کدام آزمون آزمایشی؟
-
باعرض سلام میخواستم نظراتتون رو درباره آزمون های موسسات بدونم. کدومشون به کنکور نزدیک تر هست؟ پیشنهاد شما چیه؟ کدوم آزمون شرکت کنم؟ ممنون میشم نظراتتون رو بگید
علی رضامسکریان سلام
من زیاد تحقیق کردم
هر دو آزمون خوب هستن
ولی من خودم گزنیه دو رو ترجیح دادم
چون * امنیت * آزمونش برام قابل قبول بود
و همچنین * خدمات * خیلی خوبی به دانش آموز میده
مثل * بانک سوال * که به نظرم خیلی میتونه مفید باشه
همچنین کارنامه های بسیار کامل و تحلیلی داره (۸ نوع کارنامه داره) ، طوری که میتونم کامل بفهمم الان وضعیتم چطوره و چقدر به هدفم نزدیک هستم
البته من هنوز آزمون هاش رو شرکت نکردم ، چون برای طول سال تحصیلی ثبت نام کردم
واسه همین درباره سطح سوالات نمیتونم نظر بدم ، ولی در کل شنیدم که سوالاتش استاندارد هستن -
باعرض سلام میخواستم نظراتتون رو درباره آزمون های موسسات بدونم. کدومشون به کنکور نزدیک تر هست؟ پیشنهاد شما چیه؟ کدوم آزمون شرکت کنم؟ ممنون میشم نظراتتون رو بگید
علی رضامسکریان
سلام
بین این همه قلمچی و گزینه دو من میگم ماز
گزینه دو به کنکور اولیا و قلمچی به پشت کنکوریا توصیه میشه
مازم برای هر دو گروه خوبه به نظرم -
علی رضامسکریان
سلام
بین این همه قلمچی و گزینه دو من میگم ماز
گزینه دو به کنکور اولیا و قلمچی به پشت کنکوریا توصیه میشه
مازم برای هر دو گروه خوبه به نظرمsallar savadkoohi آره
منم ماز رو قبول دارم
خودم علاوه بر گزینه دو ، ماز هم ثبت نام کردم
زمان آزمونش به نسبت کمه ، باعث میشه مدیریت زمان رو تمرین کنی
سطح سوالاتش هم خوبه ، زیستش هم که دیگه همه میدونن چقدر خوبه ! -
علی رضامسکریان اگر امسال کنکور اولی هستی با سطح ضعیف یا متوسط گزینه دو خوبه اگه سطحت بالاست و پایه رو خوب بستی کانون گزینه بهتریه.
ولی اگر پشت کنکوری بدون تردید قلمچی رو ثبت نام کن.خانومِ_دوست_داشتنی سلام معذرت میخوام یک سوالی برام پیش اومده ممکنه بتونیم فقط توی آزمون های گزینه ۲ شرکت کنیم یعنی مشاور و برنامه مطالعاتی رو نخوایم و فقط توی آزمون هاش خودمون رو بسنجیم امکان داره؟
-
خانومِ_دوست_داشتنی سلام معذرت میخوام یک سوالی برام پیش اومده ممکنه بتونیم فقط توی آزمون های گزینه ۲ شرکت کنیم یعنی مشاور و برنامه مطالعاتی رو نخوایم و فقط توی آزمون هاش خودمون رو بسنجیم امکان داره؟
عسل احمدی 0 شما وقتی دارین هزینه برای آزمونهای گزینه دو رو پرداخت میکنین فقط و فقط پولی که ازتون گرفته میشه برای خود آزمونهاست..!
گزینه2 هیچ خدمات اضافه ای نداره که بخواد هزینه بگیره همش رایگانه و استفاده ازش دل به خواهیه..! -
عسل احمدی 0 شما وقتی دارین هزینه برای آزمونهای گزینه دو رو پرداخت میکنین فقط و فقط پولی که ازتون گرفته میشه برای خود آزمونهاست..!
گزینه2 هیچ خدمات اضافه ای نداره که بخواد هزینه بگیره همش رایگانه و استفاده ازش دل به خواهیه..!خانومِ_دوست_داشتنی خیلی ممنون لطف کردین
-
گزینه دو
-
sallar savadkoohi آره
منم ماز رو قبول دارم
خودم علاوه بر گزینه دو ، ماز هم ثبت نام کردم
زمان آزمونش به نسبت کمه ، باعث میشه مدیریت زمان رو تمرین کنی
سطح سوالاتش هم خوبه ، زیستش هم که دیگه همه میدونن چقدر خوبه !Reza Panahi
اره ولی فقط زیستش نیست
سطح همه درساش قابل قبول و خوبه -
Reza Panahi
اره ولی فقط زیستش نیست
سطح همه درساش قابل قبول و خوبهsallar savadkoohi درسته
-
درباره سنجش چه نظری دارید؟
علی رضامسکریان در کدوم آزمون آزمایشی بهتره؟ گفته است:
درباره سنجش چه نظری دارید؟
۴ تا ازمون اخری خوبه
-
علی رضامسکریان من گزینه ۲ رو بیشتر قبول دارم، به خاطر فاصله ۳ هفته ایش استرس کاذب به آدم نمیده ، قشنگ واسه کسی که توی پایه ضعیفه مناسبه که بتونه طبق برنامه آزمونها بره جلو، خدمات آنلاین بهتری هم داره
-
علی رضامسکریان من گزینه ۲ رو بیشتر قبول دارم، به خاطر فاصله ۳ هفته ایش استرس کاذب به آدم نمیده ، قشنگ واسه کسی که توی پایه ضعیفه مناسبه که بتونه طبق برنامه آزمونها بره جلو، خدمات آنلاین بهتری هم داره
سید حسین قربانی 1 پشتیبان نداره؟
-
سعی کن پایه تو خوب کنی و بری قلمچی
من هردو رو ثبت نام کردم یعنی سال یازدهم گزینه رو و امسال دوازدهم هستم قلمچی ثبت نام کردم بیشتر از قلمچی راضیم -
ممنونم از نظرات خوبتون
-
Reza Panahi
اره ولی فقط زیستش نیست
سطح همه درساش قابل قبول و خوبهsallar savadkoohi
زیست وشیمیو ادبیات و ریاضیش اوکیه
ولی فیزیک و ... جلب نظر نمیکنه
در ضمن انگلیسیش سخت تره چون از اصطلاحات عجیب و غریب زیاد استفاده میکنه
اینارو برای ماز گفتم -
در کل میگم از اون جایی که من در حد رتبه برترا نیستم گزینه دو با ذائقم بیشتر جوره
من خودم امسال گزینه دو شرکت کردم با زیست ماز
البته آزمون آنلاین زیستاز رو هم برسی کردم دست کمی از زیست ماز نداشت حالا بلاخره چون یکم ماز کهنه کار تر بود اینو انتخاب کردم
از اونجایی که سال های قبل گزینه دو بودم این بانک سوالش یه نعمته
مثلا برای درس ریاضی مبحث تابع سوالات رو روی دشوار تنظیم میکنم و به تعداد زیادی سوال در اختیارت میزاره
البته سوالات سطح ساده و متوسطش تعریفی نیستش -
در کل میگم از اون جایی که من در حد رتبه برترا نیستم گزینه دو با ذائقم بیشتر جوره
من خودم امسال گزینه دو شرکت کردم با زیست ماز
البته آزمون آنلاین زیستاز رو هم برسی کردم دست کمی از زیست ماز نداشت حالا بلاخره چون یکم ماز کهنه کار تر بود اینو انتخاب کردم
از اونجایی که سال های قبل گزینه دو بودم این بانک سوالش یه نعمته
مثلا برای درس ریاضی مبحث تابع سوالات رو روی دشوار تنظیم میکنم و به تعداد زیادی سوال در اختیارت میزاره
البته سوالات سطح ساده و متوسطش تعریفی نیستشamir karami 0
حالا اینارو گفتم بزار اینم بگم
من عادت دارم سوالای قلمچی رو دانلود کنم و سوالات زیست و شیمی شو بزنم
سوالات قلمچی توی زیست و شیمی و تا حدودی بهتر از گزینه دو هست فقط به خاطر سخت بودنش اینو میگم چون که کنکور این 2ساله عجیب سخت شده(و الا سطح سوالای گزینه دو استاندارد تره ولی چی کنیم که سوالای غیر استاندارد مد کنکور شده و از این بابت قلمچی سوالاش نزدیک تره
گزینه دو در عمومی ها کلن و همچنین درس ریاضی بهتر کار کرده
در کل به نظر من و دوستانی که قلمچی شرکت کرده بودن سوالای این موسسه بیشتر برای تحلیل توی خانه مناسب تره
البته بگم گزینه دو هم سطح سوالاتشو در این اواخر خیلی برده بود بالا طوری که زیست 60 درصد یه درصد خیلی عالی محسوب میشد -
بچه ها نظرتوک در مورد گاج چیه؟
-
من قلم چی شرکت کردم فقط به خاطر اینکه جامعه آماریش بالاست و البته یکی از معایبش اینه که هزینه اش کمی بیشتر از سایر موسساته
-
سلام
وقتتون بخیر:)
من بین آزمون قلم چی و گزینه دو موندم....
از طرفی میگم گزینه دو شرکت کنم که هم وقت بیشتری برای آماده کردن خودم و رسیدن به بودجه آزمون داشته باشم، و هم به خاطر شرایط مدرسه تحت فشار نباشم، چون مدرسم، سخت گیره و خوندن درس های مدرسه هم بالاخره ازم وقت میگیره.... برا همین میترسم قلم چی شرکت کنم نرسم خووووب بخونم، هم کارنامه آزمون بد بشه هم حالِ روحی خودم بد بشه، یعنی انگار فایده ای نداره فقط تحت فشار قرار میگیرم🥲چون بالاخره هم مرور دوباره درس های دهم رو باید توی برنامم قرار بدم، هم آموزش و تست زنی یازدهم، و هم تکالیف و درس و امتحان و فیلمای خوده مدرسه هست:((
از طرفی میگم جامعه آماری قلم چی بهتره و سطح سوالاش هم مثل اینکه از گزینه دو بهتره! من ک میخوام ی آزمون شرکت کنم پس ی آزمون با کيفيت باشه
موندم واقعا:| ی فکره دیگه هم دارمبه نظرتون الان ک یازدهم هستم گزینه دو شرکت کنم و بعد دوازدهم قلم چی؟ و اینکه خودم سوالات زیست و شیمی قلم چی رو دانلود کنم علاوه بر گزینه دو ک شرکت میکنم اینارو هم تحلیل کنم؟ چطوره؟(چون این دوتا مهمن گفتم اینارو انتخاب کنم!
)
ممنونم.
خانواده خودم ک گیر دادن به قلم چی