درجه ۲
-
سلام دوستان عزیز لطفا این سوال رو راهنمایی کنید و اگه میشه لطفا منظور (به جز نقطه تماس) هم بگید، ممنونم از لطفاتون
-
سلام دوستان عزیز لطفا این سوال رو راهنمایی کنید و اگه میشه لطفا منظور (به جز نقطه تماس) هم بگید، ممنونم از لطفاتون
Mikaeil Mazrai
سلام
حل تشریحی و کامل خدمت شما
miss. Mir1381
اگر جایی اشتباه کردم، راهنمایی کنید -
Mikaeil Mazrai
سلام
miss. Mir1381
اگر جایی اشتباه کردم، راهنمایی کنیدAmir Shafie سلام
ببخشید من تاحالا (به جز نقطه تماس) رو تو هیچ سوالی نشنیدم، میشه راهنمایی کنید -
Mikaeil Mazrai
سلام
miss. Mir1381
اگر جایی اشتباه کردم، راهنمایی کنیدAmir Shafie سلام ممنون، سوال مگه نگفته که خط زیر سهمی باشه اما اینی که شما رسم کردی سهمی زیر خط افتاده، درسته؟
-
Mikaeil Mazrai
سلام
miss. Mir1381
اگر جایی اشتباه کردم، راهنمایی کنیدAmir Shafie در درجه ۲ گفته است:
Mikaeil Mazrai
سلام
miss. Mir1381
اگر جایی اشتباه کردم، راهنمایی کنیداول اینکه خط زیر سهمی هست و شیب خط هم + هست و صعودیه. سوال هم گفته خط زیر سهمی باشه. "به ازای چه مقداری a خط ... بر سهمی ... مماس و زیر آن هست". به نظرم دقیقا برعکس ، باید ضریب x2 مثبت باشه و محل مماس شدن بعد از راس سهمی هم باشه
-
Mikaeil Mazrai
سلام
miss. Mir1381
اگر جایی اشتباه کردم، راهنمایی کنیدAmir Shafie
سلام ، بله بی دقتی کردید
راه حل دقیقا همینه ولی شرط متفاوته
یعنی a>0 و در نتیجه برابر یک در میاد. -
Mikaeil Mazrai در درجه ۲ گفته است:
سوال قشنگی بود
اینم راه حل من :
شاید بپرسی از کجا حدس زدی a=1 هست؟ استاد ثابتی تو یه تستی شبیه همین یه بار گفته بود وقتی میشنوید خطی مماس شده بر چیزی شده، یاد مربع کامل بیفتید
وقتی دیدم مماس شدم ذهنم خودکار رفت دنبال اینکه یه جوری مربع کامل تشکیل بده. علتشم واضحه. وقتی یه سهمی = 0 ، 1 جواب داره، یعنی مماس شده بر محور x و مربع کامل هست
منم وقتی اینجا 4x- رو دیدم یکم فکر کردم دیدم x=1 بزارم مربع کامل جور میشه
سوالی ندارین؟
پ.ن : خودم اول یکم گیج شدم. یه نیم نگاهی به راه حل Amir Shafie انداختم فهمیدم باید چیکار کنم.
@miss-Mir1381 ربطی به مشتق نداره؟ نمیشه با مشتق کاریش کرد؟ چون شیب خط مماس رو داده یکم ذهنم رفت به مشتق ولی هنوز نخوندمش واسه همین کامل نمیدونم
-
Mikaeil Mazrai در درجه ۲ گفته است:
سوال قشنگی بود
اینم راه حل من :
شاید بپرسی از کجا حدس زدی a=1 هست؟ استاد ثابتی تو یه تستی شبیه همین یه بار گفته بود وقتی میشنوید خطی مماس شده بر چیزی شده، یاد مربع کامل بیفتید
وقتی دیدم مماس شدم ذهنم خودکار رفت دنبال اینکه یه جوری مربع کامل تشکیل بده. علتشم واضحه. وقتی یه سهمی = 0 ، 1 جواب داره، یعنی مماس شده بر محور x و مربع کامل هست
منم وقتی اینجا 4x- رو دیدم یکم فکر کردم دیدم x=1 بزارم مربع کامل جور میشه
سوالی ندارین؟
پ.ن : خودم اول یکم گیج شدم. یه نیم نگاهی به راه حل Amir Shafie انداختم فهمیدم باید چیکار کنم.
@miss-Mir1381 ربطی به مشتق نداره؟ نمیشه با مشتق کاریش کرد؟ چون شیب خط مماس رو داده یکم ذهنم رفت به مشتق ولی هنوز نخوندمش واسه همین کامل نمیدونم
amirmohammad shakeri
چرا چرا
اینقدر جلو خودمو گرفتم که نگم ، چون اگر ندونیم چیه بیشتر گیج میشیم
خدا خیرت بده گفتی
از لحاظ مشتقی انگار داری شیب خطی که در فلان نقطه (که اینجا نقطه ای به طول ۲ و عرض ۳ ) رو بدست میاریم
پس میشه مشتق گرفت و ... :
کلا بعد از مشتق خوندن یه سری از سوالا رو ذهنی میتونین حل کنین -
amirmohammad shakeri
چرا چرا
خدا خیرت بده گفتی
از لحاظ مشتقی انگار داری شیب خطی که در فلان نقطه (که اینجا نقطه ای به طول ۲ و عرض ۳ ) رو بدست میاریم
کلا بعد از مشتق خوندن یه سری از سوالا رو ذهنی میتونین حل کنین@miss-mir1381 در درجه ۲ گفته است:
amirmohammad shakeri
چرا چرا
خدا خیرت بده گفتی
کلا بعد از مشتق خوندن به سری از سوالا رو ذهنی میتونین حل کنینdamn. چه باحال. به زور فهمیدم چیشده ولی فهمیدم. فقط یه سوال، مختصات نقطه مماس شدن رو از کجا باید گیر اورد؟ دوتا معادله نهایی رو مساوی هم بزاریم و x محل تماس رو پیدا کنیم؟
-
@miss-mir1381 در درجه ۲ گفته است:
amirmohammad shakeri
چرا چرا
خدا خیرت بده گفتی
کلا بعد از مشتق خوندن به سری از سوالا رو ذهنی میتونین حل کنینdamn. چه باحال. به زور فهمیدم چیشده ولی فهمیدم. فقط یه سوال، مختصات نقطه مماس شدن رو از کجا باید گیر اورد؟ دوتا معادله نهایی رو مساوی هم بزاریم و x محل تماس رو پیدا کنیم؟
amirmohammad shakeri
همینقدر که با اینکه نخوندی اومده تو ذهنت یعنی ذهن فعالی داری.
اره ، بقیش دقیقا راه حل خودته که یه مربع کامل درمیاد که x=2 عه بعد اینو تو یه کدوم از این معادله ها میذاری
که خب قطعا معادله آسونه رو انتخاب میکنی
و y=3 -
Amir Shafie سلام
ببخشید من تاحالا (به جز نقطه تماس) رو تو هیچ سوالی نشنیدم، میشه راهنمایی کنیدmatin molaei
Mikaeil Mazrai
amirmohammad shakeri
@miss-mir1381
سلام مجدد دوستان عزیز
بله درست میگید حق با شماست
فرض سوال رو سریع خوندم و سهمی رو زیر خط کشیدم (خط زیر سهمی بوده) که یک شرطش غلط شده بود