تفریحات کنکوریا
-
mohammad kebryia
نه داداشیه سری دوست ترک داشتم یه سری واژه ها رو ازشون یاد گرفتم بالاخره
@danial-hosseiny آهان! ایول پس کارت درسته منم میتونم یکی از اونا باشم؟!
-
Yegane Dehqan در رابطه با نوع تفریح میتونین به من کمک کنید؟ منم مثل این دوستمون نمیدونم چطوری شارژ کنم خودمو تا انگیزم و برا درس از دست ندم و از اونطرف هم به درس خوندنم آسیب نزنه
mohammad kebryia
منخودم کنکوری ۱۴۰۱ هستم
برای تفریحم کاری که دوست دارید بکنید. من خودم یا موسیقی گوش می دم یا موسیقی می زنم چون کلاس می رم یا می رم پیاده روی و دوچرخه یا اینکه داستان می نویسم
رشته ام هم تجربی هست و به همه کارام می رسم و انگیره هم می گیرم تازه -
محمد امین 0 برادرررر منم مشکلم همینه دا
اصلا زمان از دستم در میرهmohammad kebryia کنترل زمان خیلی مهمه
-
mohammad kebryia
منخودم کنکوری ۱۴۰۱ هستم
برای تفریحم کاری که دوست دارید بکنید. من خودم یا موسیقی گوش می دم یا موسیقی می زنم چون کلاس می رم یا می رم پیاده روی و دوچرخه یا اینکه داستان می نویسم
رشته ام هم تجربی هست و به همه کارام می رسم و انگیره هم می گیرم تازه@ladan-karami-karami ممنون از راهنمایتون
-
@danial-hosseiny آهان! ایول پس کارت درسته منم میتونم یکی از اونا باشم؟!
mohammad kebryia
عزیزی مرد جوان
چرا که نه!
باعث افتخار منه. -
من امسال میرم دوازدهم و تقریبا از اول تابستان دارم پایم رو قوی میکنم و می خوام فروردین سال بعد شروع کنم به تست زنی کنکوری و می خوام رتبه برتر بشم من می خواستم از دوستانی که تجربه دارن بپرسم که شما تو دوران کنکور تفریحتون چی بود من هر تفریحی می کنم به درس خوندنم اسیب می رسونه و وقتی نمی کنم هم بی حال میشم و کیفیت درس خوندم به شدت افت می کنه می خواستم بدونم نظر شما چیه؟
علی یاورزاده
سلام
اولا حتما تست بزنید
حالا این توصیه ها رو که فاکتور بگیرم، چون دوستان توضیح دادند.... باید بگم که تفریحات هرکس فرق داره!
برای من اینطوره:
فیلم سینمایی خیلی میبینیم کلا با اینکه درس میخونم ولی فیلم بازم همچنانو خیلی خوبه چون روحیم شارژ میشه.
بدمينتون بازی میکنم ، بیشتر جمعه هامطالب انرژی مثبت میخونم، برنامه میریزم برای ترک عادت های بد....اضافه کردن کارهای مفید به روتین روزانه
کتاب غیر درسی میخونم
و هرکار دیگه ای که بهم انرژی مثبت بده....ولی سراغ گوشی نمیرم برای تفریح! بلکه اگه کار داشته باشم.شما هم شرایط خودت رو بسنج ببین چه تفریحات هررر چند کوچیک ولی انرژی بخش رو میتونی به روتین برنامت اضافه کنی.
-
Yegane Dehqan ممنون ازتون من کاملا فضای مجازی مثل تل و یوتیوب و اینستا اینارو ترک کردم و فقط بصورت محدود به آلا و انجمنش سر میزنم! و بنظر شما تفریحاتی هم هستن که فیزیکی باشن!! مجازی نباشن
mohammad kebryia نمیدونم تفریح محسوب بشن یا نه اما برا من اینطوریه که:
ساعت ۶نیم بیداری
مدیتیشن، پیاده روی، تناب، کششی، دوش
استارت مطالعه از ۷نیم
و...
تا اخر شب
البته من یخورده کار درسم طول کشید که امشب دیر میخوابم و فردا دیر بیدار میشم
اما... نمیدونم چی بگم... -
تفریح!!!!!
من امشب کارای درسیم طول کشید
داشتم کتابای ۱۲ هم رو میدیدم
انقد سخت بودنااااا مخصوصا فیزیک ما ریاضیا
خیلییی سخت و پیچیده و گنگ بود
بشینید فقط درس بخونید در کنارش تفریحتون فقط ورزش باشه
من خودمم تفریحم روزی یخورده تو انجمن بودنه و همین هیچ از گوشی استفاده نمیکنم و شما ام نکنید... فقط ورزش باهاتون باشه و درسسسسسسسسسسس -
mohammad kebryia سلام چرا که نه
ببین ما انسانیم و انسان ها هم خسته میشن خبفقط نحوه استراحت مهمه .
راستش منم اینجوری میشم که بخوام استراحت کنم شاید اسیب بزنه به درس خوندنم .
مثلا امروز من واقعا اعصابم ریخته بود به هم و فقط تونستم ۳ ساعت درس بخونم .
به خودم گفتم خب با اعصاب داغون بخوای درس بخونی اولا که خودتو گول زدی یگانهبعدشم اصلا هیچی از درس نمیفهمی که حالا ۸ ساعتم بخونی چه فایده ای داره ؟
پس تصمیم گرفتم امروز هر کاری کنم تا اعصابم آروم شه .
فیلم دیدم ، استراحت کردم و ...
خودم رو از فضای درس دور کردم .
( ولی اینکه بخوایم هر روز استراحت کنیم غلطه)
چیزایی که آرامش میده :
اهنگ بیکلام گوش دادن
نوشتن ( اهدافتون رو بنویسید و مثلا بگید خدایا شکرت که من سال ۱۴۰۱ دانشجوی فلان رشته تو فلان دانشگاهم)این خیلی خوبه .
یا دراز بکش و ستاره ها رو ببین
یا مثلا مدیتیشن و فیلم دیدن و ...بعدشممم باید از توی تنظیمات تایم استفاده از برنامه هایی مثل اینستا و ... رو محدود کنی تا مثلا نری اکسپلور یوهو ببینی ۴ ساعت اینستایی
من خودم تایم این فضای مجازی و سمی رو محدود کردم و مثلا اگه ۱ ساعت در روز استفاده کردم از اون برنامه و تایمم تموم شد خود به خود اون برنامه دیگه قفل میشه تا فردا .این نکاتی بود که به ذهنم اومد
@دانش-آموزان-آلاءYegane Dehqan چه حرف های قشنگی
البته من یک پیشنهاد دارم من خودم بعد از درس برای اوقات فراغتم بازی میکنم و کاملا به من ارامش میده و اصلا به درسم لطمه نمی زنه به نظرم امتحان کنید
-
Yegane Dehqan چه حرف های قشنگی
البته من یک پیشنهاد دارم من خودم بعد از درس برای اوقات فراغتم بازی میکنم و کاملا به من ارامش میده و اصلا به درسم لطمه نمی زنه به نظرم امتحان کنید
arthur morgan ممنون
اره بازی هم خوبه ولی بازی های مناسب(نه کامپیوتری اکشن)البته نظره منه