تفریحات کنکوریا
-
انیمه ببین سرحال شی
-
Yegane Dehqan در رابطه با نوع تفریح میتونین به من کمک کنید؟ منم مثل این دوستمون نمیدونم چطوری شارژ کنم خودمو تا انگیزم و برا درس از دست ندم و از اونطرف هم به درس خوندنم آسیب نزنه
mohammad kebryia سلام چرا که نه
ببین ما انسانیم و انسان ها هم خسته میشن خبفقط نحوه استراحت مهمه .
راستش منم اینجوری میشم که بخوام استراحت کنم شاید اسیب بزنه به درس خوندنم .
مثلا امروز من واقعا اعصابم ریخته بود به هم و فقط تونستم ۳ ساعت درس بخونم .
به خودم گفتم خب با اعصاب داغون بخوای درس بخونی اولا که خودتو گول زدی یگانهبعدشم اصلا هیچی از درس نمیفهمی که حالا ۸ ساعتم بخونی چه فایده ای داره ؟
پس تصمیم گرفتم امروز هر کاری کنم تا اعصابم آروم شه .
فیلم دیدم ، استراحت کردم و ...
خودم رو از فضای درس دور کردم .
( ولی اینکه بخوایم هر روز استراحت کنیم غلطه)
چیزایی که آرامش میده :
اهنگ بیکلام گوش دادن
نوشتن ( اهدافتون رو بنویسید و مثلا بگید خدایا شکرت که من سال ۱۴۰۱ دانشجوی فلان رشته تو فلان دانشگاهم)این خیلی خوبه .
یا دراز بکش و ستاره ها رو ببین
یا مثلا مدیتیشن و فیلم دیدن و ...بعدشممم باید از توی تنظیمات تایم استفاده از برنامه هایی مثل اینستا و ... رو محدود کنی تا مثلا نری اکسپلور یوهو ببینی ۴ ساعت اینستایی
من خودم تایم این فضای مجازی و سمی رو محدود کردم و مثلا اگه ۱ ساعت در روز استفاده کردم از اون برنامه و تایمم تموم شد خود به خود اون برنامه دیگه قفل میشه تا فردا .این نکاتی بود که به ذهنم اومد
@دانش-آموزان-آلاء -
به خودم گفتم خب با اعصاب داغون بخوای درس بخونی اولا که خودتو گول زدی یگانهبعدشم اصلا هیچی از درس نمیفهمی که حالا ۸ ساعتم بخونی چه فایده ای داره ؟
چیزایی که آرامش میده :
اهنگ بیکلام گوش دادن
نوشتن ( اهدافتون رو بنویسید و مثلا بگید خدایا شکرت که من سال ۱۴۰۱ دانشجوی فلان رشته تو فلان دانشگاهم)این خیلی خوبه .
یا مثلا مدیتیشن و فیلم دیدن و ...بعدشممم باید از توی تنظیمات تایم استفاده از برنامه هایی مثل اینستا و ... رو محدود کنی تا مثلا نری اکسپلور یوهو ببینی ۴ ساعت اینستایی
من خودم تایم این فضای مجازی و سمی رو محدود کردم و مثلا اگه ۱ ساعت در روز استفاده کردم از اون برنامه و تایمم تموم شد خود به خود اون برنامه دیگه قفل میشه تا فردا .این نکاتی بود که به ذهنم اومد
@دانش-آموزان-آلاءYegane Dehqan ممنون ازتون من کاملا فضای مجازی مثل تل و یوتیوب و اینستا اینارو ترک کردم و فقط بصورت محدود به آلا و انجمنش سر میزنم! و بنظر شما تفریحاتی هم هستن که فیزیکی باشن!! مجازی نباشن
-
چیزایی که آرامش میده :
اهنگ بیکلام گوش دادن
@دانش-آموزان-آلاءYegane Dehqan سلام
مگه وسط روشنایی میشه ستاره دید؟ -
من امسال میرم دوازدهم و تقریبا از اول تابستان دارم پایم رو قوی میکنم و می خوام فروردین سال بعد شروع کنم به تست زنی کنکوری و می خوام رتبه برتر بشم من می خواستم از دوستانی که تجربه دارن بپرسم که شما تو دوران کنکور تفریحتون چی بود من هر تفریحی می کنم به درس خوندنم اسیب می رسونه و وقتی نمی کنم هم بی حال میشم و کیفیت درس خوندم به شدت افت می کنه می خواستم بدونم نظر شما چیه؟
علی یاورزاده
دوست من تست زنی رو همراه با درس باید ببری جلو.
به هیچ وجه تست زنی رو موکول نکن به بعد عید...صد درصد ضرر میکنی.
بعد عید بیشتر تست بزن.ولی الآن حتما تست رو هم درس کنار درس داشته باش.
و درمورد استراحت باید بگم حتما حتما حتما حداقل نصف روز جمعه رو باید به خودت استراحت بکنی و تفریحاتی رو که دوست داری و خوشت میاد و به دلت میشینه رو انجام بدی -
Yegane Dehqan سلام
مگه وسط روشنایی میشه ستاره دید؟محمد امین 0 داداش با این وضع قطعی برق ما تقریبا تو تاریکی فرومیریم
-
علی یاورزاده
دوست من تست زنی رو همراه با درس باید ببری جلو.
به هیچ وجه تست زنی رو موکول نکن به بعد عید...صد درصد ضرر میکنی.
بعد عید بیشتر تست بزن.ولی الآن حتما تست رو هم درس کنار درس داشته باش.
و درمورد استراحت باید بگم حتما حتما حتما حداقل نصف روز جمعه رو باید به خودت استراحت بکنی و تفریحاتی رو که دوست داری و خوشت میاد و به دلت میشینه رو انجام بدی@danial-hosseiny الآن یسوال اگه از برنامه مون عقب بیفتیم حالا به هر دلیلی (مریضی کم کاری و ...) اونموقع هم استراحت داشته باشیم یا نه!؟
-
@danial-hosseiny الآن یسوال اگه از برنامه مون عقب بیفتیم حالا به هر دلیلی (مریضی کم کاری و ...) اونموقع هم استراحت داشته باشیم یا نه!؟
mohammad kebryia استراحت داشته باش ولی کمتر و حساب شده و طوری که جبران کنی درست رو
-
@danial-hosseiny الآن یسوال اگه از برنامه مون عقب بیفتیم حالا به هر دلیلی (مریضی کم کاری و ...) اونموقع هم استراحت داشته باشیم یا نه!؟
mohammad kebryia
بله.شما باید حتما حداقل نصف روز جمعه رو برای خودتون وقت بذارید.
چون قراره به مدت تقریبا یک سال به صورت مداوم درس بخونید.
واقعا ذهن و روحتون هم نیاز به یکم استراحت داره...
باید یکم به حال و روز دلتون هم برسین.
همین چیزاس که باعث میشه بچه ها نه ماه درس بخونن ولی نتیجه نگیرن.
وقتی روح آدمیزاد کشش نداشته باشه، به هیچ شکلی نمیشه ذهن رو راضی کرد که راه بیاد.
به قول خودمون دست دلمون به کار نمیره...!
نه درس میخونیم، نه حالمون خوبه! -
mohammad kebryia
وقتی روح آدمیزاد کشش نداشته باشه، به هیچ شکلی نمیشه ذهن رو راضی کرد که راه بیاد.
نه درس میخونیم، نه حالمون خوبه!@danial-hosseiny نه بابا
بسوزه پدر تجربه -
Yegane Dehqan سلام
مگه وسط روشنایی میشه ستاره دید؟محمد امین 0 اگه شهر زندگی میکنید و شب آلودگی نوری هست ، درسته
خیر نمیشه ستاره دید .
-
محمد امین 0 داداش با این وضع قطعی برق ما تقریبا تو تاریکی فرومیریم
-
mohammad kebryia استراحت داشته باش ولی کمتر و حساب شده و طوری که جبران کنی درست رو
محمد امین 0 برادرررر منم مشکلم همینه دا
اصلا زمان از دستم در میره -
mohammad kebryia
نه درس میخونیم، نه حالمون خوبه!@danial-hosseiny یاشاسین
-
@danial-hosseiny یاشاسین
mohammad kebryia
قوربانام -
mohammad kebryia
قوربانام@danial-hosseiny هارا تورکی سن قارداش؟!
-
@danial-hosseiny هارا تورکی سن قارداش؟!
mohammad kebryia
نه داداشیه سری دوست ترک داشتم یه سری واژه ها رو ازشون یاد گرفتم بالاخره
-
mohammad kebryia
نه داداشیه سری دوست ترک داشتم یه سری واژه ها رو ازشون یاد گرفتم بالاخره
@danial-hosseiny آهان! ایول پس کارت درسته منم میتونم یکی از اونا باشم؟!
-
Yegane Dehqan در رابطه با نوع تفریح میتونین به من کمک کنید؟ منم مثل این دوستمون نمیدونم چطوری شارژ کنم خودمو تا انگیزم و برا درس از دست ندم و از اونطرف هم به درس خوندنم آسیب نزنه
mohammad kebryia
منخودم کنکوری ۱۴۰۱ هستم
برای تفریحم کاری که دوست دارید بکنید. من خودم یا موسیقی گوش می دم یا موسیقی می زنم چون کلاس می رم یا می رم پیاده روی و دوچرخه یا اینکه داستان می نویسم
رشته ام هم تجربی هست و به همه کارام می رسم و انگیره هم می گیرم تازه -
محمد امین 0 برادرررر منم مشکلم همینه دا
اصلا زمان از دستم در میرهmohammad kebryia کنترل زمان خیلی مهمه