعی میکردم بزنم و املا و لغت هم به همین شکل ، و ماه آخر کتاب هزار تست استاد هامون سبطی خیلی بهم کمک کرد پیشنهاد میدم حتما استفاده کن ، باقی درس ها هم واقعا به برنامه ات و سطحت خیلی بستگی دارند مثلا من هر روز دو کلوز و دو ریدینگ میزدم بعضی وقتا میکردم یه کلوز و ریدینگ ، و یه چیز الان یادم افتاد خیلیا تو لغات ادبیات مشکل دارند من هر روز صبح که پا میشدم ادبیاتم رو با لغات شروع میکردم تا جایی حتی بعضی روزا تو نیم ساعت تمام لغات دهم و یازدهم و مرور کرده بودم و یجورایی تو ذهنم تثبیت شده بود که باعث بانیش همین مرور هر روز بود 🙂

امیر تشنه دلا آفلاین
                      امیر تشنه دلا آفلاین
                      امیر تشنه دل
                      المپیادیا دوازدهم تجربی

Marjan82
                      ببخشین امکان داره رتبتون رو بگین؟؟
                      البته هر طور راحتین شاید دلتون نخواد بگین
                      در هر صورت خیلی ممنونم از اینکه تجربتونو در اختیارم قرار دادین😁 🙏

0

Marjan82

Marjan82M آفلاین
                        Marjan82M آفلاین
                        Marjan82
                        تجربی

Marjan82

1236 منطقه سه کنکور امسال ، زیاد هم رتبه خوبی نیست شاید بمونم برای سال بعد😁 خواهش میکنم 🙂

sara cherryS 1 پاسخ آخرین پاسخ
                        0
                        • Marjan82M Marjan82

Marjan82

Marjan82

امیر تشنه دلا آفلاین
                          امیر تشنه دلا آفلاین
                          امیر تشنه دل
                          المپیادیا دوازدهم تجربی
                          نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط امیر تشنه دل انجام شده

Marjan82
                          برای عربی و دینی پس چیکار میکردین؟؟
                          اصلا روتین شبانه برای این دو تا نداشتین؟

0

Marjan82
                            برای عربی و دینی پس چیکار میکردین؟؟
                            اصلا روتین شبانه برای این دو تا نداشتین؟

Marjan82M آفلاین
                            Marjan82M آفلاین
                            Marjan82
                            تجربی

امیر تشنه دل
                            درک متن عربی رو روزی دوتا میزدم دینی هم کتاب آیات و روایات خیلی سبز سعی میکردم هر روز چندتاشو بزنم

1 پاسخ آخرین پاسخ
                            0
                            • سارا M 0س سارا M 0

امیر تشنه دل
                              سلام
                              روتین عمومی برای من اینطور بود که:
                              علاوه بر مطالعه خوده دروس عمومی در روز ، آخرِ شب ی باکس عمومی گذاشتم تو برنامم.
                              باکس عمومیم حداکثر ۱:۳۰ ساعت بود و شامل:
                              کلوز : گاهی ۱ و گاهی ۲ تا
                              ریدینگ هم مثل کلوز
                              قرابت، شبی ۵ تا تست
                              آرایه هم شبی ۵ و گاهی بیشتر
                              دستور هم که بستگی داشت.
                              توی برنامم اینا رو تایم بندی کردم.
                              خب چنتا مطلب اضافه کنم، این تعداد که گفتم میتونه به مرور زمان و تقویت مهارت هم بیشتر بشه! صرفا برای شروع این تعداد رو من در نظر گرفتم...و گرنه گاهی بیشتر تست میزدم.
                              وگرنه مثلا میشه چندین کلوز رو باهم زد و تحلیل کرد...و یا قرابت و ریدینگ و.... هم‌ همینطور‌!
                              به هرحال وقتی مهارت افزایش پیدا کنه قطعا سرعت هم بالا میره! و میشه تعداد تست رو بالا برد!
                              پ.ن: تاریخ ادبیات و لغت و املا رو من توی برنامه اصلی قرار دادم...برای همین شامل این باکس عمومی آخر شب نمیشدن...و البته همینطور تست لغات زبان و گرامر رو.
                              شما هم خودتون با توجه به برنامه ای که دارید ی همچین باکسی رو به عنوان روتین شبانه در نظر بگیرید خیلی کمک کننده هست.
                              موفق باشید

M آفلاین
                              M آفلاین
                              Mohammad Gh
                              دانش آموزان آلاء دوازدهم

سارا M 0
                              درصدهای عمومی‌تون چند شد؟
                              ممنون میشم بگین

سارا M 0س 1 پاسخ آخرین پاسخ
                              1
                              • Marjan82M Marjan82

Marjan82

1236 منطقه سه کنکور امسال ، زیاد هم رتبه خوبی نیست شاید بمونم برای سال بعد😁 خواهش میکنم 🙂

sara cherryS آفلاین
                                sara cherryS آفلاین
                                sara cherry
                                دانش آموزان آلاء

Marjan82 رتبه ۱۰۰۰ و خورده ای منطقه ۳ رو فک میکردم باید رتبه خوبی باشه که ! اخه خودمم کنکوری ۴۰۱ تجربی منطقه ۳ هستم و تا جایی که میدونم سهمیه منطقه ۳ خیلی کمک میکنهبه رتبه کشوری

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                1
                                • Marjan82M Marjan82

Marjan82
                                  ممنون میشم بگین

sara cherryS آفلاین
                                  sara cherryS آفلاین
                                  sara cherry
                                  دانش آموزان آلاء

Marjan82 میشه لطفا بگید برای عربی چیکار میکردید و کنکوری چه سالی بودید (البته اگه دوست داشتید)

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                  0
                                  • M Mohammad Gh

سارا M 0
                                    درصدهای عمومی‌تون چند شد؟
                                    ممنون میشم بگین

سارا M 0س آفلاین
                                    سارا M 0س آفلاین
                                    سارا M 0
                                    خیرین کوچک دریا دل

Mohammad Gh
                                    هنوز کنکور ندادم:)

اگ ب قیمت از دست دادنِ آرامشته زیادی گرونه!
                                    پس رهاش کن بره؛)

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                    0
                                    • امید کرمیا آفلاین
                                      امید کرمیا آفلاین
                                      امید کرمی
                                      دانش آموزان آلاء

سلام دوست عزیز.
                                      آرایه: اول تک آرایه ها رو کامل کامل بخون و بعدا تستشم بزن. و این تک آرایه ها رو در خود روزهایی که ادبیات می خونی قرار بده. بعد از اینکه تک آرایه ها رو تموم کردی ، هر شب ۳ تا ۵ تست از آرایه های ترکیبی بخون.
                                      دستور زبان: به نظر من خود دستور زبان رو در برنامه هفتگی ادبیاتت قرار بده و نیازی به برنامه روتین نداره.
                                      قرابت معنایی: اگه هر کدوم از کتابهای قرابت معنایی رو خریدی اول اون ۶۵ تا مفهومی که توی کتاب هستش بخون ( نباید اون ها رو حفظ کنی!!!). بعد از تموم کردن اونها هر شب ۵ تا ۱۰ تست قرابت بزن.
                                      کلوز و ردینگ: برای این مبحث اول یکی از کتابهای درک متن زبان رو بگیر و اون تکنینک هایی که در ابتدای کتاب اومده رو خوب بخون( من میگم کتاب لقمه ی ۴۰۳۰ مهرو ماه رو بگیر) بعد از تموم کردن اون قسمت هر شب یک تا دو عدد کلوز ردینگ بزن.
                                      درک متن عربی: برای این درس هم یکی از کتاب های درک متن عربیرو بگیر و اول تکنین های اول کتاب رو بخون . بعدا هر شب ۱ تا ۲ عدد درک متن عربی بزن.
                                      مطمئن باش با این روش حتما موفق می شی. 😉😉ولی باید پیوسته اون ها رو انجام بدی . نه اینکه یه هفته انجام بدی و یک هفته نه!!
                                      اگر ساعت مطالعه ت در روز:
                                      ۸ ساعته: روزی نیم ساعت وقت بذار
                                      ۱۰ ساعته: روزی ۴۵ دقیقه این کار ها رو انجام بده.
                                      ۱۲ ساعت: روزی یک ساعت.
                                      اگر هم می بینی انجام دادن همه این ها برای هر شب برات سخته می تونی اون ها رو ۲ پارتش کنی. یعنی فرضا شبی درک متن زبان و عربی بخون و شب بعد آرایه و قرابت.
                                      موفق باشی دوست عزیز😊😊

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                      0
                                      پاسخ
                                      • پاسخ به عنوان موضوع
                                      وارد شوید تا پست بفرستید
                                      • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                                      • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                                      • بیشترین رای ها

• درون آمدن

• برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید
                                      • اولین پست