تفریحات کنکوریا
-
من امسال میرم دوازدهم و تقریبا از اول تابستان دارم پایم رو قوی میکنم و می خوام فروردین سال بعد شروع کنم به تست زنی کنکوری و می خوام رتبه برتر بشم من می خواستم از دوستانی که تجربه دارن بپرسم که شما تو دوران کنکور تفریحتون چی بود من هر تفریحی می کنم به درس خوندنم اسیب می رسونه و وقتی نمی کنم هم بی حال میشم و کیفیت درس خوندم به شدت افت می کنه می خواستم بدونم نظر شما چیه؟
-
من امسال میرم دوازدهم و تقریبا از اول تابستان دارم پایم رو قوی میکنم و می خوام فروردین سال بعد شروع کنم به تست زنی کنکوری و می خوام رتبه برتر بشم من می خواستم از دوستانی که تجربه دارن بپرسم که شما تو دوران کنکور تفریحتون چی بود من هر تفریحی می کنم به درس خوندنم اسیب می رسونه و وقتی نمی کنم هم بی حال میشم و کیفیت درس خوندم به شدت افت می کنه می خواستم بدونم نظر شما چیه؟
-
سلام
بهتر نیست از الان شروع به تست زنی کنید؟! -
علی یاورزاده از تفریح ک بگذرین درمورد تست کاملا در اشتباهید چون از همین الان باید کنکوری خوندن و تست زدن رو کار کنید اگ میخواید رتبه بشید
-
سلام، منم مثل تو همین مشکل و دارم اما حالا که حرف تست زنی شد؛ تست زنی یک مهارته که بصورت آزمون و خطا بدست میاد نیاز به وقت داره، اینا به کنار از فروردین غیر از امتحانا آلا کلی همایش برگزار میکنه که هم وقتتو پر میکنه و هم خیالتو راحت... بنظرم خیلی هم مطمئن به برنامه کلی خودت نباش چون اتفاقات غیر منتظره زیادی ممکنه پیش بیاد
-
علی یاورزاده سلام
از همین الان شروع کنید و تست بزنید که خیلی بهتره قوی میشید و تاااا برسید به فروردین هر تستیُ رو هوا میزنید . خیلی بهتره از الان تست بزنی چون هر چیزی که میخونی باید با تست بفهمیش متوجه ای که چی میگم!بعدشم توی فروردین که اصلا قحطی زمان پیدا میکنه آدمه کنکوری
چون وقت کمه و آلاء هم یه عالمه برنامه داره و ...درباره تفریح هم شاید بتونم کمکت کنم ولی نمیدونم خب تفریحت چه جوریه که ضرر میزنه بهت؟
تفریح با گوشی یا ... ؟؟
موفق باشی -
دوستان منظور ایشون کنکور آزمایش داد ن هست یا آزمون جامع یا کنکور های سال قبل تمرین کنکور. در کل
-
علی یاورزاده سلام
از همین الان شروع کنید و تست بزنید که خیلی بهتره قوی میشید و تاااا برسید به فروردین هر تستیُ رو هوا میزنید . خیلی بهتره از الان تست بزنی چون هر چیزی که میخونی باید با تست بفهمیش متوجه ای که چی میگم!بعدشم توی فروردین که اصلا قحطی زمان پیدا میکنه آدمه کنکوری
چون وقت کمه و آلاء هم یه عالمه برنامه داره و ...درباره تفریح هم شاید بتونم کمکت کنم ولی نمیدونم خب تفریحت چه جوریه که ضرر میزنه بهت؟
تفریح با گوشی یا ... ؟؟
موفق باشیYegane Dehqan در رابطه با نوع تفریح میتونین به من کمک کنید؟ منم مثل این دوستمون نمیدونم چطوری شارژ کنم خودمو تا انگیزم و برا درس از دست ندم و از اونطرف هم به درس خوندنم آسیب نزنه
-
دوستان منظور ایشون کنکور آزمایش داد ن هست یا آزمون جامع یا کنکور های سال قبل تمرین کنکور. در کل
Reza Khaledi
منظورم کنکور سازمان سنجش هست -
من هم امسال کنکوری هستم و درمورد تفریحات امسال باید بگم که گردش و مسافرت و تفریحات طولانی یا ورزش های خسته کننده اصلا مفید نیست که هم آدمو هوایی میکنه و هم خسته من خودم با چیز های خیلی ساده تفریح میکنم و واقعا حالمو خوب میکنه مثلا من میرم پشت بوم خونمون و روی تاب دراز میکشم و اهنگ پرتقال من رو میزارم که آرامش و حال خوب بهم میده و هوای آزاد خیلی حالم رو خوب میکنه احساس میکنم دوباره زنده میشم.
شما هم باید یه همچین راهی رو پیدا کنید که نه وقت گیر باشه نه خسته کننده بلکه احساس سرزندگی کنید مثلا نوشیدن یه نسکافه تو تراس یا هرچیز کوتاه دیگه
برای تفریحات طولانی تر هم میتونید یه فیلم سینمایی یا انیمیشن تماشا کنید
حرف زدن با دوستان به صورت ویدئوکال یا چت کردن هم میتونه خسته به در کنه
موفق باشید -
انیمه ببین سرحال شی
-
Yegane Dehqan در رابطه با نوع تفریح میتونین به من کمک کنید؟ منم مثل این دوستمون نمیدونم چطوری شارژ کنم خودمو تا انگیزم و برا درس از دست ندم و از اونطرف هم به درس خوندنم آسیب نزنه
mohammad kebryia سلام چرا که نه
ببین ما انسانیم و انسان ها هم خسته میشن خبفقط نحوه استراحت مهمه .
راستش منم اینجوری میشم که بخوام استراحت کنم شاید اسیب بزنه به درس خوندنم .
مثلا امروز من واقعا اعصابم ریخته بود به هم و فقط تونستم ۳ ساعت درس بخونم .
به خودم گفتم خب با اعصاب داغون بخوای درس بخونی اولا که خودتو گول زدی یگانهبعدشم اصلا هیچی از درس نمیفهمی که حالا ۸ ساعتم بخونی چه فایده ای داره ؟
پس تصمیم گرفتم امروز هر کاری کنم تا اعصابم آروم شه .
فیلم دیدم ، استراحت کردم و ...
خودم رو از فضای درس دور کردم .
( ولی اینکه بخوایم هر روز استراحت کنیم غلطه)
چیزایی که آرامش میده :
اهنگ بیکلام گوش دادن
نوشتن ( اهدافتون رو بنویسید و مثلا بگید خدایا شکرت که من سال ۱۴۰۱ دانشجوی فلان رشته تو فلان دانشگاهم)این خیلی خوبه .
یا دراز بکش و ستاره ها رو ببین
یا مثلا مدیتیشن و فیلم دیدن و ...بعدشممم باید از توی تنظیمات تایم استفاده از برنامه هایی مثل اینستا و ... رو محدود کنی تا مثلا نری اکسپلور یوهو ببینی ۴ ساعت اینستایی
من خودم تایم این فضای مجازی و سمی رو محدود کردم و مثلا اگه ۱ ساعت در روز استفاده کردم از اون برنامه و تایمم تموم شد خود به خود اون برنامه دیگه قفل میشه تا فردا .این نکاتی بود که به ذهنم اومد
@دانش-آموزان-آلاء -
به خودم گفتم خب با اعصاب داغون بخوای درس بخونی اولا که خودتو گول زدی یگانهبعدشم اصلا هیچی از درس نمیفهمی که حالا ۸ ساعتم بخونی چه فایده ای داره ؟
چیزایی که آرامش میده :
اهنگ بیکلام گوش دادن
نوشتن ( اهدافتون رو بنویسید و مثلا بگید خدایا شکرت که من سال ۱۴۰۱ دانشجوی فلان رشته تو فلان دانشگاهم)این خیلی خوبه .
یا مثلا مدیتیشن و فیلم دیدن و ...بعدشممم باید از توی تنظیمات تایم استفاده از برنامه هایی مثل اینستا و ... رو محدود کنی تا مثلا نری اکسپلور یوهو ببینی ۴ ساعت اینستایی
من خودم تایم این فضای مجازی و سمی رو محدود کردم و مثلا اگه ۱ ساعت در روز استفاده کردم از اون برنامه و تایمم تموم شد خود به خود اون برنامه دیگه قفل میشه تا فردا .این نکاتی بود که به ذهنم اومد
@دانش-آموزان-آلاءYegane Dehqan ممنون ازتون من کاملا فضای مجازی مثل تل و یوتیوب و اینستا اینارو ترک کردم و فقط بصورت محدود به آلا و انجمنش سر میزنم! و بنظر شما تفریحاتی هم هستن که فیزیکی باشن!! مجازی نباشن
-
چیزایی که آرامش میده :
اهنگ بیکلام گوش دادن
@دانش-آموزان-آلاءYegane Dehqan سلام
مگه وسط روشنایی میشه ستاره دید؟ -
علی یاورزاده
دوست من تست زنی رو همراه با درس باید ببری جلو.
به هیچ وجه تست زنی رو موکول نکن به بعد عید...صد درصد ضرر میکنی.
بعد عید بیشتر تست بزن.ولی الآن حتما تست رو هم درس کنار درس داشته باش.
و درمورد استراحت باید بگم حتما حتما حتما حداقل نصف روز جمعه رو باید به خودت استراحت بکنی و تفریحاتی رو که دوست داری و خوشت میاد و به دلت میشینه رو انجام بدی -
Yegane Dehqan سلام
مگه وسط روشنایی میشه ستاره دید؟محمد امین 0 داداش با این وضع قطعی برق ما تقریبا تو تاریکی فرومیریم
-
علی یاورزاده
دوست من تست زنی رو همراه با درس باید ببری جلو.
به هیچ وجه تست زنی رو موکول نکن به بعد عید...صد درصد ضرر میکنی.
بعد عید بیشتر تست بزن.ولی الآن حتما تست رو هم درس کنار درس داشته باش.
و درمورد استراحت باید بگم حتما حتما حتما حداقل نصف روز جمعه رو باید به خودت استراحت بکنی و تفریحاتی رو که دوست داری و خوشت میاد و به دلت میشینه رو انجام بدی@danial-hosseiny الآن یسوال اگه از برنامه مون عقب بیفتیم حالا به هر دلیلی (مریضی کم کاری و ...) اونموقع هم استراحت داشته باشیم یا نه!؟
-
@danial-hosseiny الآن یسوال اگه از برنامه مون عقب بیفتیم حالا به هر دلیلی (مریضی کم کاری و ...) اونموقع هم استراحت داشته باشیم یا نه!؟
mohammad kebryia استراحت داشته باش ولی کمتر و حساب شده و طوری که جبران کنی درست رو
-
@danial-hosseiny الآن یسوال اگه از برنامه مون عقب بیفتیم حالا به هر دلیلی (مریضی کم کاری و ...) اونموقع هم استراحت داشته باشیم یا نه!؟
mohammad kebryia
بله.شما باید حتما حداقل نصف روز جمعه رو برای خودتون وقت بذارید.
چون قراره به مدت تقریبا یک سال به صورت مداوم درس بخونید.
واقعا ذهن و روحتون هم نیاز به یکم استراحت داره...
باید یکم به حال و روز دلتون هم برسین.
همین چیزاس که باعث میشه بچه ها نه ماه درس بخونن ولی نتیجه نگیرن.
وقتی روح آدمیزاد کشش نداشته باشه، به هیچ شکلی نمیشه ذهن رو راضی کرد که راه بیاد.
به قول خودمون دست دلمون به کار نمیره...!
نه درس میخونیم، نه حالمون خوبه! -
mohammad kebryia
بله.شما باید حتما حداقل نصف روز جمعه رو برای خودتون وقت بذارید.
چون قراره به مدت تقریبا یک سال به صورت مداوم درس بخونید.
واقعا ذهن و روحتون هم نیاز به یکم استراحت داره...
باید یکم به حال و روز دلتون هم برسین.
همین چیزاس که باعث میشه بچه ها نه ماه درس بخونن ولی نتیجه نگیرن.
وقتی روح آدمیزاد کشش نداشته باشه، به هیچ شکلی نمیشه ذهن رو راضی کرد که راه بیاد.
به قول خودمون دست دلمون به کار نمیره...!
نه درس میخونیم، نه حالمون خوبه!@danial-hosseiny نه بابا
بسوزه پدر تجربه