کتاب تست ادبیات
-
F Gh 1
سلام.
راستشو بخواین هیچ کار متفاوتی نسبت به بقیه نکردم. من فقط ادبیات رو دوست داشته و دارم
️
حتی من هیچ کتابی که صرف ادبیات و نقد و تفسیر باشه هم نخوندم تا الآن...
️
شاید تنها تفاوتش این باشه که وقتی بچه ها سوالی میپرسن، اگه جواب رو بلد نباشم، توی گوگل و اینور اونور دنبال مقالات و معنی واژه ها میگردم تا بتونم یه جواب درست و حسابی پیدا کنم.@danial-hosseiny
سلام وقتتون بخیر
میتونم بپرسم کتاب تست چیا گرفتید برای ادبیات؟
و اگر امکانش هست میتونم درصد ادبیاتتون رو بدونم؟ -
Sarah Ghanaatiyan
واللا راستش من برای ادبیات کتابای نشر الگو رو خریدم.
استاد عبدالمحمدی
چهارتا کتابه.
آرایه
لغت و املاء
دستور زبان
قرابت معنایی -
Sarah Ghanaatiyan
استاد عبدالمحمدی
چهارتا کتابه.
آرایه
لغت و املاء
دستور زبان
قرابت معنایی -
@dr-aryan
سلام. ممنونم. خودت خوبی؟
واللا راستش من راضی بودم. خیلی خیلی هم کمکم کرد...
️
-
@danial-hosseiny
سلام وقتتون بخیر
و اگر امکانش هست میتونم درصد ادبیاتتون رو بدونم؟Sarah Ghanaatiyan
به تو دلی دسترسی ندارین؟ -
Sarah Ghanaatiyan
به تو دلی دسترسی ندارین؟این پست پاک شده! -
Sarah Ghanaatiyan
استاد عبدالمحمدی
چهارتا کتابه.
آرایه
لغت و املاء
دستور زبان
قرابت معنایی@danial-hosseiny در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Sarah Ghanaatiyan
استاد عبدالمحمدی
چهارتا کتابه.
آرایه
لغت و املاء
دستور زبان
قرابت معنایی -
@dr-aryan
سلام. ممنونم. خودت خوبی؟
واللا راستش من راضی بودم. خیلی خیلی هم کمکم کرد...
️
-
Sarah Ghanaatiyan
استاد عبدالمحمدی
چهارتا کتابه.
آرایه
لغت و املاء
دستور زبان
قرابت معنایی@danial-hosseiny
راضی بودید؟
نظرتون راجب کتابای هفت خان خیلی سبز چیه؟میتونم درصد ادبیاتتون رو بدونم؟:)
-
@danial-hosseiny منم خوبم ممنون
خب خداروشکر ذهنیت منفیم ازشون مثبت شد
برا دصدای بالا 60 70 مناسبن دیگ؟@dr-aryan
بله بله.
در کل ادبیات درسی نیست که کتاب خیلی توش مهم باشه. ادبیات همیشه توش علاقه مهم بوده و هست.
این کتابا کمکت میکنه. تا حد خیلی زیادی.از لحاظ آموزش دادن کنکوری عالیه.مطالب رو کاملا تشریح کرده و توضیح داده. ولی خودتم باید سفت و سخت بری دنبالش -
@dr-aryan
بله بله.
در کل ادبیات درسی نیست که کتاب خیلی توش مهم باشه. ادبیات همیشه توش علاقه مهم بوده و هست.
این کتابا کمکت میکنه. تا حد خیلی زیادی.از لحاظ آموزش دادن کنکوری عالیه.مطالب رو کاملا تشریح کرده و توضیح داده. ولی خودتم باید سفت و سخت بری دنبالش -
maryam111
ای تو
وسط تاپیک یه بنده خدایی ازمون سوال تقریبا نامرتبط پرسیدن.
گفتم اینجا جوابشو بدم بهتره. اسپم نمیشه@danial-hosseiny
پیش میاد
ببخشید -
@danial-hosseiny
راضی بودید؟
نظرتون راجب کتابای هفت خان خیلی سبز چیه؟میتونم درصد ادبیاتتون رو بدونم؟:)
Sarah Ghanaatiyan
بله من که خیلی زیاد راضی بودم.
اون کتابا رو هم نمیدونم.تاحالا نشنیدم اسمشو.
میگم ولی قبلش دلم میخواد بدونم که از دونستن درصد ادبیات من به چه نتیجه ای میرسی...
واقعا برام جواب سوالت مهمه. -
@dr-aryan
خواهش میکنم -
به نام خداوند بخشنده مهربان
سلام ...اینجا از هرچی اذیتتون میکنه بگید وبزارین تخلیه شین...از موانع درس خوندنتون بگید تاباهم براش راه حل پیداکنیم....برعکس از خوشحالی هاتون هم بگید...از چیز هایی بگید که باعث شده باعلاقه وقتتون رو صرف مطالعه کنید...موفق باشید وامیدوارم تاروز کنکور کلی اتفاقای خوب براتون بیفته که شمارو به سمت پیروزی ببره...رعایت قوانین تاپیک برای همه الزامی می باشد
- بحث سیاسی، اعتقادی و تنش زا ممنوع
- پرسیدن سوال درسی و مشاوره ای ممنوع
- پرهیز از توهین و بی احترامی و استفاده از الفاظ نامناسب
- پرهیز از قرار دادن متن ، آهنگ و... با محتوای نامناسب
- مواظب شوخی هاتون باشید هر شوخی مناسب محیط انجمن نیست
- همه ی گویش ها و زبان ها برای همه ما آلایی ها با ارزش هستند پس برای احترام به هم فقط فارسی صحبت کنید
سبز باشید و سربلند
@danial-hosseiny
راستی از تدریس های آقای حسینخانی هم بهره میبردید؟ -
@danial-hosseiny
راستی از تدریس های آقای حسینخانی هم بهره میبردید؟Sarah Ghanaatiyan
نه. معلم خودم معلم خوبی بود. کتابا رو هم که داشتم. دیگه نیازی به اون تدریسا نبود -
Sarah Ghanaatiyan
بله من که خیلی زیاد راضی بودم.
اون کتابا رو هم نمیدونم.تاحالا نشنیدم اسمشو.
میگم ولی قبلش دلم میخواد بدونم که از دونستن درصد ادبیات من به چه نتیجه ای میرسی...
واقعا برام جواب سوالت مهمه.@danial-hosseiny در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
صرفا کنجکاوی
اینکه نتیجه مهارت های خودتون و این منبع کمک آموزشی چه درصدی در ادبیات رو تونسته کسب شده
میدونی منم دارم اینکارایی ک گفتید رو میکنم و میشه گفت ادبیاتم خوبه و احتمالا نشرالگو رو تهیه کنم، خب وقتی درصدتون رو متوجه بشم به راهی ک دارم میرم مطمئن تر میشم وگرنه درصد ادبیاتتون فرقی به حال من نداره ¯_(ツ)_/¯ -
@danial-hosseiny در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
صرفا کنجکاوی
اینکه نتیجه مهارت های خودتون و این منبع کمک آموزشی چه درصدی در ادبیات رو تونسته کسب شده
میدونی منم دارم اینکارایی ک گفتید رو میکنم و میشه گفت ادبیاتم خوبه و احتمالا نشرالگو رو تهیه کنم، خب وقتی درصدتون رو متوجه بشم به راهی ک دارم میرم مطمئن تر میشم وگرنه درصد ادبیاتتون فرقی به حال من نداره ¯_(ツ)_/¯Sarah Ghanaatiyan
خوبه.
پس صرفا کنجکاوی نیست. دلیل داری براش.
من درصد ادبیاتم رو پنجاه و پنج درصد زدم!
اونقدری بالا نیست که بخواد به چیزی مطمئنت کنه. اما ادبیات کلا درسیه که به دانش آموز بیشتر از کتاب بستگی داره. خودت اگه بخوای حله. منابع زیادن. ادبیات هم کلا یه چارچوب خاصی داره. توی تمام کتابا هم دقیقا همهٔ تعاریف و مثالا و حرفا توی یه طیفه. خیلی فرقی با هم ندارن! صرفا شاید قرابت معناییا متفاوت باشه. ولی مثلا دستور زبان که فرقی نمیکنه که. -
@danial-hosseiny
سلام وقتتون بخیر
و اگر امکانش هست میتونم درصد ادبیاتتون رو بدونم؟Sarah Ghanaatiyan در کتاب تست ادبیات گفته است:
@danial-hosseiny
سلام وقتتون بخیر
و اگر امکانش هست میتونم درصد ادبیاتتون رو بدونم؟به نظرم یه نیم نگاهی هم به کتابای نشر دریافت (از استاد سبطی) داشته باش
کتاب تناسب مفهومیش گل سرسبدشونه که غالبا همه ازش خوب میگن.
-
Sarah Ghanaatiyan
خوبه.
پس صرفا کنجکاوی نیست. دلیل داری براش.
من درصد ادبیاتم رو پنجاه و پنج درصد زدم!
اونقدری بالا نیست که بخواد به چیزی مطمئنت کنه. اما ادبیات کلا درسیه که به دانش آموز بیشتر از کتاب بستگی داره. خودت اگه بخوای حله. منابع زیادن. ادبیات هم کلا یه چارچوب خاصی داره. توی تمام کتابا هم دقیقا همهٔ تعاریف و مثالا و حرفا توی یه طیفه. خیلی فرقی با هم ندارن! صرفا شاید قرابت معناییا متفاوت باشه. ولی مثلا دستور زبان که فرقی نمیکنه که.@danial-hosseiny
اها ممنونم